Q7 yediği kırmızı pascal veya ilhan yediklerinde de aynı sorunsuzca hareketi görebiliyor musun ?
Antrenmanlarda disiplisz diye haberler hepsi yalan cıktı süreyya abi işe di diye haber de süreyya abi açıklaması var 4*4 insan dedi öyle bir durum olmadı dedi... Medya ve BJK başında üst düzey kişilerin bir oyunucyu karalama çabası sorunu taraftarın aklı böyle çelindi... Aldı para vs olaylarına girmeyin... Sözleşme kendisi yazmadı önüne getirildi imza attı Q7 araba istemedi hediye olarak verildi... bunu yapanlara eleştirmiyor bunu hediye olanları yeriyorsunuz...
oha resmen sirk topçusunu iki efsanemizle kıyas yaptı .s .s
bide utanmasan q7 > ilhan + pacal diyeceksin

bi tarafta bursaspor, mersin, dinamo kiev, atletico madrid maçlarında beşiktaşı satmış, td ye krampon fırlatmış, boboya pas vermedin cevabına "bana bağırma, dön önüne" demiş, ernsti çıldırtmış, taraftara çoğu maçlarda el kol hareketi yapmış, sakatım diyip 3 aydır gelmeyen şahıs(!)
öbür tarafta: beşiktaş için adeta totosunu yırtan, TRIVELA YAPMASALAR DA RUHUYLA OYNAYAN, şampiyonluğun en önemli mimarlarından efsanelerimiz...
o yazdığın bir şey mi? haber1903ün quaresma ile ilgili propaganda haberin altında densiz taraftarın "castor troy nickli quaresma fetişçisi "ilhan pascal bana futbolu sevdirmedi arkadaş, q7 nin kramponunu, trivelalarını bu ikiliye değişmem" yorumlarını görmüş adamım ben...