Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977323 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Organizasyon konusunda taraftar olarak sıfırız ne yazık ki. Bundan önce yapılan bayrakları taraftarlar emeğe saygı göstermeyip alıp gidiyordu buna çok kızıyordum. Eğer önceden yapılan bayrakları millet hatıra olsun diye evlerine götürmeselerdi şimdi bu tür organizasyonlar çok kolay yapılabilirdi. Bu tip davranışlardan kaçınmamız lazım taraftar olarak ne yazık ki beceremiyoruz bu işleri.
Feyenoord ve Arsenal maçlarında 3000 bayrak kullanılmıştı sanırım ama millet hatıra diye götürdü.Dediğin gibi organizasyon konusunda çok yetersiziz elini cebine atan yok,maça gelen de alıyor gidiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

İsmail'in menisküsü yırtılmış 1 ay yok.

Çevrimdışı Tolga

Adam oynamıyor yine de sakatlanıyor diyecek birşey yok valla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

sag bekte sol bekte alternatifsiz kaldı vay anasını harbi harbi  sinir krizi geçirmemek elde değil

resmen sınanıyoruz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

bu saatten sonra hayır gelmez zaten sezon sonuna kadar ismail den
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Atiba sol'a çekilse Motta'da durumunun farkına varır. Orta Saha Veli-Tolgay olur.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kadro alternatifli diyorduk 1 haftada Opare,Miloseviç ve İsmail gittiler ve ne zaman dönecekleri de belli değil.

Çevrimdışı Dogan

O zmn halay cekelim :ishock: oynamadan paranin dibine vursunlar bizde aylik asgari ücrete sürünmeye devam adalete bak...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İsmaile zerre üzülmedim.

Saçmalamasını görmektense oynamasın daha iyi.Sene sonu da bir yıllık parası verilip sözleşmesi feshedilsin,gitsin₁ para emmekten başka bir halta yaramadı.

Çevrimdışı Tolga

Şu dönem Sivok'a ihtiyacımız var maalesef.

Rotasyon açısından değerlendirebiliriz.

Çevrimdışı ozan062

O zmn halay cekelim :ishock: oynamadan paranin dibine vursunlar bizde aylik asgari ücrete sürünmeye devam adalete bak...

iddaa ediyorum sene sonu yada onumuzdeki sezon ismaille sozlesme uzatılıcaktır aksini soyleyen faiktir

Çevrimdışı Tolga

iddaa ediyorum sene sonu yada onumuzdeki sezon ismaille sozlesme uzatılıcaktır aksini soyleyen faiktir
O kesin zaten :)

Çevrimdışı Dogan

İsmail i seneye göndermezsek bazi konularda trollere hak vericem.besiktasin parasini kimse bosa harcayamaz.bu paranin hakki ödenmez. bizim ümitlerimiz hayallerimiz var o parada böyle adamlara yedirirsek o parayi cok dokunur bana ismaili derhal gondermek lazim akabinde mustafa sakatlik gecirirse onuda gondermeliyiz
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 19:21:45 Dogan ]

Çevrimdışı Dogan

Fikret ormani cok seviyorum en sevdigim baskanlardan biridir ama ismaili tutarsa artık bu takimda isler degisir ona verilen paranin haddi hesabi yok yeter artik valla yeter ya yemin ediyorum aglicam nedir bu surekli sakatlik alistilar yatmaya gonder gitsin kardesim boyle adamlari bende idda ediyorum ismaili super ligde alicak 5 takim bulamayiz suan!

Çevrimdışı Efe

zaten oynamasi zarar verir cok alt seviyede piskilojik olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Solda uğur boral var carlos uğur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Üzüldüm yok sevindim mi yok şaşırdım mı yok anladın mı bu işte yok
Ne oynadın ki menisküsü yırtttın demekten kendimi alamadım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 20:03:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı ozan062

haydaa

cok sasırdım

2013-14 TV GELIRI

bayern munih in tv geliri 36.5m ( almanya da en fazla )
cardiff in tv geliri 75m euro ( ingilterede en dusuk )

işte diyorlar 5 yıl içnde almanya ingiltereyi tokatlıcak

efendim :poke:

cook beklersin kardeşşş :photo: :money:

Çevrimdışı Deniz

İsmail in sakatlanmasi bende olumlu ya da olumsu bir etki yaratmadi cunku kendisi benim icin yok hukmunde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş Türkiye'dir.

Satışı ne zaman olacak yada resmiyeti nedir acaba kartal yuvasında yok... bazı ürünler resmen boşa para verilecek cinste kartal yuvasında renkli baskı tribün resimli sweetlerden vazgeçmeliler tasarımcıları acaba ne iş yapıyor

Çevrimdışı Abdullah

Satışı ne zaman olacak yada resmiyeti nedir acaba kartal yuvasında yok... bazı ürünler resmen boşa para verilecek cinste kartal yuvasında renkli baskı tribün resimli sweetlerden vazgeçmeliler tasarımcıları acaba ne iş yapıyor
satışa falan çıkmıyor ya yabancı bir tasarımcının kulüplere çizdiği nostalji formalar

Çevrimdışı Kartal Ç

Solda uğur boral var carlos uğur :evillol:

önümüzdeki sezon uğurun sözleşmesi yenilenmeyeceğine göre motta ismail motta olacak sol kanatta. yaz transferinde yönetimin yedek amaçlı yerli (gurbetçi) sol bek alacağını sanmıyorum.
seneye kadar ümit karaal kendini çok iyi hazırlamalı. beşiktaşta kalıcı olmak istiyorsa bundan başka fırsatı hayatında bir daha bulamaz. mottaya da bi talip çıksa da keşke yazın hava toplarında iyi bi bek alsak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 20:35:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forma bizim değil arkadaşlar tasarım ama harika.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli