+++ Olarak bir garip tayfa ne zaman Beşiktaş'ın negatif haberi yapılır bunlar direk damlıyorlar. Esrarengiz adamlar. En son Ersan'ın sözleşmesinin yenilenmesi zamanı gördüm bunları forumlarda. Yine türemişler sağda solda.Neyse sene sonuna kadar takımın galibiyet tutarlılık devam ederse kafamız rahat olur.
Yukarı da başarı diyen arkadaşa itinaden. Senin en son Deplasman galibiyet serisi yakaladığın zaman Lucescu zamanıydı. Ayrıca galibiyiet serisi de en son Lucescu'ydu. 2009'dan sonra ilk defa bir İngiliz'i yenebildin. İnşallah bir tanesini de yeneceksin ilerleyen zamanlarda.
Başarı takım yenmek mi? Şampiyon olmak mı? Deplasman da onu bunu yenince sana Kupa vermiyorlar. Zaten Türk Toplumunun Spora bakış açısı bu.
Biz sizi yendik 2013-2014 te. Eee yendin de ne oldu? Şampiyon o oldu, bu oldu BİZ OLAMADIK Yani.. Başarı Kupayı kazanmaktır, Kupayı kazanınca sana para veriyorlar, sana daha fazla yayın geliri veya TFF den fazla para alıyorsun, Şampiyonlar Ligine direk katılıyorsun misal.
Bana yazdığın için cevap verdim sana. Gözlerinizi açın biraz, Stat yapılıyor diye yanlışları söylemeyecek değiliz. Herkes sizinle aynı görüşte de olmak zorunda değil.
Yok türemişler bilmem ne, yakışmıyor.
Tek Paydamız Beşiktaş burada, ama Beşiktaş'ın borcu artıyorsa, ya yanlış giden bir şey vardır. Ya da söylenmeyen, gizlenen saklanan bir şeyler vardır, Bilmem anlatabildim mi?