Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983628 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Beklentiye girecez tabi Rizeyle oynuyoruz rakiplerimiz ts ve Bursa maçlarını atlattı bizde oynayacaz bu takımlarla Rize'de fln puan bırakma luxu yok bu takimin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:39:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rize'de kazanamayan takım şampiyon olamaz.

Olacaksak bu tarz maçlar hiç kaçmayacak.

10 yıldır kaçırdığımız için olamadık hiç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Rize'de kazanamayan takım şampiyon olamaz.

Olacaksak bu tarz maçlar hiç kaçmayacak.

10 yıldır kaçırdığımız için olamadık hiç.
Aynen öyle.

Hele hele Fb puan kaybetmişken böyle maçları kazanamayacaksak şampiyon da olamayız zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:42:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle.

Hele hele Fb puan kaybetmişken böyle maçları kazanamayacaksak şampiyon da olamayız zaten.

Bunları kazanırsak Kadıköy'de risk alabiliriz.

Evet ezdi ama görüyoruz işte Fener orada da puan kaybedebiliyor.

Alalım geçelim önce onlar strese girsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunları kazanırsak Kadıköy'de risk alabiliriz.

Evet ezdi ama görüyoruz işte Fener orada da puan kaybedebiliyor.

Alalım geçelim önce onlar strese girsin.
Biz derbiler haricinde kalan maçların çoğunu alsak bile bize yeter.

Ama arada takılmalar olacağı için derbilerden de en az 1 er puan çıkartmak zorundayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:47:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz derbiler haricinde kalan maçların çoğunu alsak bile bize yeter.

Ama arada takılmalar olacağı için derbilerden de en az 1 er puan çıkartmak zorundayız.

Takılmayabiliriz aslında.

Bursa maçını geçersek tüm anadolu maçlarınızı kazanabiliriz.

Trabzon'dan en az 1 puan alırız bence 3 alacağız.

Gs'den de puan alacağız bence Arena'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

L'pool macina geliyor musun kesin @Çağrı? Bulusma dahil?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:50:30
  • Beşiktaş / Bodrum
L'pool macina geliyor musun kesin @Çağrı? Bulusma dahil?

Hayatımda hiçbir şeyin kesin olmadığı 6 ayın içindeyim Fatih  :iblush:

Maça gelirsem kesinlikle beraber gideceğiz zaten ben senden çok istiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Takılmayabiliriz aslında.

Bursa maçını geçersek tüm anadolu maçlarınızı kazanabiliriz.

Trabzon'dan en az 1 puan alırız bence 3 alacağız.

Gs'den de puan alacağız bence Arena'da.
Maçları Ankara'da oynarsak çoğunu kazanırız ama Bursa örneğinde gördüğümüz gibi rakipler Olimpiyat'ta oynamak isterse orada seri yapabilir miyiz emin değilim açıkçası.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 00:56:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçları Ankara'da oynarsak çoğunu kazanırız ama Bursa örneğinde gördüğümüz gibi rakipler Olimpiyat'ta oynamak isterse orada seri yapabilir miyiz emin değilim açıkçası.

Biz Rize'yi yenelim Bursa maçı saat 4'te olacak 50,000 olur orası :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quanch

Bu sene durum ne olursa olsun seri yapmak zorundayız zor biliyorum fakat zorundayız
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Tolga

Biz Rize'yi yenelim Bursa maçı saat 4'te olacak 50,000 olur orası :)
Bursa maçı sonrası oynayacağımız maçlar için söylüyorum aslında. :)

Maalesef oyuncular Olimpiyat'ta konsantre olamıyorlar.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

+++ Olarak bir garip tayfa ne zaman Beşiktaş'ın negatif haberi yapılır bunlar direk damlıyorlar. Esrarengiz adamlar. En son Ersan'ın sözleşmesinin yenilenmesi zamanı gördüm bunları forumlarda. Yine türemişler sağda solda.Neyse sene sonuna kadar takımın galibiyet tutarlılık devam ederse kafamız rahat olur.

Yukarı da başarı diyen arkadaşa itinaden. Senin en son Deplasman galibiyet serisi yakaladığın zaman Lucescu zamanıydı. Ayrıca galibiyiet serisi de en son Lucescu'ydu. 2009'dan sonra ilk defa bir İngiliz'i yenebildin.  İnşallah bir tanesini de yeneceksin ilerleyen zamanlarda.

Başarı takım yenmek mi? Şampiyon olmak mı? Deplasman da onu bunu yenince sana Kupa vermiyorlar. Zaten Türk Toplumunun Spora bakış açısı bu.

Biz sizi yendik 2013-2014 te.  Eee yendin de ne oldu? Şampiyon o oldu, bu oldu BİZ OLAMADIK Yani.. Başarı Kupayı kazanmaktır, Kupayı kazanınca sana para veriyorlar, sana daha fazla yayın geliri veya TFF den fazla para alıyorsun, Şampiyonlar Ligine direk katılıyorsun misal.

Bana yazdığın için cevap verdim sana. Gözlerinizi açın biraz, Stat yapılıyor diye yanlışları söylemeyecek değiliz. Herkes sizinle aynı görüşte de olmak zorunda değil.

Yok türemişler bilmem ne, yakışmıyor.

Tek Paydamız Beşiktaş burada, ama Beşiktaş'ın borcu artıyorsa, ya yanlış giden bir şey vardır. Ya da söylenmeyen, gizlenen saklanan bir şeyler vardır, Bilmem anlatabildim mi?

Çevrimdışı talha

Başarı takım yenmek mi? Şampiyon olmak mı? Deplasman da onu bunu yenince sana Kupa vermiyorlar. Zaten Türk Toplumunun Spora bakış açısı bu.

Biz sizi yendik 2013-2014 te.  Eee yendin de ne oldu? Şampiyon o oldu, bu oldu BİZ OLAMADIK Yani.. Başarı Kupayı kazanmaktır, Kupayı kazanınca sana para veriyorlar, sana daha fazla yayın geliri veya TFF den fazla para alıyorsun, Şampiyonlar Ligine direk katılıyorsun misal.

Bana yazdığın için cevap verdim sana. Gözlerinizi açın biraz, Stat yapılıyor diye yanlışları söylemeyecek değiliz. Herkes sizinle aynı görüşte de olmak zorunda değil.

Yok türemişler bilmem ne, yakışmıyor.

Tek Paydamız Beşiktaş burada, ama Beşiktaş'ın borcu artıyorsa, ya yanlış giden bir şey vardır. Ya da söylenmeyen, gizlenen saklanan bir şeyler vardır, Bilmem anlatabildim mi?

Alınmak isteyen alınsın. Bu konuda tecrübelerim sabittir. Bazı elemanlar var sadece olumsuz zamanlar ortaya çıkıyorlar. Burada kasttetiğim sen değil başkaları. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Yarın ki maçla beraber deplasmanda 9/10 yapıp tekar lider olucaz inşallah :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Sinan Engin: "Beşiktaş'ın şampiyonluğunu engelleyecek tek şey yönetimin içinde ki sıkıntılar" dedi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin: "Beşiktaş'ın şampiyonluğunu engelleyecek tek şey yönetimin içinde ki sıkıntılar" dedi.
Yönetim içindeki sıkıntılar değil ama camia içerisindeki bölünmüşlük bize şampiyonluğu kaybettirebilir tabi.

Çevrimiçi Necmi

dh den gelen arkadaşlar
vakit intikam vaktidir
valla 2 saattir renklilerin forumlarını trollüyorum acaip keyifliymiş
yani utanmasam o trollere hak vericem  :evillol: :evillol:
siz de arada bi trolleyin çok zevkli oluyor  :ok:
burdaki herkes DH den geldi zaten ordsn gelip bu forumu kurduk 600 küsur kişilik bir göç oldu yedi ay önce siz iyi dayandınız.
yanlız trolleyim derken trolleri sağına soluna bulaştırıp buraya getirirsen karışmam :bandit: @cagty

Çevrimdışı nannan

Çok uzun zamandır ilk defa takıma güveniyorum, rahat bir şekilde "bu maçı alırız, lider döneriz." diyorum.
Önceden bu maçı alalım, lider olalım derdim. Artık bu takımda bir şeyler değişti. İçi boş olmayan bir güven hissediyorum. Çevremde, sosyal medyada da bunu görebiliyorum. Yarın bir terslik olmazsa en kötü ihtimalle mersin tarifesi yapar geliriz.

Çevrimdışı nannan

"bu yönetim göreve geldiğinde borcumuz 570 milyon Tl'ydi şimdi 970 milyon Tl'ye çıktı batıyoruz, bunlar klübü daha beter hale getirdi" argümanını ben pek doğru bulmuyorum.

yönetimin klübü devraldığı dönemdeki duruma bakarsanız, hiç dokunmasanız bile klübün borcu her yıl bir önceki yıla göre 100 ml tl artıyordu.
Gelir gider arasındaki cari açık nedeniyle her yıl borçlanmanız doğal bir sonuç zaten. yukarı yönlü borç eğrisinin geceden sabaha aşağı yöne döndüğü hiçbir örnek yoktur zaten.

önce gelir gider dengesini sağlayıp o yukarı yönlü eğriyi yatay konuma getirip borç artışını durdurmanız lazım. sonra gelirinizi giderinizden daha büyük hale getireceksiniz ki artışını durdurduğunuz borcu eritmeye başlayasınız. Stada dair harcamaları ayırırsanız klübün geldiği nokta bu borç artışının durdurulduğu noktadır. Ki bu noktada henüz kullanmadığımız 2 araç bize avantaj sağlıyor. Kombine-loca harici stad gişe gelirleri ve tribün adı sponsorluk gelirleri. bu iki kalem borcu eritmeye noktasında çok hız kazandırmasa da olumlu katkı sağlayacaktır.

Burada önemli olan rehavete kapılıp mali disiplini bozmamaktır. Zaten çok şükür uefanın finansal fairplay olayı sayesinde bu disiplini bozmak artık biraz "rektum" ister. Malum dünyanın bu kısmında kurallara uyulması için muhattabı biraz dürtmek gerekir.

Stad loca gelirleriyle yapılıyor tespiti çok doğrudur hatta biraz eksiktir. loca kombine ve şantiye çevresindeki reklam panolarının kullanımı karşılığında sponsorumuzun ödediği parayla ve klüp bütçesinde inşaatla ilgili ayrılan parayla yapılmaktadır. Zaten bu da "stadımızı kendi paramızla kendi kaynaklarımızla yapıyoruz" lafının karşılığıdır. tüm bu paralar zaten bizim paramızdır. Bu paralar bize zekat olsun diye ödenen paralar değildir. bu sponsorluk ve bilet paraları orada Beşiktaş olduğu için ödenen meblağlardır. Hammadesi Beşiktaş markası olan ürünün pazarlanmasıyla ortaya çıkan paralardır. herhangi bir 3. lig takımı falan olsa havada bu miktarlarda paralar uçuşmayacaktı. O yüzden sponsorun verdiği parayla locanın parasıyla stad yapılıyor tabiri yapılan işi küçümseme amaçlı kullanılmamalı veya anlaşılmamalıdır. Ortada "sana sponsorum al ben sana stad yaptım gel sen burda oyna benim de adımı kullan" gibi bir durum yok. Ey yönetim, ey Beşiktaş, stad için birşey yapmana gerek yoktu o zaten kendi kendini yapıyor gibi bir anlam çıkaranlar olabilir. Sarf edilen emeğe saygısızlıktır. Zaten sen Beşiktaşsın ve o para sen olduğun için var.

Gelelim borçlarla ilgili sayılara.
Yönetimin göreve geldiği 25 mart 2012 deki borç: 328 milyon dolar -> her yıl katlanarak artan borç durumu.
Yönetimin neredeyse 3 tam yıl sonraki durumu:  388 milyon dolar. ->bugün divanda söylenene göre stada 164milyon tl yani 65 milyon dolar harcanmış.
Yönetimin 3 yıllık görev süresinde stad maliyeti hariç durumu: 323 milyon dolar.

yani 3 yıl önce sürekli borca batan klüp artık, yüksek doluluk oranını yakaladığı takdirde en çok 5 yıl içinde yatırım maliyetini amorti edecek yeni bir stada kavuşmak üzere ve aynı zamanda da borç artışını durdurduğu ve hatta borçlarını eritmeye başladığı noktaya gelmiş bulunmakta. ki bize geçmişte ceza veren uefa bile artık bunu takdir eder durumda.

E 500 nere 900 nere 2 katına çıktı diyorlar kur farkı artıyor diyorlar. Yahu klübün gelirlerinin yarısından fazlası sponsorluk geliri. Sponsorluk gelirlerimiz de dolar cinsinden. Stad açılınca da gişe-stad alanları-organizasyonlar-stadkartal yuvası sayesinde bu seneye göre Tl gelirimizde muazzam artış olacak. Yahu bize ne kur farkından. Döviz cinsinden borcun tamamını tl ye çevirip batıyoruz diye lanse etmek sadece kara propaganda peşinde koşanların ekmeğine yağ sürer.

ayda 10 bin dolar+5 bin tl maaş alan adamın dolar+Tl karışık borcu varsa ve döviz geliri döviz giderini karşılıyorsa. kur artışı zaten onun işine gelir. kur artışıyla döviz gelirinden artanı kullanarak tl borcunu daha az masrafla öder.

Son söz: Özetle şuan borç artışımız durmuş durumdadır, oyunculara diğer takımlara borcumuz yoktur, uefada davamız yoktur ve borç azalma eğilimine girmiştir. stad açılışıyla mali olarak yeni bir döneme gireceğiz. birkaç yıl içinde son temlikler de kalkmış olacak. ve bugün yeniden ayağa kalkışımızı engellemeye çalışan renklilere korkularında ne kadar haklı olduklarını göstereceğiz.

not: göndere basınca farkettim gerçekten uzun olmuş. çok özür diliyorum.
Kaçıran varsa üşenmesin tekrar tekrar okusun diye alıntı yapıyorum. Hatta bookmarka aldım periyodik olarak tekrar tekrar paylaşacağım.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Rize iç sahada hiç maç kazanamamış.Biz ise en iyi deplasman takımıyız.Dışardan bakan ,Beşiktaş'ı tanımayan adam Beşiktaş ezer geçer der belki ama şu anadolu klüplerinin ilklerine girmeyi seven bir takımız maalesef.

Çevrimdışı Ock

Rize'de takılacağımızı sanmıyorum fakat hakemin haksız kart göstereceğinden de hiç şüphem yok.

Çevrimdışı Kemal

Bu Yalçın Karadeniz 73 yaşındaymış, acaba bidahaki seçimlere falan rahmetli olur mu? yoksa bırakmaz bu adam divan başkanlığını

Çevrimdışı Deniz

Dun sinan engin yonetim icindeki bazi kisiler Baskan arkasindan is ceviriyor Allah Fikret Ormanin yardimcisi olsun dedi.sinan her konuda sallar da bu konuda yalan soylemez bir seyler duymus umarim ciddi birşey yoktur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quanch

Geçen sene mustafa pektemek 2 gol atmıştı. Haksız penaltıya maruz kalmıştık.
Şampiyon olmasan bile...