Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982813 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Galatasaray için

2012 borç   269,3 milyon dolar
2014 borç   323 milyon dolar

Bu süreye sığdırılan müthiş başarılar ve 2 şampiyonluk..

Galatasaray batıyor demeyeceksiniz o zaman işi dolar kuruna dökersek..

Beşiktaşlıların zekasıyla artık daha fazla oynamayın..

Burası Türkiye Cumhuriyeti, ve Türk Lirası konuşulur borç işlerinde..

Beşiktaşın borcu

570 idi 970 oldu..

Türkçesi 400 milyon lira..

İster alttan bak
İster üstten bak
İster yandan bak

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ayrıca bu haber1903 cidden rezil bir site..

Bu borç konusu olunca bir kaç kişinin yorumunu koymuştu..

Bi divan kurulu üyesi borcun normal olduğundan bahsetmişti. Oyuncularla imzalanan sözleşmelerin 4 5 senelik olmasından kaynaklı demişti..

Şimdi o yazı yok yada ben bulamıyorum  :money:

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Günahlarını almışım ilk habermiş

"Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın 2016’da aday olacağını söylemesi ve borç tartışmalarını değerlendiren Uluç Gürkan; “Olumlu buluyorum. Ayrıca borç tartışmasını 2 nedenle biraz abartılmış olarak değerlendiriyorum. Birincisi Fikret Orman Yönetimi’nin devraldığı borçtan sonrası  için tartışmak gerekiyor. Devralınan borç 471 Milyon TL değil, 580 Milyon TL idi. Çünkü o tarihte kağıt üzerindeki 471 Milyon TL’nin bazı borçları içermediği tespit edildi ve denetim şirketlerine yaptırılan çalışmalardan sonra bunun aslının 580 Milyon TL olduğu ortaya çıktı. O günden bugüne 400-450 Milyon TL arası artış var gibi görünüyor. Bunun ağrılıklı kısmı stat etkisi olarak tanımlanabilir. Bunun 230-240 Milyon TL’si stadın yapımı için Vodafone’dan alınacak sponsorluk anlaşmasından gelecek. Bunu abartarak değerlendirmek doğru değil. Borç artışındaki bir diğer etken de Beşiktaş’ın futbolcu transferlerinde 4 yıla uzanan sözleşmeler yapması. Geçmiş dönemlerde 1-2 yıllık yapılırken 4 yıla uzandı.  1 Milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme olduğunda  9 Milyon TL olarak borç hanesine yazılıyor. Borcun “milyar seviyesine çıktı, katlandı” tartışmasını sağlıklı bulmuyorum. Fikret Orman da borç yapısını çok iyi bildiği için “ben ödeyeceğim” diyerek rahat bir tavır sergiliyor” dedi."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

Benim en büyük tedirginliğim ligin sonuna yaklaştıkça azizin bizim üstümüze saha dışı oyunlarla gelmesi.

Başkan bu mevzuya uyandı anında azize postayı koydu helal olsun.

Camianın kenetlenmesi lazım finişe doğru aziz oyunlarını arttıracaktır.Herşey beklenir ondan.Biz dik duralım ki eğri olanlar utansın.

bugun baskan acıkladı herseyin farkındayız diyor  :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray için

2012 borç   269,3 milyon dolar
2014 borç   323 milyon dolar

Bu süreye sığdırılan müthiş başarılar ve 2 şampiyonluk..

Galatasaray batıyor demeyeceksiniz o zaman işi dolar kuruna dökersek..

Beşiktaşlıların zekasıyla artık daha fazla oynamayın..

Burası Türkiye Cumhuriyeti, ve Türk Lirası konuşulur borç işlerinde..

Beşiktaşın borcu

570 idi 970 oldu..

Türkçesi 400 milyon lira..

İster alttan bak
İster üstten bak
İster yandan bak
kartal ç nin yazısı yukarıda gerçek rakam o dur. Cincona gelince borç 1.2 milyar. Bizim borcunuz stad maliyetini düşersek USD bazında hiç artmadı. İster alttan ister üstten ister yandan bakın gerçek bu. Bir kere şunu düşünmeniz lazım. Bu yönetim üç yılda ne kadar para batırdı? Hepsini toplasanız bir tabata parası etmez. Hala neyi tartışıyoruz herşey ortada

kartal ç nin yazısı yukarıda gerçek rakam o dur. Cincona gelince borç 1.2 milyar. Bizim borcunuz stad maliyetini düşersek USD bazında hiç artmadı. İster alttan ister üstten ister yandan bakın gerçek bu. Bir kere şunu düşünmeniz lazım. Bu yönetim üç yılda ne kadar para batırdı? Hepsini toplasanız bir tabata parası etmez. Hala neyi tartışıyoruz herşey ortada

Galatasarayın net alacak verecek borcu  811 milyon lira..

http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-borc-alacak-farki-galatasaray-1968815-skorerhaber/

Buda 2012 net alacak verecek borcu..

http://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/07/11/galatasarayin.borcu.azalsa.da.cok/668535.0/index.html

Demirören dönemi kötüydü zaten neden onla karşılaştırıyorsun ki. O dönem iyi olsaydı zaten kalırdı Demiören bütün stat inlemezdi..

Ben durumun kötü olduğunu düşünüyorum..

Ve size bir soru soruyorum ..

Beşiktaşın borcu ne zaman bitecek ne zaman azalacak..

TL cinsinden 2015 sonunda borcumuz sizce ne olacak

2016 sonunda borcumuz ne olacak..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-borc-alacak-farki-galatasaray-1968815-skorerhaber/

http://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/07/11/galatasarayin.borcu.azalsa.da.cok/668535.0/index.html

Demirören dönemi kötüydü zaten neden onla karşılaştırıyorsun ki. O dönem iyi olsaydı zaten kalırdı Demiören bütün stat inlemezdi..

Abi gs nin geliri bile yok ama her bir şeyleri temlikli bir tek maç gelirleri var basketbolcular antrenmana bile çıkmıyor sponsor desen bulamıyorlar üstelik hazır statları da varken gelirleri 0
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

bütün gün yazmadım çunku etrafı takip etmek istedim sunu bilin yeter

klüp borclanmada rekor kırmıstır, eldeki bütün varlıklarını ipotek ederek cekilen kredilerden dolayı bu edimler yerine getirilene kadar surecek b,r sürec ki bircogu on yıllar suruyor
yani artık klube para girişi en az 3-5 yıl olmayacagı anlamı tasıyor,bitek hisselerle oynama yapılırsa sermaye arttırımı bu yani baska kapı kalmadı
fakat kucuk dar beynimle sunu duyunca dusununce felc gecirecek kadar sinirleniyorum
sermaye arttırımı birkaç yıllık cekilen gelirler vs toplandıgında 300milyon yapıyorken yani sıcak para
5oo milyon borc arttırımıda ayrı garip,, ki tribün isim hakları reklam anlasmaları sponsorluklar gibi diğer eklentilerde bu surecte artmısken bu delirmişcesine artan borc dusundukce adamı hasta eder

bilginiz olsun 3senedir klübümüz faktoringlerle geçinmektedir sebeblerini savunma yontemlerinizi kenara itin sıkıntıyı farkındasınız dimi faiz yükünün???
ve yukarıdaki dediğim gibi ipotek edilecek birseyin kalmaması sebebiyle sıkıstıgımızda tekrardan faktorınglere basvuruldugundaki durumu bi dusunun??

bide su noktadan bakın
4yıldır her kongreden sonra denetim kurulu raporunda sunlar soylenir,, gelecekten umutlu değiliz borclanma fazla ve bu konuda yonetim kurulunu bilgilendiriyoruz derler
yani beyler hadi benimkiler yorum da bu adamlardamı işi bilmiyor

bi bitmediniz yada yav hehe mi deyim yani illa:))

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Virüs girmiş.

Para toplayalım da Antivirüs alalım.  Norton, Kaspersky vs.

30 Ocak 2015 tarihli İstanbul Ticaret Odası Gazetesinden çektim..

Galatasarayı bence fazla küçümsüyorsunuz..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

Kardeşim o zaman diyeceksiniz ki samimi olarak ben 5 yıl anadolu takımı gibi olmayı kabulleniyorum. Çekileceksin kabuğuna 5 yıl sadece Altyapı ve G.Menkul yatırımlarına çalışacaksın. Buna razıysanız. Yapılsın. Ama 1 sene kimse alınmadı diye isyan eden adamlar gelip burada bu borç niye arttı diye isyan ediyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kardeşim o zaman diyeceksiniz ki samimi olarak ben 5 yıl anadolu takımı gibi olmayı kabulleniyorum. Çekileceksin kabuğuna 5 yıl sadece Altyapı ve G.Menkul yatırımlarına çalışacaksın. Buna razıysanız. Yapılsın. Ama 1 sene kimse alınmadı diye isyan eden adamlar gelip burada bu borç niye arttı diye isyan ediyor.

O Zaman derler ki adama;" Eee transfer yapıyoruz, Başarı nerede?"

Çevrimdışı ozan062

artı sizin bilmediğiniz birsey vardır

3 büyük klübün divan üyeleri birbirleriyle bircokkez ortaklasa hareket ederler sonucta bu insanlar en az 30 yıllık üyelikleri var yani sunu iyi idrak edin
bu insanlar geçmişte bizimle sadece  sahada rakimizdi, simdi cag değişti fakat  divandakiler hala devam ediyor...

yani  cok kızdıgınız bazıları hala o duzeni devam ettiriyorlar yani size gore onlar suclu tamam haklısınız :ok:

Çevrimdışı ozan062

cok sert konusucam ama tutuyorum kendimi,, bircogumuzun baktıgı pencere cok yanlıs yani sampiyonlukta her yol mubah deniliyorya biz nasıl karsı cıkıyorsak buna sizde stad yapıyoruz  fakat bu yolda herturlu artısta kabulumdur diyorsunuz
peki ileriyi dusunun bakalım bircok kişi soyledi özsermayeyi gecen borc miktarı demek bitmişlik batmıslık demektir durumu iyi anlayalım

Çevrimdışı talha

+ Olarak bu borçlanmanın e büyük nedeni gelir - gider arasına çok büyük bir uçurum olmasındadır allah razı olsun YD'den adam bir tane bile getiri yatırımı yapmamış. o da yetmemiş bizim Del Bosqu ve Ferrari gibi bir çok isme borçlu hale getirmiştir.  O da yetmemiş en değerli arazilerinden birinde Beşiktaşın zararlı çıkmasına neden olmuştu.r Seni 2 sene kupadan etmiştir.

+ Adam zamanında cebinden yedi. Gerçek anlamda cebinden yedi. Ne zaman para lazım oldu çıkardı cebinden verdi. Kendini takıma borçlu hale getirdi. Nedeni ise bana bağlı kalsınlar isted.

+ Şİmdi 3 yıl geçmiş. Bir adamın 8 yılda yaptığı 580m borcun bir anda erimesini. Onun yanında yıldız alacaksnı ki zarif taraftrın senden küsmesin. Bir de artıya geçeceksin. Onun yanında bir ton yatırım yapmaya çalışacaksın. Altyapıyı düzelteceksin. Maaşları ödeyeceksin.

+ O da yetmeyecek stadını yıkacaksın ve bir daha yapacaksın

Bunu sihirli değnek bile yetmez.
Ve senin her hareketini sorgulayan bir kurul ve taraftar karşısında yapacaksın bunları. Başkası olsa bu topun altına bile girmezdi (Bkn: Adalı)

Adamlar ne kombine ne forma alır Veli'yi mi izleyecek miş Olcay'ı mı izleyecekmiş diye. Ama bik bik çıkıp konuşurlar öhööö borş var diye.

Kusura bakmayın ama bu konuda eleştri yapmaya çalışan herkese karşı tavım.

Bu adamı eleştrin ama ekonomikonusunda eleştirmeye kalkmayın. Adam koca bir enkaz devraldı. Ve bugün sesi çıkan kimse zamanında o sesi çıkarma meziyetinde bulunamadı (YD gittikten sonra ki devre eski değil. Çil yavrusu gibi dağıldı hepsi. Sırf başkan olmamak için)

Ben düzenden yarı mennunum ( Özen gitmeyecekti en büyük yanlışı buydu)

Zamanında yapıkları acemilikler rezaletleri de unutmadık. Altınsay'ın gidişi. Gelmeyen hocaya kaptırılan paralar. Alınmayan isimler. Ya da alınan isimler. Atalay'ın rezillikleri.

Halen daha içimde oturan kısımlar var. Pilot takımın iptal edilmesi. Dany'nin getirilmesi. Tuğrul Yenidoğan'ın halen daha o camia içerisinde bulunabilmesi.

Bu konularda eleştirin kimse demez neler oluyor diye. Koltuk sevdasına kapıldı diyin. YD'nin peşinden gidiyor falan diyin de. Yok Borçları eritemedi demeyin.

Çevrimdışı talha

+++ Olarak bir garip tayfa ne zaman Beşiktaş'ın negatif haberi yapılır bunlar direk damlıyorlar. Esrarengiz adamlar. En son Ersan'ın sözleşmesinin yenilenmesi zamanı gördüm bunları forumlarda. Yine türemişler sağda solda.Neyse sene sonuna kadar takımın galibiyet tutarlılık devam ederse kafamız rahat olur.

Yukarı da başarı diyen arkadaşa itinaden. Senin en son Deplasman galibiyet serisi yakaladığın zaman Lucescu zamanıydı. Ayrıca galibiyiet serisi de en son Lucescu'ydu. 2009'dan sonra ilk defa bir İngiliz'i yenebildin.  İnşallah bir tanesini de yeneceksin ilerleyen zamanlarda.

Çevrimdışı ozan062

bu arada beyler bence herkes borc indirmeden bahsetmiyor borcun fazla arttıgından bahsediyor 600ken sorun yok milyar tl iken sorun var cunku ben hentbol hariicndeki bütün branslarda sampyionlugum yok bircogunda kuculmusum ve benim bu borcları tolere edebilcieğim birsey kalmamıs o zaman tabiki eleştiricem diyorlar sadece bazen benimde yaptıgım gibi yanlıs anlatıyoruz o kadar:)) yoksa herkes aslında aynı seye parmak basıyor :tabe:

Çevrimdışı safa burak

bu sene maçları izlerken bende şöyle bir rahatlık var. anadolu takımlarına karşı öne geçtiysek kazanırız. en son mersin maçında maçı izlemiyordum twitter dan takip ediyordum golü yedik en geç 10 dk ya atarız bir tane dedim atınca da hiç şaşırmadım. bu sene birçok maçımız böyle geçti artık alıştık.

Çevrimdışı ozan062

baskan seneye 1 en fazla iki oyuncu alıcaz dedi yukarıda dediğim gibi artık eldeki kaynaktan baska birsey yaratılamayacından dolayı az adam alınacak:) buda sanırım bir bonservissiz bir tane bonservisli oyuncu demektir
iyimi güzelmi derseniz evet kesinlikle :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 18:30:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

http://t24.com.tr/haber/gsaray-baskanindan-kulube-muhtac-oldugunuz-kudret-damarlarinizdaki-sari-kirmizi-kanda-mevcuttur,279545

Galatasaray'ın borcu 1.4 milyar.

Borç alacak farkı olayına ise kesinlikle inanmıyorum zira bunun içine oyuncu bonservisleri, 2022 yılına kadar ki yayın gelirleri, 10 yıllık loca gelirleri koyulmuş.

Galatasaray'ın Fener'in durumu bizden iyiyse buyursun transfer yapsınlar.

Yapamadılar, yapamayacaklar da. Şuan mali olarak Galatasaray bitik durumda.

En erken temliği 2018. Localar 2022 temlikli. Sadece hasılatları açık şuanda.

Finansal fair play açıklansın hepsini çok net göreceğiz az kaldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 18:32:53
  • Beşiktaş / Bodrum
30 Ocak 2015 tarihli İstanbul Ticaret Odası Gazetesinden çektim..

Galatasarayı bence fazla küçümsüyorsunuz..

Abi çok şey atlıyorsun. Gerçekten.

Gelir değil o gelirin ne kadarının kullanılabildiği önemli.

Burada tüm gelirleri yer alıyor zaten o konuda Gs birinci son derece de normal.

Ama bu gelirlerin ne kadarı açık bunu araştırırsan daha verimli konuşabiliriz.

Galatasaray Sportif Hisseleri halka satilirken bilet-kombine-Loca-VIP herseyin gelirinin bu sirkete ait olacagini soylemislerdi! Bu, 1 Kasim 2012 de yayimlanan SPK Raporunda da aynen teyid ediliyor. Oysa hisseler halka satildiktan sonra, bilet bedelleri uzerinde Galatasaray Spor Kulubunun Intifa ( Kullanim-Yararlanma) Hakki oldugunu belirttiler. Yani GS Sportif’in elinden Stad gelirleri alindi. Oysa bu UEFA kriterlerine direkt aykiri bir uygulama.

5-   Bununla da yetmedi. Bu koltuklar ve biletler, kulup tarafindan 16 yil icin GS Sportif A.S.’ye satildi.  Yani bana dayali doseli mobilyali ev satiyor, parayi aldiktan sonra ise koltuklari beyaz esyayi TV yi tekrar bana satiyorsunuz. Bu durumda o biletler nedeniyle halka acik GS Sportifin eline gececek para engelleniyor, sonra da ayni sirket bu biletleri satarak elindeki gelirler hortumlaniyor!

6-   Bu da yetmiyor, GS Sportif in 2 defa aldigi bu biletler-kombineler -VIP ve Localar 16 yil icin DENIZBANK a sattiriliyor Denizbank ile anlasarak VIP Koltuk ve Locaların satışi devrediliyor. Bunlari 16 yil boyunca sadece Denizbank pazarlayacak. Bugunku fiyatlarla 850 Milyon TL den fazla bir deger ifade eden bu satislar neden 447 Milyon TL ye devredildi? Iskonto orani kactir nedir?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 18:34:32
  • Beşiktaş / Bodrum
http://t24.com.tr/haber/gsaray-baskanindan-kulube-muhtac-oldugunuz-kudret-damarlarinizdaki-sari-kirmizi-kanda-mevcuttur,279545

Galatasaray'ın borcu 1.4 milyar.

Borç alacak farkı olayına ise kesinlikle inanmıyorum zira bunun içine oyuncu bonservisleri, 2022 yılına kadar ki yayın gelirleri, 10 yıllık loca gelirleri koyulmuş.

Galatasaray'ın Fener'in durumu bizden iyiyse buyursun transfer yapsınlar.

Yapamadılar, yapamayacaklar da. Şuan mali olarak Galatasaray bitik durumda.

En erken temliği 2018. Localar 2022 temlikli. Sadece hasılatları açık şuanda.

Finansal fair play açıklansın hepsini çok net göreceğiz az kaldı.

Artı olarak Fenerin borcunun 900 milyon olduğu yerde Gs'nin borcunun bundan az olduğuna inanmak çok mantıksız olur hiçbir şey bilmeyen biri için bile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Galatasaray önümüzdeki 2 sene avrupaya gidemeyeince yalakaları da dökülecek birer birer.

Çevrimdışı ilhan mansız

Volkan hocam hala yanlış bilgi veriyorsun, üstelik bir de yd Dönemi'ye niçin karşılaştırıyorsunuz yazmışsın. Gesenin net borcu 1,2 milyardır. Orada alacak olarak yazanlar doğru değil. Onlar futbolcu bonservisine ödenen para. Örneğin Tarık a ödenen 12 milyon tl varlık olarak görünüyor. Bu adamı 12 milyona satarsa cincon parayı geri alır, lütfen arkadaşlara yanlış bilgi vermeyin. Beşiktaş'ın borcuna gelince stadyuma harcanan hariç USD cinsi artmamış azalmıştır. Gerçek bu. Yd dönemini kerhen örnek verdim aynen senin o dönemin yöneticilerini örnek verdiğin gibi. Yine yazıyorum alttan üstten yandan nasıl bakarsan bak gerçek çok açık

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar bir şu var biz şu bir kaç yılda takım iskeletimizi üç aşağı beş yukarı kurduk diğer 2 takımdan fenerbahçenin futbolcuları yaşlandı ve yeni bir yapılanmaya gitmek zorundalar buda daha çok borçlanma demek gs zaten elinde dünya kadar futbolcu var işin içinden nasıl çıkacak kendileri bile bilmiyor (bizim demirören sonrası yaşadıklarımızı yaşayacaklarına adım kadar eminim) onlar bu sorunlarla uğraşırken biz önümüze bakacağız ve üst üste başarıların gelmesi bundan sonra içten bile değil.