Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980080 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Abi bu adamlar cidden eski kafalı yav neymiş fener bizim 2. bilmem neyimizmiş. Hangi devirde yaşıyoruz. Bizim bizden başka dostumuz yok. Bizden başka düşmanımız da yok ya neyse

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:57:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe'yi 2. takımımız gibi gören bu şahıslar yüzünden işte maalesef medyada 3. büyük yaftası yiyoruz yazıklar olsun ne diyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Kongremiz fener ve cincon yalakalariyla dolu.bunlar hep yd nin eserleri.ozellikle yalcin karadeniz olacak adam ydye 8 sene nasil oy topladigini aciklasin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

izleyebileceğim bir link var mı arkadaşlar olayları sosyal medyadan takip ediyorum

Çevrimdışı Türkay

Önümüz deki sezon 1-2 transfer yapacağız dedi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 14:02:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben şu üniversite muhabbetinden sıkıldım artık.

Yapıyorlarsa yapsınlar yapmıyorlarsa konuşmasınlar 3 senedir bir üniversitedir gidiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 14:08:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 5 sayfadır yorumları okudum ,Aziz yıldırım senin kadar anca Beşiktaş düşmanlığı yapar .Kusura bakma ama gördüğüm bu .

Bu uslübü kabul etmiyorum.

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamayacak diye kaç kez söyledik forumun içinde.

Tekrarlanmasın. Kişiyi değil konuyu eleştirin. Yorumu eleştirin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu uslübü kabul etmiyorum.

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamayacak diye kaç kez söyledik forumun içinde.

Tekrarlanmasın. Kişiyi değil konuyu eleştirin. Yorumu eleştirin.

Aynen öyle şu olayı bir aşamadık forumda arkadaş.

Herkes herkesin Bjk'lılığını sorgulamaya ne meraklıymış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kartal Ç

Karadeniz de bir acayip, klüp başkanının yönetimin söyledikleri eleştirilebiliyor "tahlil" edilebiliyor da divan başkanının söyledikleri mi eleştirilemeyecek. divan başkanı dokunulmaz mı? Ha Cevahirin üslubu kötüydü o ayrı. karadeniz o kısmı eleştirebilir ama benim dediklerimi tahlil edemezsin de diyemez.

Çevrimdışı talha

http://www.milliyet.com.tr/-besiktas-icin-deniz-bitmistir--besiktas-2010106-skorerhaber/

şu haberin girilmesi içinizi rahatsız etmiyorsa ne diyeyim ben. yazık valla şu adamların laflarını destekleyen koca bir haber1903 tayfası var. helal olsun falan çekiyorlar. nasıl iş anlayamıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cisse557

Levent Erdoğan ve Yalçın Karadeniz gibiler kulüpten kovulmalı. Beşiktaş'a yararından çok zararı olan adamlardan hayır gelmez.

Çevrimdışı Türkay

Fikret Orman hep ortamı yumuşatıyor ama y k ye hiç cevap vermiyor resmen
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu adam, adam demeye bile dilim varmıyorda, tam işler yolunda giderken çıkar Beşiktaşıkarıştırır, daha 1 kere ağzından düzgün laf çıktığını görmedim. Asıl böyle renklilerin içimizdeki ajanlarını temizlemeliyiz biz. Bu kadar olmaz artık .Meymenetsizi kulübün kapısından dahi sokmamak gerek.

neden ağzından düzgün laf çıkmıyor? Çünkü başkanı ve yönetimi göndermek isteyenlerden biri de bu, yd olsaydı öyle bir överdi ki

Çevrimdışı Sarp

Çıkıp söz alan değerli divan kurulu üyeleri. Hep aynı şey;
İlk geldiğinizde destekledik. Alkışladık. Ancak borç düşmedi (gelir, gider tablosunu hasbelkader biliyorlar), düşmüyor.
Beşiktaş'ın varlıkları taş çatlasın,500 milyon. Borç 1 katrilyon, gelirler temlikli. Deniz bitti. (Battık diyor).
Peki değerli hukukçular, değerli maliyeciler, değerli iş adamları. Çıkıp yandık bittikten başka bir öneriniz var mı! Bir fikri olan var mı?
Canlı yayında sponsorların önünde bizi gömüp, rezil etmekten başka ne iş yapar bu insanlar.   

Çevrimdışı cisse557

Kulübü 500 küsür milyon borçla bırakan zekiler, şimdiki yönetimi kulübü batırmakla suçluyorlar  :kar:

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalçın Karadenize laf atana kadar cevap versin Başkan..

Bu borç neden bu kadar artar..

Neden bu kadar şiddetli savunuyorsunzuz? Başkan hata yapamaz mı?

570 milyon liradan 970 milyona çıkmş bir borç var..

Bunun hesabını kimse sormayacak mı ?

Orman evliyamıdır ?

Nedir bu savunma mekanızması..

Beşiktaşı Şampiyon mu yapıyor her sene

Beşiktaşın borçlarımı artıyor..

Buna rağmen yapılan şey stadyum.. Bu stadyumunda parası zaten Localardan alınmış.

Birileri soracak elbette. Başkanında görevi onları açıklamak. Bu kadar net..

Ben tatmin olmadım açıklamalarından başkanın.. Sizler nasıl oldunuz merak ediyorum..
Bu mesaj tam ibretlik, zihniyetinizi anlamış olduk. Yazdıklarınıza cevap vermek bile lüzumsuz. Yk ya cevap versin  Başkanmış, cevabı dinliyor musunuz acaba yoksa derdiniz başka mı çok yazık

Çevrimdışı Kemal

neden ağzından düzgün laf çıkmıyor? Çünkü başkanı ve yönetimi göndermek isteyenlerden biri de bu, yd olsaydı öyle bir överdi ki

işte o ağzı orda konuşturmamak lazım. Bunlar varya bunlar hep içimizdeki renkli İrlandalılar, Sinan Enginde bunların küçük kardeşleri, eksilerek bitemediler. Yav adam çıkmış GS övüyor bizim Divan başkanımız bizi yeriyor, böyle bişey olabilir mi arkadaş? git₁ işte istenmiyosun.

Çevrimdışı Deniz

Yalcin karadeniz gibi renkli yalakalarini bosverin.bu adam senelerce kongrede ydye oy topladi.

Ama soyle de bir gercek var ki borclar 1 milyar liraya dayandi.ne yapip ne edip bu borclar azaltilmali..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

@nannan soruna cevap vereyim. Yalçın Karadenizi çöpteki sinek kadar sevmem. Buradan cevabım bellidir..

Anca Fikret Orman Taraftarı kandırmayı bıraksın..

Bu konu  hakkında ne kadar konuşsak azdır ancak Başkan'ın 24 Temmuz 2013 te Sabah Gazetesine verdiği röportajdan bir bölüm koyup, Vicdanlı Beşiktaş taraftarını düşünmeye davet ediyorum

"Beşiktaş'ın borçları hakkında konuşan Orman "Beşiktaş'ın nakitleri ve borç stoku arasında uçurum yok. Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Borçlarımız bir sene sonra 380, iki sene sonra 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız" diye konuştu."
Beşiktaşın borçlarında klüp yönetiminden kaynaklı artış yok denecek kadar azdır. Başkan'ın son derece iyi niyetli açıklamasını da çarpıtmışsın. Çok basit bir şekilde anlatayım finans tekniğiyle. Stad için borçlanıyoruz pasif hesaplarda. Ancak stad mülkümüz olmadığı için aktife varlık olarak girmiyor. Başkanken o yüzden aslında mülkiyeti almak istiyor. 2. Si Beşiktaş'ın gelirleri hızla artıyor ve stad bittiği anda klüp artık kara geçiyor. Geçen yılın aynı dönemine göre gelirler yüzde 50 arttı. Klüp kara geçtiği anda da borçlar azalacak Başkan onu söylemek istemiş Başlan klüp çok borçlu dese klübü küçültüyor diyorsunuz, adam stad yapıp gelirleri arttırmaya çalıştığında da klübü borçlandırıyor diyorsunuz gerçekten çok ilginç

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalcin karadeniz gibi renkli yalakalarini bosverin.bu adam senelerce kongrede ydye oy topladi.

Ama soyle de bir gercek var ki borclar 1 milyar liraya dayandi.ne yapip ne edip bu borclar azaltilmali..
Deniz, borçların karşısında yapılan stad var. Onun dışında kayda değer bir artış yok zaten. Biz stadı mülkümüz olarak aktife kaydedemiyoruz

Çevrimdışı Kemal

Hızımı alamayacam dümdüz gidecem benim başım ağrıyacak tutuyorum kendimi. Ulan ne zaman biz bir kulüple atışsak- zora düşsek - maddi bi sıkıntı medyaya çıksa bu adam gider haber1903 e röportaj verir- milliyete- sabaha röportaj verir, ne zaman olsa ama. Yetti artık be git₁ kapısından girme bu kulübün.

Çevrimdışı talha

Abi borçların azalması tamamiyle bizde biten bir olay. Bu borçlar öpücükle bitmez destekle biter. Ama maalesef bize en muhtaç zamanında takımı yıldız almıyorlar diye sahipsiz bıraktık. Burada tüm suç bizim maalesef.

Çevrimdışı talha

Biri gelecek GS o kadar kötü değil diyecek tüm sponsorların ortasında (Hatırlatırım diğerleri sponsor bulamadılar)

Biri FB 2.Beşiktaştır diyecek.

Ve ben putlaştırıyorum öyle mi? Valla diyecek laf bulamadım şuan.

Çevrimdışı Anil

Vallahi ben Beşiktaşa sponsor olmak isteyen bir firma sahibi olsam ve şu kurulu tv den izlesem kesinlikle sponsor olmaktan vazgeçerim.Bizim derdimiz bize yeter arkadaş..