bütün gün yazmadım çunku etrafı takip etmek istedim sunu bilin yeter
klüp borclanmada rekor kırmıstır, eldeki bütün varlıklarını ipotek ederek cekilen kredilerden dolayı bu edimler yerine getirilene kadar surecek b,r sürec ki bircogu on yıllar suruyor
yani artık klube para girişi en az 3-5 yıl olmayacagı anlamı tasıyor,bitek hisselerle oynama yapılırsa sermaye arttırımı bu yani baska kapı kalmadı
fakat kucuk dar beynimle sunu duyunca dusununce felc gecirecek kadar sinirleniyorum
sermaye arttırımı birkaç yıllık cekilen gelirler vs toplandıgında 300milyon yapıyorken yani sıcak para
5oo milyon borc arttırımıda ayrı garip,, ki tribün isim hakları reklam anlasmaları sponsorluklar gibi diğer eklentilerde bu surecte artmısken bu delirmişcesine artan borc dusundukce adamı hasta eder
bilginiz olsun 3senedir klübümüz faktoringlerle geçinmektedir sebeblerini savunma yontemlerinizi kenara itin sıkıntıyı farkındasınız dimi faiz yükünün???
ve yukarıdaki dediğim gibi ipotek edilecek birseyin kalmaması sebebiyle sıkıstıgımızda tekrardan faktorınglere basvuruldugundaki durumu bi dusunun??
bide su noktadan bakın
4yıldır her kongreden sonra denetim kurulu raporunda sunlar soylenir,, gelecekten umutlu değiliz borclanma fazla ve bu konuda yonetim kurulunu bilgilendiriyoruz derler
yani beyler hadi benimkiler yorum da bu adamlardamı işi bilmiyor
bi bitmediniz yada yav hehe mi deyim yani illa:))