Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3981571 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

Ya abi bakın çok detaya girmeyeceğim sadece elinizi vicdanınıza koyun.

570 milyon borç var ama aslında tl değil bu. 125 milyon doları döviz borcu. O zamanın parasıyla 200 milyon tl.

O 200 milyon oldu sana bugün 315 milyon. Sırf buradan yedin 115 milyon kur farkı.

Borcun faizi en iyimser halle yüzde 10 olsa her sene 50 milyon borç faizi yedik çünkü hepsi kısa zamanlıydı. 3 senede 150 milyonu bulur o faiz.

Nolduğunu anlamadan zaten buradan 250 milyon artıyor borç.

Stadı loca ile yaptın diyen var yuh artık. Locadan gelen geliri de mi bilmiyorsunuz? Locaların 3 seneliği toplam 27 milyon dolara gitti.

27 milyon dolara stad mı yapıyorsunuz siz? 100 milyon kredi çekildi stad için. OLdu size 350 milyon borç

400 milyon artmış diyorsunuz. Sıfır gelirle sadece 50 milyon ekstra borç oluştuysa futbol şubesinde ben helal olsun derim kimse kusura bakmasın.

Helal olsun çağrı abi bukadar iyi açıklanamazdı.Bu kadar olumlu şeyler oluyor,seneye kar a geçmeye başlayacağız,ama adamlar hala acımasızca eleştiriyor.Ulan Demirören döneminde nerdeydiniz ? Bizim genel kurulun en az yarısı beşiktaşlı değil adım gibi eminim bundan..

Çevrimdışı Fatih

Vodafone anlaşmasından alacağımz para?

145 milyon dolar..O zaman onlarda da epey artış oluyor. Sponsorluk anlaşamlarımız şunlar bunlar..

Ben buna katılmam.Kur ile alışveriş yapan herkese de kızarım. Demirörenden sonra Orman'ın oyunculara verdiği dolar rakamlarını görüyoruz. Yada euro herneyse.

Hepsini geçtim benim derdim o değil.

Belkide Başkanın çok mantıklı açıklamlaarıda olabilir..

Ancak bırakında insanlar sorgulasın.

Ben Başkanın ekonomik açıklamlarını çok kayda değer görmyorum. Mesela bugün yapılan sorguya verilecek cevabıda ANÇ den dinleyeceğim. Çok daha mantıklı açıklıyor.

Ancak soru sorana kimse bişey diyemez. Çünkü sormak zorunda. Muhalefette olsa sormak zorunda, Başkanda kendi çiftliği değil orası cevap vermek zorunda

Abi ya konulari bilmiyorsun ya da bilmemezlikten geliyorsun...
Vodafone her sene 12-13 milyon dolar verecek... Hangi salak cat diye onune 145 milyon dolar koysun...
Diger sponsorlar da ayni sekilde..Parayi birden degil taksit taksit eline verir...
Sen borca 1 kattrilyon diyorsun ama sonra gelirlerimizi katmadan dem vurmaya calisiyorsun...
Hatalisin.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı talha

Sinirlerim geriliyor sabah sabah.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Bana koyan şey bu y k nin açıklarından ziyade bi tane yönetici çıkıp da bunlara cevap vermeyişi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:31:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O kadar art niyetli eleştiriyorlar ki.

2022'ye kadar temlik var diyor. Yahu be adam kredi alırken evini gösterdiğin zaman temlik senin evin yanmış mı oluyor?

Yoksa borcunu ödediğin sürece sadece garanti mi vermiş oluyorsun.

2011 de kredi alınırken yayın hakları ve fulya 2016'ya kadar verildi. Nerdeydiniz o zaman?

Nerdeydin KARADENİZ.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

@nannan soruna cevap vereyim. Yalçın Karadenizi çöpteki sinek kadar sevmem. Buradan cevabım bellidir..

Anca Fikret Orman Taraftarı kandırmayı bıraksın..

Bu konu  hakkında ne kadar konuşsak azdır ancak Başkan'ın 24 Temmuz 2013 te Sabah Gazetesine verdiği röportajdan bir bölüm koyup, Vicdanlı Beşiktaş taraftarını düşünmeye davet ediyorum

"Beşiktaş'ın borçları hakkında konuşan Orman "Beşiktaş'ın nakitleri ve borç stoku arasında uçurum yok. Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Borçlarımız bir sene sonra 380, iki sene sonra 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız" diye konuştu."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

başkan ayrılmadı divandan orada dinliyor not alıyor yanlış görmediysem cevap vereceğini söylemişti konuşması biterken
bekleyelim bakalım

Çevrimdışı nannan

Ya bunan doğal ne var.

Gs konuşulur demekki oralarda adamda konuşmuştur. Beni çok alakadar etmiyor ki o. Başkan banane Galatasaraydan desin ve geçsin..

O yalçın karadenizin dengesizliği çokta umrmda benim..

Ben bu borçtan rahatsızım arkadaş.Ne zaman kongre felan yapılsa üstüne 100 milyon lira konuyor.  Taraftardanda şikayetçiyim , Başkandanda şikayetçiyim..

Birisi sıfır destekle sabah akşam yönetime sallar
Yönetimde giden paraların hesabını veremez kendisini eleştirenlere Beşiktaş düşmanları der..

O koltuğa oturan herkes hesabını verecek..

Demirören dönemine kızıyorduk yemin ederim aynısı bu dönemde var..

Demirören dönemlerininde ilk başlarında taraftar destek veriyordu şimdi peşine teneke bağladık.

Biz de GS de borsaya açık şirketler. Yani medyada yer alan haberlerin, transferlerin, sportif başarıların ve hisse senedi değerlerin birbirini etkileyen değişkenler. Yani sen mali olarak kötü durumdaysan sponsor gelirlerin çok düşer insanlar muhtaç olduğunu bildiği için. Ticaret bu. Ama sen planlarını doğru düzgün yaptıysan dünya devi bir şirket gelir Ülke spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını yapar; asla yaş tahtaya basmayacak Koç gibi büyük holding sahipleri yıllar sonra kulübe tekrar sponsor olmaya başlar, hatta televizyonda reklamlarını döndürür.
Ama rakibinin mali durumu kötü olduğu için yönetimi sezon ortasında kaçtıysa, yerine gelecek adam bulamayıp 6 aylığına iktidar şakşakçısı emanetçiler getirildiyse, sen Beşiktaş Divan Kurulu başkanı olarak gidip de biz aslında çok kötüyüz, gs de o kadar kötü değil diyorsa ben bunda art niyet ararım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Vodafone her sene 12-13 milyon dolar verecek... Hangi salak cat diye onune 145 milyon dolar koysun...
Diger sponsorlar da ayni sekilde..Parayi birden degil taksit taksit eline verir...
Sen borca 1 kattrilyon diyorsun ama sonra gelirlerimizi katmadan dem vurmaya calisiyorsun...
Hatalisin.

Borç açıklanırkende tüm borçlar, alacaklar açıklanırkende tüm alacaklar hesaplanıyor. O örneğim oradan kardeşim. Yani sen borcu hesaplarken Demba ba için 6 milyon euro hesaplıyorsan Vodafonedan da gelecek para 145 milyon dolar işte
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:34:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatalisin.

Gs suadayı SATAMAZ. Bu bir.

Gs RİVA'YI SATAMAZ Bu 2.

Biraz araştırsa öğrenirdi bunları o aptal adam. Riva'ya imşaat ruhsatını zor aldılar bırak satmayı.

Onun da süresi geçti. Gs aptal mı bunları düşünemeyek bizim aptal çıkıp akıl veriyor?

İyi öyle bakarsak duruma.

Fulya'nın aktif değeri şuan 500 milyon TL.

Fulya'daki ikinci arsanın aktife değeri şuan 250 milyon TL.

Sat abi. Sat borç sıfırlansın. Bunu istiyor bu dengesiz herifler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bak bak adam diyor ki "bizim borcumuz dünyada hiç bir kulüpte yok diyor" ulan sana dünya da ki kulüpleri say desem 10 tane söyleyemezsin !

Çevrimdışı Türkay

y k levent erdoğan gibi adamları kulüpten gönderemiyor muyuz ya?

Çevrimdışı Anil

Gideceksin klüpte herkesin üyeliğini sileceksin.Başkası adına aidat yatırmayıda yasaklayacaksın.İsteyen gelsin üye olsun arkadaş.Yeter bunlardan çektiği şu klübün..

Çevrimdışı Tolga

Y.D döneminde çıkıp konuşamayan, o gün yapılanlara karşı sesini çıkaramayanlar şimdi de çıkıp hiçbirşey için konuşamazlar kimse kusura bakmasın.

Biz bugün bu borçlarla uğraşıyorsak o günlerde aynı kongrenin gerekli hassasiyeti göstermeyip bizi 8 sene karanlık bir döneme itmesinden dolayı uğraşıyoruz.

Herşeye rağmen eleştiri yapılması gerekiyor bunda aslında tuhaf olan birşey yok.

Fakat çıkıp da batma aşamasında olan bir kulüp ile bizi aynı kefeye koyup sırf eleştirmek için eleştiren insanların da bu camiadan bir an evvel uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu zihniyetlerden kurtulmadığımız sürece yine Y.D gibi yönetimler gelir ve senelerimizi mahvedip gider.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nannan

@nannan soruna cevap vereyim. Yalçın Karadenizi çöpteki sinek kadar sevmem. Buradan cevabım bellidir..

Anca Fikret Orman Taraftarı kandırmayı bıraksın..

Bu konu  hakkında ne kadar konuşsak azdır ancak Başkan'ın 24 Temmuz 2013 te Sabah Gazetesine verdiği röportajdan bir bölüm koyup, Vicdanlı Beşiktaş taraftarını düşünmeye davet ediyorum

"Beşiktaş'ın borçları hakkında konuşan Orman "Beşiktaş'ın nakitleri ve borç stoku arasında uçurum yok. Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Borçlarımız bir sene sonra 380, iki sene sonra 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız" diye konuştu."
Tamam işte benim de söylemeye çalıştığım bu zaten. Karadeniz çıksın bunu hatırlatsın, hesap sorsun; ben de bekleyeyim başkan ne diyecek ANÇ ne diyecek nasıl hesap verecek diye. Ama sıradan bir Beşiktaş taraftarı olarak yaptığın şeyi yapamayıp, Divan kurulu başkanı olarak GS hakkında olumlu açıklama yapması dengesizlik, yetersizlikle açıklanamaz. Bunun en basit sebebi art niyetlilik olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:46:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Oha oha neler söylüyorlar ya.

Fenerbahçeliler Beşiktaş'ın 2. takımıdır dedi adam ya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

link varsa biri atabilir mi tvde yok bende.

Çevrimdışı Fatih

Divan kurulu A'dan Z'ye bunaklardan temizlenmesi lazim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

Oha oha neler söylüyorlar ya.

Fenerbahçeliler Beşiktaş'ın 2. takımıdır dedi adam ya.

beyefendi bu yüzden başkanın fenerbahçe ile ilgili sözlerini yanlış bulmuş :)
Beşiktaş divan kurulu değilmi bu?

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaştan çok fener ve gs konuşuluyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:51:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Kusura bakmasınlar ama çoğu bunamış.

Zamanın gerisinde kalmış, her şeyi eskisi gibi sanan insanlar dolu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:52:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Cevahir geldi şimdi de.

Bu da AKP Siyaseti pompalarsa orası tam karışacak şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu kongre yapısı değişmeden, daha dinamik ve çağımıza uygun bilgilere sahip olan insanlardan oluşmadığı müddetçe kusura bakmayın ama bizden hiçbirşey olmaz.

Kafalar hala 1980'lerin kafası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Hayret ediyorum çok doğru konuşuyor yalnız uslübü çok çok kötü Cevahir'in.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:56:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Cevahir Karadeniz'i Rezil Etti.

Nihayet biri adam akıllı cevap verdi terbiyesiz adama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli