Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979669 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Peki çift forvet oynayabilecek forvetlerimiz olduğunu düşünüyor musunuz?

Demba'nın yanına sadece Cenk var. Biri sakatlandığı anda oynayacak olan ikincisi son derece kalitesiz.

Artı olarak bu sistem Sosa'da ölüyor yani baya bir kökten değişim gerektiren durum var ortada.
Doğru ikinci bir forvetimiz yok ve kökten bir değişim gerekiyor ama iki tane sisteme birden takımın alıştırılıp Demba ba ve Mustafa sağlam olduğunda bu sistemde de oynayabileceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:04:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalçın Karadenize laf atana kadar cevap versin Başkan..

Bu borç neden bu kadar artar..

Neden bu kadar şiddetli savunuyorsunzuz? Başkan hata yapamaz mı?

570 milyon liradan 970 milyona çıkmş bir borç var..

Bunun hesabını kimse sormayacak mı ?

Orman evliyamıdır ?

Nedir bu savunma mekanızması..

Beşiktaşı Şampiyon mu yapıyor her sene

Beşiktaşın borçlarımı artıyor..

Buna rağmen yapılan şey stadyum.. Bu stadyumunda parası zaten Localardan alınmış.

Birileri soracak elbette. Başkanında görevi onları açıklamak. Bu kadar net..

Ben tatmin olmadım açıklamalarından başkanın.. Sizler nasıl oldunuz merak ediyorum..

Volkan başkanı kim savundu?

Başkanı savunma değil Karadeniz'in yaptığını eleştirme durumu var.

Senin kongrende Galatasaray'ın borcunun mal  varlığının konuşulması ne demek?

Borcun detaylarına girmeyeceğim yalnız kulüp alındığında 570 milyon borç vardı. 400 milyon artmış bu borç.

İyi incelemek lazım bu kulübe 3 yılda ne girdi ne çıktı? Futbol şubesi bile kendini kurtaramıyor ki daha diğer şubeler var.

Stad geliri yok. Gelirler temlikli.

Borcun  yıllık faizi 70 milyondu başkan geldiğinde. 3 yılda 210 milyon yapar bu farkındasın değil mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:05:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru ikinci bir forvetimiz yok ve kökten bir değişim gerekiyor ama iki tane sisteme birden takımın alıştırılıp Demba ba ve Mustafa sağlam olduğunda bu sistemde de oynayabileceğimizi düşünüyorum

Mustafa ile olacağına katılamam. Cenk oynar ama Mustafa olmaz.

Tüm gol yükü Ba'ya kalır yine.

Hele ki Ba sakatlansa Mustafa Cenk oynayacak yolunacak saç kalmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yalçın Karadenize laf atana kadar cevap versin Başkan..

Bu borç neden bu kadar artar..

Neden bu kadar şiddetli savunuyorsunzuz? Başkan hata yapamaz mı?

570 milyon liradan 970 milyona çıkmş bir borç var..

Bunun hesabını kimse sormayacak mı ?

Orman evliyamıdır ?

Nedir bu savunma mekanızması..

Beşiktaşı Şampiyon mu yapıyor her sene

Beşiktaşın borçlarımı artıyor..

Buna rağmen yapılan şey stadyum.. Bu stadyumunda parası zaten Localardan alınmış.

Birileri soracak elbette. Başkanında görevi onları açıklamak. Bu kadar net..

Ben tatmin olmadım açıklamalarından başkanın.. Sizler nasıl oldunuz merak ediyorum..

Yalçın Karadeniz'İn şu lafını haklı görebilen bir beşiktaşlı varsa gitsin GS'yi tutsun. Bir üst kurul adam gelecek GS'nin adası var diyecek ve ben onu haklı göreceğim öyle mi? Yalçın gitsin GS'nin divan kurulluğunu yapsın. Beşiktaş'ı küçük gören adamın buralarda işi ne?

Ayrıca FO halen daha YD'nin yediği bokları temizlemeye çalışıyor.

YD'nin çekip gittiği zaman dolar 1.79 euro 2.36

Şİmdi dolar 2.51 euro 2.82 senin borcun bak durup dururken nerdeyse %50 artıyor. Ve bunun yanında bir tane de stad var. Şimdi suçlu FO'mu YD'mi?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:08:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Borcun faizini geçtim. Orman geldiğinde dolar  1,60'tı şuan 2,50.

Demirören'in aldığı 75 milyon dolarlık kredi var. O kredi o zaman 130 milyondu. Şuan 200 milyon.

Sırf o krediden 70 milyon kur farkı yedik biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

@nannan

Onu sizler koyacaksınız..

İddaa varsa karşı iddaa olarak Başkan yada onun savunucuları bunu koyacak. Diyecekki Bak Yalçın Karadeniz sen yalan konuşuyorsun durum bu bu bu..

Ama buna cevap vermek yerine

Yok dinazorlar
Yok eskiler
Yok şunlar yok bunlar..

Artık bu zihniyetten vazgeçin benden size tavsiye..

Kimse küfür etmiyor kimse hakaret etmiyor. O toplantılar yapılıyorsa birileri hesap versin diye yapılıyor..

Beşiktaşta da isterseniz divanı felan kaldırılalım, Başkanlık sistemini en yetkili şekilde yapalım, denetlemesiz, sorgusuz, yargısız emanet edelim Başkana olsun bitsin

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Sarp

Çok karanlık konuşuyorlar. İçim şişti. 2022 'ye kadar temlikli gelirler 1 katrilyon borç. Battık bittik. Beşiktaşlı büyüklerin bunu tv ekranında yapmaması lazım.

Çevrimdışı nannan

Volkan başkanı kim savundu?

Başkanı savunma değil Karadeniz'in yaptığını eleştirme durumu var.

Senin kongrende Galatasaray'ın borcunun mal  varlığının konuşulması ne demek?

Borcun detaylarına girmeyeceğim yalnız kulüp alındığında 570 milyon borç vardı. 400 milyon artmış bu borç.

İyi incelemek lazım bu kulübe 3 yılda ne girdi ne çıktı? Futbol şubesi bile kendini kurtaramıyor ki daha diğer şubeler var.

Stad geliri yok. Gelirler temlikli.

Borcun  yıllık faizi 70 milyondu başkan geldiğinde. 3 yılda 210 milyon yapar bu farkındasın değil mi?

@Çağrı Ekşide pine nickli bir yazar şöyle bir şey söylemiş, orayı da düzenli takip eden biri olarak boş adam olmadığını tahmin ediyorum.

Alıntı
400 milyon euroya yakın borç katlanarak büyümüş bir borç değildir. kendisi işlerin içinde olmasına rağmen, bilmesine rağmen neden daha önce söz verilmiş ve ödenmemiş borçların geçmiş dönemlerde borçta gözükmediğini, fikret orman döneminde 300'ü aşkın davanın sonuca bağlanıp paralarının kredi alınıp ödendiğini ve bu durumda da bütçede eksi olarak görüldüğünü bilmesine rağmen neden ifade etmemiştir. [/quote]

Normalde çok saçma bir olay bu ama konu demirören olunca bana mantıklı geldi. :)

Mustafa ile olacağına katılamam. Cenk oynar ama Mustafa olmaz.

Tüm gol yükü Ba'ya kalır yine.

Hele ki Ba sakatlansa Mustafa Cenk oynayacak yolunacak saç kalmaz.
Aslında Mustafa sene başındaki maçlar gibi oynarsa ikinci forvet olarak iyi gol rakamları yakalayabilir ki bende bu sistem değişikliği fikrini uyandıran şey Mustafa ile sözleşme yenilemek oldu.Biliç Mustafa'yı çok seviyor ve sağlam olduğunda oynatmaya çalışıyor.Mustafa da tek forvet oynayamayacağına göre çift forvete dönebilir gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Fatih

Yalcin Karadeniz dediginiz adam bu zamana kadar YD kadar kulube zarar vermis bir sahsiyettir... Onun soyledigi laflarla kuyuya inilmez... Borclari bu kadar cok onemsemesini sadece divan kurulu toplantisinda yapacagi 15 dakikalik konusmanin icine sigdirmasin... Pazartesinden itibaren de faaliyet gostersin... Serdal Adali ve Fikret Orman'i aradan cikartip Suleyman Seba ismini Levent Erdogan ile birlikte kullanan BJK haini bir insandir benim gozumde...  Baskanlik koltuguna oturmaya bu kadar da hevesli olmasin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Başkanın salondaysa bunlara cevap vermesi lazım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:14:02
  • Beşiktaş / Bodrum
@nannan

İddaa varsa karşı iddaa olarak Başkan yada onun savunucuları bunu koyacak. Diyecekki Bak Yalçın Karadeniz sen yalan konuşuyorsun durum bu bu bu..

Yok dinazorlar
Yok eskiler
Yok şunlar yok bunlar..

Kimse küfür etmiyor kimse hakaret etmiyor. O toplantılar yapılıyorsa birileri hesap versin diye yapılıyor..

Beşiktaşta da isterseniz divanı felan kaldırılalım, Başkanlık sistemini en yetkili şekilde yapalım, denetlemesiz, sorgusuz, yargısız emanet edelim Başkana olsun bitsin

Yahu asıl sen bundan vazgeçmelisin.

Adam Galatasaray'ı konuşuyor Volkan? Adam seni rezill ediyor kongrede.

Çık borç var de 1 katrilyon da de ama Galatasaray ne demek ya?

Böyle bir şeyi sorgulamak yerine sen savunma mı yapın diyorsun?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

@nannan

Yok dinazorlar
Yok eskiler
Yok şunlar yok bunlar..

O toplantılarda birileri hesap verseydi Demirören 8 sene kulübün başında kalamazdı.
Ayrıca iddia sahibi ben değilim. A.Ş.+Dernek borcu bu kadarmış, bu kadar olmuş diye bir iddiada bulunulur, doğruysa ben de eleştiririm gücüm yettiğince. Ama Dernek+A.Ş borcu şu an bu kadar demek eleştirmek için tek başına yeterli değil onu demeye çalışıyorum sadece. Toplam borç x demenin anlamı yok. Toplam borç t zamanında y imiş, t2 zamanında y olmuş diye gelirseniz tartışabiliriz. Yani şu an Divan kurulu başkanının da sizin de argümanınızın bir temeli yok.

Çevrimdışı Fatih

Gs'nin malvarligini savunacagina 1975'ten beri yonetici oldugum bu kulube ne katki sagladim diye dusunsun... Bi tane tas koyabilmis mi acaba...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Borcun faizini geçtim. Orman geldiğinde dolar  1,60'tı şuan 2,50.

Demirören'in aldığı 75 milyon dolarlık kredi var. O kredi o zaman 130 milyondu. Şuan 200 milyon.

Sırf o krediden 70 milyon kur farkı yedik biz.

Vodafone anlaşmasından alacağımz para?

145 milyon dolar..O zaman onlarda da epey artış oluyor. Sponsorluk anlaşamlarımız şunlar bunlar..

Ben buna katılmam.Kur ile alışveriş yapan herkese de kızarım. Demirörenden sonra Orman'ın oyunculara verdiği dolar rakamlarını görüyoruz. Yada euro herneyse.

Hepsini geçtim benim derdim o değil.

Belkide Başkanın çok mantıklı açıklamlaarıda olabilir..

Ancak bırakında insanlar sorgulasın.

Ben Başkanın ekonomik açıklamlarını çok kayda değer görmyorum. Mesela bugün yapılan sorguya verilecek cevabıda ANÇ den dinleyeceğim. Çok daha mantıklı açıklıyor.

Ancak soru sorana kimse bişey diyemez. Çünkü sormak zorunda. Muhalefette olsa sormak zorunda, Başkanda kendi çiftliği değil orası cevap vermek zorunda
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Sutlas

145 milyon dolar..O zaman onlarda da epey artış oluyor. Sponsorluk anlaşamlarımız şunlar bunlar..

Ben buna katılmam.Kur ile alışveriş yapan herkese de kızarım. Demirörenden sonra Orman'ın oyunculara verdiği dolar rakamlarını görüyoruz. Yada euro herneyse.

Ben Başkanın ekonomik açıklamlarını çok kayda değer görmyorum. Mesela bugün yapılan sorguya verilecek cevabıda ANÇ den dinleyeceğim. Çok daha mantıklı açıklıyor.

Ancak soru sorana kimse bişey diyemez. Çünkü sormak zorunda. Muhalefette olsa sormak zorunda, Başkanda kendi çiftliği değil orası cevap vermek zorunda

İnsanlar soru sorulmasına kızmıyor, Galatasaray ile kıyaslama yapılmasına kızıyorlar.

Çevrimdışı talha

Hadi herşeyi geçtim bu borcun 100miyonu YD denen şahsitesize aittir. Sabah sabah ayfonumu patlattı adamlar yok böyle birşey . :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:20:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya abi bakın çok detaya girmeyeceğim sadece elinizi vicdanınıza koyun.

570 milyon borç var ama aslında tl değil bu. 125 milyon doları döviz borcu. O zamanın parasıyla 200 milyon tl.

O 200 milyon oldu sana bugün 315 milyon. Sırf buradan yedin 115 milyon kur farkı.

Borcun faizi en iyimser halle yüzde 10 olsa her sene 50 milyon borç faizi yedik çünkü hepsi kısa zamanlıydı. 3 senede 150 milyonu bulur o faiz.

Nolduğunu anlamadan zaten buradan 250 milyon artıyor borç.

Stadı loca ile yaptın diyen var yuh artık. Locadan gelen geliri de mi bilmiyorsunuz? Locaların 3 seneliği toplam 27 milyon dolara gitti.

27 milyon dolara stad mı yapıyorsunuz siz? 100 milyon kredi çekildi stad için. OLdu size 350 milyon borç

400 milyon artmış diyorsunuz. Sıfır gelirle sadece 50 milyon ekstra borç oluştuysa futbol şubesinde ben helal olsun derim kimse kusura bakmasın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Y.K artık klüpten ihraç etsinlerklüpiçindeki çatlak sesler yaş ilerledikçe renklerini belli ediyorlar şu an stat için kendinleri anılmadığı için sağa sola saldıryorlar..
g.t kadar adasına paha biçilemiyor nedir o ada bana kalsa boğazda gereksiz bir yapı... silüyeti de bozuyor... yıkılsa kimse neden yıkıldı demez... Gel görki bizim üyeler oraya paha biçemiyor kadar kişiliksizdir...
Borc gelince Döviz kur farkından dolayı yarı yarıya artık oldu neredeyse... 1.6 dan 2,5 çıkan döviz var 0.9 artış az buz değildir... Harcamalar bakarsan 15 m€ transfer ayrımışsın UEFA tarafından belirlenen kabul gören bir transfer politakası... Alınan oyuncular bakarsan başarı ile doğru orantılıdır...
Stat gelince Y.K çok bıdı bıdı ediyor loca vs almış mı yada loca ortaklıgına girmiş mi ? yada cebincen BJK para vermiş mi ?  Şeref tribününde oturacak sanırım... TOKI arena da otursun arkadaşlarının yanında...

Çevrimdışı Türkay

Ya abi bakın çok detaya girmeyeceğim sadece elinizi vicdanınıza koyun.

570 milyon borç var ama aslında tl değil bu. 125 milyon doları döviz borcu. O zamanın parasıyla 200 milyon tl.

O 200 milyon oldu sana bugün 315 milyon. Sırf buradan yedin 115 milyon kur farkı.

Borcun faizi en iyimser halle yüzde 10 olsa her sene 50 milyon borç faizi yedik çünkü hepsi kısa zamanlıydı. 3 senede 150 milyonu bulur o faiz.

Nolduğunu anlamadan zaten buradan 250 milyon artıyor borç.

Stadı loca ile yaptın diyen var yuh artık. Locadan gelen geliri de mi bilmiyorsunuz? Locaların 3 seneliği toplam 27 milyon dolara gitti.

27 milyon dolara stad mı yapıyorsunuz siz? 100 milyon kredi çekildi stad için. OLdu size 350 milyon borç

400 milyon artmış diyorsunuz. Sıfır gelirle sadece 50 milyon ekstra borç oluştuysa futbol şubesinde ben helal olsun derim kimse kusura bakmasın.

Hadi bunları açıklayacak bir Beşiktaşlı yönetici yok orada Başkan neden açıklamıyor onu anlamıyorum. Hala yalçın karadenize abi falan diyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı nannan

@Volkan Başaran kulübün mali durumu resmi veriler üzerinden tartışılır o konuda senle bir düşünce ayrılığımız yok.
Tek bir şey hakkında düşünceni merak ediyorum:
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Başkanı'nın divan kurulu toplantısının açılış konuşmasında GS yönetiminden bir Allah'ın kulunun çıkıp kulübün mali durumu hakkında olumlu konuşamadığı zamanda GS'nin bizden daha iy olduğunu söylemesi senin için önemsiz ve görmezden gelinecek bir olay mıdır? Bu ifadelerin haber sitelerine ilk düşecek haber olacağını da düşünürsek skandal olduğunu düşünmüyor musun?

Yahu asıl sen bundan vazgeçmelisin.

Adam Galatasaray'ı konuşuyor Volkan? Adam seni rezill ediyor kongrede.

Çık borç var de 1 katrilyon da de ama Galatasaray ne demek ya?

Böyle bir şeyi sorgulamak yerine sen savunma mı yapın diyorsun?

Ya bunan doğal ne var.

Gs konuşulur demekki oralarda adamda konuşmuştur. Beni çok alakadar etmiyor ki o. Başkan banane Galatasaraydan desin ve geçsin..

O yalçın karadenizin dengesizliği çokta umrmda benim..

Ben bu borçtan rahatsızım arkadaş.Ne zaman kongre felan yapılsa üstüne 100 milyon lira konuyor.  Taraftardanda şikayetçiyim , Başkandanda şikayetçiyim..

Birisi sıfır destekle sabah akşam yönetime sallar
Yönetimde giden paraların hesabını veremez kendisini eleştirenlere Beşiktaş düşmanları der..

O koltuğa oturan herkes hesabını verecek..

Demirören dönemine kızıyorduk yemin ederim aynısı bu dönemde var..

Demirören dönemlerininde ilk başlarında taraftar destek veriyordu şimdi peşine teneke bağladık.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:23:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Nasıl yani? Aldık mı daha o parayı?

Alınca hala neden artıyor dersen anlarım şuan yaptığınız sorgulamak değil malesef vicdansızlılk.

Oyuncuların maaşları euro dolar ile ödeniyor. Saha geliri sıfır aksine zarar var.

Daha kapanan davalardan 300 küsür dava toplamda ödenen tazminatlar ki iki tanesi yaklaşık 10 milyon dolar civarında reklam fesihleri.

Hesaplasanız bir şey i fark deceksiniz. Bu kulüp neyle döndü diyeceksiniz?

Koç bu kulübe para vermiyor olsa bu külüp batmıştı unutmayın. O paraya rağmen borçlar bu halde.

Hesap soracağınız yer Orman değil. En azından borç için değil.

Her şeyle eleştirin özel hayat şu bu ama borç değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:28:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya bunan doğal ne var.

Gs konuşulur demekki oralarda adamda konuşmuştur. Beni çok alakadar etmiyor ki o. Başkan banane Galatasaraydan desin ve geçsin..

O yalçın karadenizin dengesizliği çokta umrmda benim..

Ben bu borçtan rahatsızım arkadaş.Ne zaman kongre felan yapılsa üstüne 100 milyon lira konuyor.  Taraftardanda şikayetçiyim , Başkandanda şikayetçiyim..

Birisi sıfır destekle sabah akşam yönetime sallar
Yönetimde giden paraların hesabını veremez kendisini eleştirenlere Beşiktaş düşmanları der..

O koltuğa oturan herkes hesabını verecek..

Demirören dönemine kızıyorduk yemin ederim aynısı bu dönemde var..

Demirören dönemlerininde ilk başlarında taraftar destek veriyordu şimdi peşine teneke bağladık.

Senin divan başkanın çıkacak Galaatsaray'ı övüp seni yere serecek ve senin umrunda olmayacak öyle mi?

Sadece dengesiz diyip geçeceksin. Eğer buna bu şekilde yaklaşırsan ben başka konuda eleştirme hakkı vermem karşımda olsan.

Çünkü adaletli olduğuna ikna edemezsin karşındakini.

Bir şey varsa içeride halledersnin kendi aranda. Adam bizi rezil etti resmen bugün her yerde bu konuşulacak.

Çökmüş bir Galatasaray var karşında adamlara moral veriyorsun resmen. İnanılmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli