Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980182 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serjo

Bu arada oğuzhan vücut çalıştığını her fırsatta söylüyor emek vermiyor demeyin veriyor.Ama maçlarda yeteneğini gösteremiyor.Hepimiz biliyoruz belki de şu takımdaki en yetenekli adam oğuzhan ama maçların bir çoğunda oyuna kafasını veremiyor.Eğer bu sorunun aşarsa başarılı olur.Ben de kimi zaman çok sinirleniyorum ama oğuzhandan ümidimi kolay kolay kesmem..

yetenekleri tartışılmaz
dediği gibi çalışıyorsa
başarılı olur
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 12:31:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Deniz Atalay kardeşimiz 170 kişi üye yapmış, gayri hukuksal bir konu varsa gerekeni yaparız."
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İlk olarak biz 4-4-2 oynamayız elde Sosa varken.

4-4-2 için iki tane süper ortasaha oyuncusuna ihtiyaç olur göbekte. Bizdekilerin hepsinin eksik yönleri var birbirlerini tamamlıyorlar.

Bu yüzden oyunu kontrol etmek yerine şok presle gol bulmayı düşünüyoruz.

Mevcut sistem 4-2-3-1. En az bir kanadın skorer olması gerek. Perisic tarzı Olcay tarzı. Biz de Töre kreatif.

Bize bitirici kanat gerekiyor. Ayew bol bol topla oynamayı seven, geri dönüşü iyi olmayan klasik 4-2-3-1'in keyif kanat oyuncusu.
Doğru 4-4-2 için elde 2 tane iyi orta sahanızın olması gerekiyor ama Türkiye liginde olduğumuz için bu oyuncuların çok üst düzey ve bütçeyi zorlayacak olması gerekmiyor bence.Galatasaray 2011-2012 sezonunda orta sahada melo-selçuk ikilisiyle ligin üstünde bir futbol oynadı.Ayrıca Ayew biraz şahsi oynamayı seven bir oyuncu olabilir ama Biliç'in onun oyun tarzını törpüleyebileceğini düsünüyorum Töre ve Frei örneklerinde olduğu gibi.

Çevrimdışı Kutay

bu yalçın karadenizin söyledikleri gerçekten doğru mu gs çok mu zengin gayrimenkul yönünden yok istanbulu satın alırlar falan demiş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Türkay

Divan başkanı Yalçın Karadeniz denetleme kurulu tarafından açıklanmayan borcun SPK'ya göre Anonim şirketin 562,derneğin 407 milyon lira olmak üzere toplamda 969 milyon liraya yükseldiğini açıkladı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Şu eski kafaların oradan gitmesi lazım artık. Şampiyonluğa gidiyoruz stadımız neredeyse bitmiş. adam gsnin olmayan varlıklarından söz ediyor divan kurulunda. Alllah akıl fikir versin.

Aynen böyle saçmalık olur mu? git₁ GS nın divan başkanlığını yap o zaman yaptırırlarsa. İyiki Başkan değilim, Aziz den fena olurdum, o adamı yaka paça attırırdım ordan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 12:37:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Kimse kusura bakmasın da çok pis camiayız.

Küçük adamların Beşiktaş'ın adını kullanarak büyümeye çalıştığı bir camiayız.

Fener'in en büyük farkı burada. Adamlar büyük egosu yok kulübü bunun için kullanmıyorlar.

Bizde çıkıp Divan başkanı maça davet edilmedi diye egosundan 1 katrilyon borç var böööööö diye kusacak kadar terbiyesiz.

Sokaktaki adamın haysiyetini düşünmeden 4 şampiyonluğuunu çalan Galatasaray ile kıyaslayıp onu övecek kadar onursuz. Yazıklar olsun size ölün de kurtulalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

Fener'in en büyük farkı burada. Adamlar büyük egosu yok kulübü bunun için kullanmıyorlar.

Bizde çıkıp Divan başkanı maça davet edilmedi diye egosundan 1 katrilyon borç var böööööö diye kusacak kadar terbiyesiz.

Sokaktaki adamın haysiyetini düşünmeden 4 şampiyonluğuunu çalan Galatasaray ile kıyaslayıp onu övecek kadar onursuz. Yazıklar olsun size ölün de kurtulalım.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kemal

Onursuz ki ne onursuz, böyle terbiyesizlik görmedim ben . Ordaki herkesin yuh çekmesi lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 12:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru 4-4-2 için elde 2 tane iyi orta sahanızın olması gerekiyor ama Türkiye liginde olduğumuz için bu oyuncuların çok üst düzey ve bütçeyi zorlayacak olması gerekmiyor bence.Galatasaray 2011-2012 sezonunda orta sahada melo-selçuk ikilisiyle ligin üstünde bir futbol oynadı.Ayrıca Ayew biraz şahsi oynamayı seven bir oyuncu olabilir ama Biliç'in onun oyun tarzını törpüleyebileceğini düsünüyorum Töre ve Frei örneklerinde olduğu gibi.

Melo ve Selçuk o sene ço üst düzey oynadılar ama. İkisi toplam 25 gol attı.

Bizde Veli ve Tolgay oynar hem üretemeyiz hem ortasaha çöker. Elde bir tane tam ortasaha olsa bir tane daha alırız der hak veririm iki tane lazım.

İki tanesi de 20 milyon euro imkansız yani.

O yüzden bu sistem üzeriden düşünmek gerek. Töre ve Frei'ın kişisel oynaması ki hala oynuyorlar sorun yaratmıyor.

Çünkü onlar özgür kanat. Burada kilit rol Olcay'da 2 senedir. Olcay bu kadar skor yapmasa Töre çok fena eleştririlirdi skor yapamadığı için.

O yüzden Olcay yerine gelecek adamın en az 15 gol bırakması lazım senede Depay gibi. O da çok zor bir ihtimal Ayew bunu yapamaz.

O Yüzden göze hoş geliyor estetik diye hata yapmayalım. Bence ihtiyaç yok tüm transfer savunmaya yapılmalı seneye.

Ama illa alacaklarsa çok daha doğru tercih yapılmalı. Muhtemelen Schöne bile daha verimli olur bu sistem Ayew'den.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Hiç kimse masum değildir hele ki böyle işlere bulaştıysan imkanı yok. Ama Yalçın Karadeniz GS'li misin nesin? Banane lan GS'nin adası varmış yokmuş. Klübün itibarını yerle bir etmeye ne kadar bayılıyor bunlar? FO düşmanlığı takım düşmanlığına dönmüş bunlarda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 12:43:53
  • Beşiktaş / Bodrum

Ek yapayım geçen kongreye hayatında ilk kez katılan bir profesör akademisyen şunu dedi.

İşte şu işi yapmışsınız çok kırıldım. Neden? Bana sormamışsınız. Ben daha iyi biliyorum bu işi.

Ya şaka mısın be adam? Sen kulübü takip etsen kendin dersin bakın şu yol var diye. Adam hem takip etmiyor hem de bana sormadınız diye trip atmaya geliyor.

Bir başkası çıkıyot 10 dk süresi var. 7 dk sında kendini tanıtıyor. Şunu yaptım bunu yaptım. Ya bana ne? Hayır bana ne bunlardan?

Beşiktaş konuş Beşiktaş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Mali konularda gs başkanının söyleyemediği şeyleri bu kadar güvenle divan kurulu başkanının toplantı açılışında konuşması... Ya bir taraftar divan kurulu başkanının Beşiktaşlılığından şüphe edebilir mi? Çok ilginç bi camiayız gerçekten.

Çevrimdışı talha

Orda bulunan veya bulunmaya devam kan emiciler hepinizin allah belasını versin. Bırakın şu takımı asıl sevdalılarına. Takım sizin için basamak mı lan? Bana ne reçbersen bana ne profesörsen bana ne lan bana ne! Çözüm için geldiysen çık konuş. Sadece dırdır eleştiri.

Melo ve Selçuk o sene ço üst düzey oynadılar ama. İkisi toplam 25 gol attı.

Bizde Veli ve Tolgay oynar hem üretemeyiz hem ortasaha çöker. Elde bir tane tam ortasaha olsa bir tane daha alırız der hak veririm iki tane lazım.

İki tanesi de 20 milyon euro imkansız yani.

O yüzden bu sistem üzeriden düşünmek gerek. Töre ve Frei'ın kişisel oynaması ki hala oynuyorlar sorun yaratmıyor.

Çünkü onlar özgür kanat. Burada kilit rol Olcay'da 2 senedir. Olcay bu kadar skor yapmasa Töre çok fena eleştririlirdi skor yapamadığı için.

O yüzden Olcay yerine gelecek adamın en az 15 gol bırakması lazım senede Depay gibi. O da çok zor bir ihtimal Ayew bunu yapamaz.

O Yüzden göze hoş geliyor estetik diye hata yapmayalım. Bence ihtiyaç yok tüm transfer savunmaya yapılmalı seneye.

Ama illa alacaklarsa çok daha doğru tercih yapılmalı. Muhtemelen Schöne bile daha verimli olur bu sistem Ayew'den.
Maliyet açısından dedikleriniz doğru ama ben zaten ucuza 2 tane bulunabilecekse ya da elden oyuncu çıkartılıp para kazanılabilirse ancak olabileceğini düşünüyorum.Ayew gelirse de sadece göze hoş gelme açısından değil takıma katkı verme açısından iyi oynayabileceğini düşünüyorum.Çünkü eğer çift forvet oynarsak zaten gol yükü asıl ilerdeki forvetlere binecek ve Ayew ile Töre'nin sezonda toplam 10-12 gol arası atması bence yeterli olacaktır.Bir de ben Töre ve Frei'ın artık şahsi oynadıklarını düşünmüyorum.İlk geldiklerinde bir adam geçip sonra ne yapacaklarını pek bilemezlerdi ama artık en azından verkaçlara girmeye çalışıp hücüm üretkenliğini sağlayabiliyorlar.

Çevrimdışı Türkay

lig tv ve ntvspor renklileri en nefret ettiğim şeyi yapmış. Sitelerine haber olarak yalçın karadenizin "Beşiktaş için deniz bitti, dibe vurmuş durumdayız" başlığıyla yalçın karaderizin gsyi savunduğu haberini yapmışlar başka da bir şey eklememişler Fikret Orman'ın konuşmalarını falan.  :akuma:

Çevrimdışı talha

lig tv ve ntvspor renklileri en nefret ettiğim şeyi yapmış. Sitelerine haber olarak yalçın karadenizin "Beşiktaş için deniz bitti, dibe vurmuş durumdayız" başlığıyla yalçın karaderizin gsyi savunduğu haberini yapmışlar başka da bir şey eklememişler Fikret Orman'ın konuşmalarını falan.  :akuma:

Adamların eline kozu verirsen her türlü kullanırlar. Bunların topunun .... neyse ağzımı bozdurdu sabah sabah. İLk açtığım haberde bunu görmek zorunda mıyım lan ben?

bir de buna destek veren haber1903 tayfası var [edit]

* Küfürlü Mesajınız nedeniyle uyarıldınız.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 13:00:31 Volkan Başaran ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yalçın Karadenize laf atana kadar cevap versin Başkan..

Bu borç neden bu kadar artar..

Neden bu kadar şiddetli savunuyorsunzuz? Başkan hata yapamaz mı?

570 milyon liradan 970 milyona çıkmş bir borç var..

Bunun hesabını kimse sormayacak mı ?

Orman evliyamıdır ?

Nedir bu savunma mekanızması..

Beşiktaşı Şampiyon mu yapıyor her sene

Beşiktaşın borçlarımı artıyor..

Buna rağmen yapılan şey stadyum.. Bu stadyumunda parası zaten Localardan alınmış.

Birileri soracak elbette. Başkanında görevi onları açıklamak. Bu kadar net..

Ben tatmin olmadım açıklamalarından başkanın.. Sizler nasıl oldunuz merak ediyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Sutlas

Yalçın Karadeniz'e neden kızıyoruz ki?

Önce kendimize bakalım, mesela bu forumda stadın temeli çürük diyen bir arkadaşımız yöneticilik yapıyor  :)

Çevrimdışı nannan

Küfürsüz yazıyorum, isteyen istediği yere küfür ekleyebilir:
Neredeyse 0 borçla teslim aldığı takımı abuk subuk adamlara saçma sapan bonservisler ödeyerek, futbolculara ve teknik direktörlere tazminatlar yağdırarak, menajerleri zengin ederek kayyumun eşiğine getiren; Kendi başkanlığı zamanında yönetimdeki 2. adamın usulsüz transfer görüşmesinden 1 yıl, UEFA'ya yalan beyandan 1 yıl olmak üzere 2 yıl men edilmemize sebep olan; her yıl mayıs ayında sözde kazmayı vuran; En sonunda dayanamayıp fb başkanını şikeden kurtarmak için talimatla federasyon başkanı olan bir adam var ortada.
Bunları tv'de anlatan yorumcu yok. Gazetede yazan bir yazar yok. Adam halihazırda federasyon başkanı olduğu için yönetimden de divan kurulundan da eleştiremiyorsun hadi onu da anladım.
Ama sen tüm bunların üstüne Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzalayan; FB'nin 4 senede sponsorlarla yaptığı stadyum yenileme işini kendi parasıyla onca baskıyla kendi yerinde yapan; Fubolcu maaş ve bonservislerini bir standarda sokan; stadyumsuz oynadığı son 2 sezonda önce Şampiyonlar Ligi'ni son anda kaçıran, bu sezon da evi olmadan şampiyonluğa yürüyen takımı görme, Kulübün şu anki durumunun Demirören zamanından daha kötü olduğunu söyle.
Bunun ne yaşla, ne tecrübeyle alakası var. Karakter sahibi olmakla alakası var.

Çevrimdışı Kemal

Orman evliyamıdır ?

Buna rağmen yapılan şey stadyum.. Bu stadyumunda parası zaten Localardan alınmış.

Ben tatmin olmadım açıklamalarından başkanın.. Sizler nasıl oldunuz merak ediyorum..

Bunları açıklasın tabi, ama tüm Türkiyedeki basın kuruluşlarınada Divan Başkanı olarak GS yi savunucu yok adası yok rivası bizi satın alırlara getirmesi terbiyesizliğin daniskasıdır, yaka paça indirilmeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 13:02:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Maliyet açısından dedikleriniz doğru ama ben zaten ucuza 2 tane bulunabilecekse ya da elden oyuncu çıkartılıp para kazanılabilirse ancak olabileceğini düşünüyorum.Ayew gelirse de sadece göze hoş gelme açısından değil takıma katkı verme açısından iyi oynayabileceğini düşünüyorum.Çünkü eğer çift forvet oynarsak zaten gol yükü asıl ilerdeki forvetlere binecek ve Ayew ile Töre'nin sezonda toplam 10-12 gol arası atması bence yeterli olacaktır.Bir de ben Töre ve Frei'ın artık şahsi oynadıklarını düşünmüyorum.İlk geldiklerinde bir adam geçip sonra ne yapacaklarını pek bilemezlerdi ama artık en azından verkaçlara girmeye çalışıp hücüm üretkenliğini sağlayabiliyorlar.

Peki çift forvet oynayabilecek forvetlerimiz olduğunu düşünüyor musunuz?

Demba'nın yanına sadece Cenk var. Biri sakatlandığı anda oynayacak olan ikincisi son derece kalitesiz.

Artı olarak bu sistem Sosa'da ölüyor yani baya bir kökten değişim gerektiren durum var ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Yönetimi eleştirmek kadar doğal bir şey yok ama bize ne galatasaraydan yok arazisini satsa borcu öder yok adayı satsa istanbulu satın alır bize ne bundan :s20:

Çevrimdışı nannan

Orman evliyamıdır ?

970 milyon Dernek ve A.Ş.'nin toplam borcu.
Demirören gittiği gün Dernek ve A.Ş'nin toplam borcunun olduğu bir link paylaşırsanız bu konuyu tartışalım.

Çevrimdışı Türkay

bi yöneticimiz feneri savunuyor ötekisi gs yi. bi tanesi de çıkıp Beşiktaş'ı savunmuyor be.