Ben veliden vazgeçerim, sebep derseniz atiba daha iyi top tutuyor ayağında gerektiğinde ve de daha soğukkanlı ki o mevkiinin en önemli ihtiyacı bu bence. Mücadelecilikte de veliden geri kalmaz, veliden tek eksiği şut ve arada bir gelinin attığı ara paslar. Wenger ikinci maçtan sonra atiba için çok etkileyici bir performans gösterdi demişti. Şöyle sorayım ben de, eğer gs maçı için bir tercih yapın deseler atiba mi olmasın veli mi olmasın diye ne cevap verirsiniz?
Ben zorlu maçlarda özellikle en yakın zamanda oynayacağımız Liverpool maçında Veli-Atiba ikilisi ile başlanması gerektiğini düşünüyorum.
Fakat Türkiye Ligi için özellikle konuşuyorum birkaç takım hariç takımların çoğu vasat altı durumdalar.
Bu takımlara karşı Atiba'ya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Daha öne oynayan ve ritmi maç içinde neredeyse hiç düşmeyen Veli ile oynamak bana daha mantıklı geliyor.
Şöyle düşünüyorum Veli isterse Atiba'nın işini de yapar ama Atiba isterse Veli'nin işini yapamaz.Atiba öyle bir oyuncu değil çünkü.
Atiba-Veli ikilisini ben Ernst-Cisse ikilisine benzetiyorum.
Cisse Atiba gibi oynarken Ernst Veli gibi oynuyordu.
Tabi ki Veli Ernst kadar skora direkt olarak genel anlamda katkı sağlayamıyor o ayrı tabi