Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972708 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:05:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Boş yorumun var diyosun ama ben kanıtlarla konuşuyorum. La liga takımları trabzonspor mu cebinden çıkarıp 6 milyon versin pedroya. Şuan pedroya o kadar para vercek hiçbir takım yoktur.

Eğer pedro franco 6 milyondan fazla paraya satılsın bir daha foruma girmem çıkıp senden de özür dilerim

Bu tarz yorumlara gerek yok. İddialara hiç gerek yok.

Pedro'ya 2 sene önce yani gelişmemiş, Avrupa görmemiş halina Rayo Vallecano gibi son derece bütçesiz takım 2  milyon euro verdi.

Şimdi Pedro o Pedro değil. 6-10 milyon aralığında değeri var. İspanyolca konuşuyor. Sadece yetenek olarak bakman hata hiç uyum sorunu yaşamayacak orada.

Pedro onay çıkarsa seneye 7+ bonservisle gidecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Abi anlamadığım tek şey var benim.

Yıllardır Toraman Sivok öncesinde Toraman Zan ile delik deşik olmuş her ara top gol olmuş her kafa topundan gol yemiş Beşiktaş taraftarı Pedro'yu beğenmiyor.

yüzde 70-80'i beğenmiyor gerçekten ya ben çok yanlış yerden bakıyorum ya da çoğunluk.

Biz ara toptan Pedro'nun oynadığı 1 yılda kaç gol yedik acaba merak konusu

:claps: :claps:

Valla bende anlamiyorum. O gelsin bu gelsin... gelsin de kaşeyi dusunen yok. bu fiyatlara bundan daja iyi adam yok. ki benve beklentilerimizden daha iyi. Kiymetini bilin. Cok net soyluyorum tarzi ronaldo ile ayni, ve bennce ondan daha iyi olacak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:09:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu tarz yorumlara gerek yok. İddialara hiç gerek yok.

Pedro'ya 2 sene önce yani gelişmemiş, Avrupa görmemiş halina Rayo Vallecano gibi son derece bütçesiz takım 2  milyon euro verdi.

Şimdi Pedro o Pedro değil. 6-10 milyon aralığında değeri var. İspanyolca konuşuyor. Sadece yetenek olarak bakman hata hiç uyum sorunu yaşamayacak orada.

Pedro onay çıkarsa seneye 7+ bonservisle gidecektir.

+ Olarak atlanılan bir diğer şey.

İspanya'da top yerden oynanıyor. Stoperde aranan ilk özellik kafa değil top kapma, ilk müdahale, sezgi, teknik ve markaja bakıyorlar daha çok.

Çünkü önde oynuyor takımlar. Pedro Schuster zamanı şu yaşında Beşiktaş'ta olsa çoğunluk tapardı. Son derece yeteneksiz Ersan'ı sırf o ilk toplardan ötürü çok sveen olmuştu.

Pedro bu konuda Ersan'ın çok çok önünde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

simdi cogunluk soyle dusunuyor olsa gerek
bakıyorlar takım gecen senede bu senede gol yiyor onceki seneleri gecelim simdi takım savunması var diye daha bi oran dustu ama sunu unutmayalım, cok rahat pozisyon veriyoruz dolayısıyla boyle dusunulmesi garip değil
ornekmi elin sivası iki pasla kaleye sut cekebiliyorken erciyes rahat rahat gol atabiliyorken kornerden sacma sapan goller yiyorsak ben anlamam:) pedro değil medro olsun bu sorunlar devam ediyor... zaten herkes su konuda hemfikir ilerisi tamam gerisi tırt
hatta cagrı ornekte verdi simdi tam unuttum nasıl yazdıgınıda guzel anlatıyordu bunu,, motorlu birseydi ama :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Altuğ

Duyuru
Periyodik sunucu bakım iyileştirme çalışması yapılacaktır ara ara kesintiler yaşanabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:19:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro satılmadan Milosevic alınmamalıydı o zaman. Pedro'ya teklifler olsa bile satılacağı henüz kesin değil önce bir satılsaydı sonra düşünülürdü. Şuan takımda 3 genç stoper var gereksiz fazla.

Nasıl 3 tane genç stoper var  :iscrewy:

Atınç 21 Milosevic 23 Pedro 23.

Ben burada sadece 1 tane genç stoper görüyorum. Gelişime açık dersen anlarım ama burada tecrübesiz olan da sadece Atınç.

Pedro da Milosevic de takımlarından lider oyuncu olarak geldiler. Kaldı ki neden oyuncu satıldıktan sonra transfer yapılsın?

Adamı sattın sonra yenisini aldın adam ısınamadı tutmadı ne olacak o sezon? Bunun yerine 6 ay ısınma süresi bırakmanın nesi kötü hem demaliyet 1 milyon euro ise?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

besiktasta forma giymeyen bonservisli ilk oyuncu sanırım Sezer öztürk:))

Çevrimdışı Neo Nesil

yine ortalığı karıştırmış nihat arkadaş  :lol: burda da rahatlık yok bizlere, nihatın cevabını vermeyin olur biter

dh bölümünde "DEMBA BA BALONDUR" açtığı konu bardağı taşıran son damlaydı. Revival adlı admin sınırsız banladı bunu.

süreki quaresmayı adalıyı demiröreni öven, fikret ormanı anç yi söven güruhtan dh beşiktaş yönetimi ve üyeleri sıkılmıştı.

nihatı kaaleye almaya değmez. ne cevap verirseniz verin yine aynı soruları sorup hakaretler edecektir. alışın gençler buna
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 22:25:24 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:22:25
  • Beşiktaş / Bodrum

hatta cagrı ornekte verdi simdi tam unuttum nasıl yazdıgınıda guzel anlatıyordu bunu,, motorlu birseydi ama :D

Motor Porche frenler anadol  :biggrinking:

Ben şöyle düşünüyorum. Sadece Ersan çıksın Dede ayarında bir stoper girsin takıma yenilen goller yüzde 30 azalır en az. Özellikle havadan.

Bir de Atiba çıksın Tolgay girsin bu bile yediğimiz atak sayısını düşürür. Tabi Tolgay düşündüğümüz gibi top tutabilirse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Pedro'nun daha gelişmesi lazım, Ö.Özen'in dediği gibi önce çok çok güçlü bir fiziğe kavuşmalı, hala yeterli değil. Bununla birlikte kesinlikle çabukluk antrenmanlarını yapıyor olmalı. Bunlarla birlikte de maç tecrübesi kazanmaya devam etmeli. Ben Pedro'nun yanına gelişimine katkıda bulunacak çok tecrübeli bir stoper alınacağını düşünüyorum, bu sene değil de 1 sene sonra Pedro bu teklifleri 2'ye katlar...  :money:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:24:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar özellikle DH'den gelenler :)

Hoşgeldiniz çok sevindik sayımız artsın istiyoruz lakin artık şurayı bir arkanızda bırakın. Oradaki anıları da.

Burası yeni ortam. Biz burada 5-6 aydır çok güzel futbol konuştuk. Konu trollenmedi sadece temiz futbol konuşuldu.

Ben karşıt görüşe anlayışlı yaklayaşabilmeyi burada öğrendim mesela @ozan062 ile tartışa tartışa.

Tartışmaya karşıt görüşe izin sonuna kadar veririm ama trollemeye asla. Bu son satırı herkes için söylüyorum.

Güzel bir ortamımız var yaş ortalamamız genç sadece düşünce aksın burada rica ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:27:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro'nun daha gelişmesi lazım, Ö.Özen'in dediği gibi önce çok çok güçlü bir fiziğe kavuşmalı, hala yeterli değil. Bununla birlikte kesinlikle çabukluk antrenmanlarını yapıyor olmalı. Bunlarla birlikte de maç tecrübesi kazanmaya devam etmeli. Ben Pedro'nun yanına gelişimine katkıda bulunacak çok tecrübeli bir stoper alınacağını düşünüyorum, bu sene değil de 1 sene sonra Pedro bu teklifleri 2'ye katlar...  :money:

Valencia'nın 2 stoperi var seneye Avrupa kupalarına gidecekler.

Vezo dışında adam akıllı bir 3. adama ihtiyaçları var rotate olabilecek.

Ayala - Otamandi Hep bu tarz adamlar oynadı orada. Pedro da o tarz bir adam.

Pedro gelişirse 10 civarına da gider yeter ki elimizdekinin kıymetini bilelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar özellikle DH'den gelenler :)

Hoşgeldiniz çok sevindik sayımız artsın istiyoruz lakin artık şurayı bir arkanızda bırakın. Oradaki anıları da.

Burası yeni ortam. Biz burada 5-6 aydır çok güzel futbol konuştuk. Konu trollenmedi sadece temiz futbol konuşuldu.

Ben karşıt görüşe anlayışlı yaklayaşabilmeyi burada öğrendim mesela @ozan062 ile tartışa tartışa.

Tartışmaya karşıt görüşe izin sonuna kadar veririm ama trollemeye asla. Bu son satırı herkes için söylüyorum.

Güzel bir ortamımız var yaş ortalamamız genç sadece düşünce aksın burada rica ediyorum.

çağrı okuya okuya geliyordum tam yazacaktım sen önce davranmışsın.
burada başkana ,yöneticilere ,futbolculara ve birbirinize yakışıksız ifadelerde bulunmak yasak eleştirmek ise serbesttir.lütfen bu kurallara riayet edelim.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 22:31:39 MURAT ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:31:38
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı okuya okuya geliyordum tam yazacaktım sen önce davranmışsın.burada başkana ,yöneticilere ,futbolculara ve birbirinize yakışıksız ifadelerde bulunmak yasak eleştirmek ise serbesttir.lütfen bu kurallara riayet edelim.

Aynen.

Konuyu da daha fazla uzatmayalım alıntılarla devam etmeyin @Dogan  sildim seninkini de.

Uyarıları okuyan uslübünü düzeltecektir zaten.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 22:33:21 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

çağrı okuya okuya geliyordum tam yazacaktım sen önce davranmışsın.
burada başkana ,yöneticilere ,futbolculara ve birbirinize yakışıksız ifadelerde bulunmak yasak eleştirmek ise serbesttir.lütfen bu kurallara riayet edelim.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Valencia'nın 2 stoperi var seneye Avrupa kupalarına gidecekler.

Vezo dışında adam akıllı bir 3. adama ihtiyaçları var rotate olabilecek.

Ayala - Otamandi Hep bu tarz adamlar oynadı orada. Pedro da o tarz bir adam.

Pedro gelişirse 10 civarına da gider yeter ki elimizdekinin kıymetini bilelim.

Hacı niye Pedro diyorlar illa hava toplarında anlamam. Ersan ne işe yarıyor.  :lol: Atınç oynasın Ersan'In yerine bir tane bile hava topu vermeyiz. Bilic'de kadroya almamış Avrupa'da anlam veremedim. Atınç Ersan'dan iyi bir stoperdir net. Gözler yalan söylemez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

Aynen.

Konuyu da daha fazla uzatmayalım alıntılarla devam etmeyin @Dogan  sildim seninkini de.

Uyarıları okuyan uslübünü düzeltecektir zaten.
Herneyse önemli degil benim icin.Sadece bu tartismayi acicak ilk mesaji silmeye dikkat ederseniz daha ii olur aksam aksam gidip yeni bi sigara paketi almazdim  :bandit: sabahi beklerdim sinirlerim bozuldu aksam aksam bu tür mesajlara biraz daha dikkat etmenizi rica edicem...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:39:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Hacı niye Pedro diyorlar illa hava toplarında anlamam. Ersan ne işe yarıyor.  :lol: Atınç oynasın Ersan'In yerine bir tane bile hava topu vermeyiz. Bilic'de kadroya almamış Avrupa'da anlam veremedim. Atınç Ersan'dan iyi bir stoperdir net. Gözler yalan söylemez.

Atınç'ta da ilk müdahale sıkıntısı var hocam.

Aşırı ağır ilk adımı. Pozisyon alma sıkıntısı da çok fazla Atınç'ın potansiyeli daha iyi Ersan'dan ama büyük takım stoperi olabileceğini sanmıyorum. Rotasyonda kalır burada.

Bize her yönüyle komple ve mutlaka lider stoper lazım. Zago tarzı adam Pedro'yu da ihya eder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bakıyorum aramızda halen daha Nihat'ı tanımayanlar var. :icool:

Bırakın yazsın kendi kendine. Tamam eleştri tabiki olur ama bu çocuk bomboş konuşmaya bayılıyor. Bir de artık troll değil cidden böyle bir yapısı olduğunu düşünmeye başladım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

kesinlikle bende oyle ve hiçde kırıcı bir uslub olmadı cunku sevgimiz belli amacımız belli niyetimizde oyle  :photo: :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:42:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bir soru atayım ortaya.

Veli'den mi vazgeçersiniz Tolgay için Atiba'dan mı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:43:42
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle bende oyle ve hiçde kırıcı bir uslub olmadı cunku sevgimiz belli amacımız belli niyetimizde oyle  :photo: :super:

Mesela Ozan Demba Ba satılmalı dedi ıslak sopayla girmek istedim ama girmem neden saygım var  :biggrinking:  :steamed:  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben bir soru atayım ortaya.

Veli'den mi vazgeçersiniz Tolgay için Atiba'dan mı :)
Ben Atiba'dan vazgeçerim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:44:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

arkadaşlar ziraat türkiye  kupasında tur atlarsak kayseri maçının statüsü nasıl olacak
tek maç sanırım
seyirci nasıl alınacak mesela
lig maçlarındaki gibi mi olacak 1600 misafir seyirci şeklinde