Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972138 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı safa burak

konuya biraz tersten bakalım. misal siz diyorsunuz ya ispanya dan pedro ya 6 milyon teklif var diye. yani türkiye liginden bir futbolcu ispanya ligine 6 milyona gidecek. ispanya ile türkiye arasındaki farkı türkiye ile bulgaristan gibi alalım. yani olaya bulgaristan liginden türkiyeye bir futbolcu geliyor gözüyle bakalım. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
neyse Beşiktaşımız bulgaristandan 24 yaşında bir stoper transfer edecek olsa ve bu stopere 6 milyon verecek olsa tepkiniz ne olurdu? ben stoper olsa bile ilk istatistiklerine bakardım ve bakıyorum 2 sezonda sadece 1 gol atabilmiş. bu beni çok hayal kırıklığına uğratırdı. sonuçta 6 milyon da az para değil ve bulgaristandan alıyorsun öyle ahım şahım bir yer de değil ve aldığın adam 24 yaşında genç yetenek de diyemezsin.

tüm bunlara bakarak franconun yine de 6 milyon edeceğini düşünmüyorum ama benim düşünmem bir şeyi ifade etmez. başkaları edeceğini düşünüyor ki teklif veriyor. amaç Beşiktaşımızın menfaati değil mi en çok verene satalım :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:45:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaşlar ziraat türkiye  kupasında tur atlarsak kayseri maçının statüsü nasıl olacak
tek maç sanırım
seyirci nasıl alınacak mesela
lig maçlarındaki gibi mi olacak 1600 misafir seyirci şeklinde

Sanırım deplasmana gidiyoruz tek maç yüzde 5 fix Faruk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Neden Peki öyle kuru kuru olmaz :)
Veli'nin öne doğru oynama isteği ve temposu Atiba'ya göre daha iyi bu yüzden :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar ziraat türkiye  kupasında tur atlarsak kayseri maçının statüsü nasıl olacak
tek maç sanırım
seyirci nasıl alınacak mesela
lig maçlarındaki gibi mi olacak 1600 misafir seyirci şeklinde
Gruptan çıkarsak Kayseri ile deplasmanda oynayacağız ve tek maç olacak.

Çeyrek Final'den sonra iç-dış saha maçları olacak :)

Çevrimdışı alperenn58

Ben bir soru atayım ortaya.

Veli'den mi vazgeçersiniz Tolgay için Atiba'dan mı :)
yasi itibari ile atiba derim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:48:08
  • Beşiktaş / Bodrum
konuya biraz tersten bakalım. misal siz diyorsunuz ya ispanya dan pedro ya 6 milyon teklif var diye. yani türkiye liginden bir futbolcu ispanya ligine 6 milyona gidecek. ispanya ile türkiye arasındaki farkı türkiye ile bulgaristan gibi alalım. yani olaya bulgaristan liginden türkiyeye bir futbolcu geliyor gözüyle bakalım. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
neyse Beşiktaşımız bulgaristandan 24 yaşında bir stoper transfer edecek olsa ve bu stopere 6 milyon verecek olsa tepkiniz ne olurdu? ben stoper olsa bile ilk istatistiklerine bakardım ve bakıyorum 2 sezonda sadece 1 gol atabilmiş. bu beni çok hayal kırıklığına uğratırdı. sonuçta 6 milyon da az para değil ve bulgaristandan alıyorsun öyle ahım şahım bir yer de değil ve aldığın adam 24 yaşında genç yetenek de diyemezsin.

tüm bunlara bakarak franconun yine de 6 milyon edeceğini düşünmüyorum ama benim düşünmem bir şeyi ifade etmez. başkaları edeceğini düşünüyor ki teklif veriyor. amaç Beşiktaşımızın menfaati değil mi en çok verene satalım :evillol:

Güzel :)

Ben de kendimce sebebini yazayım.

Mesele Türkiye'den İspanya'ya gitmek değil kimin gideceği.

İspanyolca konuşabilen, oraya oyun tarzı bire bir uyan genç potansiyelli, tecrübeli bir stoper.

Zira mesela Polonya Liginden Adrian 5 milyon euroya geldi kimse ses edemedi.

Veya Hırvatistan, Sırbistan adam gerçekten adamsa 6 milyon verilir. Türk olsa haklısın etmez 6-7-8 ama Kolombiyalı olduğu için de ediyor :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Mesela Ozan Demba Ba satılmalı dedi ıslak sopayla girmek istedim ama girmem neden saygım var  :biggrinking:  :steamed:  :kop:

hahaha ogrendiğim iyi oldu bunu  :upto: :yerlerde:

ama hakikaten o donemin sartlarında gerekiyordu bana guven vermiyordu hep sakat gibi seke seke macı bitirince dedim gidici bu:D  :iblush:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Atibadan vazgeçerim.

Veli çanakkale savunması veriyor orta sahada hiç direnci de düşmüyor hem daha genç Atibaya göre. Tolgay Atiba'nın yaptıklarını yapabilir bence. Ama Veli'nin yaptıklarını yapamaz Veli başka. Deli Veli  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

ama bak mesela bu pedroya iki sene oncede teklifler vardı ama adam avrupa kıtasına gelmedi diye o riski almadılar fakat biz aldık onu ve baktılar zamanla ozguveni ve kıtaya adapte oluyor ve bir anda o eskiler ister onu cnk bi geçmişi var bizde savunma istikrarı yok diye  aslında goze batıyor ve hep birilerini tamamlaması gerkeiyor sırf bundan kendi oyununua odaklanamıyor ve gidiyor ersan kademe hatası yapıyor diye rakibbini asagıya indirip kırmızı goruyor

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben Atiba'dan vazgeçerim :)

Ben veliden vazgeçerim,  sebep derseniz atiba daha iyi top tutuyor ayağında gerektiğinde ve de daha soğukkanlı ki o mevkiinin en önemli ihtiyacı bu bence. Mücadelecilikte de veliden geri kalmaz, veliden tek eksiği şut ve arada bir gelinin attığı ara paslar.  Wenger ikinci maçtan sonra atiba için çok etkileyici bir performans gösterdi demişti.  Şöyle sorayım ben de,  eğer gs maçı için bir tercih yapın deseler atiba mi olmasın veli mi olmasın diye ne cevap verirsiniz?

Çevrimdışı ozan062

dortmund yine kayıplarda vay anasını sene sonu klopp desem :iscrewy: :ebebe: :boxin:

Çevrimdışı quanch

Bakın Pedro'ya laf atmayın bozuşuruz :evillol:

Pedro kademe anlayışı ile bence net bir şekilde Türkiye'nin en iyi stoperidir

Ne Atiba'dan vazgeçilir ne de Atiba'dan Allah korusun :evillol:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Tolga

Ben veliden vazgeçerim,  sebep derseniz atiba daha iyi top tutuyor ayağında gerektiğinde ve de daha soğukkanlı ki o mevkiinin en önemli ihtiyacı bu bence. Mücadelecilikte de veliden geri kalmaz, veliden tek eksiği şut ve arada bir gelinin attığı ara paslar.  Wenger ikinci maçtan sonra atiba için çok etkileyici bir performans gösterdi demişti.  Şöyle sorayım ben de,  eğer gs maçı için bir tercih yapın deseler atiba mi olmasın veli mi olmasın diye ne cevap verirsiniz?
Ben zorlu maçlarda özellikle en yakın zamanda oynayacağımız Liverpool maçında Veli-Atiba ikilisi ile başlanması gerektiğini düşünüyorum.

Fakat Türkiye Ligi için özellikle konuşuyorum birkaç takım hariç takımların çoğu vasat altı durumdalar.

Bu takımlara karşı Atiba'ya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Daha öne oynayan ve ritmi maç içinde neredeyse hiç düşmeyen Veli ile oynamak bana daha mantıklı geliyor.

Şöyle düşünüyorum Veli isterse Atiba'nın işini de yapar ama Atiba isterse Veli'nin işini yapamaz.Atiba öyle bir oyuncu değil çünkü.

Atiba-Veli ikilisini ben Ernst-Cisse ikilisine benzetiyorum.

Cisse Atiba gibi oynarken Ernst Veli gibi oynuyordu.

Tabi ki Veli Ernst kadar skora direkt olarak genel anlamda katkı sağlayamıyor o ayrı tabi :)

Çevrimiçi murat

pedro türkiye gibi sert bir ligde kendini ispat etmiş bir oyuncu.daha yaşıda  genç.eksikleri yokmu evet var ama pozisyon bilgisi ile işi götürüyor.5-6 milyon civarı etmesi normal tabi ama kapımızda yatan onlarca kulüpte yok.iyi bir stoper 25 inden sonra olunur zaten.şu ana kadar yaptığı aşama iyidir.stoper için yaşı oldukça genç sayılır.5-6 verip denemek isteyebilecek kulüpler elbetteki olacaktır.

Çevrimdışı Dogan

Ben zorlu maçlarda özellikle en yakın zamanda oynayacağımız Liverpool maçında Veli-Atiba ikilisi ile başlanması gerektiğini düşünüyorum.

Fakat Türkiye Ligi için özellikle konuşuyorum birkaç takım hariç takımların çoğu vasat altı durumdalar.

Daha öne oynayan ve ritmi maç içinde neredeyse hiç düşmeyen Veli ile oynamak bana daha mantıklı geliyor.

Şöyle düşünüyorum Veli isterse Atiba'nın işini de yapar ama Atiba isterse Veli'nin işini yapamaz.Atiba öyle bir oyuncu değil çünkü.

Tabi ki Veli Ernst kadar skora direkt olarak genel anlamda katkı sağlayamıyor o ayrı tabi :)
Liverpool macina atiba veli olcak zaten hatta atiba veli tolgay olursa hic sasirma  :ok:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 22:59:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben vazgeçmek zorunda kalırsam Atiba'dan vazgeçerim.

Çünkü 4-2-3-1 oynuyoruz. Ön liberoların ikisi de hücuma çıkabilmeli. Atiba'da hiç yok bu olay hep Veli gidiyor.

Atiba çok iyi alan kapatıyor sıfır risk. Mesela Şenol Güneş gelse hayatta oynatmaz ama tam Bilic'in sisteminin adamı.

Ben deplasmanlarda Atiba iç sahalarda Tolgay ama her zaman Veli diyorum. GururLAN Veli Kavlak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 23:00:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Analiz gibi analiz :)

:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Atiba da Veli de çok sistem için çok önemli futbolcular, Tolgay için biraz daha zaman var, önümüzdeki sene kalitesini ortaya çıkartacağını düşünüyorum. Atiba'nın eksikliğini doldurmak çok zor, Atiba komple bir futbolcu, komple bir orta saha elemanı, yeterince çabuk, pozisyon almayı çok iyi biliyor, ayakları çok iyi, kısa mesafede çok etkili olabiliyor, arkadaşlarına güvenli bir liman oluyor. Top kapma ve toptan çabuk ayrılma konularında bir ekspert. Gayet atletik ve kondusyonu çok yüksek. Gerektiğinde de öne çıkıp pas alış-verişine katılıyor ve öndeki kaliteli adamlarımızın arası da sırıtmıyor, çok rahat ayak uyduruyor. Veli'de böyle kaliteli özellikler yok, çok iyi mücadele ediyor, hata yapanın açıklarını kapatıyor, sahada basmadık yer bırakmıyor ama iş kalite isteyen yere geldiği zaman Veli aksıyor, gücünü ve kondusyonunu verimsiz kullanıyor. Tüm bunlara bakınca Atiba'dan vazgeçmek imkansız, hatta yerine benzerini bulmak bile +10m bir maliyet gerektirir. Keşke Atiba 2-3 yaş genç olsaydı. Veli'nin yeri dolar, Atiba'nınki dolmaz...  :ok:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı SampiyonBesiktas

Bence Sivok'dan bu kadar kolay vazgeçilmemeli.2-3 ay öncesine kadar Çek milli takımında banko oynayan bir adam.Bize tecrübesiyle hala katacak çok şeyi var.
Umudun tükenirse gökyüzüne bak
karanlığın ardından güneş doğacak.
şarkılar söyleyecek o gün çocuklar

yarınlar bugünden güzel olacak....

Derdimiz geceyse sabahı sensin.
acılar kış olsa baharı sensin
hayatı sevdiysek sebebi sensin
BEŞİKTAŞ hayattır HAYATTA BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı nihat

Nasıl 3 tane genç stoper var  :iscrewy:

Atınç 21 Milosevic 23 Pedro 23.

Ben burada sadece 1 tane genç stoper görüyorum. Gelişime açık dersen anlarım ama burada tecrübesiz olan da sadece Atınç.

Pedro da Milosevic de takımlarından lider oyuncu olarak geldiler. Kaldı ki neden oyuncu satıldıktan sonra transfer yapılsın?

Adamı sattın sonra yenisini aldın adam ısınamadı tutmadı ne olacak o sezon? Bunun yerine 6 ay ısınma süresi bırakmanın nesi kötü hem demaliyet 1 milyon euro ise?

Gelişime açık anlamında kullanmıştım zaten. Ne milosevic ne pedro lider özelliği taşıyan stoperler değil.

Milosevic belki 2-3 sene sonra olabilir.
Pedro franco'nun ise sahip olduğu karakteristik özelliklerinden dolayı lider stoper olabileceğini düşünmüyorum. Kendisi utangaç ve sakin bir yapıda.

Lider stoper dediğin sivok olur egemen korkmaz olur bruno alves olur. Bizim ihtiyacımız olan da budur. Yazın umarım iyi biri alınır.

Çevrimdışı nihat

yine ortalığı karıştırmış nihat arkadaş  :lol: burda da rahatlık yok bizlere, nihatın cevabını vermeyin olur biter

dh bölümünde "DEMBA BA BALONDUR" açtığı konu bardağı taşıran son damlaydı. Revival adlı admin sınırsız banladı bunu.

süreki quaresmayı adalıyı demiröreni öven, fikret ormanı anç yi söven güruhtan dh beşiktaş yönetimi ve üyeleri sıkılmıştı.

nihatı kaaleye almaya değmez. ne cevap verirseniz verin yine aynı soruları sorup hakaretler edecektir. alışın gençler buna
Hocam şuana kadar Demiröreni hiç övmedim ve de hiçbir zaman tek bir kelime bile hakaret kullanmadım.

Fikret orman ve anç'yi ise bazı yönlerden beğenirim bazı yönlerden eleştiririm.

Quaresma ise en sevdiğim futbolculardan biridir, bir gün Beşiktaş'ımıza dönsün isterim.

Çevrimdışı Tolga

Gelişime açık anlamında kullanmıştım zaten. Ne milosevic ne pedro lider özelliği taşıyan stoperler değil.

Milosevic belki 2-3 sene sonra olabilir.
Pedro franco'nun ise sahip olduğu karakteristik özelliklerinden dolayı lider stoper olabileceğini düşünmüyorum. Kendisi utangaç ve sakin bir yapıda.

Lider stoper dediğin sivok olur egemen korkmaz olur bruno alves olur. Bizim ihtiyacımız olan da budur. Yazın umarım iyi biri alınır.
Bu tarz stoperlerden en az 1 tane kadronda bulunmalı ona katılıyorum ama elinde Pedro gibi sakin ve ayağı iyi olan 1 tane stopere de ihtiyaç vardır her zaman.

Saydığın stoperler ile baskı yediğin zaman topu sürekli şişirmek zorunda kalırsın ya da orta sahadan bir oyuncu geriye gelip sürekli oyunu kurmak zorunda kalır.

Çevrimdışı talha

Tolgay vitrin olarak halen daha izleyemedim o yüzden takıma oturması tam olarak nasıl olacak bilemiyorum.

Ama Veli-Tolgay dengeyi sağlayabilecek bir yapısı vardır. İkisinde uzaktan şutları etkili, ara pasları seven ve mücadeleci. İleriyi seviyorlar, ama geriden takip etmeyi de biliyorlar oyunu.

Ama işte en büyük sıkıntı, Atiba'nın üstlendiği kesici-oyun kurucu özelliğini yapabilecekler mi? Tamam Atiba belki ciddi ciddi ileriyi çok düşünmese de geriden oyun kurma işini Veli'den fersah fersah önde olan bir adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.