Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970383 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Whoscoredin 18 haftalık istatistiklerinden bu hafta yorumu
Başakşehir 1-1 Karabük
Mersin 1-2 Kasımpaşa
Bursa 2-1 G.Birliği
Rizespor 1-2 BJK

Geçen hafta bütün skorlar tutmuştu bakalım tutacak mı? :)

o kadar da değil abartmayalım. başakşehir karabükü adeta delik-deşik eder...

Çevrimdışı Kadir G.

Biz kazanalım da gerisi umrumda değil. Kayıpsız ilerlememiz lazım anadoludakilere karşı. Derbilerde berbatız zaten.

Çevrimdışı Türker

O kadar emin olma bence Karabük ligte kalmak için asılacak kalan tüm maçlara.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada genel konuya istinaden,

FFP konusu bu sefer okkalı geliyor. Eskisi gibi esnek olmasına gerek kalmadı UEFA'nın, çünkü ŞL an aitibarı ile dünyanın en itibarlı turnuvası. Aynı NBA gibi. En iyi oyuncular bu ligde oynamak istiyor, iyi düzey oyuncular transfer olacağı takıma ŞL'ye gidecek mi? Gözü ile bakıyor. Tüm dünyada bi referasn verilirken "abi adam ŞL de kaç maç yaptı, mutlaka almak lazım" deniyor. Demba Ba ŞL çeyrek finalinde PSG'ye o golü atmasa idi Ba'nın marka değeri bu kadr yüksek olur muydu?

Kısaca artık atbaşı kulüpler değil, UEFA. Büyük kulüplerin rest çekip böyle bir organizasyon kurmasına da gerek yok, çünkü UEFA zaten her halükarda onları koruyor. Son 5 yıl son 16 ya kalan takımlara bakın, %80 aynı. Yani 16'ya kalan 13-14 takım hep aynı, işte kalan son 2 kontenjan için tüm kavga. GS nin iki yıl üst üste kalması, biraz bala da olsa büyük başarı.

Fener 2 sene Sneijder'in peşinden koştu ama GS sadece 2 haftada aldı. Hem de 8 milyon gibi sudan ucuz bi fiyata. Bunun sebebi, ŞL farkı. Başka bişey değil.

Tahminim bi 10 sene içinde ŞL NBA gibi elitler ligi olacak. Zaten FFP de SALARY CAP'in ön çalışması. SALARY CAP, kabaca kulüp ve oyuncular bazında transfer sınırlaması anlamına geliyor. Yani kulübe bir transfer limiti veriliyor ve o limit çerçevesinde denetlemeler yapılıyor. Fark şu: orada SALARY CAP limiti aşılınca inanılmaz vergiler biniyor. Yani öyle yüksek ki, takım zaman zaman "ya bu adam süper ama ben bunun kaşesini karşılayamam bu şartlarda" diyerek oyuncu almıyor veya elden çıkarıyor.

Öyle iken böyle.

eğer 3. olurlarsa sneijder ilk teklifte tr yi terkeder. çünkü gs ile araları iyi değil.

drogba geçen sezon şl liginde ise bilerek fernandesvai davranmıştı. çünkü gsden gitmek istiyordu...

Çevrimdışı Neo Nesil

O kadar emin olma bence Karabük ligte kalmak için asılacak kalan tüm maçlara.

hocam karabükün ligde kalmak için asıldığı maçlarıda görüyoruz. bundan 2 sezon önce gaziantepspora 3-0 yenilmişlerdi. üstelik kendi sahalarında...
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 17:00:47 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Dogan

Havuzdan çıkmayı benim kadar isteyen yoktur.Şu Ligtv belasından kurtulalım baska bisey istemiyorum  :steamed:

Çevrimdışı Neo Nesil

Biz kazanalım da gerisi umrumda değil. Kayıpsız ilerlememiz lazım anadoludakilere karşı. Derbilerde berbatız zaten.

hocam kadıköyde zorluyoruz feneri ama nedense hakemler devreye giriyor.

geçen sene neredeyse yeniyorduk fakat biliç takımı geri çekti. şimdi akıllanmışa benziyor.

bu sene kadıköyde feneri yeneceğiz... yenmek zorundayız, berabere bile kurtarmıyor bizi.

Çevrimdışı Türker

Havuzdan çıkmayı benim kadar isteyen yoktur.Şu Ligtv belasından kurtulalım baska bisey istemiyorum  :steamed:

Keşke kurtulsak ama imkansız gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Dogan

Mac yayin haklarini trt alsaydi cok daha ii olurdu.Mac boyunca tek bir aut atışı gören varmi aranızda bu nasil bi sacmaliktir.her firsatta reklam mi verilir kimsenin sesi cikmiyo buna bi duzen işlemiş devam ediyor.spikerler desen tarafli.yorumcular hakemler hepsi tarafli.bundan besiktasta zarar goruyo.bu licktv bizi enayi yerine koymaya baslari,millet para verip reklam izliyo adeta.onlari allaha havale ediyorum.bu milletin hakki kalmayacaktir insallah...

Çevrimdışı Kemal

Havuzdan çıkarsak ne olur ? Kime pazarlarız , vodafone u ve bjk tv yi kullanarak biz bu işi kendi içimizde döndürebilir miyiz? Yqada kime satarız bu işi?

Çevrimdışı Dogan

Keşke kurtulsak ama imkansız gibi gözüküyor.
Kardesim bu imkansiz nereye kadar.Ne zaman bitiyo bu anlasma.Kulüplerin sesi niye cikmiyo.Valla inek gibi bi toplum olmusuz habire sagiyolar bizi gerildim gene ya  :s20: :s20:

Çevrimdışı panic13

hocam kadıköyde zorluyoruz feneri ama nedense hakemler devreye giriyor.

geçen sene neredeyse yeniyorduk fakat biliç takımı geri çekti. şimdi akıllanmışa benziyor.

bu sene kadıköyde feneri yeneceğiz... yenmek zorundayız, berabere bile kurtarmıyor bizi.

Kadıköy'de, şu an şartlarda FB ile berabere kalalım, öp başına koy.

FB'nin ölüsü oradan bir puan çıkarır. FB lehine nemden buluttan çıkan kartları penaltıları unuttunuz galiba. FB'nin son 5 yıldaki stratejisi evinde tüm maçları kazan (ki genelde en az 15 G alıyorlar kadıköyde), deplasmanda 30 puan topla şampiyon ol. Kadıköydeki maçlarda futbolcuların, teknik heyetin, yöneticlerin ve taraftarların her pozisyonda kabız merkep gibi zıplamalarına bakın, veya maçları o gözle izleyin anlarsınız. Adamlar şike yaptıkları begelendği ve gittikleri her mahkemede cezanlandırıldığı halde böyle pişkinler. Hatırlatırım.

Rakibi asla küçük görmeyin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Türker

Trt hakları alıp maçları bedava versen reytingten dolayı para kırmaz mı zaten ?

Çevrimdışı Dogan

Havuzdan çıkarsak ne olur ? Kime pazarlarız , vodafone u ve bjk tv yi kullanarak biz bu işi kendi içimizde döndürebilir miyiz? Yqada kime satarız bu işi?
Abi  biz ligtvye bagimli degiliz aksine bize zarar veriyo.inan bana bir sürü kanal bize teklif verir.yeterki bu rezillik bitsin artik baska bisey istemiyorum

Çevrimdışı ozan062

hocam vodafone ispanyada bir tv kanalı almıstı hatırlayın uzun zaman once haberini vermiştik sallapatiyle
noldu o konu ne asamada bilmiyorum ama olurda hani boyle bir hamlede gelebilir:)) ama ihtimal vermiyorum
pazarlanır canım bizim araplara satarız olur biter:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Bizim sponsor çevremiz geniş başkanda bu işleri çok iyi biliyor havuzdan çıksak çok daha fayda görürüz.  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Yazık valla futbolumuz bu zihniyet yüzünden suan bu halde ligtv futbola en büyük darbeyi yaptı bunu kimse farketmiyo ama farkedenleride bi sekilde susturuyolar  :akuma:

Çevrimdışı ozan062

Bizim sponsor çevremiz geniş başkanda bu işleri çok iyi biliyor havuzdan çıksak çok daha fayda görürüz.  :tabe:

en azından gerekli saygıyı goruruz

en azından bu fener gs yi ligde kayırıcak adam sayısı azalır sonucta soyluyor fenerli efendi, biz yarısta olmayınca ilgi azalıyor yani noluyor bu sefer adamlar mecburen onları yarısta tutmak için gerekli işlemlere baslıyor..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

Havuzun dağılma ihtimali yüzde kactir imkani varmi böyle biseyin?

Çevrimdışı Kemal

Abi  biz ligtvye bagimli degiliz aksine bize zarar veriyo.inan bana bir sürü kanal bize teklif verir.yeterki bu rezillik bitsin artik baska bisey istemiyorum

Bunun detaylarını ben bilmiyorum , bilenlerle bir bilgi alış verişi yapalım. Bunu cidden yönetim düşünmeli çünkü bu 4 ayaklılar bu parayı GS ve FB arasında paylaştırmayı planlıyorlar.

Çevrimdışı Dogan

Alıp koyarsin bjk tvye kendi reklamini yaparsin kendi spikerlerini koyarsin skysport kameralariyla kaliteli yayin yapariz fistik gibi olur en kötü hali bu eziyetten daha iyi olur valla ya  :iscrewy:

Çevrimdışı Kemal

1 tane kopAk cıkıp hav hav yapıyor , herkese dert oluyo, cıksın bakalım Beşiktaş neler oluyor havuzdan ?

Bunun abonelik iptalleri var, 2. firmaya bu işlere girmesi için fırsat tanıma var, tekelleşme bitecek. Sokaktaki restourant kahvehane sahipleri bile tepki koyacak, adamlar 2. firmadan ayrı abonelik almak zorunda kalacaklar o saatte iş yapıp para kazanabilmek için.

Hem sen neye göre istatistik tutuyosun , sizin yaptığınız katakulliler taraflı yayınlar sebebiyle dünya kadar Beşiktaşlı var Ligtv ye abone olmayan.

Akrabalar diyelim 1 digitürk kullanıyorlar 1 evde maç ızlenıyor, adam FB veya GS diye actırmıs uyelıgı, ulan onu diğer Beşiktaşlı akrabalarıda izliyor.
Üniversite evlerinde 7-8 arkadas 2-3 üni hanesi ortak digi alıyor, 1 kişi uzerınden parası odenıyor e o belki GS li ama izleyenler FB-BJK li.

Yani bunun kıstasını sen neye göre yapıyosun ?

Çevrimdışı Neo Nesil

Kadıköy'de, şu an şartlarda FB ile berabere kalalım, öp başına koy.

FB'nin ölüsü oradan bir puan çıkarır. FB lehine nemden buluttan çıkan kartları penaltıları unuttunuz galiba. FB'nin son 5 yıldaki stratejisi evinde tüm maçları kazan (ki genelde en az 15 G alıyorlar kadıköyde), deplasmanda 30 puan topla şampiyon ol. Kadıköydeki maçlarda futbolcuların, teknik heyetin, yöneticlerin ve taraftarların her pozisyonda kabız merkep gibi zıplamalarına bakın, veya maçları o gözle izleyin anlarsınız. Adamlar şike yaptıkları begelendği ve gittikleri her mahkemede cezanlandırıldığı halde böyle pişkinler. Hatırlatırım.

Rakibi asla küçük görmeyin.

rakip tabi küçük görülecek değil fakat fenerde top oynamıyor, bize karşı böyle oyunla kaybederler açık ve net

tabi hakemler YANCILIK yapmazsa...

kadıköyde geçen sezon bizim + hakem hatalarıyla berabere kalmıştık.

oradan açık vermeyip arsenal maçı gibi oynarsak her türlü alırız... gs maçları gibi şanssızlık değil fener maçları.

Çevrimdışı Dogan

Türk futbolu demirören aziz y. melo emre volkan ve ligtvden ne zaman temizlenirse o zmn yükselişe gecicek o zmn ispanya almanya ingiltere ile rekabet edebilecez baska türlü zor valla zor...

Çevrimdışı JoseDemba

Sivok takımla çalışmalara başlamış bence bu takımın 1. stoperi ne olursa olsun Sivok tur ve Pedronun yerine o oynamalıdır yada Veli Tolgay Olursa Sivok Pedro da olabilir. Ama artık son haftalara geldik saha Ba Sosa Atiba ve Sivok gibi tecrübeli oyuncuların oynamasılazım.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!