Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968268 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 01:35:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu şampiyonluk sayıları 2-3 farka inmeden bizim işimiz zor. Gerçekten.

5 yılda 3 şampiyonluk alacak kadar üst seviyeye çıkmalı bu kadro.

Bir şeyler artık değişmeli yeterince beklenildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu düzenin değişmesi için bizim önümüzdeki senelerde şampiyonluk sayısında ciddi bir sıçrayış yapmamız şart.

Bunun başka yolu da yok yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bu sene bu zorluklarda şampiyon olursak seneye Vodafone Arena ile şampiyon olmamız daha kolay. Bu sene çok önemli
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

Başarı elde edemez isek azizin dediği olacaktır. azizin şu anki projesi havuzu bahane ederek bazı mecraları tehdit etmek. 2. projesi ise 2 büyük yaratmak. Bu sene her şeye rağmen şampiyon olmamız lazım bu yüzden yönetim taraftar kenetlenmemiz lazım her ne olursa olsun. Özellikle taraftara çok büyük iş düşüyor ümidim yok ama. Şimdi holiganlığa girecek ama gerekirse stat basacaksın ezdirmeyeceksin kendini ve kulübüne sahip çıkacaksın.

geçen sene stad basmalardan büyük cezalar aldık. biraz daha ileri gidersek herhalde bjkyi

-önce 1 sezon seyircisiz
-sonra da küme düşürme

not: ankarasporu haksız yere ligden düşürdülerse beşiktaşı hayli hayli düşürürler...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 01:41:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene çok önemli herkes farkına varmalı.

Seneye olacağız zaten fener yeni kadro kurma işine girişir Gs zaten battı ama bu sene çok önemli.

Bu sene olursak üst üste 2 kez oluruz. Fark 4'e iner. 3. sene her şeye açık olur.

Etrafınızda muhalefet olan varsa yönetime en azından bunun farkına varmasını mutlaka sağlayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

geçen sene stad basmalardan büyük cezalar aldık. biraz daha ileri gidersek herhalde bjkyi

-önce 1 sezon seyircisiz
-sonra da küme düşürme

not: ankarasporu haksız yere ligden düşürdülerse beşiktaşı hayli hayli düşürürler...
Hocam adaletin bittiği yerde anarşi başlar. Bazen öyle bir şey olur ki kulübü taraftarı kurtarır bazen de batırır. Önemli olan doğru zamanda hamleler yapmaktır.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 01:44:46 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye olacağız zaten fener yeni kadro kurma işine girişir Gs zaten battı ama bu sene çok önemli.

Bu sene olursak üst üste 2 kez oluruz. Fark 4'e iner. 3. sene her şeye açık olur.

Etrafınızda muhalefet olan varsa yönetime en azından bunun farkına varmasını mutlaka sağlayın.
:claps:

Çevrimdışı Tolga

Öyle de görüyoruz her hafta işte adamların aleyhine Karabük'te penaltı verilmiyor bizim maçta hakem rezalet bir maç yönetiyor.

Fb bugün liderse bunun en büyük nedeni hakemlerle bedavadan aldıkları puanlardır.

Ayrıca biz Avrupa maçları da oynuyoruz ve stadımız da yok.

2 derbiyi de dışarıda oynayacağımızı hiç hesaba katmıyorum.

Yani sonuca gelirsek bu kadar olumsuzluktan şampiyonluk çıkarsa mucize olur bana göre.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Muhammed olayi ne oldu simdi arkadaslar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Kafamda şöyle bi puanlama yaptım ts ve bursa maclari hariç 3 büyüklerin derbilerden alacagi puanlar şöyle ki;

*En kötü ihtimalde biz fb ve gs ye kaybettik diyelim.Gs Suan 2 puan geride ama 1 puan ondeymis gibi olur.Fb de 4 puan önümüzde olur.Fb ya da gs ye kaybettigimiz hafta fb ya da gs :) kazandigi zaman 3 puan daha avantaj elde eder buda Fb 7 puan gs ninde 4 puanlık bi avantaji olur bize karsi.Yani suan derbileri aradan çıkaralım ona gore hesaplama yapalim.Umarım beni anlayan çıkar biraz karışık anlattim.Tabi bu en kötü senaryo.

*Fb-Gs maci bizim icin dönüm noktasi.Gs nin kazanması bizim isimize yarayacak.Ama beraberlikte fena sayilmaz.Fb kazanirsa isimiz zor :(

***Derbilerde ne yapıp edip ikisindende en az 1 puan alırsak sampiyonluk %80 bizde diyebilirim.

Kafanızı karistirdiysam özür dilerim  :)

Çevrimdışı Dogan

yani anlatmak istediğim mesela fb ye kaybettik gs de o hafta kazandi ikiside 3 puan elde ediyo gsyede kaybettik fener kazandi diyelim o hafta gene 3 er puan elde ederler buda 6 puan eder su anki puan durumundan fb 7 puan gs 4 puan üstümüzde olur.Ama ben inanıyorum kaybetmicez derbilerde.

Çevrimdışı Dogan

Ts eğer bu hafta fb den puan alırsa ki benim ümidim yok ama alırsa  sampiyonluk ihtimalimiz %33 ten %50 ye cikar.

Matematikle aram iidir bu hesaplamalar en kötü senaryo ve en kötü senaryodan fenerle aramizdaki puan farkini 1 e indirirsek totalde sampiyon olduk demektir  :super:

Çevrimdışı Neo Nesil

Muhammed olayi ne oldu simdi arkadaslar?

muhammed = mortingen ştraise kardeşim...

Çevrimiçi Necmi

fener kadro falan düzemez aha buraya yazıyorum bir veya iki oyuncu ya alırlar yada almazlar adamlar iflasın eşiğinde önümüzdeki senede sponsorlar çekilsin bakalım görelim ne olacak bu sene neden bir oyuncuyla yetindiler alacak paraları yok bak gs ninde durumu aynı tek fark basın üstlerine gitmiyor daha onlar çok karışacak gelirler sıfırladı fenerin kadro iyice yaşlandı gençleştiremezler açık ve net söylüyorum önümüzdeki 5 sene bizim rüzgarımız esecek tehlikeyi aziz görmeye başladı yırtınması ondan gsde ise yırtınacak kadar bile güç kalmadı ama onlara dikkat etmek lazım bu kadar sessizleşmeleri hayra alamet değil bakalım ne tezgahlar çeviriyorlar  passo onları fena vurdu tribün gelirlerininde yarısını kaybettiler bu ateş üfleyerek sönmez  :D şu an en iyi yönetilen takım Beşiktaş hep üstüne koyarak gidiyor

Çevrimdışı Fatih

Ben bunu nasıl kaçırmışım  :saeek:

Hepsi de lüks araba ile çıkıyor efsane olmuş  :kop:
Are you player'i sen nasil bilmiyon abi..  :bandit: :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı atakan eraslan

Günaydın arkadaşlar , bu şampiyonluk sayılarına takılmamak lazım. Eğer en önemli kriter bu olsa idi , ne city ne chelsea ingilterede , ne Dortmund almanyada , ne inter o 5li seri olmasa italyada , ne barca veya atletico ispanyada para görmezdi. Porto'ya değinmiyorum bile , kaç senedir anca yakaladılar benficayı. Mesele güncel durumun(polülarite olarak) ve taraftar potansiyelin. O medya istediği kadar görmezden gelsin , Beşiktaşın taraftar potansiyeli muazzamdır. Rasyonel yönetilen tüm şirketler de bunu bilir o yüzden sponsor olurlar bize. Şampiyonluk sayıları bir iki güzel kadro yakalayıp seri yapmaya bağlı işler. Biz terim geldiği sene gs 10-9 gerideydik , bir seri ile arayı açtılar. Şu anda Türkiye'nin en popüler takımı Beşiktaştır , herkes de bunun farkında. Hele Vodafone Arena bittiğinde GS korksun. Biz o stad ile Türkiye'nin kalıcı olarak en popüler kulübü olacağız , 10-15 yıllık bir projeksiyonda , kimse de bugün konuştuğu şeyleri konuşamayacak , aklının ucundan dahi geçmeyecek.Yeter ki Fikret başkan veya o mentalitede yöneticiler yönetsin kulübü.

Çevrimdışı ozan062

Böyle düşünmelerinin sebepleri belli aslında.

Sportif başarı,medya gücü ve ülke futbolundaki lobicilik faaliyetleri.

Bu konularda şuan da onlardan gerideyiz ama bu değişmeyecek diye de bir durum yok.

Ekonomik anlamda geleceğe daha güvenli bakıyoruz bizim en büyük artımız şuan bu.

Ve ekonomik olarak da önümüzdeki süreçte daha da güçlenirsek yukarıda saydığım sebeplerde zamanla ortadan kalkacaktır.

Tabi herşey birden olmuyor.

istatikci olarak rahatlıkla soylerim sıralama yapılırsa geri kalırız:) ekonomidede sportif basarıdada onun için zaten sayılar bizim klup için sıkıntılı

onun için baskan ayrılırsak marka degerini surekli hatırlatıyor o sekilde one geceriz diyor fakat yine bi devlet desteği alır kurtarırlar maalesef bu konuda hep geri kalırız...
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 10:00:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar , bu şampiyonluk sayılarına takılmamak lazım. Eğer en önemli kriter bu olsa idi , ne city ne chelsea ingilterede , ne Dortmund almanyada , ne inter o 5li seri olmasa italyada , ne barca veya atletico ispanyada para görmezdi. Porto'ya değinmiyorum bile , kaç senedir anca yakaladılar benficayı. Mesele güncel durumun(polülarite olarak) ve taraftar potansiyelin. O medya istediği kadar görmezden gelsin , Beşiktaşın taraftar potansiyeli muazzamdır. Rasyonel yönetilen tüm şirketler de bunu bilir o yüzden sponsor olurlar bize. Şampiyonluk sayıları bir iki güzel kadro yakalayıp seri yapmaya bağlı işler. Biz terim geldiği sene gs 10-9 gerideydik , bir seri ile arayı açtılar. Şu anda Türkiye'nin en popüler takımı Beşiktaştır , herkes de bunun farkında. Hele Vodafone Arena bittiğinde GS korksun. Biz o stad ile Türkiye'nin kalıcı olarak en popüler kulübü olacağız , 10-15 yıllık bir projeksiyonda , kimse de bugün konuştuğu şeyleri konuşamayacak , aklının ucundan dahi geçmeyecek.Yeter ki Fikret başkan veya o mentalitede yöneticiler yönetsin kulübü.

Günaydın arkadaşlar,

@atakan eraslan arkadaşımız söyleyeceklerimin %90'ını özetlemiş. Ben de tamamen onunla aynı fikirdeyim. Beşiktaş, tarihinin hiçbir döneminde GS ve FB gibi magazin/medya işleri ile popüler olmamışytır. Daima, ancak başarıları ile kendinden söz ettirmiştir. Feyyaz'ın bu konuda enfes bir özeti vardı:

"Beşiktaş, mütevazılığıyla bir şeyler başarmıştı, birinci sayfada olma zorunluluğu yoktu. Bırak Beşiktaş olduğu gibi kalsın, öyle seviliyor, öyle yaşasın. Niye kulübün kimliğini değiştirmeye çalışıyorsun?"

Bende tamamen aynı görüşteyim. Vodafone ve Beko sponsorluğu, reklamları Türkiye'de görülmemiş işler, stadın bitişi ve 1-2 yıla borçların kontrole alınışı ile müthiş bi gelecek bizi bekliyoz. FB ve GS uçurumun kenarındalar. Bakın BJK mütevazi geçmişi ve 3. sayfada olmayı takmaması sebebi ile FEDA deyip işleri yoluna koyabildi. Stad sebebi ile transfer yapamamayı, başarı için çile çekmemizi tüm taraftarımız sindirebiliyor. FB ve GS'nin böyle bir şey yapabilmesi mümkün değil. Bırakın transfer yapsınlar, bırakın 1 sene daha şampiyon olsunlar. Böylece batmaları daha hızlı olacaktır.

hava gazı/tüp gazı işleri ile uğraşanlar gibi yetersizleri bu kulübün kapısından içeri sokmadığımız müddetçe gelecek bizim. Yeter ki uyanık olalım, provake olmayalım, abuk subuk tipleri kulüpten sokmayalım. Kanatlanıp uçmaya başladıktan sonra zaten ne basının ne hakemlerin ne de başka odakların bizi yok saymalarının imkanın kalmayacak.

Sayarsa da saysınlar, biz bize yeteriz. Sözde "Bu halimizle" bile adamları titretiyorsak, bundan ancak gurur duyulur. O kerkenezler 2 takımı yalamayı marifet saysınlar. Biz önümüze bakalımç
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

bence birseyde yanılgıya dusuyoruz,, bakın yd son yıllarında o muthhis borc oranı ve  uefalardan elimizin cekildiği yıllara bi geri donun
taraftar forumlarında aynı suan bize gs ve fener için dediklerimizi soylediler ki o sırada gsde pesisıra 2 sampyıonlugu kovalıyordu yeni stadıyla
ve sonuc? yani arkadaslar bana sorarsanız onların borcları cok cok fazla değil heleki batma kelimesi bana sorarsanız imkansız kim batmıs:))
iki dakikada klubu satarlar olayı duzeltirlerki yakında gs satacaktır ve bir anda işler tersine doner
mesela birkaç arkadasımız hep 10 yıl surklase edicez diyor bende buna hiçbirsekilde katılmıyorum,ülkenin ekonomisi klupleri etkiliyor onun için biz iyiye gitmemiz için ekstralar yapmamaız gerek oyuncu satmak ondan baskası olamaz cnk butun hersey tl ile olacagı için işimiz bitik:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 10:17:19
  • Beşiktaş / Bodrum
istatikci olarak rahatlıkla soylerim sıralama yapılırsa geri kalırız:) ekonomidede sportif basarıdada onun için zaten sayılar bizim klup için sıkıntılı

onun için baskan ayrılırsak marka degerini surekli hatırlatıyor o sekilde one geceriz diyor fakat yine bi devlet desteği alır kurtarırlar maalesef bu konuda hep geri kalırız...

Tam sana uygun mesleği bulmuşsun Ozan  :biggrinking: Ne deseler gerçekten bu derdim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Tam sana uygun mesleği bulmuşsun Ozan  :biggrinking: Ne deseler gerçekten bu derdim  :evillol:

heheh harbimi o zaman dogruyu bulmusuzz :icool:

Çevrimdışı safa burak

Ya ciddi soruyorum Töre Man Utd oynayabilir mi yada Chelsea'de

Chelsea'de Töre'yi nereye koyarsın yada koyabilirsin adamlar Schürle'yi 8 mi ne sattı Schürle nere Töre nere

Abartıyoruz bence
schürle 30 a gitti hocam

Çevrimdışı fani madida

fener kadro falan düzemez aha buraya yazıyorum bir veya iki oyuncu ya alırlar yada almazlar adamlar iflasın eşiğinde önümüzdeki senede sponsorlar çekilsin bakalım görelim ne olacak bu sene neden bir oyuncuyla yetindiler alacak paraları yok bak gs ninde durumu aynı tek fark basın üstlerine gitmiyor daha onlar çok karışacak gelirler sıfırladı fenerin kadro iyice yaşlandı gençleştiremezler açık ve net söylüyorum önümüzdeki 5 sene bizim rüzgarımız esecek tehlikeyi aziz görmeye başladı yırtınması ondan gsde ise yırtınacak kadar bile güç kalmadı ama onlara dikkat etmek lazım bu kadar sessizleşmeleri hayra alamet değil bakalım ne tezgahlar çeviriyorlar  passo onları fena vurdu tribün gelirlerininde yarısını kaybettiler bu ateş üfleyerek sönmez  :D şu an en iyi yönetilen takım Beşiktaş hep üstüne koyarak gidiyor
fener kolay kolay batmaz abi çok zengin işadamları, patronların çoğu fenerlidir. futbolcu transfer edip hibe edecek kadar fanatikleri bile var. ama geleceği en parlak kulüp de biziz bu da bir gerçek. bu sene şampiyon olursak önümüzde kimse duramaz.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı atakan eraslan

bence birseyde yanılgıya dusuyoruz,, bakın yd son yıllarında o muthhis borc oranı ve  uefalardan elimizin cekildiği yıllara bi geri donun
taraftar forumlarında aynı suan bize gs ve fener için dediklerimizi soylediler ki o sırada gsde pesisıra 2 sampyıonlugu kovalıyordu yeni stadıyla
ve sonuc? yani arkadaslar bana sorarsanız onların borcları cok cok fazla değil heleki batma kelimesi bana sorarsanız imkansız kim batmıs:))
iki dakikada klubu satarlar olayı duzeltirlerki yakında gs satacaktır ve bir anda işler tersine doner
mesela birkaç arkadasımız hep 10 yıl surklase edicez diyor bende buna hiçbirsekilde katılmıyorum,ülkenin ekonomisi klupleri etkiliyor onun için biz iyiye gitmemiz için ekstralar yapmamaız gerek oyuncu satmak ondan baskası olamaz cnk butun hersey tl ile olacagı için işimiz bitik:))

Batıp çıkma konusunda sana hak vermekle birlikte , daha önce de belirtmiştik , biz batık durumda daha sabırlı bir taraftar kitlesiyiz Beşiktaşlılar olarak , fb veya gs taraftarı böyle değil çünkü alıştırıldılar bir şekilde işlerin toparlanacağına cefa çekmeden , o yüzden eğer cefa çek derlerse tribünleri boşaltır hayatlarında tuttukları takımın önem sırası aşağılara düşer  :icool: adım gibi eminim böyle olacağından. O yüzden , eğer gömü bulmaz , veya hayatın sıradan akışının dışında ekstra gelişmeler olmaz ise durumları çok zor olur. Eskiden bir şekilde toparlandı işleri çünkü fener stad yatırımını ilk yapan kulüp oldu ve senelerce bunun ekmeğini yediler , yeniden heyecan yaratacak bir olgu meydana getirmeleri çok zor. hedef 1 mio üye falan deniolar ama olmuyor , insanlar önemsemiyor. GS de aynı şekilde. Nihayetinde , atacakları barutları bitti , bizim atacağımız bir ambar barutumuz var (vodafone arena!!). O yüzden biz şu anda trend topic iz. Doğru yönetim ile şampiyonluk sayılarını onlar sayar durur , biz de güncel durumuz hakkında konuşur daha ileri iyiye nasıl gideriz onu konuşur oluruz  :D

Şöyle bağlayayım , Notingam Forest'ın 2 Avrupa ŞL şampiyonluğu var , Villanın 1 , Arsenal'in ise 0 , kim para ediyor şu anda?

Çevrimdışı scape_bjk

fener kolay kolay batmaz abi çok zengin işadamları, patronların çoğu fenerlidir. futbolcu transfer edip hibe edecek kadar fanatikleri bile var. ama geleceği en parlak kulüp de biziz bu da bir gerçek. bu sene şampiyon olursak önümüzde kimse duramaz.
Uefa bu işlere artık karışıyor bu para nerden demeyecek mi?