Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968869 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

beşiktaş yayın haklarını kendine alsa bjk tv den satsa daha iyi olmaz mı? ben lig tv ye aylık 60 tl ödüyorum ama ödediğim para fb ye de gidiyor gs ye de gidiyor. ben neden onlara para kazandırmak isteyeyim ki? bjk tv daha ucuza yapsın tüm paramız beşiktaşa gitsin.

en azıdnan sezonda birkaç maç alsak kafi

var hatırladıgım yurt dısında buna benzer bir uygulama...ama yaptırmazlar cnk kanunla bunu guvence altına aldılar bosuna digitürk o kadar apra vermedi ister tabiki bi guvence sirkette haklı simdi:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fani madida

kayseri altınordu önünde 2-0 önde şimdi böyle biterse bize kayseri mi çıkıyor ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı atakan eraslan

beşiktaş yayın haklarını kendine alsa bjk tv den satsa daha iyi olmaz mı? ben lig tv ye aylık 60 tl ödüyorum ama ödediğim para fb ye de gidiyor gs ye de gidiyor. ben neden onlara para kazandırmak isteyeyim ki? bjk tv daha ucuza yapsın tüm paramız beşiktaşa gitsin.

Bana da sanki olabilir gibi geliyor , ama altyapı problem , yoksa 100 bin abone yapsa Beşiktaş , senelik de 500-600 lira civarı , şu anda kazandığı para civarına gelir , 100 bin abone de bence zor bir rakam değil.

Çevrimdışı safa burak

Bana da sanki olabilir gibi geliyor , ama altyapı problem , yoksa 100 bin abone yapsa Beşiktaş , senelik de 500-600 lira civarı , şu anda kazandığı para civarına gelir , 100 bin abone de bence zor bir rakam değil.
senede 500-600 lira kişi başı kastetmiyorsunuz galiba

Çevrimdışı Kadir G.

Whoscoredin 18 haftalık istatistiklerinden bu hafta yorumu
Başakşehir 1-1 Karabük
Mersin 1-2 Kasımpaşa
Bursa 2-1 G.Birliği
Rizespor 1-2 BJK

Geçen hafta bütün skorlar tutmuştu bakalım tutacak mı? :)

senede 500-600 lira kişi başı kastetmiyorsunuz galiba

Abonelik başına kastediyorum ,yani aylık 50 TL civarı bir ücret , ticari işletmeler hariç , onların ne fiyatlar ödediği hakkında bir fikrim yok

Abonelik başına kastediyorum ,yani aylık 50 TL civarı bir ücret , ticari işletmeler hariç , onların ne fiyatlar ödediği hakkında bir fikrim yok

Bu arada tabi pek çok da reklam alınacaktır maç yayınları esnasında önce ve sonrasında , onlar da hatrı sayılır bir para olacaktır. Bu aboneliğe aidiyet duygusu da çok kuvvetli olacağı için bence gayet güzel gelirler elde edilebilir.. Ama altyapı ve pazarlama meseleleri , lisansıydı cartıydı curtuydu , onlara kafam basmaz

Çevrimdışı panic13

Al Nasr Demba Ba'ya 20 milyon euro teklif etmiş  :bandit:

Satalım abi, hiç düşünmeden satalım. 25 çekelim, 25  de verirler BA BA'ya.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Satalım abi, hiç düşünmeden satalım. 25 çekelim, 25  de verirler BA BA'ya.

Gitmezki

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada tabi pek çok da reklam alınacaktır maç yayınları esnasında önce ve sonrasında , onlar da hatrı sayılır bir para olacaktır. Bu aboneliğe aidiyet duygusu da çok kuvvetli olacağı için bence gayet güzel gelirler elde edilebilir.. Ama altyapı ve pazarlama meseleleri , lisansıydı cartıydı curtuydu , onlara kafam basmaz

Havuzdan ayrılamıyoruz hocam ne kadar hayal etsekte. Valla vodafone arenada oynanan bir derbi maçı bile çok para kırdırırdı ama şu anki yasayla imkansız.

Çevrimdışı panic13

Bu arada genel konuya istinaden,

FFP konusu bu sefer okkalı geliyor. Eskisi gibi esnek olmasına gerek kalmadı UEFA'nın, çünkü ŞL an aitibarı ile dünyanın en itibarlı turnuvası. Aynı NBA gibi. En iyi oyuncular bu ligde oynamak istiyor, iyi düzey oyuncular transfer olacağı takıma ŞL'ye gidecek mi? Gözü ile bakıyor. Tüm dünyada bi referasn verilirken "abi adam ŞL de kaç maç yaptı, mutlaka almak lazım" deniyor. Demba Ba ŞL çeyrek finalinde PSG'ye o golü atmasa idi Ba'nın marka değeri bu kadr yüksek olur muydu?

Kısaca artık atbaşı kulüpler değil, UEFA. Büyük kulüplerin rest çekip böyle bir organizasyon kurmasına da gerek yok, çünkü UEFA zaten her halükarda onları koruyor. Son 5 yıl son 16 ya kalan takımlara bakın, %80 aynı. Yani 16'ya kalan 13-14 takım hep aynı, işte kalan son 2 kontenjan için tüm kavga. GS nin iki yıl üst üste kalması, biraz bala da olsa büyük başarı.

Fener 2 sene Sneijder'in peşinden koştu ama GS sadece 2 haftada aldı. Hem de 8 milyon gibi sudan ucuz bi fiyata. Bunun sebebi, ŞL farkı. Başka bişey değil.

Tahminim bi 10 sene içinde ŞL NBA gibi elitler ligi olacak. Zaten FFP de SALARY CAP'in ön çalışması. SALARY CAP, kabaca kulüp ve oyuncular bazında transfer sınırlaması anlamına geliyor. Yani kulübe bir transfer limiti veriliyor ve o limit çerçevesinde denetlemeler yapılıyor. Fark şu: orada SALARY CAP limiti aşılınca inanılmaz vergiler biniyor. Yani öyle yüksek ki, takım zaman zaman "ya bu adam süper ama ben bunun kaşesini karşılayamam bu şartlarda" diyerek oyuncu almıyor veya elden çıkarıyor.

Öyle iken böyle.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 15:02:11 panic13 ]

Çevrimdışı panic13

Gitmezki

Tekmeleyerek yollayalım :P

Şaka bi yana, ederi üzerine teklif gelen her oyuncunun satılması taraftarıyım. BA için 20+, Pedro için 10+, Töre için 15+. Bunlar bana göre onların azami değerleri. ŞL'ye de gitsek öyle. Çünkü artık süper bi kabiliyet değil isen veya bir alanda çok ama çok iyi değilsen başarıdan ziyade potansiyele para veriliyor.

Tekmeleyerek yollayalım :P

Şaka bi yana, ederi üzerine teklif gelen her oyuncunun satılması taraftarıyım. BA için 20+, Pedro için 10+, Töre için 15+. Bunlar bana göre onların azami değerleri. ŞL'ye de gitsek öyle. Çünkü artık süper bi kabiliyet değil isen veya bir alanda çok ama çok iyi değilsen başarıdan ziyade potansiyele para veriliyor.

Katılıyorum , bu fiyatları versinler ben götüreyim hava limanına uğurlamaya :) Benim için satılmaz oyuncu değiller hiçbiri , kulüp aidietini ispatlamış oyuncular için itirazım olabilir. Mesela Olcayı fiyatını bulsa da satmam , tabiki 5 ederken 15 veren olur , hediye paketi bile yaparım o ayrı  :evillol: Sergeni satarmıydım? Kesinlikle hayır , Feyyazı fenere verdiklerinde ağlamıştım be oturup , en son ona benzer bi hissiyatı da Tümer fenere gidince hissetmiştim.

Çevrimdışı Kutay

bu arada kayseri altınorduyu 3-0 yendi ve kupada kayseriyle eşleştik çok çok iyi oldu iyi ki fener gelmedi :super:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Bu arada genel konuya istinaden,

FFP konusu bu sefer okkalı geliyor. Eskisi gibi esnek olmasına gerek kalmadı UEFA'nın, çünkü ŞL an aitibarı ile dünyanın en itibarlı turnuvası. Aynı NBA gibi. En iyi oyuncular bu ligde oynamak istiyor, iyi düzey oyuncular transfer olacağı takıma ŞL'ye gidecek mi? Gözü ile bakıyor. Tüm dünyada bi referasn verilirken "abi adam ŞL de kaç maç yaptı, mutlaka almak lazım" deniyor. Demba Ba ŞL çeyrek finalinde PSG'ye o golü atmasa idi Ba'nın marka değeri bu kadr yüksek olur muydu?

Kısaca artık atbaşı kulüpler değil, UEFA. Büyük kulüplerin rest çekip böyle bir organizasyon kurmasına da gerek yok, çünkü UEFA zaten her halükarda onları koruyor. Son 5 yıl son 16 ya kalan takımlara bakın, %80 aynı. Yani 16'ya kalan 13-14 takım hep aynı, işte kalan son 2 kontenjan için tüm kavga. GS nin iki yıl üst üste kalması, biraz bala da olsa büyük başarı.

Fener 2 sene Sneijder'in peşinden koştu ama GS sadece 2 haftada aldı. Hem de 8 milyon gibi sudan ucuz bi fiyata. Bunun sebebi, ŞL farkı. Başka bişey değil.

Tahminim bi 10 sene içinde ŞL NBA gibi elitler ligi olacak. Zaten FFP de SALARY CAP'in ön çalışması. SALARY CAP, kabaca kulüp ve oyuncular bazında transfer sınırlaması anlamına geliyor. Yani kulübe bir transfer limiti veriliyor ve o limit çerçevesinde denetlemeler yapılıyor. Fark şu: orada SALARY CAP limiti aşılınca inanılmaz vergiler biniyor. Yani öyle yüksek ki, takım zaman zaman "ya bu adam süper ama ben bunun kaşesini karşılayamam bu şartlarda" diyerek oyuncu almıyor veya elden çıkarıyor.

Öyle iken böyle.

Bu avrupadaki NBA özentiliğinden nefret ediyorum kendi adıma. NBA deki takımlar ticari işletmeler , kulüp olabilen taraftarı tarafından avrupadaki tarzda sevilen takım sayısı çok azdır , belki Boston Celtics , LA Lakers. Amerikada spora yaklaşım avrupadaki gibi değil. Avrupada olay temsiliyet üzerine kurulu , iyi olsun kötü olsun ama o şehir veya zümre v.s. neyse temsil edilsin. İlla başarılı olacan kupa kazanacan , büyüyüp dünya kulübü olacan bilmemne gibi motivasyonlardan önce gelir bu temsiliyet meselesi.

Mesela euroligi bu tarz bir statüye soktular , hiç ilgimi çekmeyen bir konuma geldi kendi adıma Avrupa basketbolu. Eskiden stefanel Milanolar , limoges lar ne bilim aek , aris , pek çok kulüp çok heyecanlı çekişmeli ortamlar vardı. Şimdi euroligden çek reali barçayı cska yı , kimse seyretmez. Real hırs yaptı 8 şamp. 9-10 a çıkarmaya , ondan yatırım yapıo gibi gelio , fenerin türkiye kupasını kasması gibi , yoksa onlar da bırakırlar peşini , ortalık maccabiyle yunanlara kalır.

Dolayısıyla , ki ben Platini'nin de böyle düşündüğüne eminim , şl ön eleme formatını değiştirmesinden belli(şampiyonlar şampiyonlarla eşleşiyor , böylece ludogorets , nordsjalend v.s. katılabiliyor) NBA tarzı gibi bir şey değil , temsiliyete önem veriliyor UEFA tarafından. Ama tabi ffp konusu , lisanslama konusu , kulüplerin sağlıklı ve sürdürülebilir mali yapıya ulaşması için elzem bir konu , onun da farkında oldukları için çok üstünde duruyorlar.

Çevrimdışı ozan062

bilic inanılmaz sanslı bir insan

devre arası hazırlık kampında normal sartlarda finalde biz gs ile yapacakken riverle yaptık ki burada alınacak bir yenilgi bilici hayli zor duruma sokacaktı
aynı sekilde fenerbahce ile yapılacak kupa macı ihtimalide vardı bu surecte fakat olmadı ikili averaj sebebiyle egerki bu hafta gruptan cıkarsak kayseriyle yapıcaz
ve yine sanslı gunude sayın bilic..
sanırım busanslar onu umarızki ligi kupayı kazandırır yoksa fazlasıyla koltugunu sallardı bunu farkındadaır inş..Allahta ondan yana :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Doğukan E.

bilic inanılmaz sanslı bir insan

devre arası hazırlık kampında normal sartlarda finalde biz gs ile yapacakken riverle yaptık ki burada alınacak bir yenilgi bilici hayli zor duruma sokacaktı
aynı sekilde fenerbahce ile yapılacak kupa macı ihtimalide vardı bu surecte fakat olmadı ikili averaj sebebiyle egerki bu hafta gruptan cıkarsak kayseriyle yapıcaz
ve yine sanslı gunude sayın bilic..
sanırım busanslar onu umarızki ligi kupayı kazandırır yoksa fazlasıyla koltugunu sallardı bunu farkındadaır inş..Allahta ondan yana :ok:

Yüzde yüz katılıyorum ama ben derbi sıkıntısını önümüzdeki derbilerde kıracağına inanıyorum.   :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

kayseri altınordu önünde 2-0 önde şimdi böyle biterse bize kayseri mi çıkıyor ?

Biz turu geçersek Kayseri ile oynayacağız ve Kayseri grubunda lider olduğu için maçımız deplasmanda olacak.(Fb-Rize eşleşti)

Çevrimdışı Doğukan E.

Biz turu geçersek Kayseri ile oynayacağız ve Kayseri grubunda lider olduğu için maçımız deplasmanda olacak.(Fb-Rize eşleşti)

Fb gençleriyle çıkarsa elenir kesin...

Çevrimiçi Akil Emre

İçimizdeki renkliler yetmiyormuş gibi ( Levent E. , A. dalgakıran, K. Çilingiroglu, S. Engin, i. kalkavan ve kasımpasadaki saz arkadasları ve aklıma gelmeyen, klubüne ihanet eden sözde Beşiktaşlılar ) Fatih altaylı da Azizi haklı bulup federasyon başkanlığı teklif ediyor. Decoder satışına görede pay alınmasını destekliyor.

Bu adamları gördükçe hevesim kaçıyor. Sanki biz nekadar zorlasakta şampiyon olmamıza izin vermeyecekler gibi geliyor. Umarım başkanın ve Beşiktaş' ı tüm kalbiyle seven kişilerin bu adamlara dur dedirtecek planları vardır.

İçimizdeki renkliler yetmiyormuş gibi ( Levent E. , A. dalgakıran, K. Çilingiroglu, S. Engin, i. kalkavan ve kasımpasadaki saz arkadasları ve aklıma gelmeyen, klubüne ihanet eden sözde Beşiktaşlılar ) Fatih altaylı da Azizi haklı bulup federasyon başkanlığı teklif ediyor. Decoder satışına görede pay alınmasını destekliyor.

Bu adamları gördükçe hevesim kaçıyor. Sanki biz nekadar zorlasakta şampiyon olmamıza izin vermeyecekler gibi geliyor. Umarım başkanın ve Beşiktaş' ı tüm kalbiyle seven kişilerin bu adamlara dur dedirtecek planları vardır.

Fatih Altaylı denen vatandaş zaten hep Beşiktaş aleyhtarıdır , gs li görünür ama fb yalakasıdır. Bu söylemleri şaşırtmaz beni , dağılsın abi havuz , görelim , herkes neymiş gücü neymiş ne satıomuş. Azıcık aşım ağrısız başım , benim hiç tasam yok , biz taraftar potansiyelimiz kadar satışımızı yapar yolumuza bakarız, sanki öyle bir konuşuolar ki bize kıyak yapılıomuş , biz 10 kazanırız onlar 15 kazanır diye tahmin ediolarsa görelim kim ne kazanıo. Dedikleri gibi olsa biz yine kafada oluruz kimse merak etmesin , burası Türkiye , burada sistematik yapılanma ile başarılı olmuo kimse , biz onu yaptığımız anda ki o yönde ilerliyoruz , para pulla baş edilemez bir duruma geliriz.

Çevrimdışı BabaKartal

Lig Radyo,,, Beşiktaş ,VASCO DE GAMA ile kardeş takım olma aşamasında sona yaklaştı.
Bu açıklamayı, brezilyada faal olan bir menejer yaptı. Adını unuttum adamın.3-4 tane gelecek vaadeden genç futbolcu Beşiktaşa gelebilirmiş.
Ayrıca ,Almanyadan Hoffenheim Kickers diye bir takımla pilot anlaşması yapılacakmış.

Çevrimdışı Kemal

BA ya 20m euro teklif geldiyse ve satmadıysak kulübü Kayyuma devredelim cidden. Ben şampiyon olmadan öyle bir teklif gelmemiştir diye düşünüyorum.

Tüm söylentileri toplarsak ;

Ba = 20m euro
Töre = 13 m euro
Ozi=  5m euro
Pedro = 6m euro
Veli   =  5m euro
Sivok = Alacaklarına karşılık PAOK

--------------------------------+

50m euro yapar

Salahı kiralardık, Noboa yı yarım devre bağlardık , Tolgayı aldık zaten , Babacarı alırdık . 40m euro da cebimize kalırdı. Stat için çektiğimiz 100 m luk krediyi kullanmaz kapatırdık. Geleceğimize tohum ekerdik ki ilerde buğday biçelim.

Bunlar hep şehir efsanesi  :) Bu rakamlar oşurtulmuş bence. Seneye inşallah.

Çevrimdışı FARUK

konu dışıya devam o zaman @Necmi abi görmesin  :D

fb gelme durumu kayseri 3 tane atınca ortadan kalktı. gruptan çıkarsak rakip kayseri ve deplasman @FARUK için yine kayseri yolları durumu olabilir  :alala:

konusunda cevap vereyim abi :)
geçen pazartesi kayseriye geldim ben
gruptan çıkarsak bu sene 3. kez izlicem inş.

Çevrimdışı Kemal

Biz çıkalım havuzdan bakalım kime kaça satacaz yayın haklarımızı.