Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3969734 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Sarp

el altından para verdim, idare edin dönemi bitti diye biliyorum.uefa kafayı bize taktı şu gs ve fb biladerlere bir el atsa kimse bunları kurtaramaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 11:43:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Uefa bu işlere artık karışıyor bu para nerden demeyecek mi?

Şöyle, futbolcunun bonservisini bir şirket alır ve bedavaya fenere kiralar.

Fener sadece maaşını öder bu mümkün. Ama bunu da yapan çıkar mı göreceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atakan eraslan

Çıkmaz, şu anda fb li işadamlarının neredeyse tamamı Aziz'e soğuk bakıyor bence. Bulaşmazlar FB ye o olduğu sürece. Artık insanlar yaka silkti , kongre yapısı nedeniyle gitmiyor , yoksa çoktan giderdi bence. En basitinden , para verecek iş adamları olsa formasına sponsor olurdu , olmuyor kimse çünkü prim yapmıyor artık o formada reklam.

Çevrimdışı talha

Yok artık o da olmuyor. Aldın aldın, yoksa oynatamazsın. UEFA ffp olayına baya ciddi yaklaşıyor artık.

Bir şekilde hibe alamazsın
Sponsorlukların arasında uçurum olamaz
Klüp yönetimiyle ismi geçen kişiler sponsorluklarına dikkat etmeli. (City ve Psg baya baya uyarıldı)

Ya koskoca Chelsea bile çıkıp ffp'ye dikkat etmemiz gerekli diyor. Fener mi kurtarabilecek paçayı? O dönemler geçti.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Fener değil de Gs nin batma ihtimali yüksek gibi eğer Şampiyonlar Ligine gidemezse

Çıkmaz, şu anda fb li işadamlarının neredeyse tamamı Aziz'e soğuk bakıyor bence. Bulaşmazlar FB ye o olduğu sürece. Artık insanlar yaka silkti , kongre yapısı nedeniyle gitmiyor , yoksa çoktan giderdi bence. En basitinden , para verecek iş adamları olsa formasına sponsor olurdu , olmuyor kimse çünkü prim yapmıyor artık o formada reklam.

Ayrıca Çağrı benim bildiğim kadarıyla UEFA yada fifa futbolcu bonservislerinin şirket üzerinde olmasına engel olacak düzenlemeler getirdi.

Çevrimdışı talha

Fener değil de Gs nin batma ihtimali yüksek gibi eğer Şampiyonlar Ligine gidemezse
Biz batmadık ya kimse batmaz kolay kolay. Ama eski günlerine döner GS yakında GS'liyim ama taraftar değilimciler çoğalır

Çevrimdışı ALI RIZA

Türkiyede hayatta batırmazlar 3 büyüğü rahatınıza bakın... Vergi borcları 1 gece de silinir  bu ülkede

Biz batmadık ya kimse batmaz kolay kolay. Ama eski günlerine döner GS yakında GS'liyim ama taraftar değilimciler çoğalır

Batmaktan ne kastettiğimize bağlı , büyük kulüpler için batmak doğru düzgün transfer yapamamak , orta sıra takımına dönüşme tehlikesi v.b. dir bence. Devre arası iki kızkardeş de transfer yapamadı , yapmadı diyemeyiz , yapamadı. Biz o anlamda batmadık , 3.lükten aşşağı düşmedik , ama bizim karşılaştığımız zorluklarla fb ya da gs karşılaşırsa 3. olabilirler mi ondan emin değilim. Adnan Polat gittiği sene 10. sıralarda geziyordu gs. Toki arena ve şike süreci toparladı onları.

Çevrimdışı talha

Batmaktan ne kastettiğimize bağlı , büyük kulüpler için batmak doğru düzgün transfer yapamamak , orta sıra takımına dönüşme tehlikesi v.b. dir bence. Devre arası iki kızkardeş de transfer yapamadı , yapmadı diyemeyiz , yapamadı. Biz o anlamda batmadık , 3.lükten aşşağı düşmedik , ama bizim karşılaştığımız zorluklarla fb ya da gs karşılaşırsa 3. olabilirler mi ondan emin değilim. Adnan Polat gittiği sene 10. sıralarda geziyordu gs. Toki arena ve şike süreci toparladı onları.
Valla geri kalan klüplerin kalitesi bir nebze yukarıda olsa Fener ve GS zaten bu oyunuyla bizimle yarışta olmazlardı. Kaliteli diyeceğimiz 4 klüp var bizden dışarı Başakşehir Bursa Trabzon ve Mersin. Bunlar zorluyorsa zorluyorlar. Geri kalanlar adamların iki top yağamadığı yerde bile yeniliorlar.

Buyüzden bu adamlar istediği kadar transfer yapamasınlar. Yine liderliğe oynarlar. Lİg kalitesi belli maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 12:06:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok artık o da olmuyor. Aldın aldın, yoksa oynatamazsın. UEFA ffp olayına baya ciddi yaklaşıyor artık.

Bir şekilde hibe alamazsın
Sponsorlukların arasında uçurum olamaz
Klüp yönetimiyle ismi geçen kişiler sponsorluklarına dikkat etmeli. (City ve Psg baya baya uyarıldı)

Ya koskoca Chelsea bile çıkıp ffp'ye dikkat etmemiz gerekli diyor. Fener mi kurtarabilecek paçayı? O dönemler geçti.

Malesef var ve malesef Sow hala bu şekilde oynuyor Fenerbahçe'de.

Umarım Uefa dediğin gibi sıkı denetler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 12:08:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar bu arada Fenerbahçe'ye Fenerbahçe, Galatasaray'a Galatasaray desek daha doğru diye düşünüyorum.

Yasaklı Link, forumbordomavi vesaire 8JK,Yok kargalar bilmem ne yazabilirler bana  okuyunca çok itici ve çocukça geliyor bu tarz laf sokmalar.

Kimseyi kısıtlamam bu konuda ama burada böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Malesef var ve malesef Sow hala bu şekilde oynuyor Fenerbahçe'de.

Umarım Uefa dediğin gibi sıkı denetler.

yok o dediğin eskinden olan birşeydi sow'un kazanılmış bir hakkı vardır. kimse sen artık oynayamazsın diyemez adama. ama bu saatten sonra ferit şahenk çıkıp ben size bir tanede defans alem mi? diyemez artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 12:13:41
  • Beşiktaş / Bodrum
yok o dediğin eskinden olan birşeydi sow'un kazanılmış bir hakkı vardır. kimse sen artık oynayamazsın diyemez adama. ama bu saatten sonra ferit şahenk çıkıp ben size bir tanede defans alem mi? diyemez artık.

Hayır sorun şu ki normalde o bonservisi fenerbahçe'nin para verip alması gerekir.

Yapılamaz olduğunu düşünmüyorum hala birçok futbolcunun bonservisi fonların elinde ya da yarısı menajerlik şirketinin elinde.

Bizi geçtim Avrupa'da böyle bu. İtalya co-ownership'i bile engelledi ama diğer ülkelerde devam ediyor bu Brezilya'dan oyuncu alırken en büyük sıkıntı bu mesela.

Net bilgim yok kalktı mı araştırmak gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Valla geri kalan klüplerin kalitesi bir nebze yukarıda olsa Fener ve GS zaten bu oyunuyla bizimle yarışta olmazlardı. Kaliteli diyeceğimiz 4 klüp var bizden dışarı Başakşehir Bursa Trabzon ve Mersin. Bunlar zorluyorsa zorluyorlar. Geri kalanlar adamların iki top yağamadığı yerde bile yeniliorlar.

Buyüzden bu adamlar istediği kadar transfer yapamasınlar. Yine liderliğe oynarlar. Lİg kalitesi belli maalesef.

Orası da öyle , ama bursa ve başakşehir oturuyor , ümidimiz onlar :D

Orası da öyle , ama bursa ve başakşehir oturuyor , ümidimiz onlar :D

Hemen peşin söylim kimse bişi demeden ve de der diye :D bizim muhatabımız bursa değil , geçsinler kızkardeşleri kesinlikle

Hayır sorun şu ki normalde o bonservisi fenerbahçe'nin para verip alması gerekir.

Yapılamaz olduğunu düşünmüyorum hala birçok futbolcunun bonservisi fonların elinde ya da yarısı menajerlik şirketinin elinde.

Bizi geçtim Avrupa'da böyle bu. İtalya co-ownership'i bile engelledi ama diğer ülkelerde devam ediyor bu Brezilya'dan oyuncu alırken en büyük sıkıntı bu mesela.

Net bilgim yok kalktı mı araştırmak gerek.

Ben net olarak böyle bir konu hatırlıyorum, ama yürürlüğe girdi mi yoksa girecek mi onu hatırlamıyorum , buna göre de kulüpler dışında futbolcu bonservisine sahip olmak diye bir şey olamayacak yada olamıyor hali hazırda. Evet brezilyada bu tip işler var , zaten bunun amacı da oradaki simsarlara engel olmak fifa açısından

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu Hafta Rize yenerek liderliğe geceriz eğer ts fenere yatmasa ki sanmam ersun yanal resmen ölümüne oynatır... bakalım artık lider oluruz ve bu hafta gençler - bursa macı var haftaya bursa ile oynuyoruz gençleri takip ediyoruz...

Çevrimdışı scape_bjk

Bu Hafta Rize yenerek liderliğe geceriz eğer ts fenere yatmasa ki sanmam ersun yanal resmen ölümüne oynatır... bakalım artık lider oluruz ve bu hafta gençler - bursa macı var haftaya bursa ile oynuyoruz gençleri takip ediyoruz...
Ts'den hiç umutlu değilim açıkcası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 12:43:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Banka (finansal) borçlarında da liderliği Galatasaray (Fenerbahçe'den) kapmış durumda 433 milyon TL, tümü banka kredisi. Son dönemde yapılan yeniden yapılandırma ile vade uzatıldı, ancak kısa vadeli borçların oranı halen %41. Mayıs'tan bu yana finansal borçlarda artış 86 milyon TL.

Fenerbahçe ise 100 milyon TL'si tahvil, 63 milyon TL'si ise faktoring borcu (alacakların kırdırılması) olmak üzere toplam 382 milyon TL. Fenerbahçe'de olumlu yön ise 2014 Mayıs ayından bu yana finansal borçların sabit kalması. (Geçen yıl -2013- Mayıs'a göre ise 120 milyon TL artış var)

Beşiktaş, 220 milyon TL finansal borca sahip.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 12:53:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Havuz konusunda da şu var.

Bu adi herif çıkamayacağını biliyor havuzdan tek amaç yeni ihale önce Digiturk'e biz ek para istiyoruz imajı yaratmak.

Para 3e bölünmesin diye de Beşiktaş'ı ekarte etmek.

Şuanki oradan gram yukarı çıkarsa Beşiktaş yayın hakkını vermemeli Digiturk'e.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

yerli futbolcularımızın birkaçı dışında hepsi Beşiktaşlı ve Olcayı örnek vermek gerekirse taraftar ruhuyla oynuyorlar. Onlarda hakkımızın nasıl yendiğinin oynanan oyunların farkındalar. Bize düşen görev kenetlenip yönetimi gereksiz yere eleştirmeden destek vermek. Açıkçası ben Fikret Beyi geldiği ilk zamanlar sevmezdim çünkü bana göre çok dar pencereden bakıyordu olaylara. Şimdi ise o da neyin ne olduğunu iyice çözmüş durumda. Gelecek seçimlerde aday olacak mı bilmiyorum ama umarım olur ve bu profesyonel hareketlere devam eder. Olmayacaksa da kesinlikle (Hakaret Yasak)₂ kendisi veya türevlerini kapıdan sokmamamız gerekiyor. Aday olduğu an bu adam seçilecek çünkü. Benim gönlümden İbrahim Altınsay geçiyor hayırlısı artık.

Çevrimdışı Türkay

Al Nasr Demba Ba'ya 20 milyon euro teklif etmiş  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

hersey guzlde su konu acıkta kalmadımı
bu bizim hantal almeida gittiğinde biliyorsunuz sozlesmesinde 2milyonluk bir odeme vardı sirkete hatırlayın o konuyu naptı acaba bizim yonetim? net bilgisi olan varmı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı safa burak

beşiktaş yayın haklarını kendine alsa bjk tv den satsa daha iyi olmaz mı? ben lig tv ye aylık 60 tl ödüyorum ama ödediğim para fb ye de gidiyor gs ye de gidiyor. ben neden onlara para kazandırmak isteyeyim ki? bjk tv daha ucuza yapsın tüm paramız beşiktaşa gitsin.