Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968705 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:49:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ailesi bizim burada oturuyor..Yazin her hafta sonu BJK esofmanlarini giyip disarida dolasiyor...

Gecen sene cuma namazindayim ama dalmisim kafam da yine filmler ceviriyorum... Yanima birisi oturmus farkinda degilim... Gozum esofmanina takildi BJK amblemi, suratina baktim Necip  :lol: :lol: :lol: Cuma'nin farzini kilip Huseyin Bolt gibi kacan insanlardan oldugum icin Necip'in ogle namazini bitirmesini bekleyemedim... Yoksa iki cift lafim vardi..  :bandit: :bandit:

Fell in love with Necip...

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:51:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Piyasa değerini 25 yaşında 1 milyondan 15 milyona çıkaran da başka insan var mıdır bilmiyorum yalnız.

Burak'ın hayatını dinlemek lazım bir ne oldu ona ne çarptı o yıl da kendine geldi..

Şenol Güneş'in forvet pozsiyonuna alması dışında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben Burak'ın bize geldiği sene üniversiteyi kazanıp İstanbul'a gelmiştim.

Tüm maçlara gittim inan bana çok bile dayanıldı bir oyuncu ancak o akdar antipatik olabilirdi, oldu.
O konuda haklısın bende maçları izlerken çıldırıyordum öyle goller kaçırıyor öyle yerlerde çalım atmaya çalışıyordu ki gittiğine herkes sevinmişti o zamanlar. :icool:

Gelişiminde en büyük katkı Şenol Güneş'e aittir bence. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Tamam da özellikle Burak için söylüyorum 2006-2007 sezonu başında gelmişti ve 2007-2008 sezonunun devre arasında Manisa'ya gönderildi yani Necip ya da İsmail kadar sabredilmedi. :)
O sene son macta Manisa'ya Burak'mi elle gol atmisti? Hatta 10 dakka da Manisa'ya 4 gol atmistik.. Sinirden arkadaslarla 11. dakika da mactan cikip gitmistik... Averajla avrupaya gitmek icin 4 gol gerekiyordu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

o zaman o mantıkla bakarsan Q7 yeteneksiz çünkü çok pas hatası yapıyordu bence teknik olmakla pas hatası yapmak aynı şey değil isabetli pas atmak biraz zeka işi
pas hatası mı yapıyordu yoksa ona pas atan mı hata yapıyordu adam ayaga oynuyor ve sen pası 3-5 metre onune atıyorsun...  :kop:

Çevrimdışı Fatih

:) Ne diyecektin abi ?
Selfie yapalim mi derdim heralde  :lol: :lol:

Bilmiyorum da abuk subuk birseyler derdim heralde Samo.. Ama adam ilk geldigi gun neyse hala o...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:55:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Selfie yapalim mi derdim heralde  :lol: :lol:

Bilmiyorum da abuk subuk birseyler derdim heralde Samo.. Ama adam ilk geldigi gun neyse hala o...

17 yaşından 19a kadar süper gelişti.

Hakikaten çok umutluydum. Uefa en  potansiyelli 10 ortasaha arasında 3. göstermişti.

Nereden nereye. Bize bu seriyi Yasin Sülün başlattı ondan beri hepsi böyle oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quanch

Markovic i seven ben varım herhalde burda  :evillol: Onun bonservis bedeli yarı yarıya ayrıldı diye biliyorum ben Benfica %50 sini 12 ye diğer %50 de fona gitti yoksa çöpte olsa Benfica büyük umutla aldığı adamı 30 dan aşağı bırakmaz.
Ben de Markovic'i çok begeniyorum
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı ZORBEY

Ailesi bizim burada oturuyor..Yazin her hafta sonu BJK esofmanlarini giyip disarida dolasiyor...

Gecen sene cuma namazindayim ama dalmisim kafam da yine filmler ceviriyorum... Yanima birisi oturmus farkinda degilim... Gozum esofmanina takildi BJK amblemi, suratina baktim Necip  :lol: :lol: :lol: Cuma'nin farzini kilip Huseyin Bolt gibi kacan insanlardan oldugum icin Necip'in ogle namazini bitirmesini bekleyemedim... Yoksa iki cift lafim vardi..  :bandit: :bandit:

A takıma cıktığı ilk macında kendi kalesine kafa golu atmıştı kupa macıydı hatta, 2 gün sonrasinda bizim iş yerine geldi ESKİ alt yapı oyuncularımızdan ergün vardı yanında. gittim dedim seni tebrik ediyorum ilk resmi macında ilk golu kendi kalene attin daha neler var sende görecez artık sırıttı:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı nihat

benim için her zaman futbolu tartısılır fakat karakteri efsanee:) bu sene mesela fenerin attıgı penaltı kadar olcayın presle kazandırdıgı golu var, benim için dembaba etkisi bırakmıstır :tabe:
Olcay efsane ya hem oyunuyla hem karakteriyle tam bir beşiktaşlı. Çok hırslı aynı taraftar gibi ve çok da sempatik adam fernandes gibileri göklere çıkarcağımıza olcay gibi adamları çıkaralım.

Çevrimdışı Tolga

O sene son macta Manisa'ya Burak'mi elle gol atmisti? Hatta 10 dakka da Manisa'ya 4 gol atmistik.. Sinirden arkadaslarla 11. dakika da mactan cikip gitmistik... Averajla avrupaya gitmek icin 4 gol gerekiyordu...
O pozisyonu hatırlayamadım ama o sezonun 2. yarısında Burak Manisa'daydı.

O maçta Burak bizde değildi yani :)

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Bu Muhammed için Gaziantep BŞB de kaldı Elazığ'a gitmedi, Gaziantep'te takımdan ayrı çalışacak sezon sonuna kadar diyolar doğru mu o?

Doğru imiş Muhammed balonu patladı diyebiliriz.

PTT 1.Lig ‏@ptt1lig

Muhammed Demirci'nin Elazığspor'a kiralanma olayı gerçekleşmedi. Ligin İkinci yarısında Gaziantep BBSPOR forması giyecek.

PTT 1.Lig ‏@ptt1lig

Muhammed Demirci, yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmıştır. Bir antrenör nezinde takımdan ayrı çalışmalarına devam edecektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 01:01:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener, Olcay Şahan'la anlaştı

Aykut Kocaman, yeni Tuncay'ı gurbette buldu. Duisburg'la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Olcay Şahan, gelecek sezon için Fenerbahçe'yle her konuda anlaşmaya vardı.

Aykut Kocaman, yeni Tuncay'ı gurbette buldu. Duisburg'la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Olcay Şahan, gelecek sezon için Fenerbahçe'yle her konuda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bir süredir gelecek sezon için 'takımı süratle ileri taşıyacak' futbolcu arayışı içerisindeydi. Kocaman ve kurmayları, bir dönem Tuncay Şanlı'nın yaptığı görevi üstlenebilecek ismi bulabilme adına birçok yerli ve yabancı yıldızı takip ediyordu.

Tecrübeli teknik adam, son olarak geçtiğimiz hafta Türkiye A2 Milli Takımı'nın Finlandiya ile yaptığı hazırlık maçını izledi. Aykut Kocaman, maçta 10 numaralı formayı giyen ve daha önce yardımcılarına takip ettirdiği Olcay Şahan'a hayran kaldı.

Kalitesini hemen belli eden oyuncu göz hapsine alındı. Almanya 2. Ligi takımlarından Duisburg'un formasını giyen Olcay'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Almanya'dan gelen raporlar da "Çok disiplinli. Özel yaşamında da titiz" şeklinde olunca temasa geçildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜYLE 'EVET'...
Hedefinin Almanya'da kalmak olduğunu belirten Olcay, teklif Fenerbahçe'den gelince Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek olumlu yanıt verdi. 24 yaşındaki futbolcunun Temmuz ayında kadroya katılacağı bildirildi.

:bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Olcay gibi adam her takıma şart. Hem istikrarlı hem takımı seviyor hem taraftarla arası çok iyi. 3ü 1 arada  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bir süredir gelecek sezon için 'takımı süratle ileri taşıyacak' futbolcu arayışı içerisindeydi. Kocaman ve kurmayları, bir dönem Tuncay Şanlı'nın yaptığı görevi üstlenebilecek ismi bulabilme adına birçok yerli ve yabancı yıldızı takip ediyordu.

Tecrübeli teknik adam, son olarak geçtiğimiz hafta Türkiye A2 Milli Takımı'nın Finlandiya ile yaptığı hazırlık maçını izledi. Aykut Kocaman, maçta 10 numaralı formayı giyen ve daha önce yardımcılarına takip ettirdiği Olcay Şahan'a hayran kaldı.

Kalitesini hemen belli eden oyuncu göz hapsine alındı. Almanya 2. Ligi takımlarından Duisburg'un formasını giyen Olcay'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Almanya'dan gelen raporlar da "Çok disiplinli. Özel yaşamında da titiz" şeklinde olunca temasa geçildi.

Hedefinin Almanya'da kalmak olduğunu belirten Olcay, teklif Fenerbahçe'den gelince Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek olumlu yanıt verdi. 24 yaşındaki futbolcunun Temmuz ayında kadroya katılacağı bildirildi.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 01:03:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı

öylece donup kalmaktır kendi adıma.

güzel güzel izliyoruz maçı, son atağımızdan boş döndük.
"vay  koyim" dedik, "berabere bitti, neyse sağlık olsun."
bir anda kontraya çıktı rakip, taş gibi çıktı hem de. gümbür gümbür geliyor herifler orta sahadan yardırıyorlar. iyice bir gerildim yapıştım koltuğa, gözlerim faltaşı gibi açık hakeme bakıyorum, bitirmedi. içimden diyorum "ulan yiyeceğiz galiba, sağlam geliyorlar."
sonrası malum, niang'tan olcay'a güzel bir pas ve golü yedik.

sırtım koltuğa yapışmış gözlerimi neredeyse hiç kırpmadan bakıyorum öyle mal mal televizyona. baya 10 dakika falan adamların sevinç gösterilerini izledim, elimi kaldıramıyorum ki kumandayı alıp kanal değiştireyim.

:kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

dortmund'un bu kadar büyük çöküş yaşayacağını sezon başında kimse tahmin edemezdi heralde gerçekten ilginç nedeni ne acaba  şampiyonlar liginde juventusu elerler mi acaba çok merak ediyorum

sanmıyorum.

5 sene önce 8. bitirdiği gs karpatyi yenip (gerçi eleyemedi de neyse ben farzediyorum) uefada olsaydı ne olurdu sorusu gibi olmuş...

Çevrimdışı Kutay

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Neo Nesil

olcay oraya gitse fener taraftarlarıı ile olcay arasındaki kavgayı düşünemiyorum... koşmuyor diyip olcaya saldırırlardı...

izleyiniz: https://www.youtube.com/watch?v=KuW56uzdWHg?t=2m10s 2:10
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 01:34:13 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 01:16:13
  • Beşiktaş / Bodrum

olcay oraya gitse fener taraftarı ile olcay arasındaki tartışmayı düşünemiyorum... koşmuyor diyip olcaya saldırırlardı...

Ben bunu nasıl kaçırmışım  :saeek:

Hepsi de lüks araba ile çıkıyor efsane olmuş  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

olcay oraya gitse fener taraftarı ile olcay arasındaki tartışmayı düşünemiyorum... koşmuyor diyip olcaya saldırırlardı...

:kop: :kop: :kop: :kop: Kezman'a koptum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 01:28:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Spor servisinin tekrarını izledim resmen zehir saçmışlar.

Adamlar bildiğin Valencia muamalesi yapıyor Beşiktaş'a.

Fener ve Gs 120 şer alır Beşiktaş en fazla 80 alır diyorlar havuz dağılırsa.

2016 ihalesinde çok şeyler dönecek bakalım nasıl düzeneleyecekler yeni oranları.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

2016 ihalesinde çok şeyler dönecek bakalım nasıl düzeneleyecekler yeni oranları.

Hep Mehmet Demirkol  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Böyle düşünmelerinin sebepleri belli aslında.

Sportif başarı,medya gücü ve ülke futbolundaki lobicilik faaliyetleri.

Bu konularda şuan da onlardan gerideyiz ama bu değişmeyecek diye de bir durum yok.

Ekonomik anlamda geleceğe daha güvenli bakıyoruz bizim en büyük artımız şuan bu.

Ve ekonomik olarak da önümüzdeki süreçte daha da güçlenirsek yukarıda saydığım sebeplerde zamanla ortadan kalkacaktır.

Tabi herşey birden olmuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Başarı elde edemez isek azizin dediği olacaktır. azizin şu anki projesi havuzu bahane ederek bazı mecraları tehdit etmek. 2. projesi ise 2 büyük yaratmak. Bu sene her şeye rağmen şampiyon olmamız lazım bu yüzden yönetim taraftar kenetlenmemiz lazım her ne olursa olsun. Özellikle taraftara çok büyük iş düşüyor ümidim yok ama. Şimdi holiganlığa girecek ama gerekirse stat basacaksın ezdirmeyeceksin kendini ve kulübüne sahip çıkacaksın.