Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965504 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

:)))

nasıl da istediği an gundemi belirliyor bu ahlaksız vallaha biraz bunun bu huyunu biz alsaydık 10 senede inanılmaz yol katederdik tabiki onun gibi olmanın manası yok sadece taktik stratejiyi iyi biliyorlar...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Aziz'i ve feneri çok küçük görüyorsunuz. Eğer arkalarında "güç" olmasa idi şu an hala 2. ligden bankasya'ya çıkma mücadelesi yapmaları gerekirdi NŞA'da. Adamlar gittikleri her mahkemeden "şike vardır" kararı çıkmasına rağmen sanki hiç olmamış gibi yollarına devam edip, artı lig tv dahil her alana el atıyorlar. Aziz Yıldıvım çok pragmatisk bi adam, nerede ekmek var soluğu hemen orada alıyor ve dümeni oraya kırıyor.

Düşmanı küçük görmek, generallerin en büyük handikapıdır. Küçük görmeye çalıştığımız da fener.

Efsane kitap The Godfather'in (baba) en önemli karakteri rahmetli Don Vito Carleone'nin enfes bir lafı vardır konu hakkında:

"Dostlarımı kendime yakın tutarım, düşmanlarımı daha yakın". Biz ayağımızdaki birkaç prangayı attıktan sonra uçuşa geçeceğiz. Bu arada GS ve FB'yi küçük görmeden (ki görecek bir durum yok) her fırsatta onların üzerine binerek geçiş dönemini atlatmamız gerekiyor. Ne olursa olsun şunu unutmayın: Para konuşur. Ve maalesef Türkiye futbol ekonomisinin %60-70'i kız kardeşler.
Katılıyorum özellikle Fb'yi çok küçük görenler var ama gerçekçi bakarsak durum böyle değil.

Hep bu 2 kulübün batacağı söyleniyor da Türk futbolundaki tüm rantta bu 2 kulüp üzerinden dönüyor maalesef bu yüzden de öyle kolay kolay batmalarını kimse istemez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 13:42:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aziz'i ve feneri çok küçük görüyorsunuz. Eğer arkalarında "güç" olmasa idi şu an hala 2. ligden bankasya'ya çıkma mücadelesi yapmaları gerekirdi NŞA'da. Adamlar gittikleri her mahkemeden "şike vardır" kararı çıkmasına rağmen sanki hiç olmamış gibi yollarına devam edip, artı lig tv dahil her alana el atıyorlar. Aziz Yıldıvım çok pragmatisk bi adam, nerede ekmek var soluğu hemen orada alıyor ve dümeni oraya kırıyor.

Düşmanı küçük görmek, generallerin en büyük handikapıdır. Küçük görmeye çalıştığımız da fener.

Efsane kitap The Godfather'in (baba) en önemli karakteri rahmetli Don Vito Carleone'nin enfes bir lafı vardır konu hakkında:

"Dostlarımı kendime yakın tutarım, düşmanlarımı daha yakın". Biz ayağımızdaki birkaç prangayı attıktan sonra uçuşa geçeceğiz. Bu arada GS ve FB'yi küçük görmeden (ki görecek bir durum yok) her fırsatta onların üzerine binerek geçiş dönemini atlatmamız gerekiyor. Ne olursa olsun şunu unutmayın: Para konuşur. Ve maalesef Türkiye futbol ekonomisinin %60-70'i kız kardeşler.

Kesinlikle.

Kibir onların en büyük zaafı ve bu 10 yılda başlarına gelecek olanların sebebi sadece kibirleri olacak.

Aynı hatayı yapmamalıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aziz yivdivim yine salyalarini sacmaya baslamis.adam yerine koymuyoruz diye aciklama mi yapsak ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Azizde Demirorende Aysalda taraftarina kendine benzettirmek amsclariyla birbirine laf ayma pesindeler. Gs fb Taraftarlari da bundan nem alarak bir nevi sidik yaristiriyorlar

demiroren donemibdeyken bizde de vardi o durum ama cok sukur fikret orman geldiginden beri boyle sacmalik ortadan kalkti

ve son olarak iyiki besiktasliyim diyorum...

şu levent erdoğan nedir ismini yazarak yazım kirlendi. :s20:

Çevrimdışı siyah-1903

fener kulis işlerini de algı yönetimini de çok iyi bilir. aziz durduk yere laf atmadı beşiktaşa, çünkü burda bir gerilim yaratıp bizim genç takım ve genç yönetimi germek istiyor.. kaldı ki gerçekten bu yıl stadsız, hakem desteksiz (2 ciddi fark) şampiyon olmak için çok üzerinde oynamamız gerekiyor fbnin.. bizi germelerine izin vermeyelim, bu tür pisliklerde hep onlar kazanır. biz bu işleri bilmeyiz, taraftar olarak da istemeyiz.
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı aykut.celenk

Levent Erdoğan tuhaf tuhaf konuşmalara başladı yine

Çevrimdışı talha

Şu Levent Erdoğan'ı içimizde bunca yıl barındalarında ne diyeyim ben artık. Şu YD'nin ekibinden ben beşiktaşlıyım diyip inandığım hiçbir isim yoktur. Fener haklı diyen Beşiktaş'Lı olamaz. Hele ki olay senin takımını küçük görmekse.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı safa burak

her fırsatta Gazi Mustafa Kemal' in askeriyim diye gezinip asker kaçağı olan bir andaval bize adamlık dersi vermeye çalışıyor :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Levent Erdoğan demiş ki Fikret Orman borçları ya da kulüpteki felaket tablosunun üzerini kapamak için Fb'ye laf atıp dostluğu bozmaya çalışıyor.

Hala şunu öğrenemediler Fb ve Gs Beşiktaş'ın hiçbir zaman dostu O-LA-MAZ.

Ayrıca Fikret Orman'a laf atacağına önce o borçlar kimin zamanında bu hale geldi onu bir düşün de ondan sonra gel de eleştir.

Bu yönetimi birçok konuda ben de eleştiriyorum ama bunların yaptığı eleştirmek için eleştirmekten başka birşey değil.

Düşmanı dışarıda aramamıza da gerek yok aslında içimizde öyleleri var ki dışarıdaki düşmandan daha tehlikeliler.

Çevrimdışı Kutay

bu levent erdoğan gerçekten tam bir Beşiktaş düşmanı kaale almayın arkadaşlar boşverin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı nannan

Bu seviyesiz açıklamaya cevap vermeye gerek yok. Teşbihte hata olmaz diyorum ve ekliyorum: Asla bir domuzla güreşmeyin. Eğer güreşirseniz ikiniz de çamura batarsınız fakat tek fark onun bundan zevk alıyor olmasıdır.
Böyle düşük seviyedeki hatta belaltı denecek türden bir açıklamaya seviyeli bir cevap verilmez. Takım iyi gidiyor, yönetim, stadyum iyi gidiyor. Hiç polemiklerin içine girmeye gerek yok. Biz işimize bakalım.
Biz bile Fenerbahçe'yi bu tip açıklamaları yapanlardan ve bu açıklamaları destekleyenlerden daha çok seviyoruzdur.

Çevrimdışı aykut.celenk

Azizin konuşmasını hiç kaale almaya bile gerek yok Yav He He diyerek geçiştirilebilir.

Levent Erdoğan konuşabilir ama konuşurken biraz içini doldursa eleştireceğim diye iyice saçmalamasa güzel olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 16:12:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Mesele Levent Erdoğan'da değil ona konuşması için fırsat veren sitede.

Sırf bol yorumlanıp bol hit alsın diye Beşiktaş düşmanlığında çığır açtı artık reziller.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

haber1903 e baktım, fenerbahçeden fikret ormana sert gönderme haberinin altında fikret orman aleyhine neredeyse tamamı yorumlardan birkaç kesitler
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ohhh iyi oldu, beşiktaşın adını lekeledin fikret orman, adamlar gereken cevabı vemişler

-şu ana kadar gördüğüm en bel altı cevap, helal olsun

-(Hakaret Yasak)₄ cevap verene kadar herifler 300 kere bindirdi...

-sana böyle koyarlar işte (Hakaret Yasak)₄

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu adamların gerçekten beşiktaşlı olmadığına kanaat getirdim...

Çevrimdışı Neo Nesil

Mesele Levent Erdoğan'da değil ona konuşması için fırsat veren sitede.

Sırf bol yorumlanıp bol hit alsın diye Beşiktaş düşmanlığında çığır açtı artık reziller.

seçim döneminde adalının bi taraflarını YALADILAR. Seçilemeyince gemi azıya alıp fikret ormana saldırmaya başladılar

Dertleri Demirören-Adalı ve onun türevlerini getirmek.

Demirören döneminde hakkında tek bir eleştiri gelmezken; Fikret Orman döneminde kendisi aleyhine yazılar yazıp taraftarı galeyana getiriyorlar.

Sadece haer1903 değil, kartalhaber, kartalbakışı, forzabesiktas...
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 16:33:57 Neo Nesil ]

Çevrimdışı aykut.celenk

bu mesajları yazanlar paralı elemanlar olduğu belli amaç belli Fikret Orman'a sallamak ve bu mesajlara inanan gençlerin olması twitter ve face üzerinden saçma sapan yorumlar yapılması beni çıldırtıyor.  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Levent erdogan denen herif yillarca Besiktasa zarar vermekten baska ne yapmis?sallamayin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

bu mesajları yazanlar paralı elemanlar olduğu belli amaç belli Fikret Orman'a sallamak ve bu mesajlara inanan gençlerin olması twitter ve face üzerinden saçma sapan yorumlar yapılması beni çıldırtıyor.  :s20:

ben hiç sinirlenmiyoum, hatta sadece gülüp geçiyorum. onlar zaten azınlık konumda...

Çevrimdışı aykut.celenk

ben hiç sinirlenmiyoum, hatta sadece gülüp geçiyorum. onlar zaten azınlık konumda...

Gün geçtikçe artmaya başladı bence bir şekilde bu kişileri aydınlatmak lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 16:28:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Pişkinliğin bu kadarı olur mu cinsinden bir hareket.

Sen kulübün avukatıyken bu külüpten Del Bosque ve Ferrari'ye 15 milyon euro çıktı be.

Bu takımın kuruluş bedeli nerdeyse bu para. Utanmadan borçtan bahsediyor bir de haysiyetsiz tek gözü kalmış yaratık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

YD ve ekibi stad bittikten sonra bir operasyon yapıp tekrar başa gelmenin planlarını yapıyor olabilirler  :alala:

Çevrimdışı Neo Nesil

Gün geçtikçe artmaya başladı bence bir şekilde bu kişileri aydınlatmak lazım

bu zamana kadar aydınlanmadılar da şimdi mi aydınlanacaklar.

sebayı gönderten taraftarın oğulları-kardeşlerinden ne bekliyoruz ki?

bunlara bakınca gs-fb taraftarları aklıma geliyor. onlar da sidik yarıştırmayı pek severler... hatta gsli taraftaın %90 i akıl yaşları çok küçük.

bunlar bjkyi tutacak özellikte değiller... benim gözümde fenersaraylılardır. ötesi olamaz.

Çevrimdışı Tolga

Pişkinliğin bu kadarı olur mu cinsinden bir hareket.

Sen kulübün avukatıyken bu külüpten Del Bosque ve Ferrari'ye 15 milyon euro çıktı be.

Bu takımın kuruluş bedeli nerdeyse bu para. Utanmadan borçtan bahsediyor bir de haysiyetsiz tek gözü kalmış yaratık.
Kendileri yönetimdeyken her Mayıs'ta kazmayı vuracağız diyerek tüm camiayı beklentiye sokup hiç birşey yapmadılar.

Şimdi çıkmış şuan ki yönetime stat üzerinden laf sokmaya çalışıyor.

Önce aynaya dönüp kendine bakacaksın ben ne yaptım diye ondan sonra karşındakini eleştireceksin.

Herkes eleştirebilir bu yönetimi ama Y.D döneminin yöneticileri asla eleştiremez.Böyle bir hakları yok çünkü.