Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962880 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi günler bende yeni kayıt oldum arkadaşlar İnşallah sene sonunda takımımız şampiyon olur tekrardan merhaba :)
:hosgeldin

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 21:23:02 siyahbeyaz7 ]

Çevrimdışı TØLGA

Kaboul diolar gene yaaa bu adamin sakatlik gecmisi mustafa ile eş değer  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Seneye tutamicaz töreyi flen yaaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Emre A.

Dh Beşiktaş bölümünden geliyorum ben de merhabalar beyler  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye tutamicaz töreyi flen yaaaaa
Tutamazsak iyi paraya satalım  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

:hosgeldin iz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

hoşgeldiniz :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Tutamazsak iyi paraya satalım  :iblush:
orası allahın emri dademin bir haber sitesinde gördüm tottenham 12 milyon euro diolar
Biras daha oyununu gelistirsin bu adam ardanın satıldıği fiyattan daha fazlaya gider
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 14:09:47 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Demba Ba: "Şampiyon olursak taraftarlarımızı Sultanahmet Camii’nde sabah namazına bekliyorum."

:ebebe: :ebebe:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

yok be usta, dünyanın en iyisi bile gelse bizim taraftardan daha profu yok, iyiki de gelmemiş herif. önder özene o kadar laf attılar anasına bacısına, braidanın da sülalesine söverler...

haha valla dogru soyluyorsun herturlu o mevkiye bizim taraftarın bi bakısı varki akıllara zarar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Admin değilim ben zaten çok samimiyetsiz olurdu :biggrinking:

Çıkmaz kavga biz böyle anlaşıyoruz Bilic gibi sürtüşür sürtüşür samimi oluruz  :D

aynn bizde hiçbir sorun olmaz herturlu goruse saygı var sadece arada senin mesajlara cevap gelmez sinirlenirsin o kadar:)

Çevrimdışı Kemal

Yeni üye olanlar  :hosgeldin iz

gerçekten üye sayısı ve aktivite oranı kıyaslaması yaparsak Türkiye'nin en büyük forumu olduk sanırım.  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Yeni üye olanlar  :hosgeldin iz

gerçekten üye sayısı ve aktivite oranı kıyaslaması yaparsak Türkiye'nin en büyük forumu olduk sanırım.  :ishock:
aylardır öyleyiz zaten :D @Kemal ama taraftar forumları içinde

Çevrimdışı Sangre

Gerçekten sene sonu Demba ve Töre'yi tutamayacağız gibi geliyor elimizde. O zaman ne kadar kazansak kârdır mantığıyla ikisinden toplam en az 30-35 milyon civarı kazanmamız gerekiyor. Demba 15'e Katar'a satılabilir düşüncesindeyim alıcısı çıkar. Töre için çok fazla teklif gelecektir 20 verene verebiliriz. Gelen 35 milyonla da hem çok iyi bir santrafor hem Atiba yerine çok iyi bir orta saha hem de bir sağ bek ve stoper alırız bunların fiyatı da maksimum 20-25 i bulur. Yeni stadımızla da şampiyonluğu görürüz.  :ok:
Remzin kartallar gibi manileri yen aş, layıktır bu vasıflar sana ey şanlı Beşiktaş!

Çevrimdışı Türkay

Gerçekten sene sonu Demba ve Töre'yi tutamayacağız gibi geliyor elimizde. O zaman ne kadar kazansak kârdır mantığıyla ikisinden toplam en az 30-35 milyon civarı kazanmamız gerekiyor. Demba 15'e Katar'a satılabilir düşüncesindeyim alıcısı çıkar. Töre için çok fazla teklif gelecektir 20 verene verebiliriz. Gelen 35 milyonla da hem çok iyi bir santrafor hem Atiba yerine çok iyi bir orta saha hem de bir sağ bek ve stoper alırız bunların fiyatı da maksimum 20-25 i bulur. Yeni stadımızla da şampiyonluğu görürüz.  :ok:

Töre'ye bu yaz 20 veren olmaz. Ancak uefa kupasını alırsak olabilir. Oyuncuların piyasa yapmaları için seneye CL şart  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

aylardır öyleyiz zaten :D @Kemal ama taraftar forumları içinde

abi biz yazın forvet kışın sağbek olayına dalınca atlamışız, sen detayını istatistiğini daha iyi bilirsin  :)

Çevrimdışı Efe

gelen tüm arkadaşlara  :hosgeldin diyelim kendi forumunuz burası düzeyli bilgilendirici mesajlar diyorum :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merhaba arkadaşlar bende forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olmaya karar verdim inşallah sezon sonu şampiyonluğu burada beraber kutlarız :)

hem şampiyonluğu hemde stadın açılışını kutlayacağız  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merhabalar. Bu ilk mesajım. Bende donanimhaberden geldim normalde çok yazan biri değilim ancak düzenli olarak takip ederim. Genelde mobil kullanıcı olduğum için mobil sürüm bekliyor insan :D emek vermeden beklentiye girmemek lazım gerçi. Sayfada çok ziyaretçi var tavsiyem kayıt olun takılalım beraber burda  :halay:

tapatalk la ilgili problem yaşandığı için şuan aktif değil heralde bi çalışma yapılır şimdilik bu şekilde bende günün büyük bölümünde telefondan takip ediyorum normal site güzel bence sıkıntı yok biraz alışmanız lazım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

rize maçlarından sonra fikstür çok zorlaşıyor bursayla içeride oynıcaz sonra liverpool deplasmanı sonra eskişehir deplasmanı ve sonrada olimpiyattaki liverpool maçı bu 4 maç tam anlamıyla dönüm noktası bence

hepsini kazanırız bu takım hepsini yenecek güçte ba sahada olsun yeter :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Herkes takımın ön dörtlüsü beşlisinden memnun zaten maşallah diyelim. Bence son haftalarda aksayan kısımlarsa solbek sol stoper, uzun vadede de kale olduğunu düşünüyorum. Hoca forma adaleti olarak bakıyor olaya ama futbolcu kendisini geliştiremiyorsa kenara gelecek. Tolgayın gelmesiyle eğer veli ile uyum sağlarlarsa ortada veli-tolgay... Son haftaların en formsuzlarından motta yerine de atiba geçebilir. İkinci olarak ersan saatli bombaya döndü iyice. Atınç varken ersana katlanmak yersiz. Atınç ersandan kötü oynayamaz zaten. Kendini hep geliştirirse mertesacker etkisi yapabilir ilerleyen yıllarda. Şu an defansın en iyisi serdara lafım yok. Pedroya teklif gelirse yazın satılıp yerine gençlere örnek olabilecek kalitede bir yabancı gelebilir. Kaleye dönersek dündü sanırım dh da biri kevin trapp videosu koymuştu. Harika ötesi olurdu  :icool: Babayı 15+ töreyi de 20+ üstüne okutursak değmesinler keyfimize. Umarım birgün huntelaarı siyah beyaz formayla görürüm diyerek bitiriyim.  :)

Çevrimdışı ozan062

eveet oguzhana teklif gelmiş tsden:))