Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965696 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Sinan engin Fenerbahçeyi anlatırken gözleri parlıyor bu adam yıllarca nasıl içimizde görev yaptı inanılır gibi değil

Birde benim duyumum bu sıralar Veli yi FB ye getirmek için canla başla ugrasiyomus, Allahtan eski lobisi yok
Lobisi var aslinda.tum menajerler kankasi.simdi spor medyasi da elinde eger bu ise girerse ne yapar ne eder veliyi getirir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Onu dinlemez bu direk menajeri ne bağlantı atmaya calisiyodur bilir işini eski kasarlardan nasilsa

Çevrimdışı okansosa

Veli giderse ne tür bir takıma gideceğini hatırlasın
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca Besiktasli spor medyasi onun ne mal oldugunu cok iyi biliyor ama hicbiri konusamiyor konusani da isinden attiriyor.bu herifin fenerli oldugunu bilmeyen yok.101. Yilda 8 puan ondeyken sampiyonlugun nasil gittigini bir arastirin cok ilginc seyler bulacaksiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Başkan 2. Tümer vakası yasatmayacak işte çekecek kulağını verecek 1.4 imzalatacak, gerekirsede kıracak menajerinin bacağını

Çevrimdışı Deniz

Tumer gittigine nasil pisman olmustu.ve tumer gittigi sezon bizim takimin en iyi oyuncusuydu
Simdi veli oyle mi?giderse yerine adam mi bulamayacaz?kendisi bilir.

Çevrimdışı Kemal

Olay bulup bulmamak değil ben artık Tümerdir egemendir velidir gs de fb de görmek istemiyorum. Danny yi gibi safralari kendi takimimda görmek istemediğim gibi. Alacaklarsa bizim safralari alsınlar mesela Toraman  Holosko eneramo gibi (sezon basi)

Çevrimdışı Deniz

Ortada almeida gibi bir ornek varken kimse onune koyani elinin tersiyle itmez :).veli kalacaktir ama fiyat yukseltmeye calisiyor.ben fenere gitmesine ihtimal vermiyorum..

Çevrimdışı Tolga

Şuna katılıyorum BJK kulübünü yönetenler bu kulübün oyuncularını rakibine kaptırmamalıdır.Yıllardır kaliteli oyuncularımızı Fb ve Gs'ye kaptırdık onlardan aldığımız oyuncular ise tam tersi hep elimizde patladı.Veli olur da Fb'ye falan giderse performansı daha da artar yönetimin buna engel olması lazım. Tabi pek gideceğine ihtimal vermiyorum orası ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Şuna katılıyorum BJK kulübünü yönetenler bu kulübün oyuncularını rakibine kaptırmamalıdır.Yıllardır kaliteli oyuncularımızı Fb ve Gs'ye kaptırdık onlardan aldığımız oyuncular ise tam tersi hep elimizde patladı.Veli olur da Fb'ye falan giderse performansı daha da artar yönetimin buna engel olması lazım. Tabi pek gideceğine ihtimal vermiyorum orası ayrı.

Aksine düşer performansı.

Oyun yapısı hiç uymuyor oraya. Onlar hücum pres değil possesion oynuyorlar. Top hakimiyeti olmayan adam oynayamaz.

Topal varken Veli yedek olur orada. Çünkü Topal'ın önnüde Alper2in yeri garanti olacak driblinignden dolayı.

Yanına da Meireles tipinde adam alırlar aksi taktirde hücuma çıkamazlar o ortasaha ile.

Yani Veli kalır ben rahatım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız bu sözleşmelerin hemen yapılması gerek.

Kafa karışırsa bu sahaya yansır 2 hafta içinde hepsi imzalamalı imzalamıyorsa satılmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yalnız bu sözleşmelerin hemen yapılması gerek.

Kafa karışırsa bu sahaya yansır 2 hafta içinde hepsi imzalamalı imzalamıyorsa satılmalı.
Bu dkdan sonra kimse para vermez bunlara.gider bir takima imza atarlar sezon sonunda kampina katilirlar.bir an once imza attirmamiz lazim yoksa 2. Devre hem perdormanstan verim alamayiz hem de elimizden giderler

Çevrimdışı Tolga

Aksine düşer performansı.

Oyun yapısı hiç uymuyor oraya. Onlar hücum pres değil possesion oynuyorlar. Top hakimiyeti olmayan adam oynayamaz.

Topal varken Veli yedek olur orada. Çünkü Topal'ın önnüde Alper2in yeri garanti olacak driblinignden dolayı.

Yanına da Meireles tipinde adam alırlar aksi taktirde hücuma çıkamazlar o ortasaha ile.

Yani Veli kalır ben rahatım.
Hayır söylemeye çalıştığım şu Veli bizdeyken herkes tarafından sıradan bir oyuncu gibi görülürken Fb'ye gitse iyi ya da kötü oynamasını da geçtim şuan kinden çok daha kaliteli bir oyuncuymuş gibi gösterilecektir.Biz elimizdeki oyuncuları bu şekilde büyütemiyoruz ama onlar bunu yapabiliyorlar aslında söylemeye çalıştığım bu.Yoksa Veli iyi oynar kötü oynar orası ayrı bir mesele.

Şunu da söyliyeyim Veli bence hani olmaz da Fb'ye giderse bence iş yapacaktır.Takımları yaşlı zaten Veli gibi dinamizmi üst düzey olan bir oyuncu takımdaki farkını yaratır.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 01:55:44 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Bu sezondan itibaren derbilerin gündüz de oynanabileceği konuşuluyor olursa bence çok güzel olur.Bu sezon Fb-BJK, Gs-BJK ya da Fb-Gs maçlarından 1 tanesinde de denenecekmiş. Kızdığım nokta sezon başı bu gündeme gelmedi şimdi gündeme geliyor neden çünkü içeride derbi maçımız kalmadı da ondan.

Çevrimdışı Çağrı

Sosa gibi adamı 2 milyon euroya aldık sadece.

Müthiş başarı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

stoper + ortasaha elzem bu takıma devre arası
ersan felaketti resmen son 20 dk iyiydi şişirdiler çıktı kafaya onda'da
ismaile girmiyorum bile  :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Müthiş başarı bu.

Farkettin mi kendine güveni geldi bugün gol hariç 2 pozisyonda daha şut çekti

Çevrimdışı Necmi

Müthiş başarı bu.
birden burda kimsenin alınmasını istemediği aklıma geldi :D

Çevrimdışı ozan062

birden burda kimsenin alınmasını istemediği aklıma geldi :D

bir taneside bendim:)) o ara kızgındık transferde gec kalındı diego faciası vardı o aralar

bana sorarsanız hala yetersiz sosa suan mac kazandırmaya baslıyor ama daha cok yolu var bakıyorum yorumlara yılların sergenini bile kenara atıyorlar ya beni delirtiyorlar adam bana sampiyonluk kupa ve buyuk mac aldı dur bakalım daha sosa geleli bir yarı oldu:)) meselai fernandes bile bana istanbul buyuksehir macında yani kupadaki finalde tek basına yuku sırtına geçirdi macı akabinde kupayı aldırdı:)) ondan sonra zaten ferdiyi biz kudurttuk sosaya daha zaman lazım:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Dun aksam ile birlikte 11 galibiyet 2 beraberlik... 12 milyon tl'yi cebe koyduk...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Dun aksam ile birlikte 11 galibiyet 2 beraberlik... 12 milyon tl'yi cebe koyduk...

acaba futbolcuların maç başı aldıkları ücretleri - stadyumlara verdiğimiz kira ücretleri- sürekli yaptığımız seyahat giderlerini düşüp ; stadyum bilet gelirleri ve bu 12 milyon TFF den maç kazanma parasını gelir gider muhasebeleştirmesi yaptığımızda net ne kadar kasamıza girdi, çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Fatih

acaba futbolcuların maç başı aldıkları ücretleri - stadyumlara verdiğimiz kira ücretleri- sürekli yaptığımız seyahat giderlerini düşüp ; stadyum bilet gelirleri ve bu 12 milyon TFF den maç kazanma parasını gelir gider muhasebeleştirmesi yaptığımızda net ne kadar kasamıza girdi, çok merak ediyorum.
Bildigim kadariyla seyahat ucretlerini federasyon karsiliyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı panic13

Selam Arkadaşlar,

MEdyada Veli'nin 1,8-1,6-1,7 ve hatta 2 milyon eur talep ediyor gibi rakamlar mevcut. Açık konuşacağım; şu an Arda Turan ve Gökhan Töre hariç hiç bir Türk oyuncu (tüm avrupa ve türkiye liglerinde oynayan oyuncular dahil) 1,5 milyon EUR üzeri alacak kalitede ve yeterlilikte değil. Yönetim Olcay ne alacaksa seneye onu teklif etsin, sanırım 1,2 milyon EUR. Hadi 100000,00 EUR da helalinden versin ama 1,3 milyon üzeri her cent Veli gibi bir oyuncuya fazla. Ve bu matematiğe sözleşmesi biten tüm oyuncularımız dahildir. Takımımızdaki hiç bir Türk oyuncuya 1,2 den fazla verilmemeli. MEsela Cenk'in 1,6 milyon EUR aldığını öğrendim, üzüldüm. Ona da 1,2 milyondan fazla verilmemeliydi.

Veli, Ersan, Serdar, Cenk, Mustafa, Ozzy, Kerim... hepsi Beşiktaş'ta gerçek oyuncu oldular. Hepsini biz yetiştirdik. Ve hepsinin üzerinden Bilic'in emeği mevcuttur. Emin olun yerlerine gelecek her oyuncu en az onlar kadar gelişecektir ve iyi olacaktır.

Evet, Veli an itibarı ile takımın önemli oyuncularından biridir ama hayati değildir. Veli'nin yerini bile dolduramayacaksak zaten kapatalım gidelim kulübü.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Son 10 sezonda derbilerden önce görülen kırmızı kartlardaki durum şu;

BJK 14 , Ts 6 , Gs 5 , Fb 2 şu bile durumu ortaya koyuyor şaka gibi.

Arkadaşlar kesin bilgiyi yazıyorum.

Veli'ye 1 milyon euro garanti teklif ettik. 1.4 istiyor.