Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963120 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Cenk ve Ba'nın ciddi kondisyon eksiği olacak.

Pektemek konusuna gelince. Pektemek artık 3.forvet olarak nitelendirilmeli.

Ve bir genç yabancı forvet alınmalı yazın. Çok sık sakatlanıyor pektemek varken 3 forvet diyemem artık ben. 2,25 forvetimiz var.

Başkan zaten demişti yatırım amaçlı genç yabancı bi forvet alacağız diye.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı adnan

Ve bir genç yabancı forvet alınmalı yazın. Çok sık sakatlanıyor pektemek varken 3 forvet diyemem artık ben. 2,25 forvetimiz var.
cenkin kondisyon eksiği olacagını düşünmüyorum.son iki haftadır ilk 11 başlıyo hafta başından beri idmanları kaçırması kondisyonunu o kadar da etkilemez.demba ba da fizik ve kondisyon eksiği olacağı aşikar zaten sakatlanmadan öncede yüzde yüze yakkaşmamıştı fiziği
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Çağrı

Biz de dahil gol açısından rezalet bir lig oluyor.

Lig lideriyiz gol ortalamamız ikinin altında. Anadolu takımlarına rezalet diyoruz bu durumda bu da bizim atak olarak seviyemizi gösteriyor malesef.

Normal şartlarda 17 maç bittiğinde 40 gole ulaşmış olması gerekir takımın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Lig lideriyiz gol ortalamamız ikinin altında. Anadolu takımlarına rezalet diyoruz bu durumda bu da bizim atak olarak seviyemizi gösteriyor malesef.

Az gol atıyoruz haklısın bu sezon Anadolu kulüpleri biraz daha iyi olsalardı bu gol yüzdemiz yeterli olur muydu bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İrfan

Beyler atılan-yenen gol muhabbeti filan üzerine bi tablo yaptım son 10 yılın verilerine göre..  :)

Biz şu an 14 Maçta 23 Atmış - 12 Yemişiz - 32 Puandayız.
We are Electric..!

Çevrimdışı ilhan mansız

Sene başından efektif hücum yapamamamızın en büyük sorun olduğunu defalarca yazdım. Bunun da en önemli sebebi özellikle Türkiye liginde çift ön liberolu oynamamaız. Üstüne anadolu takımları da daha çok oynatmama üzerine sahaya çıktıklarından iş daha da zorlaşıyor. Aslında sahaya sadece 4 hücum gücü yüksek oyuncuyla çıkıyoruz ve bence bu özellikle Türkiye liginde çok doğru bir uygulama değil. Örneğin Akhisar maçında Oğuzhan oyuna girmeseydi belki de maçı kaybedecektik.

Çevrimdışı Tolga

Beyler atılan-yenen gol muhabbeti filan üzerine bi tablo yaptım son 10 yılın verilerine göre..  :)

Biz şu an 14 Maçta 23 Atmış - 12 Yemişiz - 32 Puandayız.

Ellerine sağlık hocam :claps: :claps: Görülüyorki yine şampiyonlar arasında en az golle şampiyon olan takım biziz :)

Çevrimdışı İrfan

Ellerine sağlık hocam :claps: :claps: Görülüyorki yine şampiyonlar arasında en az golle şampiyon olan takım biziz :)

Aynen öyle :) Biz az golle oluyoruz şampiyon o yüzden dert edilecek durum yok  :) :ebebe:
We are Electric..!

Çevrimdışı adnan

bugün saat 15.00 itibariyle BEŞİKTAŞ-gs maçı için satılan bilet sayısı 6.592 imiş.Ben passolige karşı olmama rağmen sırf o (Hakaret Yasak)₅ ali dürüst ün açıklamları yüzünden gidip passo cıkarttım bu maç için.ama taraftarımızın cok da kanına dokunmamış sanırım bu açıklamlar ki ilgi yok suan
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ilhan mansız

bugün saat 15.00 itibariyle BEŞİKTAŞ-gs maçı için satılan bilet sayısı 6.592 imiş.Ben passolige karşı olmama rağmen sırf o (Küfür Yasak) ali dürüst ün açıklamları yüzünden gidip passo cıkarttım bu maç için.ama taraftarımızın cok da kanına dokunmamış sanırım bu açıklamlar ki ilgi yok suan
bu kadar azsa 35.000 i zor görürüz, çok yazık

Çevrimdışı Tolga

bugün saat 15.00 itibariyle BEŞİKTAŞ-gs maçı için satılan bilet sayısı 6.592 imiş.Ben passolige karşı olmama rağmen sırf o (Küfür Yasak) ali dürüst ün açıklamları yüzünden gidip passo cıkarttım bu maç için.ama taraftarımızın cok da kanına dokunmamış sanırım bu açıklamlar ki ilgi yok suan
Olimpiyat'ta oynanacak olması ve o tarihlerde havanın çok kötü olacağının da söylenmesi bunda etkilidir diye düşünüyorum.Öyle beklendiği kadar dolu olmaz taş çatlasa 30.000-35.000 arasında olur.Bence çok büyük beklentiye girmeyin taraftar orada maç izlemek istemiyor maalesef stadımız açılana kadar bu çileyi yaşayacağız.Keşke bu maç öğle saatlerinde olsaydı gidiş-dönüş açısından büyük sıkıntı olmazdı o zaman daha fazla kişi maça gelebilirdi.

Konya'da oynayabilseydik durum çok farklı olurdu.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla dün Selçuk olayından sonra bu lige ciddi anlamda şampiyonluğun zor olduğunu düşünüyorum.

En az geçen haftaki Fenerbahçe maçındaki penaltı kadar tartışılması gereken bir olay..

Selçuk önemli bir oyuncu her ne kadar çok formda olmasa da. Frikik olur gol olur..

Yüzde 1 milyon sarı kartlık pozisyona Beşiktaş kulübü ağzını dahi açmıyor..

Seni ilgilendriyor açman gerekiyor açacaksın.

Aynı şekilde sneijder "cinsel organını" kavrayıp Servete gösteriyor en az 3 ay fyuboldan men olması gerekirken yine ses yok..

Bunlar normal hatalar değil

Penaltı felan olsa çok önemsemiyorum ciddi ciddi hatalar olabilir yada ofsayt konuusnda insna gözü çok farklı görebiliyor o an. Ancak birisi direkt önünde ve faul verdiği halde veremiyor kartını, diğeride tv kamerasına çok net biçimde girmiş bir olay.

Bize de çok hakem hatası oldu bu sene. Lehimize 3 4 tane çok net sayabilirim. En basitinden Eskişehir maçındaki hatalar, Antepte gökhanın atılmaması, yine bi maçta Ersanın yüzde yüz kırmızını verilmemesi yada Trabzon maçındaki sosa hatası.. Ancak bunlar ile dünkü olay ve sneijder olayı arasında ciddi fark var.. Yorum farkı değil yani bu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

yönetim organizasyon yapsın mangal partisi :D hava çok kötü olmazsa biz hazırlığa başladık mangal için.

Çevrimdışı Kemal

Yazın satılsın satilsin derken bana Tukaka yaptınız hatirlatirim kardeşim  :)

Tek çare khouma Babacar

Çevrimdışı Türkay

Pektemek artık daha iyi görünüyor  :)

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

-rakiplerden enaz biri puan kaybettiğinde besiktasta o hafta puan kaybeder

bunu simdi yazıyorum yarın gerceğini gorursek bilinizki baskıyı kaldıramayan bir takımımız var... ha kacan pozisyon olurda yenemeyiz tamam o ayrı...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Pektemek artık daha iyi görünüyor  :)

bir sporcunun ilk yapması gereken şeyi yapmıyor, o yüzden sakatlanıyor. tek sorunu kendini korumaması. onun dışında bence gayet iyi bir oyuncu

Çevrimdışı okansosa

Bu sakatlıktan sonra inşallah kendisini korumayı öğrenir her topa ölümüne atlamamalı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kemal

Bu sinan engin in yatacak yeri yok

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ne sacmaliyor yine?
129 bin lira ceza kesilmiş kanala ona ağlıyor.

Çevrimdışı Kemal

Neymiş bu bir show programiymis birsürü kamera arkası insan ekmek yiyomus

Ulan her akşam birilerini dogruyosunuz her hafta bjk yi hakemlere hedef gosteriyosunuz sonra lo lo lo

Çevrimdışı Tolga

129 bin lira ceza kesilmiş kanala ona ağlıyor.
Beter olsunlar sabah akşam oturdukları yerden ona buna sallarken iyi ceza alırken kötü öyle mi.

Çevrimdışı Kemal

Sinan engin Fenerbahçeyi anlatırken gözleri parlıyor bu adam yıllarca nasıl içimizde görev yaptı inanılır gibi değil

Birde benim duyumum bu sıralar Veli yi FB ye getirmek için canla başla ugrasiyomus, Allahtan eski lobisi yok

Çevrimdışı Tolga

Sinan engin Fenerbahçeyi anlatırken gözleri parlıyor bu adam yıllarca nasıl içimizde görev yaptı inanılır gibi değil

Birde benim duyumum bu sıralar Veli yi FB ye getirmek için canla başla ugrasiyomus, Allahtan eski lobisi yok
Veli'de ne dinler ya onu :D