Selam Arkadaşlar,
MEdyada Veli'nin 1,8-1,6-1,7 ve hatta 2 milyon eur talep ediyor gibi rakamlar mevcut. Açık konuşacağım; şu an Arda Turan ve Gökhan Töre hariç hiç bir Türk oyuncu (tüm avrupa ve türkiye liglerinde oynayan oyuncular dahil) 1,5 milyon EUR üzeri alacak kalitede ve yeterlilikte değil. Yönetim Olcay ne alacaksa seneye onu teklif etsin, sanırım 1,2 milyon EUR. Hadi 100000,00 EUR da helalinden versin ama 1,3 milyon üzeri her cent Veli gibi bir oyuncuya fazla. Ve bu matematiğe sözleşmesi biten tüm oyuncularımız dahildir. Takımımızdaki hiç bir Türk oyuncuya 1,2 den fazla verilmemeli. MEsela Cenk'in 1,6 milyon EUR aldığını öğrendim, üzüldüm. Ona da 1,2 milyondan fazla verilmemeliydi.
Veli, Ersan, Serdar, Cenk, Mustafa, Ozzy, Kerim... hepsi Beşiktaş'ta gerçek oyuncu oldular. Hepsini biz yetiştirdik. Ve hepsinin üzerinden Bilic'in emeği mevcuttur. Emin olun yerlerine gelecek her oyuncu en az onlar kadar gelişecektir ve iyi olacaktır.
Evet, Veli an itibarı ile takımın önemli oyuncularından biridir ama hayati değildir. Veli'nin yerini bile dolduramayacaksak zaten kapatalım gidelim kulübü.