Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3964969 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Yalcin hamlesinin desteklenecek bir yani yoktu bence.
Yoneticiler aylarca yildiz stoper dediler.lescotu alacaz dediler.lescot olmayinca yalcini almak hangi mantiga sigardi orasi tartisilir.
Yazin da dedim yalcin gibi adamlar hamle oyuncusu olamaz cunku buyuk takim oyuncusu degiller.atinc gibi genclere sans vermek daha akillica olur.
Bugun yalcini almis olsak,pedroya ve kerime yarim sezon hic forma vermeyen benim bildigim Bilic Atinca asla forma vermezdi.

Yalcinin da takima ne kadar katkida bulunabilecegi buyuk bir muallak olurdu.

Yapilmasi gereken aylarca soylendigi gibi lescotu almakti.yoksa yalcin falan asla aradığımız oyuncu degil atinc ondan on gomlek ustun bir oyuncu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Zaten bize asgari 3 transfer lazım. Stoper, sağ bek ve orta saha. Devre arasında kaliteli bir oyuncu istiyorsak paramız sadece birine yetiyor. Bence o harcamayı orta sahaya yapmamız lazım. Sağ bek gelirse de sesimi çıkartmam tabii ki :) Dünkü maç bile gösterdi, serdar 5 defa hücuma geldi, 5 orta kesti hepsi ön direkte defanstan döndü :)

O noktada kararı biliç verecek, orta saha mı sağ bek mi? Bence Biliç orta saha diyecektir. Çünkü onun antrenörlük tarzı tempolu hücum ve top kontrolü şeklinde özetlenebilir. Bu da sağ bekten ziyade orta sahadan geçiyor. Yoksa bizde Marcelo veya Dani Alves vardı da sağ bekten oyun mu kurmadık? :)

Bilic ikisini de  istiyor  :D

Stoperi sonraya bırakabiliriz diyor sanırım 5-6 mişyon euro civarına İnler ve Linnes biter. Yaz dönemine de  7-10 milyon euroya tek atış Dede veya Balanta yapılabilir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tolga yı begenmezler  :evillol: oraya  çeh yazalım  :kop: 6 yabancı sahada  :alala: Atınç ekleyelim daha iyi olur

Kalkacak kalkacak rahat ol sınırsız kotasız geliyor  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yoneticiler aylarca yildiz stoper dediler.lescotu alacaz dediler.lescot olmayinca yalcini almak hangi mantiga sigardi orasi tartisilir.
Yazin da dedim yalcin gibi adamlar hamle oyuncusu olamaz cunku buyuk takim oyuncusu degiller.atinc gibi genclere sans vermek daha akillica olur.
Bugun yalcini almis olsak,pedroya ve kerime yarim sezon hic forma vermeyen benim bildigim Bilic Atinca asla forma vermezdi.

Yapilmasi gereken aylarca soylendigi gibi lescotu almakti.yoksa yalcin falan asla aradığımız oyuncu degil atinc ondan on gomlek ustun bir oyuncu.
Yalçın konusunda söylediklerine % 100 katılıyorum :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Atınç seni hayal kırıklığına Uğratmaz umarım Deniz herkes çok hevesli ondan pek sivri yorum yapmıyorum ama benim gördüğüm potansiyel sıfır.

Olup olabileceği bu sadece tecrübe kazanır. Demirspor maçında bir pozisyon oldu çok önemliydi benim için açık alanda kesemediği gibi nerdeyse bacağını kıracaktı.

Koordinasyon ve çabukluk Batuhan kadar kötü. Sadece teknik özelliklere bakıyoruz asıl yol aldıran fiziksel gelişim kapasitesidir bu da vücut değil.

Vucut bunun yüzde 10'u. Hız, hızlanma, denge, koordinasyon, güç en önemlileri ve bu 5'i de çok çok kötü Atınç'ta umarım ben haksız çıkarım.

Yalçın'a gelirsek onu Lescott'un alternatifi olarak alamaycaklardı ki. Yabancı stoper bakılacaktı yine Yalçın 4.stoper olarak alınacaktı şimdi söylemek kolay ama gerçekten iyi performans verirdi.

Yalçın şuan Egemen ile birdir gözümde o orada oynuyorsa bu da burada oynardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Burada sana katılmayacağım. Yalçın Beşiktaş'ta yetişmiş bir oyuncu. Ayrıca geldiği kasımpaşa ligin en az gol yiyen ekiplerinden biriydi. Yalçın'da ilk 11 oyuncusu idi. Evet, ben de herkes gibi lescott bekliyordum ama lescottun transfer edilmemesi ayrı, takımı yedekleyecek yalçın hamlesi ayrı. Yalçın gelmedi, Atınç'ı kazandık. Doğru, ama Atınç, Furkan gibi beklentilerin çok ama çok altında kalabilirdi. Yalçın ne kadar büyük bir risk ise Atınç da o kadar büyüktü. O günkü şartlar altında, bence Yalçın iyi bir hamle idi. Haaa, gelmemesi hayırlı olmuş Atınç'ı kazandık. Peki ya Atınç'ı kazanacağız diye gereksiz puanlar kaybetseydik ligde?

Tabii bunlar hep ihtimal :) sonuçta şu an iyi durumdayız Atınç ve BJK açısından. İyiki de gelmemiş Yalçın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Bu arda o Yalçın AYhan'ın her maçta oynadığı Belediye savunması sadece 4 takımdan gol yedi bu ligde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Atınç seni hayal kırıklığına Uğratmaz umarım Deniz herkes çok hevesli ondan pek sivri yorum yapmıyorum ama benim gördüğüm potansiyel sıfır.

Olup olabileceği bu sadece tecrübe kazanır. Demirspor maçında bir pozisyon oldu çok önemliydi benim için açık alanda kesemediği gibi nerdeyse bacağını kıracaktı.

Koordinasyon ve çabukluk Batuhan kadar kötü. Sadece teknik özelliklere bakıyoruz asıl yol aldıran fiziksel gelişim kapasitesidir bu da vücut değil.

Vucut bunun yüzde 10'u. Hız, hızlanma, denge, koordinasyon, güç en önemlileri ve bu 5'i de çok çok kötü Atınç'ta umarım ben haksız çıkarım.

Yalçın'a gelirsek onu Lescott'un alternatifi olarak alamaycaklardı ki. Yabancı stoper bakılacaktı yine Yalçın 4.stoper olarak alınacaktı şimdi söylemek kolay ama gerçekten iyi performans verirdi.

Yalçın şuan Egemen ile birdir gözümde o orada oynuyorsa bu da burada oynardı.
Atincin kesemedigi topu yalcin hic kesemez.fail ustune fail bir oyuncu hala nasil futbol oynuyor anlamis degilim onun yedigi calimlari ben yemem :).

Yalcin yerine bir baska alternatif olsa dusunulurdu ama yalcin yilin en balon transferi olurdu.artik yedigi calimlardan kacirdigi adamlardan duvarlari yumruklardik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Atincin kesemedigi topu yalcin hic kesemez.fail ustune fail bir oyuncu hala nasil futbol oynuyor anlamis degilim onun yedigi calimlari ben yemem :).

Yalcin yerine bir baska alternatif olsa dusunulurdu ama yalcin yilin en balon transferi olurdu.artik yedigi calimlardan kacirdigi adamlardan duvarlari yumruklardik..

E bu çalımları ve golleri Belediye'de neden yemiyor peki :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Olaya biraz da şöyle bakıyorum. Yaz sezonu gelmeden 10 milyon euro harcayabiliriz ve Töre'yi almıyoruz demişlerdi yıkılmıştım. Gerçekten küsmüştüm takıma.

Rezalet geçmesi beklenen transfer döneminden ; Sosa , Ba , Cenk , Töre çıktı. Takımı taşıyan 4 adam.

Hayalimdeki takım şu olur olmaz bilinmez ;

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Törinho Veli İnler Olcay

Sosa Ba

Sadece 3 transfer bizi 3 yıl götürür. Adam bile almasalar sadece 2-3 milyon euro harcayıp genç yetenek bile alsalar bu kadrı bizi 3 yıl en az götürür.

Gördüğüm kadarı ile 4-4-2 cisin :) Kadro ok, tek itirazım Dede. Tarzını pek beğenmiyorum. Sağlam defans da saatli bomba tarafı da var Bülent gibi. Daha çok Subotiç Hummels tarzı bir adam almak lazım bence. John Terry fena olmaz gelecek sene :) 1 sene Pedro'ya sensei lik yapar, hem de defansı toparlar :) Yıllık 2 milyona gelir bize :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ALI RIZA

Kalkacak kalkacak rahat ol sınırsız kotasız geliyor  :lol:
gelmez malesef gelemez sınırsız şartı çok zor bu sefer anadolu klüpleri batar biter...! passo maça giden yok sonucta ne olacak ?

"Şampiyonluk maçımızı yeni stadta oynarız" ben aylardır bu cümle ile yatıp kalkıyorum. Safları sıklaştıralım dostlar.. Sonrasında süper bir kanat forvet ve 1.sınıf çift yönlü ortasaha :)

Çevrimdışı Deniz

E bu çalımları ve golleri Belediye'de neden yemiyor peki :)
Belediye yalcindan dolayi degil kalecisi sayesinde bu kadar az gol yedi.volkan babacan kariyerinin en iyi sezonunu cikartiyor her mac inanilmaz kurtarislar yapiyor.su an ligin en formda kalecisi.

Çevrimdışı Çağrı

gelmez malesef gelemez sınırsız şartı çok zor bu sefer anadolu klüpleri batar biter.... passo maça giden yok sonucta ne olacak ?

Valla geliyor Ali Rıza oralarını hiç düşünmüyorlar.

Altyapı sınırı koyacaklar diyeceklerki 25 oyuncu kaydedebilirsin 10 tanesi yerli olacak 5 tanesi altyapından olacak kalanı serbest.

Birkaç tane de yabancı kotası olur 23 yaş altı oyuncular alınsın diye 24 yaş üzerine milli sayısı koyarlar.

Tipik Belçika'nın sistemini copy paste yapacaklar :)

Aslında iyi scoutingleri varsa anadolu takımlarına yarar bu yerli oyuncular oralarda da çok maaşlar alıyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Belediye yalcindan dolayi degil kalecisi sayesinde bu kadar az gol yedi.volkan babacan kariyerinin en iyi sezonunu cikartiyor her mac inanilmaz kurtarislar yapiyor.su an ligin en formda kalecisi.

Deniz yapma tek kaleciyle olacak iş mi bu :)

O zaman Gs hiç gol yememesi lazım ya da Chelsea. Takım savunmaları çok iyi ama Yalçın havadan top geçirmiyor izliyorum son 5-6 haftadır merakımdan.

Özetlere bak gerçekten farkedeceksin Yalçın da en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bize gelse aynısı olurdu demiyorum ama hakkını vermek lazım adamın. Yanındaki partneri ile süper uyum yakalamış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

"Şampiyonluk maçımızı yeni stadta oynarız" ben aylardır bu cümle ile yatıp kalkıyorum. Safları sıklaştıralım dostlar.. Sonrasında süper bir kanat forvet ve 1.sınıf çift yönlü ortasaha :)

O dediğin yer 2016'da alınır ve ben Perisic'i görmek istiyorum sol açıkta  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Deniz yapma tek kaleciyle olacak iş mi bu :)

O zaman Gs hiç gol yememesi lazım ya da Chelsea. Takım savunmaları çok iyi ama Yalçın havadan top geçirmiyor izliyorum son 5-6 haftadır merakımdan.

Özetlere bak gerçekten farkedeceksin Yalçın da en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bize gelse aynısı olurdu demiyorum ama hakkını vermek lazım adamın. Yanındaki partneri ile süper uyum yakalamış.
Gs iki sezondur muslera sayesinde az gol yedi ama bu sene muslera formsuz ve kale yol gecen hanina dondu.iki senedir de muslera sayesinde millet semih kayayi yildiz sandi durdu ama muslera bir tokezledi defans da rezil oldu.

İbb nin istatistiklerine bakin kalesine en az Beşiktaş kadar sut cekilmistir.ama tolga %50 yiyorsa volkan babacan %20 yiyor bu sezon.

İbbnin kalesinde volkan babacan degil de cenk gonen gibi bir anadolu takimi duzeyinde kaleci olsaydi su an ligin en az gol yiyen takimi olmanin yanından bilr geçemezdi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla geliyor Ali Rıza oralarını hiç düşünmüyorlar.
Altyapı sınırı koyacaklar diyeceklerki 25 oyuncu kaydedebilirsin 10 tanesi yerli olacak 5 tanesi altyapından olacak kalanı serbest.
Birkaç tane de yabancı kotası olur 23 yaş altı oyuncular alınsın diye 24 yaş üzerine milli sayısı koyarlar.
Tipik Belçika'nın sistemini copy paste yapacaklar :)
Aslında iyi scoutingleri varsa anadolu takımlarına yarar bu yerli oyuncular oralarda da çok maaşlar alıyor
Kimi alacaklar ? uefa finansal durumu ne yapacaklar ? kota bir kaç yıl daha uygulanır klüpler toparlanmaları gerek...! gs hala açıklanmadı ceza neden almıyor seref yoksunlar...!  :alala: fener zaten aziz beğ elinde taraftar ile cephede  :evillol: tek bizde  fikret bey ve lafları var  :akuma: umarım seneye yumuşar taraftar a karşı tavrı değişir  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Gs iki sezondur muslera sayesinde az gol yedi ama bu sene muslera formsuz ve kale yol gecen hanina dondu.iki senedir de muslera sayesinde millet semih kayayi yildiz sandi durdu ama muslera bir tokezledi defans da rezil oldu.

İbb nin istatistiklerine bakin kalesine en az Beşiktaş kadar sut cekilmistir.ama tolga %50 yiyorsa volkan babacan %20 yiyor bu sezon.

İbbnin kalesinde volkan babacan degil de cenk gonen gibi bir anadolu takimi duzeyinde kaleci olsaydi su an ligin en az gol yiyen takimi olmanin yanından bilr geçemezdi :)

Volkan'ın formuna itiraz etmiyorum ben gerçekten çok iyi durumda hatta fener onu alıp Mert'i elden çıkaracak gibi duruyor.

Semih'e de pek katılmıyorum Semih çok iyi bir süpürücü stoper belki abartıldığı kadar değil ama hava hakimiyeti ve top tekniği dışında çok iyi bir stoper.

Sakin fiziksel özellikleri vasatın üstünde. Serdar Aziz'in bir tık üstü. Atınç ile kıyaslanamaz biri süpürücü biri kesici ama Atınç kesici olarak Semih'in seviysine gelsin zaten yıldız olur Türkiye'de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kimi alacaklar ? uefa finansal durumu ne yapacaklar ? kota bir kaç yıl daha uygulanır klüpler toparlanmaları gerek.... gs hala açıklanmadı ceza neden almıyor seref yoksunlar....  :alala: fener zaten aziz beğ elinde taraftar ile cephede  :evillol: tek bizde  fikret bey ve lafları var  :akuma: umarım seneye yumuşar taraftar a karşı tavrı değişir  :ok:

Anadolu takımlarının çok sorunu yok. Bir de zaten uefa Avrupa'ya almıyor başka bir şey yapamıyor kulüplere Anadolu takımları zaten gidemiyor.

Mesela Antep kısıtlı bütçeyle çok iyi iki genç yabancı aldı. Arokoyo ve Camara.

Demba Camara sakat şuan dönsün herkes bu ne yahu diyecek 2 yıldır takibimde olan oyuncuyu sudan ucuza aldılar.

En azından potansiyeli olmayan yerliler yerine böyle adamları 100 bin euroya alırlar her sene bir tanesini 3-4 milyon euroya okuturlar  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yabancı sınırının kalkması üç büyüklere çok bir şey değiştirmez ama Anadolu takımları akıllı davranırsa mali durumlarını oyuncu satışıyla çok düzeltirler.

Akıllı olsunlar Fransa 2 ve 3. ligini tarayıp 5 oyuncu alsınlar 1 milyon euroya 1-2 'si tutsa  1 yıllık bütçeni çıkarırsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yabancı sınırının kalkması üç büyüklere çok bir şey değiştirmez ama Anadolu takımları akıllı davranırsa mali durumlarını oyuncu satışıyla çok düzeltirler.

Akıllı olsunlar Fransa 2 ve 3. ligini tarayıp 5 oyuncu alsınlar 1 milyon euroya 1-2 'si tutsa  1 yıllık bütçeni çıkarırsın.
Haklisin ama anadolu takimlari ilk etapta cok zorlanacak.
Antep genclerbirligi antalya eskisehir gibi takimlar sirf yabanci kontenjani var diye 3 kurusluk yerlo oyuncuyu milyon dolarlar karsiliginda buyuklere sattilar.o devir kapanacak :)

Çevrimdışı Tolga

Yalçın'ın Başakşehir'de iyi gözükmesinin asıl sebebi oynadıkları oyun sistemidir.Arkada kalabalık bekleyen iyi savunma yapmaya çalışan bir takım.Bizde öyle oynasak Yalçın yıldız olur ama biz öyle oynamıyoruz.Geniş alanda Yalçın kimle 1 e 1 kalsa atılırdı çünkü tek hamleli bir oyuncu.Düşünün Ferrari geldiğinde M.Denizli savunma ağırlıklı bir futbol oynatıyordu ve o sistemde takımın yıldızıydı sonra ne oldu Schuster geldi tam tersi açık bir futbol oynatmak istedi ve Ferrari'nin tüm defosu ortata çıktı.Bu iş birazda takımın oyunuyla alakalı.Ben Yalçın'ın gelmemesine sevindim.Bundan sonra bu takıma alınacak yerli oyuncunun mutlaka bölgesinde fark yaratması şart yoksa almaya hiç gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Haklisin ama anadolu takimlari ilk etapta cok zorlanacak.
Antep genclerbirligi antalya eskisehir gibi takimlar sirf yabanci kontenjani var diye 3 kurusluk yerlo oyuncuyu milyon dolarlar karsiliginda buyuklere sattilar.o devir kapanacak :)

Aynen öyle ama onlara sorsan farklı düşünüyorlar.

Onlar en kalitesiz yerli oyuncuya 500 bin maaş ödüyoruz takımın yıllık gideri 15 milyon oluyor biz aynı yetenekte yabancı alsak maaşlar 5 milyona inecek diyorlar.

Yani uzun vadede bütçeden artı sağlayackalarını düşünüyorlar bakalım ne olacak  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yalçın'ın Başakşehir'de iyi gözükmesinin asıl sebebi oynadıkları oyun sistemidir.Arkada kalabalık bekleyen iyi savunma yapmaya çalışan bir takım.Bizde öyle oynasak Yalçın yıldız olur ama biz öyle oynamıyoruz.Geniş alanda Yalçın kimle 1 e 1 kalsa atılırdı çünkü tek hamleli bir oyuncu.Düşünün Ferrari geldiğinde M.Denizli savunma ağırlıklı bir futbol oynatıyordu ve o sistemde takımın yıldızıydı sonra ne oldu Schuster geldi tam tersi açık bir futbol oynatmak istedi ve Ferrari'nin tüm defosu ortata çıktı.Bu iş birazda takımın oyunuyla alakalı.Ben Yalçın'ın gelmemesine sevindim.Bundan sonra bu takıma alınacak yerli oyuncunun mutlaka bölgesinde fark yaratması şart yoksa almaya hiç gerek yok.
Aynen ben de bunu demeye calisiyorum :)