Yalcin hamlesinin desteklenecek bir yani yoktu bence.
Yoneticiler aylarca yildiz stoper dediler.lescotu alacaz dediler.lescot olmayinca yalcini almak hangi mantiga sigardi orasi tartisilir.
Yazin da dedim yalcin gibi adamlar hamle oyuncusu olamaz cunku buyuk takim oyuncusu degiller.atinc gibi genclere sans vermek daha akillica olur.
Bugun yalcini almis olsak,pedroya ve kerime yarim sezon hic forma vermeyen benim bildigim Bilic Atinca asla forma vermezdi.
Yalcinin da takima ne kadar katkida bulunabilecegi buyuk bir muallak olurdu.
Yapilmasi gereken aylarca soylendigi gibi lescotu almakti.yoksa yalcin falan asla aradığımız oyuncu degil atinc ondan on gomlek ustun bir oyuncu.
Atınç seni hayal kırıklığına Uğratmaz umarım Deniz herkes çok hevesli ondan pek sivri yorum yapmıyorum ama benim gördüğüm potansiyel sıfır.
Olup olabileceği bu sadece tecrübe kazanır. Demirspor maçında bir pozisyon oldu çok önemliydi benim için açık alanda kesemediği gibi nerdeyse bacağını kıracaktı.
Koordinasyon ve çabukluk Batuhan kadar kötü. Sadece teknik özelliklere bakıyoruz asıl yol aldıran fiziksel gelişim kapasitesidir bu da vücut değil.
Vucut bunun yüzde 10'u. Hız, hızlanma, denge, koordinasyon, güç en önemlileri ve bu 5'i de çok çok kötü Atınç'ta umarım ben haksız çıkarım.
Yalçın'a gelirsek onu Lescott'un alternatifi olarak alamaycaklardı ki. Yabancı stoper bakılacaktı yine Yalçın 4.stoper olarak alınacaktı şimdi söylemek kolay ama gerçekten iyi performans verirdi.
Yalçın şuan Egemen ile birdir gözümde o orada oynuyorsa bu da burada oynardı.