Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979921 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Hocam bu adam tam bizim aradığımız stoper. Dinamo gibi çoğu maçını izlemiştim Fransa'da oynarken. Emenike gibi hızlı adamları kim tutacak diye bir sorunumuz kalmaz ayrıca hava toplarında da çok sağlamdır. Bir ara İngiliz basınında sık sık haberler çıkıyordu kiralık olarak bize gelecek diye umarım doğrudur.
Kiralık olayı devre arası için bizim için en iyi tercih olur zaten ama bi de yabancı sınırlaması var. Biliç kolay kolay takımı bozmuyor Pedro-Ersan ikilisinden de kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum ama sınırlama kalkarsa kiralık Zouma anlattığına göre fena olmaz :)

Çevrimdışı Tolga

O biraz zor gibi abi yani en az 3 fark olmalı ya da iyi bi  stoper yani gs maçına kadar bu huyu düzeltmek zor ekstra olarak bizde dolu sakat var ama şöyle de bir şey var eğer bu kısıtlı kadro ile antepi yenersek çok iyi olur
Bu biraz da motivasyon ve kadro kalitesiyle alakalı tabi.Hemen olmaz bu da.Maç kazanma alışkanlığını elde ettiğimiz zaman kötüyken de kazanacağımız maçların olacağını düşünüyorum.Yeter ki bu yarışın içerisinde hep olalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Sakatlıklar var ama mesela BA gs maçına kadar yetişse bile eski formunda olamaz keza diğer sakatlarda aynı şekilde. Ama bir şekilde kazanmalıyız ve havalarını söndürmeliyiz
Ba tek vuruş golcüsü zaten şu anda da fiziği tam olarak hazır değil daha %60 larda. Ba'ya yeter ki sen pozisyon hazırla ölüsüde atar orada sıkıntı yok. Veli de 1. derecede yırtık var maksimum 1 hafta uzak kalır. Ersan'ın olmaması fazla sıkıntı yaratmaz çünkü syoper bölgesi Pedro dışında vasat .

Çevrimdışı Türkay

Bu biraz da motivasyon ve kadro kalitesiyle alakalı tabi.Hemen olmaz bu da.Maç kazanma alışkanlığını elde ettiğimiz zaman kötüyken de kazanacağımız maçların olacağını düşünüyorum.Yeter ki bu yarışın içerisinde hep olalım.

Antep maçını kazandığımız takdir de öncekinden daha çok özgüven sahibi olucaz İnşallah yeter ki antepi yenelim
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Gençler araştıracağım şimdi ama bilen var mı aranızda

Linnes şampiyonlar ligi ve uefa'da eleme oynadı bize gelirse devre arasında oynayabilecek mi acaba?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Udinese'nin scoutları duruyorsa onları getirebiliriz ilerleyen yıllarda.

fakat bu iş öyle kolay değil inanılmaz bütceler ayrılıyor oyle 3kişiylede değil bildiğiniz ordu calısıyor:)) duzenli aktarılan paralar ve maaslar dolayısıyla bizde o cok ama cok zor işler:))

Çevrimdışı Türkay

Ba tek vuruş golcüsü zaten şu anda da fiziği tam olarak hazır değil daha %60 larda. Ba'ya yeter ki sen pozisyon hazırla ölüsüde atar orada sıkıntı yok. Veli de 1. derecede yırtık var maksimum 1 hafta uzak kalır. Ersan'ın olmaması fazla sıkıntı yaratmaz çünkü syoper bölgesi Pedro dışında vasat .

Yani gs maçına yetişirler umarım hepsi şu maçı atlatsak zaten sakatlıklarda diğer maçlarda büyük problem yaşatmaz bize

Çevrimdışı cisse557

Döneklik onların kanına işlemiş ne demişler huylu huyundan vazgeçmez bunlarınki de o hesap aslında :)
Aynen hocam bunlar için sözünde durmak, karakterli olmak çok da önemli değil yeter ki sezon sonunda kupa verin ellerine.

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık olayı devre arası için bizim için en iyi tercih olur zaten ama bi de yabancı sınırlaması var. Biliç kolay kolay takımı bozmuyor Pedro-Ersan ikilisinden de kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum ama sınırlama kalkarsa kiralık Zouma anlattığına göre fena olmaz :)
Bilic'e Zouma'yı alalım mı diye sorsun yönetim havalara uçar. Yani fena mı olur şöyle bir kadro ile başlasak ikinci yarıya.

Tolga
Linnes
Pedro
Zouma
İsmail
Veli
Gökhan İnler
Töre
Olcay
Sosa
KOBRA

Yedekler
Cenk
Ersan
Motta
Atiba
Ozi
Kerim
Tosun Paşa

Çevrimdışı Tolga

Linnes şampiyonlar ligi ve uefa'da eleme oynadı bize gelirse devre arasında oynayabilecek mi acaba?
Ben o kuralın değiştiğini hatırlıyorum galiba 1 oyuncu oynatabiliyoruz Avrupa'da oynamış olan ama emin değilim.

Çevrimdışı cisse557

Ersan iyileşmiş zaten. Yarınki maçta oynayacakmış.

Çevrimiçi Samet Ç

fakat bu iş öyle kolay değil inanılmaz bütceler ayrılıyor oyle 3kişiylede değil bildiğiniz ordu calısıyor:)) duzenli aktarılan paralar ve maaslar dolayısıyla bizde o cok ama cok zor işler:))
Biliyorum hocam ama benimkisi hayal işte. Udinese'nin scoutları zamanında ne oyuncular çıkartmıştı. Hala Udinese'de görev yapıyorlar mı bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Biliyorum hocam ama benimkisi hayal işte. Udinese'nin scoutları zamanında ne oyuncular çıkartmıştı. Hala Udinese'de görev yapıyorlar mı bilmiyorum.
Porto'nun scout ekibini alsak ya :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Oynayabiliyor abi. Yanılmıyorsam uefa devre arası transfer döneminden sonra takımlardan yeni bir liste istiyordu.

Çevrimdışı Çağrı

Ben o kuralın değiştiğini hatırlıyorum galiba 1 oyuncu oynatabiliyoruz Avrupa'da oynamış olan ama emin değilim.

3 oyuncu değişimine izin var totalde.

Şampiyonlar liginden gelenlerde de sorun yok.

Ama aynı sezonda Uefa Avrupa liginde ön eleme oynamış adam nasıl oluyor acaba?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cisse557

Bilic'e Zouma'yı alalım mı diye sorsun yönetim havalara uçar. Yani fena mı olur şöyle bir kadro ile başlasak ikinci yarıya.

Tolga
Linnes
Pedro
Zouma
İsmail
Veli
Gökhan İnler
Töre
Olcay
Sosa
KOBRA

Yedekler
Cenk
Ersan
Motta
Atiba
Ozi
Kerim
Tosun Paşa
Hocam fena ne demek ilk 11 i geçtim o yedekler ne öyle  :D

Çevrimdışı adnan

Biz yukarıda tutunmaya böyle devam edelim gerisi sıkıntı degil.açıkcasi benim dusuncem bu sene rakibimiz fener.para alamayan topculara yeni t.d nin gaziyla kac mac daha kazandirabilcekler.basketbolda patlak verdiler zaten adamlari tek tek gidiyo.sira futbola da gelicek o yuzden ne bu konya macini ne de gs yi gozumde buyutmuyorum
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Çağrı

Udinese Porto'dan çok daha iyi bu konuda onbların sıkıntısı Porto kadar bütçeleri yok.

Udinese ekini alamasak da bir tanesini alıp bu yapıyı kurması için buraya getirmek gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

oynayabiliyor diye biliyorum.

Çevrimdışı Tolga

Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama oynatabilme ile ilgili bir değişiklik olduğunu biliyorum o kadar.Yine de bunu iyice araştırmak lazım.

Çevrimdışı Türkay

Porto'nun scout ekibini alsak ya :lol: :lol: :lol:

Holosko + bir miktar para  :lol: Gerçi holosko olmadığına göre artık Necip + bir miktar para  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Hakan Bilgin

çeyrek finale çıkmadan oynayamaz çünkü moldenin uefa elemelerinde oynadı linnes
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez