Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980124 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Ersan 2 milyon istiyorsa 2 milyon verecek bi takım bulabiliyorsa gidebilir.

Çevrimdışı Tolga

İlk defa Gs ya da Fb'nin bir maçında puan kaybederler dedim gitti Gs bugün fark attı.Sorsan maçtan önce 1-0 olsun bizim olsun derlerdi şaka gibi valla bir daha ağzımı açmayacağım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Neredeyse tamamı doğrudur.

Ersan hariç 2 filan isteyeceğini sanmam alamayacağını bilir ha Fener ya da Gs kafasını karıştırdıysa bilemem.

Gs'yi geri aldım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Ben sivastan hiç umutlu değildim fb nin her zamanki gibi farkı alacağını tahmin edebiliyordum ne de olsa sivas fenerin kalesi hangi maçta 4 ten aşağı gol yemedi ki fb'den.

Çevrimdışı Çağrı

Bu haberlere inanmıyorum ben ya da inanmak istemiyorum.

Bu kadar iyi arkadaş yerli oyuncularımız hepsi de aynı seviyede aşağı yukarı diğerleri 1.4 imza atarken 2'ye imzalarsan nasl bakacaksın yüzüne soyunma odasında?

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Konyadan umutluydum da fena dağılmışlar. En azından farklı yenilmeleri iyi oldu. Bizim maça rahat çıkamayacaklar gs den fark yedik Bjk elek eder psikolojisi ile çıkabilirler  :D

Çevrimdışı Çağrı

Konyadan umutluydum da fena dağılmışlar. En azından farklı yenilmeleri iyi oldu. Bizim maça rahat çıkamayacaklar gs den fark yedik Bjk elek eder psikolojisi ile çıkabilirler  :D

Trabzon'a karşı da bunu savunmuştum herkes üstüme atlamıştı niye kazansınlar bırak kaybetsinler diye  :D

Kazanan takım rahatlıyor ters psikoloji. Ama bizim maça var daha o zamana kadar çelme takan çıkar bunlara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben sivastan hiç umutlu değildim fb nin her zamanki gibi farkı alacağını tahmin edebiliyordum ne de olsa sivas fenerin kalesi hangi maçta 4 ten aşağı gol yemedi ki fb'den.
Sivas başkanı, Fenerbahçe kongre üyesi. Ancak yine de geçen sene yendiler.  :tabe:

Çevrimdışı cisse557

Bu haberlere inanmıyorum ben ya da inanmak istemiyorum.

Bu kadar iyi arkadaş yerli oyuncularımız hepsi de aynı seviyede aşağı yukarı diğerleri 1.4 imza atarken 2'ye imzalarsan nasl bakacaksın yüzüne soyunma odasında?

2 milyonu isteyebilecek tek mantıklı seçenek olarak şimdi ben 2 diyeyim onlara 1.4 e 1.3 e kadar düşerler ben 1.4 istersen Fikret başkan onu 1 e düşürmeye kalkar falan diye düşünmüş olabilirler  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yarın Gökhan Süzen canını dişine takacaktır. Antep te bir tek ondan çekiniyorum. Birini daha sakatlamasın

Çevrimdışı cisse557

Sivas başkanı, Fenerbahçe kongre üyesi. Ancak yine de geçen sene yendiler.  :tabe:
Ben içerde fener bunlara hep 4-5 atıyor diye hatırlıyorum bu şike senesinde de farklı kazanmışlardı. Arada da yensinler o kadar da olsun abi  :)

Çevrimdışı cisse557

Trabzon'a karşı da bunu savunmuştum herkes üstüme atlamıştı niye kazansınlar bırak kaybetsinler diye  :D

Kazanan takım rahatlıyor ters psikoloji. Ama bizim maça var daha o zamana kadar çelme takan çıkar bunlara.
Sen gs açısından bakmışın galiba hocam :) ben konya maçı için demiştim.

Çevrimdışı Çağrı

2 milyonu isteyebilecek tek mantıklı seçenek olarak şimdi ben 2 diyeyim onlara 1.4 e 1.3 e kadar düşerler ben 1.4 istersen Fikret başkan onu 1 e düşürmeye kalkar falan diye düşünmüş olabilirler  :lol:

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sen gs açısından bakmışın galiba hocam :) ben konya maçı için demiştim.

Anlamak istediğim gibi anlamıişım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Bizim bu gs ye yenilmememiz lazım o kadar dalga geçtik yenilirsek fena makara yaparlar bizimle.

Çevrimdışı Tolga

Bizim bu gs ye yenilmememiz lazım o kadar dalga geçtik yenilirsek fena makara yaparlar bizimle.
Sakatlarımız düzelmezse işimiz zor

Çevrimdışı cisse557

Haber1903 özel haber geçmiş. Linnes için sözlü olarak molde ile anlaşmışız.

Çevrimdışı Tolga

Özel haberleri genelde doğru oluyor o yüzden bu habere inanıyorum umarım transfer olumlu sonuçlanır :)

Çevrimiçi Samet Ç

Doğrudur büyük bir ihtimalle. Bir de Gökhan İnler olsa tadından yenmez.

Çevrimdışı Tolga

Doğrudur büyük bir ihtimalle. Bir de Gökhan İnler olsa tadından yenmez.
Birde dediğin gibi Gökhan alınsa müthiş olur :claps: :claps:

Çevrimdışı cisse557

Sakatlarımız düzelmezse işimiz zor
O zamana kadar başka sakatlıklar yaşanmazsa Demba ba ve Veli yetişir. Veli bugün denenmiş iyi olmadığı için kadrodan çıkarılmış denendiğine göre durumu kötü değil demek ki. Ama form durumları da önemli genelde sakatlıktan yeni çıkanlardan hemen verim alamadık.

Çevrimdışı Tolga

O zamana kadar başka sakatlıklar yaşanmazsa Demba ba ve Veli yetişir. Veli bugün denenmiş iyi olmadığı için kadrodan çıkarılmış denendiğine göre durumu kötü değil demek ki. Ama form durumları da önemli genelde sakatlıktan yeni çıkanlardan hemen verim alamadık.
Mesela Demba Ba en formda olduğu zaman Ts maçında sahadaydı.Hiç sakatlanmadan aynı form grafiğini devam ettirip derbiye çıksaydı müthiş işler yapar derdim ama şimdi yetişse bile ki yetişeceğini düşünüyorum aynı etkili futbolunu oynayabilir mi bilemiyorum açıkçası.

Çevrimiçi Samet Ç

Birde dediğin gibi Gökhan alınsa müthiş olur :claps: :claps:
Son çıkan haberleri iyice araştırdım. Birde Gökhan'ın Beşiktaş'lı olduğunu duyunca baya ümitlendim. Yanılmıyorsam Napoli'de kurtulmak istiyor yaşı yüzünde olabilirliği yüksek bir transfer iddiası.

Çevrimdışı adnan

Demba ba ve veli haftaya akhisar macinda sahaya cikar gorursunuz.belki demba ba riske edilmez.cok sakat veriyoruz ama bir o kadar da erken döndürüyo saglik ekibi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı cisse557

Ben de pek görmedim özel haberlerinin yalan olduğunu :)
Linnes ve İnler'i alırsak yedeklerimizden bile ilk 3 e oynayacak kadro çıkar.
Bu sene acayip doğru hamleler yapıyoruz alışkın değiliz böyle şeylere bunların yanında Selçuk Şahini falan almayalım mı?  :evillol: