Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980262 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 19:49:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar kendi işimii kendimiz yapmalıyız önümüze gelene çakıp geçicez başka yolu yok bunun :) yarın antep sonra diğeri sonra diğeri lig uzun bir maraton ama her maç final gibi olmalı inşallah yarın puan kaybetmeden tamamlarız ...

Çevrimdışı Kemal

Nasıl bir takım Konya anlamadım, defans rezalet zaten 1. golde 14 numara toptan korkup kıçını dönüyo ona çarpıp top gol oluyo, 2. gole bişey diyemem tek ve temiz vurdu. 3. Golde zaten defans ayağından kaçırdı.

İlersi zaten rezalet , bu nedir arkadaş bu ligden cacık olmaz. Dünkü maçıda izledim onlar bunlardan beter.

Çevrimiçi Samet Ç

twitter dan 2 sene önce takip ederdim. daha hic doğru dediğini hatırlamıyorum :D
Ne bileyim görünce yazdım. Büyük bir ihtimalle doğrudur. Çünkü sağ bek zaten alacağız. İsim de vermemiş adam açıklandığı zaman milletin takdirini kazanır bu adamın dediği doğruymuş diye.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 19:51:52
arkadaşlar bunun muhabbetinin yapılması ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de kongre üyesi bir abimizden ve divan kurulu üyesi abiizden aldığım bilgiye göre hem sağ bek hem de orta sahaya bir oyuncu alınmış , ayrıca ersan cenk mustafa ile yeni mukavele konusunda anlaşılmış veli ile de ön bir mutabakat sağlanmış ne kadar doğru bilmiyorum ...

Çevrimiçi Samet Ç

arkadaşlar bunun muhabbetinin yapılması ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de kongre üyesi bir abimizden ve divan kurulu üyesi abiizden aldığım bilgiye göre hem sağ bek hem de orta sahaya bir oyuncu alınmış , ayrıca ersan cenk mustafa ile yeni mukavele konusunda anlaşılmış veli ile de ön bir mutabakat sağlanmış ne kadar doğru bilmiyorum ...
Orta saha inşallah İnler'dir. Bir kaç gün önce haber1903 oyuncunun menajerlik şirketine ulaşmış transferi sormuştu şirkette cevap vermemişti.

Çevrimdışı Tolga

Umarım dediğin olur hocam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu devre arası transfer dönemi ne zaman başlıyor ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Nasıl bir takım Konya anlamadım, defans rezalet zaten 1. golde 14 numara toptan korkup kıçını dönüyo ona çarpıp top gol oluyo, 2. gole bişey diyemem tek ve temiz vurdu. 3. Golde zaten defans ayağından kaçırdı.

İlersi zaten rezalet , bu nedir arkadaş bu ligden cacık olmaz. Dünkü maçıda izledim onlar bunlardan beter.
konya dedikleri eğer bu oyunculardan ibaretse maalesef küme düşerler. berbat bir takım. gese hiçbirşey oynamadan 3 gol attı. kocaman koşu kalitesine biraz daha dikkat etmeli  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 20:02:37
Umarım dediğin olur hocam :)
inşallah valla arkadaşlar ben de gökhanla sağ bekte çek cumhuriyetinde oynanayan çocuğu çok istiyorum martin linnes konusunda ise fikret demirer ileride çok iyi ama fiziği zayıf diye rapor yazmış diye duydum..

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah valla arkadaşlar ben de gökhanla sağ bekte çek cumhuriyetinde oynanayan çocuğu çok istiyorum martin linnes konusunda ise fikret demirer ileride çok iyi ama fiziği zayıf diye rapor yazmış diye duydum..
Kaderabek zor bence 5-6 milyon çekerler ona. Ben zaten Linnes ve Kaderabek'e fit olurum sağ bek için.

Çevrimdışı Tolga

Bu devre arası transfer dönemi ne zaman başlıyor ?
6 Ocak 2015'te başlayıp 2 Şubat 2015'te bitecekmiş
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Gs sonuna kadar götürebileceğini snamıyorum sadece oyunla olmuyor.

Maaşlarını biraz daha alamazlarsa çok ciddi sorunlar oluşacak bunlar da baya etkiler.

Avrupa'dan elendiler maç tempoları iyice düşecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Konya kadar ağır oynayan takım bayadır görmemiştim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

6 Ocak 2015'te başlayıp 2 Şubat 2015'te bitecekmiş
Gese nasıl karabüke oyuncu gönderdiğini kapa bildirdi o zaman  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Demireer'in yaptığı işi takdir etmek gerek.

Yalnız bazı şeyleri yeni keşfettiğiiz onların yıllardır olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ufuk Pak ve Fikre Demirer Avrupa'da 3. sınıf gözlemci bile değiller. Yabancı bir takviye gerekiyor buraya da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Demireer'in yaptığı işi takdir etmek gerek.

Yalnız bazı şeyleri yeni keşfettiğiiz onların yıllardır olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ufuk Pak ve Fikre Demirer Avrupa'da 3. sınıf gözlemci bile değiller. Yabancı bir takviye gerekiyor buraya da.
Udinese'nin scoutları duruyorsa onları getirebiliriz ilerleyen yıllarda.

Çevrimdışı Kemal

h.kabze denen adama bufe acacan dıyecenkı sen top oynama kardeş tost falan sat daha basarılı olursun, bu nasıl bır kalastır olamaz boyle sey

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cisse557

Yaw bu renkliler geçen sene deplasmanda puan alamazken bu sene daha kötü olmalarına rağmen yeniyorlar. Bu Anadolu takımları renklilerden daha geriye gitmiş başkada bu durumu açıklayacak bişey bulamıyorum. Eli ayağı düzgün Bursa, Başakşehir, Ts var onlarda koydu geçti zaten

Çevrimdışı Çağrı

Geçen hafta Dumrullah bu hafta Elek maşallah ne diyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Twitterda Ersanın yıllık 2m eıro istediği yonetımın 1.3m euro verdıği , Atibanın sure ıstedıgı , Veli - Cenk- Pektemekle anlaşıldığı, sağbekle anlaşıldığı orta sahaya takvıye yapıldığı stoper ıcın ugrasıldıgı konusuluyor. Ne derece doğrudur bilmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

Bir tane de Sneijder atacak gibi hissediyorum arıyor deminden beri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Twitterda Ersanın yıllık 2m eıro istediği yonetımın 1.3m euro verdıği , Atibanın sure ıstedıgı , Veli - Cenk- Pektemekle anlaşıldığı, sağbekle anlaşıldığı orta sahaya takvıye yapıldığı stoper ıcın ugrasıldıgı konusuluyor. Ne derece doğrudur bilmıyorum
Ersan 2 milyon mu istemiş avrupa da 100 bin euroya oynar

Çevrimdışı Çağrı

Neredeyse tamamı doğrudur.

Ersan hariç 2 filan isteyeceğini sanmam alamayacağını bilir ha Fener ya da Gs kafasını karıştırdıysa bilemem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli