Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980369 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu Zouma nasıl? Bize defansa şöyle lider 30 luk stoper lazım deniyor. Bu çocuk o özellikte mi?
http://www.transfermarkt.com.tr/kurt-zouma/profil/spieler/157509 burada bilgileri var hocam 1994 doğumlu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Torku Konyaspor maçının ardından konuştu ve Beşiktaş ile oynayacakları derbinin İstanbul'da oynanacağını söyledi.

İŞTE O SÖZLER...

"Derbiyi burada oynamamamız için bir neden yok. Beşiktaş UEFA Kupası maçını kendi sahasında oynadı. Dolayısıyla derbi maçı İstanbul'da oynanacak."

Haber Kaynağı: HABER1903

Birileri yusuf yusuf olmuş.

Eğer Konya'da oynanmasına izin vermezse bu adiler olimpiyatı doldurmayan da Galatasaraylı olsun onları gömeriz oraya bize iyilik yapmış olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Torku Konyaspor maçının ardından konuştu ve Beşiktaş ile oynayacakları derbinin İstanbul'da oynanacağını söyledi.

İŞTE O SÖZLER...

"Derbiyi burada oynamamamız için bir neden yok. Beşiktaş UEFA Kupası maçını kendi sahasında oynadı. Dolayısıyla derbi maçı İstanbul'da oynanacak."

Haber Kaynağı: HABER1903

Birileri yusuf yusuf olmuş.
Uefa maçıyla ne alakaymış? Uefa için 2 tane stat bildirdik: A.O.S ve Vodafone A.

Mecbur orda oynayacağız. Adamın Avrupa maçları için Uefa'ya 2 tane stat ismi verildiğinden haberi yok galiba.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Zouma'nın bacak kırmışlığı var Fransa'da oynarken.  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Arkadaşlarla dışardaydık maçı merak edip yoldan geçen bi abiye sorduk 5 - 0 dedi inanmadık harbi atmışlar ya la
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Keşke 5 tane atmasalardı sonra totoları kalkıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Uefa maçıyla ne alakaymış? Uefa için 2 tane stat bildirdik: A.O.S ve Vodafone A.

Mecbur orda oynayacağız. Adamın Avrupa maçları için Uefa'ya 2 tane stat ismi verildiğinden haberi yok galiba.
Hocam onların derdi kötü zeminde oynarsak en az 1 puan alırız diyorlar. Onlar da biliyor bize yenileceklerini adım gibi eminim. Ama dediğim gibi mekan zaman farketmeyecek o maçta.

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke 5 tane atmasalardı sonra totoları kalkıyor
Kalksın kardeşim kalksın.

Çevrimdışı Tolga

Eğer Konya'da oynanmasına izin vermezse bu adiler olimpiyatı doldurmayan da Galatasaraylı olsun onları gömeriz oraya bize iyilik yapmış olur.
Onların korkusu Ts maçında seyirci ile kurduğumuz baskı.Olimpiyatta bu baskıyı kurmak çok zor eğer Konya'da oynarsak hakemi de ciddi derecede etkileyeceğimizi biliyorlar zaten ben kabul etmeyeceklerini tahmin ediyordum kabul etselerdi şaşırırdım aslında.

Çevrimdışı forzatunga

olimpiyat zemini bakıma alınır gerekirse turnikelerde arıza çıkar ve bizim istediğimiz sahada oynanır sıkıntı yok  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

İyiymiş demeyeceğim iyi olmasa Chelsea almaz zaten  :D Hava toplarında sağlam gibi duruyor ama canlı izlemek daha doğru analiz olur. Bu 5 dakkalık videolarla Almedia'nın değeri 10 milyona euro eder :D

Çevrimdışı Tolga

olimpiyat zemini bakıma alınır gerekirse turnikelerde arıza çıkar ve bizim istediğimiz sahada oynanır sıkıntı yok  :bandit:
Zemin burada onlar açısından o kadar önemli değil.Dediğim gibi onlar Ts maçındaki coşkulu oyunumuzdan seyirci ile bütünleşen takımımızdan korktular bunu Olimpiyat'ta yapmak çok zor.Eğer Ts maçında bu kadar iyi oynamasaydık ya da puan kaybetseydik iddia ediyorum o zaman Konya'da oynamayı kabul ederlerdi.

Çevrimdışı adnan

Eğer ki ali durust bunu soylediyse ve maci toto korkusundan olimpiyatta oynatmak icin diretiyosa zararli cikicak.suan sinirim tepeme cikti.ben passolige karsi biri olarak gidip dakikasinda passo alip maca giderim benim gibi yapicak bi cok kisi olur sandiklarindan cok daha fazlaa
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimiçi Samet Ç

İyiymiş demeyeceğim iyi olmasa Chelsea almaz zaten  :D Hava toplarında sağlam gibi duruyor ama canlı izlemek daha doğru analiz olur. Bu 5 dakkalık videolarla Almedia'nın değeri 10 milyona euro eder :D
Hocam bu adam tam bizim aradığımız stoper. Dinamo gibi çoğu maçını izlemiştim Fransa'da oynarken. Emenike gibi hızlı adamları kim tutacak diye bir sorunumuz kalmaz ayrıca hava toplarında da çok sağlamdır. Bir ara İngiliz basınında sık sık haberler çıkıyordu kiralık olarak bize gelecek diye umarım doğrudur.

Çevrimdışı Türkay

Kalksın kardeşim kalksın.

Abi şimdi yine şampiyon ilan edecekler kendilerini o psikolojiyle oynayacaklar her maçı. Bizde Allah korusun Antep maçını kaybedersek işler tersine döner

Çevrimdışı cisse557

Hocam onların derdi kötü zeminde oynarsak en az 1 puan alırız diyorlar. Onlar da biliyor bize yenileceklerini adım gibi eminim. Ama dediğim gibi mekan zaman farketmeyecek o maçta.
Bunlar ne kadar dönek ya. Sinir ettiler akşam akşam. Stat verme mevzusunda da veririz deyip vazgeçmişlerdi.  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Abi şimdi yine şampiyon ilan edecekler kendilerini o psikolojiyle oynayacaklar her maçı. Bizde Allah korusun Antep maçını kaybedersek işler tersine döner
Ben yarın için bu sonucu düşünmek bile istemiyorum yoksa sıkıntı olur gelecek haftalar bizim için.İlk yarı toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp lider bitirmemiz lazım.

Çevrimdışı Tolga

Bunlar ne kadar dönek ya. Sinir ettiler akşam akşam. Stat verme mevzusunda da veririz deyip vazgeçmişlerdi.  :akuma:
Döneklik onların kanına işlemiş ne demişler huylu huyundan vazgeçmez bunlarınki de o hesap aslında :)

Çevrimdışı Türkay

gs yusuf yusuf olmuş olimpiyatta oynarız demişler

Çevrimdışı Türkay

Ben yarın için bu sonucu düşünmek bile istemiyorum yoksa sıkıntı olur gelecek haftalar bizim için.İlk yarı toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp lider bitirmemiz lazım.

gs maçına kadar lider kalmalıyız yoksa Allah korusun toparlayamayız da maalesef biz fb ve gs gibi beleş puanlar kazanamıyoruz genelde kaybediyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim her türlü sahaya gömeceğiz bu kedicikleri. Yıllar sonra ilk defa bir derbi de takıma bu kadar çok güveniyorum. He gaziantepe takilabiliriz ama artık geçen sene ki gibi kırılgan bir takım değiliz.

Çevrimdışı Tolga

gs maçına kadar lider kalmalıyız yoksa Allah korusun toparlayamayız da maalesef biz fb ve gs gibi beleş puanlar kazanamıyoruz genelde kaybediyoruz
Evet ama bunu da öğrenmemiz lazım kötüyken de kazanabilmeliyiz.Ben dün şöyle birşey dedim biz,fb ve gs İngiltere liginde oynuyor olsaydık 12 hafta sonunda en az ikisinden de 6-7 puan önde olurduk.Hem ligin kalitesizliği hem de hakemlerin bariz göz göre göre yaptıkları basit hatalar bu kadar iyi oynamamıza rağmen farkın açılmasını engelliyor.

Çevrimdışı Türkay

Evet ama bunu da öğrenmemiz lazım kötüyken de kazanabilmeliyiz.Ben dün şöyle birşey dedim biz,fb ve gs İngiltere liginde oynuyor olsaydık 12 hafta sonunda en az ikisinden de 6-7 puan önde olurduk.Hem ligin kalitesizliği hem de hakemlerin bariz göz göre göre yaptıkları basit hatalar bu kadar iyi oynamamıza rağmen farkın açılmasını engelliyor.

O biraz zor gibi abi yani en az 3 fark olmalı ya da iyi bi  stoper yani gs maçına kadar bu huyu düzeltmek zor ekstra olarak bizde dolu sakat var ama şöyle de bir şey var eğer bu kısıtlı kadro ile antepi yenersek çok iyi olur

Çevrimdışı Türkay

Kardeşim her türlü sahaya gömeceğiz bu kedicikleri. Yıllar sonra ilk defa bir derbi de takıma bu kadar çok güveniyorum. He gaziantepe takilabiliriz ama artık geçen sene ki gibi kırılgan bir takım değiliz.

Sakatlıklar var ama mesela BA gs maçına kadar yetişse bile eski formunda olamaz keza diğer sakatlarda aynı şekilde. Ama bir şekilde kazanmalıyız ve havalarını söndürmeliyiz

Çevrimdışı forzatunga

bir bakmışsın aziz saraçoğlunu vermiş  :D al sana istanbulda maç