Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980103 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Demba ba ve veli haftaya akhisar macinda sahaya cikar gorursunuz.belki demba ba riske edilmez.cok sakat veriyoruz ama bir o kadar da erken döndürüyo saglik ekibi
Ba iyileşse bile riske edilmez akhisar maçında. Ayrıca konya maçında da yedekte bekler gidişata göre girer.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben de pek görmedim özel haberlerinin yalan olduğunu :)
Linnes ve İnler'i alırsak yedeklerimizden bile ilk 3 e oynayacak kadro çıkar.
Bu sene acayip doğru hamleler yapıyoruz alışkın değiliz böyle şeylere bunların yanında Selçuk Şahini falan almayalım mı?  :evillol:
Selçuk GS dan ayrılırsa Fener'e gider. Sıkı Fenerli.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de pek görmedim özel haberlerinin yalan olduğunu :)
Linnes ve İnler'i alırsak yedeklerimizden bile ilk 3 e oynayacak kadro çıkar.
Bu sene acayip doğru hamleler yapıyoruz alışkın değiliz böyle şeylere bunların yanında Selçuk Şahini falan almayalım mı?  :evillol:
Daha çok göreceğiz o doğru hamleleri.

Çevrimdışı adnan

Forvet konusunda nedense icim cok rahat.demba ba tabiki bizom için bulunmaz nimet ama ah vah demiyorum cenk oynıycak diye.bence bitirici ve iyi bi forvet.mersinde mac aldi uefada mac aldi.suresine ragmen cok basarili
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı cisse557

Mesela Demba Ba en formda olduğu zaman Ts maçında sahadaydı.Hiç sakatlanmadan aynı form grafiğini devam ettirip derbiye çıksaydı müthiş işler yapar derdim ama şimdi yetişse bile ki yetişeceğini düşünüyorum aynı etkili futbolunu oynayabilir mi bilemiyorum açıkçası.
Demba ba konya maçında sahada olursa çok iyi olur bizim için.

Çevrimdışı ilhan mansız

gesenin galibiyetini küçümsemek anlamında söylemiyorum yalnız çok net olarak görüdğüm Konyasporun çok kötü bir takım olduğudur ve büyük ihtimalle küme düşme adayıdır. Bizim gese maçına gelirsek kazanma ihtimalimiz %99, bu kadar açık yazıyorum çok rahat kazanacağız. İnşallah yarın antep virajını dönersek puan kaybı yaşamadan ilk yrıyı bitiririz.

Çevrimdışı Tolga

Demba ba ve veli haftaya akhisar macinda sahaya cikar gorursunuz.belki demba ba riske edilmez.cok sakat veriyoruz ama bir o kadar da erken döndürüyo saglik ekibi
Ben sağlık ekibinin erken döndürdüğünü düşünmüyorum bilerek normalden fazla söylüyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Forvet konusunda nedense icim cok rahat.demba ba tabiki bizom için bulunmaz nimet ama ah vah demiyorum cenk oynıycak diye.bence bitirici ve iyi bi forvet.mersinde mac aldi uefada mac aldi.suresine ragmen cok basarili
Ben de Cenke çok güveniyorum 23 yaşında olmasına rağmen saha içerisinde sanki 27-28 yaşındaki forvet olgunluğuna erişmiş gibi duruyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben sağlık ekibinin erken döndürdüğünü düşünmüyorum bilerek normalden fazla söylüyorlar.
:claps: Aynen bende öyle düşünüyorum. Ertuğrul Karanlık bana artık biraz reklam yapıyor gibi geliyor.

Çevrimdışı Tolga

Ben de Cenke çok güveniyorum 23 yaşında olmasına rağmen saha içerisinde sanki 27-28 yaşındaki forvet olgunluğuna erişmiş gibi duruyor.
Orası öyle kesinlikle.Cenk'te tıpkı Demba Ba gibi ceza sahasında topla buluştuğunda gol yapabilecek kalitede bir santrafor ama yine de Gs derbisinde Demba Ba'nın sahada olmasını herkes gibi ben de çok istiyorum.As kadromuzla çıkıp derbiyi kazanalım istiyorum yine şu oyuncumuz yok diye kazanamadık demek istemiyorum maç sonunda :)

Çevrimdışı Tolga

:claps: Aynen bende öyle düşünüyorum. Ertuğrul Karanlık bana artık biraz reklam yapıyor gibi geliyor.
Bilmeden kulübümüzün doktorunu yargılamak istemem ama bu sezon sonu yeni bir doktor ekibi oluşturulması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı cisse557

Ben de öyle düşünüyorum ama neden ertuğrul karanlık sürekli tv ye açıklamada bulunuyor onu anlamıyor. Bu adam senelerce fbde çalışmış 1 kere çıkıp sakatlık hakkında konuştuğunu görmedim. Şu an fb nin ya da gs nin doktoru kim diye sorsalar bilmiyom derim hiç görmedim. Onlara sorsak ertuğrul karanlık demeyeni dışlarız herhalde

Çevrimdışı Tolga

Bu arada keşke stoper bölgesine de Rolando alınsa faydalı bir transfer olur görüşündeyim :)

Çevrimdışı cisse557

Orası öyle kesinlikle.Cenk'te tıpkı Demba Ba gibi ceza sahasında topla buluştuğunda gol yapabilecek kalitede bir santrafor ama yine de Gs derbisinde Demba Ba'nın sahada olmasını herkes gibi ben de çok istiyorum.As kadromuzla çıkıp derbiyi kazanalım istiyorum yine şu oyuncumuz yok diye kazanamadık demek istemiyorum maç sonunda :)
Ne günlere kaldık ya derbiye eksik çıkmayalım diye dua eder hale geldik :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada keşke stoper bölgesine de Rolando alınsa faydalı bir transfer olur görüşündeyim :)
5 milyon isterler hocam en az. Ben bonservisi stopere harcamak yerine  illa stoper istiyorsa Bilic Zouma'yı kiralarım 1.5 yıllığına hazır avrupada da iyi gidiyorken chelsea seve seve kiralar bize Zouma'yı.

Çevrimdışı Tolga

5 milyon isterler hocam en az. Ben bonservisi stopere harcamak yerine  illa stoper istiyorsa Bilic Zouma'yı kiralarım 1.5 yıllığına hazır avrupada da iyi gidiyorken chelsea seve seve kiralar bize Zouma'yı.
Yok zaten bunu ilerisi için demiştim aslında  :)

Çevrimdışı Tolga

Ne günlere kaldık ya derbiye eksik çıkmayalım diye dua eder hale geldik :)
Aynen hocam özellikle Gs derbilerinde hep böyle bir his oluyor bende.Fb derbilerinde kötüyken de birşeyler yaparız kazanırız diyebiliyorum ama bu Gs maçlarında yıllardan beri içim hiç rahat olmuyor.Şansımız hiç tutmuyor onlara o yüzden tüm oyuncular o maça yetişirse şahsi konuşuyorum tabi daha rahat olacağım :ok:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Torku Konyaspor maçının ardından konuştu ve Beşiktaş ile oynayacakları derbinin İstanbul'da oynanacağını söyledi.

İŞTE O SÖZLER...

"Derbiyi burada oynamamamız için bir neden yok. Beşiktaş UEFA Kupası maçını kendi sahasında oynadı. Dolayısıyla derbi maçı İstanbul'da oynanacak."

Haber Kaynağı: HABER1903

Birileri yusuf yusuf olmuş.

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Torku Konyaspor maçının ardından konuştu ve Beşiktaş ile oynayacakları derbinin İstanbul'da oynanacağını söyledi.

İŞTE O SÖZLER...

"Derbiyi burada oynamamamız için bir neden yok. Beşiktaş UEFA Kupası maçını kendi sahasında oynadı. Dolayısıyla derbi maçı İstanbul'da oynanacak."

Haber Kaynağı: HABER1903

Birileri yusuf yusuf olmuş.
Hani başkanları seve seve Konya'da oynarız diyordu ne oldu hayırdır.Başlamışlar şimdiden ortamı germeye ulan yıllardan beri yaptıkları hep aynı.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim için ne olimpiyat ne de konya stadı hiç farketmez öyle ya da böyle yeneceğiz bu geseyi.

Çevrimdışı cisse557

Bu Zouma nasıl? Bize defansa şöyle lider 30 luk stoper lazım deniyor. Bu çocuk o özellikte mi?

Çevrimiçi Samet Ç

Hani başkanları seve seve Konya'da oynarız diyordu ne oldu hayırdır.Başlamışlar şimdiden ortamı germeye ulan yıllardan beri yaptıkları hep aynı.
Hocam buna ben popo korkusu derim başka bir şey değil. Ama öyle yada böyle bunları yeneceği. Mekan zaman hiç fark etmez. Adım gibi eminim korkulacak bir durum yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Zouma nasıl? Bize defansa şöyle lider 30 luk stoper lazım deniyor. Bu çocuk o özellikte mi?