Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987301 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Kurduğumuz takımda rasgeleliğin payı olduğunu düşünen var mı?

Şu an gençlere yatırım yapılarak ve mücadele gücü yüksek oyuncular alınarak kurulmuş bir takım görüyoruz
Ama görüşüp de transferi gerçekleşmeyen oyuncular kurulan takım karakterinden çok uzak oyuncular
Örneğin; Manuel Lanzini, Sosa ya göre daha az agrasif futbolcu keza Ronaldinho. Bunlara Olcanı ve Diegoyu da örnek gösterebiliriz.

Kaliteli isimler ile görüşüldü ama sanki kurulan takım bir plan içerisinde(yani ben mücadeleci bir takım kurma istiyordum o yüzden Sosayı aldım diye bilmek) kurulmadı gibi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 15:43:46 cisse557 ]

Çevrimdışı forzatunga

Yanılmıyorsam Belçika'da 4-5 senedir uygulanıyor bu kural

ilk 11 değildir ilk 18 dir.
Oyuncu değişikliği,kırmızı kart ,sakatlık durumlarında büyük sıkıntılar doğurur.

Çevrimdışı Çağrı

Kurduğumuz takımda rasgeleliğin payı olduğunu düşünen var mı?

Şu an gençlere yatırım yapılarak ve mücadele gücü yüksek oyuncular alınarak kurulmuş bir takım görüyoruz
Ama görüşüp de transferi gerçekleşmeyen oyuncular kurulan takım karakterinden çok uzak oyuncular
Örneğin; Manuel Lanzini, Sosa ya göre daha az agrasif futbolcu keza Ronaldinho. Bunlara Olcanı ve Diegoyu da örnek gösterebiliriz.

Kaliteli isimler ile görüşüldü ama sanki kurulan takım bir plan içerisinde(yani ben mücadeleci bir takım kurma istiyordum o yüzden Sosayı aldım diye bilmek) kurulmadı gibi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Malesef biraz olsun tesadüfi yanlar var.

Örnek olarak Diego imzalasa Sosa ile görüşülmeyecekti bile 3 ay görüşüldü Diego ile.

Etoo ile Ba'dan önce görüşüldü.

Öncesinde Ronaldinho için yoğun uğraş verildi.

Bunları hep tesadüfi atlattık iyi ki oyuncular kabul etmedi ve Önder Özen duvar ördü yönetime , oyuncular ve Özen kabul etse şuan darmadağan bir takımdık.

Ama artık yöneticiler bunu görüp saçmasapan egolarla ısrarcı olmayacaklar  gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Portekiz Ligindeki kural dikkat çekici

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Örnek olarak Diego imzalasa Sosa ile görüşülmeyecekti bile 3 ay görüşüldü Diego ile.

Bunları hep tesadüfi atlattık iyi ki oyuncular kabul etmedi ve Önder Özen duvar ördü yönetime , oyuncular ve Özen kabul etse şuan darmadağan bir takımdık.

Ama artık yöneticiler bunu görüp saçmasapan egolarla ısrarcı olmayacaklar  gibi duruyor.
İşte benim de tek dert ettiğim şey bir plan içerisinde gitmemek. Evet şu an iyi kadro kurduk devamını getirecek planlama varsa dortmund ya da atletico oluruz ama yoksa Gs nin 2000 den sonraki hali gibi oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

İşte benim de tek dert ettiğim şey bir plan içerisinde gitmemek. Evet şu an iyi kadro kurduk devamını getirecek planlama varsa dortmund ya da atletico oluruz ama yoksa Gs nin 2000 den sonraki hali gibi oluruz.

Aynen öyle. Ben plan olduğunu düşünmüyorum yani bunun sürekliliği 10 yıl sürmez mesela mümkün değil.

Ama hazır böyle bir yapı kurduk o zaman sürdürelim diyip genç ve gelişime açık oyunculara yöneleceğimiz kesin.

Zaten taraftar da yıldız manyağı değil artık takım kazanınca kimse Ronaldinho istemez. Sosa'ya tapar.

Şansımız , alacağımız bölgeler yıldız almaya açık değil. Sağ bek stoper ve ön libero.

Bundan sonra bu yapı 3 yıl gidecektir ama 3 yıl sonra bir adam gelip de Ba 33 Sosa 32 oldu diyip doğru adamları almak yerine gider de 33 lük yıldız almaya kalkarsa yine aynı yere döneriz.

O yüzden Fikret Orman'ın 2019'a kadar ondan sonra da benzer kafada bir adamın 2025'e kadar kalması gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Aynen öyle. Ben plan olduğunu düşünmüyorum yani bunun sürekliliği 10 yıl sürmez mesela mümkün değil.

Ama hazır böyle bir yapı kurduk o zaman sürdürelim diyip genç ve gelişime açık oyunculara yöneleceğimiz kesin.

Zaten taraftar da yıldız manyağı değil artık takım kazanınca kimse Ronaldinho istemez. Sosa'ya tapar.

Şansımız , alacağımız bölgeler yıldız almaya açık değil. Sağ bek stoper ve ön libero.

Bundan sonra bu yapı 3 yıl gidecektir ama 3 yıl sonra bir adam gelip de Ba 33 Sosa 32 oldu diyip doğru adamları almak yerine gider de 33 lük yıldız almaya kalkarsa yine aynı yere döneriz.

O yüzden Fikret Orman'ın 2019'a kadar ondan sonra da benzer kafada bir adamın 2025'e kadar kalması gerek.
Katılıyorum. Önder Özeni de bu yüzden büyük kayıp olarak görüyorum.
Kafasında bir sistemi ve bir planı olan insanlara çok ihtiyacı var kulüplerin.

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş gruptan lider olarak çıkarsa bir üst turdaki ilk maçı deplasmanda, rövanşı ise kendi evinde oynayacak. via @etunaakdemir

Çevrimdışı Abdullah

Oğuzhan Özyakup bugün düz koşulara başladı
BJK TV

Çevrimdışı Türkay

Şansal Büyüka "Beşiktaşın ara transferde iyi bir stoper alacağını duydum." demiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş,Tottenham maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştiriyor.Veli Kavlak da ağrıları nedeniyle çalışmaya çıkmadı.
Fırat Günayer

Çevrimdışı ALI RIZA

Oğuzhan Özyakup bugün düz koşulara başladı
BJK TV
onun adına sevindim biraz da vucud çalışsa yemek yese güçlü olsa  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Şansal Büyüka "Beşiktaşın ara transferde iyi bir stoper alacağını duydum." demiş.
Ona kalsa sezon başı Diego'yu da almıştık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dua edelim Demba Ba dönene kadar Cenk'e bir şey olmasın..

Çevrimdışı Çağrı

Basel bunu nasıl beceriyor bilmiyorum ama bir Basel kadar olamamak çok kötü.

Adamlar yine çıktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gerçekten çok enteresan.

Basel çıksa 3 türk takımı da eler şuan yüzde 90.

Ama Basel'in grubuna düşse 3 türk takımı da ilk 16'ya kalamaz.

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz ya neyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Dua edelim Demba Ba dönene kadar Cenk'e bir şey olmasın..

en kötü senaryoda Olcay forvet oynar çok da sırıtmaz diyorum.

Çevrimdışı Türkay

Gerçekten çok enteresan.

Basel çıksa 3 türk takımı da eler şuan yüzde 90.

Ama Basel'in grubuna düşse 3 türk takımı da ilk 16'ya kalamaz.

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz ya neyi.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Allah'ın izniyle Tottenham ve Antep maçlarını kayıpsız atlatırsak baya rahatlarız  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacağı Tottenham'ın Togolu golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor'un ülkesine döndüğü açıklandı.

http://www.maraton.com.tr/besktasin-rakibinde-sok-kadro-disi_239806.html
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı WarrChief

onun adına sevindim biraz da vucud çalışsa yemek yese güçlü olsa  :kop:

vucut calısacak artı iyi dinlenecek hatta iyi beslenecek ben sanmıyorumki bu ucunude yapmıyor yapsa zaten her turlu iyi durumda olur ortalama bile değil vucudu galiba ona average diyorlardı

dün tarıgın bir oyuncunun ustune ucup zorla yere indirdiği herif ondan yasca kucuk ve ortalama biriydi fakat adamdaki gücün farkınıda ben soylemeyeyim:(( son zamanlarda bizim pedroya gıcık olmaya basladım bu sezona kadar her zaman onunlaydım fakat su basit kafa gollerinden sonra inanılmaz duygularım 180 derece değişti ve kolay kolayda düzelmicektir satılsın diyorum
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 21:49:55 WarrChief ]

Çevrimdışı jepaq

ronaldinho'yu almak istiyorsan sen allah ne verdiyse diye yola çıkıyorsundur. sosa ile ronaldinho arasında nasıl bir benzerlik kurmuşlar acaba? ahmet nur çebi eski kafa bir adam çok emeği var, kulüp için çok çalışıyor ama iyi bir iş adamı olmak aynı zamanda iyi bir futbol bilgisinin olduğu anlamına gelmiyor. keşke önder özen yeniden takıma dönebilse..

artık bu takıma ronadinho, quaresma benzeri adamların gelmemesi lazım..gökhan töre'nin önünde iki yol var. ya kendini geliştirip robben benzeri bir adam olacak ya da çalım meraklısı olup q7 gibi ordan oraya savrulan bir futbol yaşantısı olacak. ikincisini seçerse hemen gönderilmeli.