Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986231 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Onunla da başederiz bence ama Aguero'yü kimsenin kucağına atamayız o bizi kucaklar  :biggrinking:
Agüero'nun sezonu kapattığı söyleniyordu ne kadar doğru bilemiyorum tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

4 yemeyelim diye çok kastılar amaçsız bir maç için acayip yordular kendilerini,moral olarak da çökertir bu 4  çok iyi oldu   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kaledeki Sinan Bolat tercihini açıklarken şok bir gerçeği dile getirdi! Hamzaoğlu, Sinan'ın sözleşmesinde "Ligin ilk yarısında en az 5 maç oynar" maddesi bulunduğunu açıkladı!

Buna çok güldüm :D :D :D :D
Şuna hala gülüyorum :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

2014 2015 sezonu süper geçiyor bol gülmeli  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

2014 2015 sezonu süper geçiyor bol gülmeli  :evillol:
Sezonun sonunda da inş böyle güleriz.Gülmeyi en çok bu sezon biz hakediyoruz iyi oyunumuzla :icool:

Çevrimdışı cisse557

Ben hala Olcanı almadığımız için şükrediyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada yıllar sonra bu özgüven var bu çok önemli.

Avrupa'a elit takımlar hariç eleme usulü maçlarda ben her takımla baş edebileceğimizi düşünüyorum.
Avrupa takımı oluyoruz yavaştan.  :ok:

Çevrimdışı WarrChief

fehmi abimin dfediği gibi artık korkulan bir takımız yani nasıl biz fb lider oldugunda pek umudumuz kalmıyordu aynı seyi simdi biz yasatıyoruz ama tabi daha 12ci hafta zaten bilicin bir sınavı daha var takımı formda tuttu ilk yarı evet ama bize yarıcak olan ikinci yarı bakalım esas bu sınavı nasıl gececek bunu cok merak ediyorum

Çevrimdışı eski inönü

fehmi abimin dfediği gibi artık korkulan bir takımız yani nasıl biz fb lider oldugunda pek umudumuz kalmıyordu aynı seyi simdi biz yasatıyoruz ama tabi daha 12ci hafta zaten bilicin bir sınavı daha var takımı formda tuttu ilk yarı evet ama bize yarıcak olan ikinci yarı bakalım esas bu sınavı nasıl gececek bunu cok merak ediyorum
ikinci yarı çok onemli. Geçen seneden ders çıkarıp devre arası gerekli takviyeler yapılmalı. Gecen senenin devre arası adam akıllı 1 transfer yapsaydık çok rahat 2. olmuştuk. Hatalar ders çıkarmak için var tekrarlamak için degil.

Çevrimdışı cisse557

Altını çizdiğim çok önemli. Biz her sene iyi başlayıp bi an şampiyon olmuş gibi hava giriyorduk artık futbolcularımızdan tut taraftarımıza kadar hepimiz bunu aşıp havaya girmeden sağlam adımlarla ilerleme bilincine vardık.
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 00:34:20 cisse557 ]

Çevrimdışı Kemal

Yarınki maçı yenersek zor rakipler gelebilir grup liderliginden

Çevrimdışı Tolga

Uefa'da yoluna devam edebilecek takımlara bir göz attım şöyle ;

A Grubu: Mönchengladbach 9, Villarreal  8, Zürich  7 puanda.

B Grubu: Club Brugge 9, Torino 8, Helsinki 6 puanda.

C Grubu: Tottenham 11, BJK 9 puanda.(Gruptan çıktılar)

D Grubu: Salzburg 13, Celtic 8 puanda. (Gruptan çıktılar)

E Grubu: D.Moskova 15, PSV 8 puanda. (Gruptan çıktılar)

F Grubu: Inter 11, Karabağ 5, S.Entienne 5 puanda. (Inter çıktı)

G Grubu: Feyenoord 9, Sevilla 8, Rijeka 7 puanda.

H Grubu: Everton 11, Wolfsburg 7, Lille 4 puanda. (Everton çıktı)

I Grubu: Napoli 10, S.Prag 10, Y.Boys 9 puanda.

J Grubu: D.Kiev 12, Aalborg 9, S.Bükreş 7 puanda. (D.Kiev çıktı)

K Grubu: Fiorentina 13, Guingamp 7, PAOK 7 puanda. (Fiorentina çıktı)

L Grubu: Legia Varşova 12, Trabzonspor 10 puanda. (Gruptan çıktılar)

Çevrimdışı cisse557

Şampiyonlar liginden gelen takımlar olmasa elle tutulur 4 tane takım var bizim dışımızda. Everton, Salzburg, Fiorentina, Tottenham. 4ü ile de baş edebiliriz.
Gitgide büyüyoruz Allah nazarlardan korusun. İnşallah bu büyüme belli bir standartta devam eder.

Çevrimdışı Türkay

Arsenal 2. yarı 17 yaşında zigot soktu resmen hala iyi oynadık diyolar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada bizim kura ne zaman çekilecek?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

3 tane 17 yasında oyuncu girdi 17 yaş tüm dünya da çoçuktur...! Çocuklara yenildiler farklarında değiller...!

Çevrimdışı Togay_1981

Tutunacakları hiçbir dal yok. 3 temmuz sonrası oluşan verimli ortamın , bedava stad ile gelen bolluğun verdiği şımarıklığın sonucudur bunlar. Allah'ın sopası yok böyle sorar hesabı işte. Daha da beter olsunlar. Onlara 100 USD borcumuz var zamanı geldiğinde faizi ile birlikte geri verelim :D

Çevrimdışı Togay_1981

Bu arada Demba Ba'nın sakatlığı sonrası tüm renklilerde bir gevşeme özellikle galatasaraylılarda haftaya lideriz muhabbetleri görmekteyiz. Şu Antep maçı belki de sezonun en önemli maçı olacak. Çıkıp takır takır yenelim iki kişilik koşalım.Gerekirse Tottenham maçında asları dinlendirelim. Bu maçı Ba olmadan rahat alırsak şoka girecekler hepsi. Kazanacağımız özgüven de cabası.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Avrupa kupaları için iki ihtimal var;

1) Dinamo Kiev %95
2) Manchester City veya Andarlet %5

Çünkü Beşiktaşım, Dinamo Kiev varsa mutlaka onu çeker, yoksa kuradaki en güçlü takımı :) Haaa, tottenham'ı yenersek (ki bence beraberlik iyi sonuç) iş değişir ama ikinci bitirdiğimizi var sayarak tahminlerde bulunuyorum.

Çünkü Beşiktaş ve Beşiktaşlı KANSER SEVER :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

2000'lerde özellikle Galatasaray'ın aynı zamanda milli takımlar düzeyinde de bu 'aramızda fark' kalkmıştı.
Fakat son birkaç yıldır hem kulüp takımları (Beşiktaş hariç), hem de milli takımlar kötü. Bundan sonra bu aramızda fark değişti, seviye oldu.

:claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal 2. yarı 17 yaşında zigot soktu resmen hala iyi oynadık diyolar.

:evillol: :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyonlar liginden gelen takımlar olmasa elle tutulur 4 tane takım var bizim dışımızda. Everton, Salzburg, Fiorentina, Tottenham. 4ü ile de baş edebiliriz.
Gitgide büyüyoruz Allah nazarlardan korusun. İnşallah bu büyüme belli bir standartta devam eder.

Salzburg'!u rahat geçeriz eski seviyeleri bitti.

Everton'ı da geçeriz onlar da bu sene bitik.

Uefa'dan Sevilla ve Fiorentina'dan çekiniyorum ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Demba Ba'nın sakatlığı sonrası tüm renklilerde bir gevşeme özellikle galatasaraylılarda haftaya lideriz muhabbetleri görmekteyiz. Şu Antep maçı belki de sezonun en önemli maçı olacak. Çıkıp takır takır yenelim iki kişilik koşalım.Gerekirse Tottenham maçında asları dinlendirelim. Bu maçı Ba olmadan rahat alırsak şoka girecekler hepsi. Kazanacağımız özgüven de cabası.

Cenk 2 tane sallarsa ve kazanırsak psikolojik olarak çökecekler kim girse atıyor diye çok önemli bu maç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Trabzon Sevilla yı çekecek , bizde Feyenord veya Mönchengladbach 'ı, atın FAV a bekleyin :)

Çevrimdışı panic13

Şampiyonlar liginden okkalı takımlar geliyor, Avrupa ligi'nde de sağlam takımlar var bu yıl. Açıkçası son 2-3 yıldır Avrupa Ligi'nin bu kadar kaliteli takımlardan oluştuğunu hatırlamıyorum. FB iki sene önce yarı finale kadar sadece Lazio ile karşılaşmıştı okkalı takım olarak. Şanslarına Lazio'nun formsuz bi dönemlerine gelmişti. Şimdiki muhtemel rakiplerimiz ile fikstür hiç kolay olmayacak.

Ayrıca, demek oluyor ki, Avrupa ligi'nin de seviyesi yükseliyor ŞL ile birlikte. Bu AL gelirlerine de yansıyacaktır birkaç yıla. Şu an gerçekten rayına oturdu bazı şeyler.

Yalnız şöyle bişey var; Şampiyonlar ligi bildiğin elit takımlar ligi haline geldi. Baktığımız zaman son 5-6 yılda son 16ya kalan takımlar %80 aynı. Tahminim NBA gibi özel bir oluşuma gidecektir UEFA yakında, yerel lig sistemini de entegre hale getirerek. Çünkü açık konuşursak, şu an yeryüzünün en prestijli futbol turnuvası ŞL. Hatta Dünya Kupasından bile prestijli hale geldi diyebiliriz. O sebeple ne olursa olsun ülke puanımızı mutlaka Avrupa'nın ilk 10, hatta 8 ülkesi içinde tutmamız gerek. Böyle yönetim, böyle siyaset ve böyle politikalar ile nasıl olacak o iş? Onu bilmiyorum.

Son olarak, seneye ne olursa olsun mutlaka ŞL de olmamız lazım Beşiktaş olarak. Bu herşeyden önemli. O sebeple lige yönelik transfer yapıp, şampiyon olmamız lazım. Yani bize Ernst gibi, geldiğinde doğrudan katkı sağlayacak box to box bi orta saha lazım.
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 12:22:29 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari