Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987275 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

yine 4lediler :evillol: :evillol: :evillol: :lol: :lol:
Bu hafta Konya'da 4 atarsa bunlara şaşırmam. İkinci yarı çok kastılar baya şiştiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Veda busesi tam olarak buna denir

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta Konya'da 4 atarsa bunlara şaşırmam. İkinci yarı çok kastılar baya şiştiler.
Konya'dan puan ya da puanlar almaları Muslera'nın müthiş oynamasına bağlı olur bir de Sneijder'in bireysel yeteneği belki devreye girebilir başka türlü işleri zor :icool:

Çevrimdışı Deniz

Liverpool uefaya gelmis.muhtemelen onu cekecez kurada :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şu gs ve fb'yi haftalardır izliyoruz.Normal şartlarda biz çok daha fazla bu şampiyonluğu hakediyoruz ve umarım sezon bittiğinde de hakettiğimizi alırız :)

Çevrimdışı Tolga

Aynen o kadar takım arasından Liverpool'u biz çekeriz.Gerçi bu sezon çok kötüler ve intikamımızı almak için de iyi bir fırsatta olabilir aslında :)

Çevrimiçi Samet Ç

nesine hesabım fazla yanlış denemeden dolayı süreli olarak engellenmiştir diyor neden acaba

Çevrimdışı Tolga

Olympiakos,Liverpool,Zenit ve Anderlecht Ş.Ligi'nden Uefa'ya gelen takımlar.Ben nedense Anderlecht'i çekecekmişiz gibi hissediyorum ama biz de bu şans varken Liverpool'da gelebilir :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Olympiakos,Liverpool,Zenit ve Anderlecht Ş.Ligi'nden Uefa'ya gelen takımlar.Ben nedense Anderlecht'i çekecekmişiz gibi hissediyorum ama biz de bu şans varken Liverpool'da gelebilir :D
ikiside olabilir

Çevrimdışı cisse557

Çevrimiçi Samet Ç

Tottenham maçı oranları

Ms 1 : 1.80
Ms2 : 2.90
Ms0 : 3.20

Çevrimdışı Deniz

Aynen o kadar takım arasından Liverpool'u biz çekeriz.Gerçi bu sezon çok kötüler ve intikamımızı almak için de iyi bir fırsatta olabilir aslında :)
Ben de Liverpoolu bekliyorum.Ama olimpiyattan korkuyorum kış aylarında çok kötü bir havada ve zeminde oynayabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Yarın ki maçlar sonucunda muhtemel gelebilecek takımlar;

Ajax-APOEL maçında Ajax'a beraberlik yetecek.

Roma,M.City ve CSKA Moskova'nın 5 er puanı var.Herşey olabilir bu grupta :)

Chelsea-S.Lizbon ve Maribor-Schalke maçları var.S.Lizbon'un 7 Schalke'nin 5 puanı var.

A.Bilbao-BATE maçında ev sahibine beraberlik yetecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın ki maçlar sonucunda muhtemel gelebilecek takımlar;

Ajax-APOEL maçında Ajax'a beraberlik yetecek.

Roma,M.City ve CSKA Moskova'nın 5 er puanı var.Herşey olabilir bu grupta :)

Chelsea-S.Lizbon ve Maribor-Schalke maçları var.S.Lizbon'un 7 Schalke'nin 5 puanı var.

A.Bilbao-BATE maçında ev sahibine beraberlik yetecek.
BATe Bilbao ve Schalke gelecekler arasında en iyisi

Çevrimdışı Tolga

BATe Bilbao ve Schalke gelecekler arasında en iyisi
Ajax,A.Bilbao ve S.Lizbon'un geleceğini düşünüyorum ama Roma'nın olduğu grup hakkında hiçbir yorum yapamıyorum herşey olabilir  :D

Çevrimdışı Çağrı

Çok fena intikam alırız :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kaledeki Sinan Bolat tercihini açıklarken şok bir gerçeği dile getirdi! Hamzaoğlu, Sinan'ın sözleşmesinde "Ligin ilk yarısında en az 5 maç oynar" maddesi bulunduğunu açıkladı!

Buna çok güldüm :D :D :D :D

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyonlar liginden City hariç kim gelirse kabulüm  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar liginden City hariç kim gelirse kabulüm  :biggrinking:
Yalnız Roma'da gelebilir o da sıkıntı yaratır baya :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Roma'da gelebilir o da sıkıntı yaratır baya :icool:

Onunla da başederiz bence ama Aguero'yü kimsenin kucağına atamayız o bizi kucaklar  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada yıllar sonra bu özgüven var bu çok önemli.

Avrupa'a elit takımlar hariç eleme usulü maçlarda ben her takımla baş edebileceğimizi düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli