Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987300 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

2500 passo,5000 kagit bilet satilmis.100.000 kisinin passosu var maca gelmiyorlar olacak is degil.hele kagit bilet diyenler sadece 5000 kisi mi ?liderlik macina minimum 40 bin kisi olmaliydik ama yine bos tribune oynayacaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Sakin olmakta fayda var. Geçen yıl bursa dönüşü hava sonrası nasıl düştüğümüzü unutmayalım. Aynı takım birkaç hafta önce kötü fenere 2-0 yenildi. Demba ba o zaman da vardı. Beklentiyi birden çok yükseltip sendeleyince yerin dibine sokmayalım. İyiye gidiyoruz. istikrarlı devam...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bizim kura ne zaman çekilecek?
Kura çekiminin 15 Aralık'ta olduğunu biliyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Salzburg'!u rahat geçeriz eski seviyeleri bitti.

Everton'ı da geçeriz onlar da bu sene bitik.

Uefa'dan Sevilla ve Fiorentina'dan çekiniyorum ben.
Maç özetlerinde izlediğim kadarıyla salzburg iyi görünüyordu. Sevilla, bizim sahadan sildiğimiz feyenoorda karşı da gram top oynayamadı pek ölçü olmaz ama yine de eleriz diyebileceğimiz takım olarak görüyorum  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Maç özetlerinde izlediğim kadarıyla salzburg iyi görünüyordu. Sevilla, bizim sahadan sildiğimiz feyenoorda karşı da gram top oynayamadı pek ölçü olmaz ama yine de eleriz diyebileceğimiz takım olarak görüyorum  :bandit:

Doğrudur. Ancak bu sene bizer açık alanda oynayan saldıran takım denk gelmesin. Hayır onların iyiliği için gelmesin rezil ederiz.

Bize sağlam savunma yapan bütünüyle takım oyunu oynayan ve oyuncuların fizikleri kütle olarak yüksek takımlar ters düşecek.

Mesela Sevilla bu tarz takım. Ama her türlü Hollanda , Almanya , İsçivre , Avusturya takımını sahadan sileriz çok eminim.

Ancak fener gibi , Chelsea gibi , Fiorentina , Sevilla , City hatta Newcastle gibi takımlar bize çok ters gelir elimizde kütleli adam yok döve döve yenerler.

Ama onlardan çok daha iyi olmasına rağmen bir Dortmund , Arsenal gibi takımlara sahayı dar ederiz.

Aklıma gelmişken umarım St Etienne de gelmez çok ters gelebilir bize yapı olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu tarz özgüvenli yorumları bu kadar erken yapabileceğimi düşünmezdim ama 10 yıl sonra sonunda takımıma güveniyorum.

Trabzon maçında da bu yüzden çok emin konuştum sahadan sileceğiz diye. Çünkü oynamaya çalışan takımdı.

Halilodzicli Trabzon olsaydı mesela 0-0 bitebilirdi maç.

Çok emin söylüyorum Uefa'da bizi yenebilecek takım sayısı çok az. Çoğuyla berabere biter belki ama kolay kolay kimse yenemez bizi. O Yüzden ikili eleminasyonda çoğu takımı eleyeceğiz göreceğiz bunu beraber.

Ben bu sene Beşiktaş'ın Uefa'da yarı Final göreceğini düşünüyorum. Ondan sonrası için fikrim yok ama son 4'e kalacağız ve çok büyük heyecan olacak.

Zaten sene başından beri sadece Arsenal , Erciyes ve Fener yenebildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim Uefa'da en azından çeyrek finali görür dediğim takımlar şunlar;

Olympiakos,Zenit,Roma ya da M.City,Fiorentina,düşerse Schalke ve nedendir bilmiyorum Dinamo Moskova bunların yanında bir de biz gelirsek çok iyi :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Olympiakos,Zenit,Roma ya da M.City,Fiorentina,düşerse Schalke ve nedendir bilmiyorum Dinamo Moskova bunların yanında bir de biz gelirsek çok iyi :D :D

Zenith düştü mü şampiynolar liginden  :iblush:

O zaman en zor rakip zenith'tir kupada. Hulk Pedro'yu çanta gibi taşır ceza sahası içinde  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Meslea buradan Schalke'yi abarrtısız elek yaparız  :bandit:

Dinamo Moskova'yı unutmuşum onlar da çok ciddi rakip.

Olimpiakos'u da zorlanırız ama geçeriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alın Beşiktaş'ın önünü kesmek için ilk hamle.

Mehmet Demirkol, "Önümüzdeki sezon Türk takımlarının kaç yabancıyla oynayacağının belli olmaması, olmaz. Seneye kaç yabancıyla oynayacağımızı Fatih Hoca biliyor mu? Seneye bugün Galatasaray'ın kaç yabancısı olacak? Fatih Hoca biliyor. Fatih Hoca biliyorsa, Hamza Hoca bilir mi? Peki Hamza Hoca biliyorsa Biliç bilir mi? Biliç'in bilmemisi nasıl olur? Ocak'ta transfer olacak. Fatih Hoca'nın fikri şu. Yabancı oyuncu sayısı serbest kalsın. Neden bu şimdi açıklanmıyor da Ocak'ta açıklanıyor. Millet tranfser yapacak. İllaki şov mu yapmamız lazım. Açıklayın bitsin. Herkes ona göre yapsın transferini. Niye açıklanmıyor?" ifadelerini kullandı.

Dünyanın hiçbir yerinde yabancı kuralı şak diye açılıp kapanmaz.

ALınan karar en az 2 yıl sonra ya da kademeli kademeli devreye girer.

Ha serbest bıraksalar da Galatasaray'ı kurtaramazlar yabancıları para etmiyor o ayrı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Doğrudur. Ancak bu sene bizer açık alanda oynayan saldıran takım denk gelmesin. Hayır onların iyiliği için gelmesin rezil ederiz.

Bize sağlam savunma yapan bütünüyle takım oyunu oynayan ve oyuncuların fizikleri kütle olarak yüksek takımlar ters düşecek.

Mesela Sevilla bu tarz takım. Ama her türlü Hollanda , Almanya , İsçivre , Avusturya takımını sahadan sileriz çok eminim.

Ancak fener gibi , Chelsea gibi , Fiorentina , Sevilla , City hatta Newcastle gibi takımlar bize çok ters gelir elimizde kütleli adam yok döve döve yenerler.

Ama onlardan çok daha iyi olmasına rağmen bir Dortmund , Arsenal gibi takımlara sahayı dar ederiz.

Aklıma gelmişken umarım St Etienne de gelmez çok ters gelebilir bize yapı olarak.
Aynen çok doğru tespit.
Ts gibi hücum oynamaya çalışırlarsa madara ederiz ama bizim gibi takım savunmasını iyi yapan takımlara zorlanır mıyız onu da bilmiyorum açıkçası. Çünkü şu ana kadar öyle bi takımla oynamadık. Fener var desek futbolcularımızın derbi sendromu psikolojisi yaşadığı için kötü maç çıkardıklarını düşünüyorum.
Takım savunması iyi yapana bi örnek vereceğim Başakşehir olur o da ne kadar doğru örnek olur bilmiyorum.
Eskiden kupada ilerlememiz rakiplere bağlıydı şimdi bize bağlı. Bu takım bize ne kadar iyi olabileceğini bir çok maçta gösterdi. Eğer bütün maçlarda aynı oyunu ortaya koyabilirsek finale kadar yolu var diyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 13:42:29 cisse557 ]

Çevrimdışı Çağrı

Türkiye'de yabancı sınırın kalkması da bir şeyi değiştirmeyecek.

Türk oyuncuları ve sahiplenişi yüksek oyuncuları olan takım yine yürür gider.

Türkiye'de futbolu etkileyecek en son şey yabancı kuralıdır. Aksine çoğu kulübün battığını göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Takım savunması iyi yapana bi örnek vereceğim Başakşehir olur o da ne kadar doğru örnek olur bilmiyorum.
Eskiden kupada ilerlememiz rakiplere bağlıydı şimdi bize bağlı. Bu takım bize ne kadar iyi olabileceğini bir çok maçta gösterdi. Eğer bütün maçlarda aynı oyunu ortaya koyabilirsek finale kadar yolu var diyorum.

Çok doğru örnek ama sadece savunma versiyonu.

Başakşehir'in  sisteminin 2tık üstünü oynayan takımlar St Etienne gibi takımlar oluyor.

5 tık üstü Chelsea zaten. Bu yüzden Mourinho yenilmez bir takım yarattı yine.

Biz başakşehir'de biraz zorlandık ama moralsizdik vs etkenler vardı. 2 tık üstü ile tam bir taktik ve ortasaha savaşı olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız yine de çok sinir bozucu.

Piyasada yerli kalmayınca kaldır kuralı ne güzel hayat neden? İyi olacak yerlilerin hepsini Beşiktaş topladı çünkü.

O zaman Kerim'e neden 3 milyon euro verdik biz? 4 daha koyar Depay'ı alırdık?

Çok aşağılıkça , (Hakaret Yasak)₅ yapılan şeyler bunlar. Önümüzdeki 10 yıla damgamızı yine de vuracağız o ayrı.

Öyle takımı üst sınıf yabancılarla donatacak güç Gs'yi geçtim fener de bile yok. En fazla 11 tane oyuncuya 2.5 milyon euro ödeyecek gücü var.

O 11 oyuncunun sahiplenişi aynı mı olacak gerçekten Beşiktaş'ı tutan Türk oyuncularla? Ya da yedek kulübesinden girenler nasıl olacak?

Biz hiç bozmamalıyız. Töre , Frei , Oğuzhan , Cenk bizim kazançlarımız.

He yanına Cech , Sissoko , Dede , Linnes , Depay ve Kaderabek koyabilirsek zaten istediklerini alsın rakipler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yabancı kuralının akıbetini Beşiktaş futbol yönetimi biliyor. Hatta böyle konularda artık alınacak kararlara yön veriyor.

Çevrimdışı cisse557

Yabancısı sınırlamasının kalkması hiç koymaz bize. Gs nin takımı yabancılar ile donatacak parası yok keza aziz yıldırım kendi ağzı ile söyledi şu zamanda yapılacak transfer intihardır diye.
Kaldırsınlar şu sınırlamasını hiç bişey yapmamaktan daha iyidir yıllardır hiçbir şey yapılmıyordu en azından somut bir şey yapılsın zaten Türk futbolu dibe battı bunu daha ötesi de yok

Çevrimdışı panic13

yabancı kuralının serbest kalması kesinlikle lazım. Sadece Beşiktaşımız açısından baktığımızda şu anda bizi kötü etkiliyor ama bu kural çıkmazsa ortada futbol diye bişey kalmayacak. Abuk subuk Türk futbolculara sadece Türk pasaportlu diye olmadık paralar ve bonservisler veriliyor. Bu bitmeli. Adaleti sadece kendimiz için değil, herkes için istemeliyiz. İlkemiz bu olmalı.

Serbest kalsın demek, kontrolsüz serbest kalsın demek değil.

1) İlk 18'de takımın altyaspısından yetişmiş en az 4 oyuncu şartı olabilir.
2) Gelecek yabancının belli şart ve klasmanlarda belli sayıda maç yapmış/milli olmuş olması şartı gelebilir.

aklıma gelenler bunlar. Burada bir sürü fikir mevcut. Ama kural mutlaka kalkmalı. Bu hali ile futbolumuz ilerlemez.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı WarrChief

Alın Beşiktaş'ın önünü kesmek için ilk hamle.

Mehmet Demirkol, "Önümüzdeki sezon Türk takımlarının kaç yabancıyla oynayacağının belli olmaması, olmaz. Seneye kaç yabancıyla oynayacağımızı Fatih Hoca biliyor mu? Seneye bugün Galatasaray'ın kaç yabancısı olacak? Fatih Hoca biliyor. Fatih Hoca biliyorsa, Hamza Hoca bilir mi? Peki Hamza Hoca biliyorsa Biliç bilir mi? Biliç'in bilmemisi nasıl olur? Ocak'ta transfer olacak. Fatih Hoca'nın fikri şu. Yabancı oyuncu sayısı serbest kalsın. Neden bu şimdi açıklanmıyor da Ocak'ta açıklanıyor. Millet tranfser yapacak. İllaki şov mu yapmamız lazım. Açıklayın bitsin. Herkes ona göre yapsın transferini. Niye açıklanmıyor?" ifadelerini kullandı.

Dünyanın hiçbir yerinde yabancı kuralı şak diye açılıp kapanmaz.

ALınan karar en az 2 yıl sonra ya da kademeli kademeli devreye girer.

Ha serbest bıraksalar da Galatasaray'ı kurtaramazlar yabancıları para etmiyor o ayrı.

demirkolun konusmasını izledim canlı orada bilic bilir bilmnez muhabebtine geldi cok mantıklı  simdi gs bir kaç adım onde bu planlamayı bilebnilir ama sanki bizim baskanda bu yabancı kuralından haberdar gibime geliyor bundan once dedilerya bir tane genc forvete yatırım yapıcaz diye yani boyle seylerden anlasılıyorki yabancıda bir rahatlama olacak

Çevrimdışı Çağrı

Bunu yeni sitemizde köşe yazısı olarakı yazacaktım ama bir parçasını paylaşayım.

Normal şartlarda zaten kaldırılmalı ama böyle şak diye olmaz. Bu sene yerliye fazla para verenlere yazık.

2016'da şöyle bir kural girecek desinler girsin.

Benim gözümde olay şudur ;

Her kulüp gelirinin yüzde 10'unu altyapıya harcamak zorunda olacak. Bunu devlet de vergiden düşecek.

Her kulüp ilk 11'inde Altyapısından çıkmış 2 tane 23 yaşaltı oyuncu oynatmak zorunda olacak.

Her kulüp ilk 18'inde altyapısından çıkmış 4 tane 23 yaşaltı oyuncu bulundurmak zorunda olacak.

Alınacak yabancıların 23 yaşından büyük olanları son 2 senede milli takımındaki maçların yüzde 75'ine çıkmış olacak.

Alınacak yabancıların 23 yaş altında olanlarına kısıtlama getirilmeyecek.

Bunlar uygulanırsa yurtiçi transfer piyasası durur. Gerçekten iyi yerli yetişirse takımlar zorunluluktan değil oynayacak seviyede olduğunu düşündüğü zaman oyuncu alır.

Diğer oyuncularda 23 yaşını geçince kıymetinin kalmayacağını bildiği için 22 yaşında star olduğunu sanıp milyon eurolar indiremezler.

Böylece gelişimleri durmaz. Yurtdışına açılırlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Milli maç kriteri hep dillendirilir ancak ben buna kesinlikle katılmıyorum..Bu şartın sakıncaları var..Bunu uygulayan bildiğim kadarıyla İngiltere..Futbol ekonomisinin en büyük olduğu,dünyanın en önemli ligi,oyuncular için hedef bir lig..Yani bu ligin takımları milli maç şartını sağlayan oyuncuları rahatlıkla alabilirler..

Ancak bizim için bu geçerli değil..Üst düzey milli takımlardaki oyuncuları getirmek imkansıza yakın..Bu da 2. ve 3. sınıf ülkelerin oyuncularının ancak ülkeye getirilebilmesi demek..Bu da yabancı kalitesini arttırır mı yoksa azaltır mı belli değil..Ayrıca milli takım teknik direktörleri bazı oyuncularla sorun yaşayıp takıma almayabiliyor..Örneğin bu sistem gelirse Fernandes'i transfer edemezsin..Ancak Angola milli takımının vasat bir oyuncusunu alabilirsin..Fernando Belluschi'yi,Batalla'yı,Sosa'yı alamazsın..Mesela zamanında kapımızdan dönen Diego Costa'yı alamazdık..Kısacası bu kriter bizim ülkemiz için olası değildir mevcut düzende..

Çevrimdışı Çağrı

Örneğin bu sistem gelirse Fernandes'i transfer edemezsin..Ancak Angola milli takımının vasat bir oyuncusunu alabilirsin..Fernando Belluschi'yi,Batalla'yı,Sosa'yı alamazsın..Mesela zamanında kapımızdan dönen Diego Costa'yı alamazdık..Kısacası bu kriter bizim ülkemiz için olası değildir mevcut düzende..

Haklısın işin bu kısmı da var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Takımı yabancıyla doldurmayı kimsenin paçası yemez merak etmeyin, türk oyuncuları abdürrahim albayrak idare eder ,caner belki aziz başganını kıramaz ama yabancının parasını ödemediğinde gözünün yaşına bakmaz kolay kolay, hele hele üst düzey kariyerli ve reytingi yüksek adamlarsa ki zaten böyle oyuncuları  getirecek paraları pek kalmadı.Yakında vasat yabancı çöplüğü olur türkiye.

Çevrimdışı forzatunga

Her kulüp ilk 11'inde Altyapısından çıkmış 2 tane 23 yaşaltı oyuncu oynatmak zorunda olacak.

Bu hariç diğerleri mümkün.İlk 11 şartı getiremezsin,futbolun ruhuna aykırı ve uygulama sıkıntıları doğar.

Çevrimdışı panic13

Yabancı sınırı ile alakalı  bütün önerilerin mantıklı ve mantıksız tarafı var. Bizim yöneticiler en mantıksız ve kötüsünü seçecektir, şüpheniz olmasın. '85 ile '95 arasındaki Şenes Erzik dönemi hariç TFF herzaman en yanlış zamanda en kötü sistemi getirmiştir. Şİmdi de farklı olmayacak.

Bizim açımızdan ise avantaj şu, gördüğümüz kadarı ile, özellikle Önder Özen'den sonra kulübe kurumsal akıl daha çok hakim hale gelmiş. Genellikle nokta transfer yapmaya çalışıyoruz. son iki yılda, eneramo ve sezer dışında verim alamadığımız bir transfer yok gibi duruyor. Zaten BA BA ile SOSA transferleri bunlara büyük örnek. Resmen min maliyet ile maksimum fayda sağladık. Türk takımlarında (Cavcav dışında :D ) görmediğimiz işler bunlar :) Yani sistem ne olursa olsun, bu mantalite ile çok hata yapmayız gibi geliyor bana. Yeter ki bu akıl kurumsallaşabilsin, tekrar hava gazı, ocak gazı gibi işlere girmeyelim yeter.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Bu hariç diğerleri mümkün.İlk 11 şartı getiremezsin,futbolun ruhuna aykırı ve uygulama sıkıntıları doğar.

Yanılmıyorsam Belçika'da 4-5 senedir uygulanıyor bu kural
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli