Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987865 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan bilseydim 7+ atardım bu maça 2.5 üst attım 30 dakika geldi saolasın arsenal son maçımdın.

Çevrimdışı Çağrı

Hoşgeldim hamza al sana gerçek galatasaray  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ilk yarı 5 olursa rekor beklerim :D
Arsenal isterse ve dikkatli olursa bunu yapar da genelde devam etmiyorlar gol atmaya 4 ya da 5 yapıp bırakırlar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal isterse ve dikkatli olursa bunu yapar da genelde devam etmiyorlar gol atmaya 4 ya da 5 yapıp bırakırlar :D
Bunlar genç oyuncu hocam belli olmaz.

Çevrimdışı Tolga

O değil de Sinan Bolat henüz top çıkarabildi mi  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Bunlar genç oyuncu hocam belli olmaz.
Keşke şöyle 7-0 8-0 falan bitse  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Gsnin yerinde olsam parayı peşin vermedilerse Tarık'ı iade eder 2.5 milyon euro ile yırtarım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Gese bu sene avrupaki 18. golünü yemiş.  :evillol:  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

3 4 çok rencide etmiyor artık alıştılar 0-6 filan bitse  :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bizim 2000-2001 deki yediğimiz gol sayısını geçtiler böylelikle :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim 2000-2001 deki yediğimiz gol sayısını geçtiler böylelikle :D :D
Rekor onlarda hocam bir de şu 8-0 lık rekoru kıraydılar.  :) Bu arada sosyal medyaya baktım şimdi gese sayfaları hakem 3-0 önde yazmış bir de gese bitti demeden bitmez diyorlar maç 3-0 olmuş.  :kop: :kop: :kop: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Rekor onlarda hocam bir de şu 8-0 lık rekoru kıraydılar.  :) Bu arada sosyal medyaya baktım şimdi gese sayfaları hakem 3-0 önde yazmış bir de gese bitti demeden bitmez diyorlar maç 3-0 olmuş.  :kop: :kop: :kop: :biggrinking:
Bunların kibirli hallerine acıyorum yenilseler de hala gerçeklerin farkında değiller şu Gs'yı yenmemizi o kadar çok istiyorum ki sormayın gitsin :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Yedek takımdan rezerv takıma dönüyor Arsenal  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

Bu yaz forma icin daha cok taraftarin sozu gececek inanin bana.Sinan öz ve @Abdullah in tasarimlari guzel.onlar forma tasarlar bizler kulube iletiriz sesimizi duyururuz.efsane bir cubuklu bekliyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Töre gese maçındaymış. Yalnız Selçuk niye gülüyor onu çözemedim.  :alala:

Çevrimdışı Kemal

Liverpool un bize karşı desibel ve ilk maç skoruna karşı oynarmis gibi evinde birde tam kadro ile yardirsaymis abartisiz 10 üzeri gol yerdi gs, Adamlar yedeklerinin yedekleriyle oynuyo

Çevrimdışı Çağrı

Töre gese maçındaymış. Yalnız Selçuk niye gülüyor onu çözemedim.  :alala:

Maç öncesidir muhtemelen :)

Töre bunlara Beşiktaşlıyım sizde oynamam dediği gün asıl patladılar  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sen var ya sen şikenin kralı
Şikenin kralı teşviğin babası
Sen var ya sen  :evillol:  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 23:13:15 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Emre Çolak ile adamların 17'lik ilk maçına çıkan veledi arasında bile dağlar kadar fizik farkı var.

Bitmişiz farkında olan yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sneijder frikikten güzel bir gol attı :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sneijder sağlam gol attı. Yalnız gese seyircisi sanki maçı yendiler gibi sevindi :D

Çevrimdışı Tolga

Gs'den Muslera,Melo ve Sneijder'i çıkar birçoğu standart oyuncu birçoğu da Anadolu takımlarında oynayacak kapasitede :)

Çevrimdışı Tolga