Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988449 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Yalnız gelecek sezonların formalarını şimdiden tasarımını halletmek gerçekten de hoşuma gitti. :ok: :ok:

Adidas ile sponsor olan diğer kulüplerin formalarına bakarak özel olarak çalışıyorlarmış  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çubuklu da bence hoş durmaz gibi geliyor bana birkaç tasarım görmüştüm de hoşuma gitmemişti tabi bunları şimdiden konuşmakta aslında yersiz :)
Aynen sene sonu olsun bol bol photoshop yaparız burda.  :)

Çevrimdışı Türkay

Bu forma çok iyiydi keşke gene bundan çıksa

Çevrimdışı Türkay

Çevrimiçi Samet Ç

Gs yedi jeneriklik golll Podolski.  :D Adamların yedekleri bile fark atacak.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Şu formalardan çıkarsınlar yeter rekor kırarlar satışlarda.

Şu beyaz büyülüyor beni.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Biz yedek Tottenham'A 26 şut atıp rezil ettik deplasmanda.

Onlar yedek Arsenal'e iddasız Arsenal.'e kendi evinde 10 dk da 2-0.

Melo'yu çıkarın Gs Beşiktaş'ın 2 sınıf altı takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yakalı olan mı abi ?

Şu kardeşim.

Yakası da siyah olsun rekor satar.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz yedek Tottenham'A 26 şut atıp rezil ettik deplasmanda.

Onlar yedek Arsenal'e iddasız Arsenal.'e kendi evinde 10 dk da 2-0.

Melo'yu çıkarın Gs Beşiktaş'ın 2 sınıf altı takım.
Yani Ts maçındaki gibi maçın başından sonuna kadar konsantre olup baskı kurarsak Gs'yı da bir şekilde geçebiliriz diye düşünüyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şu kardeşim.

Yakası da siyah olsun rekor satar.
Aynen abi bu forma dehşet yakalı olan da güzel şu ikisinden birini çıkarsalar beyaz forma olarak süper olur.

Çevrimdışı Çağrı

Arena'nın akusitiği mükemmel ya da hoparlörler çok yakın yayın ekibinin belli yerlere.

Toplasan 20.000 kişi var burada müthiş ses çıkıyor.

Bizim stad bu akusitğe sahip olursa yıkılır stad.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arena'nın akusitiği mükemmel ya da hoparlörler çok yakın yayın ekibinin belli yerlere.

Bunun için Kanada'dan özel bir ekip gelecek deniyor bakalım göreceğiz :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Aynen abi bu forma dehşet yakalı olan da güzel şu ikisinden birini çıkarsalar beyaz forma olarak süper olur.

Bir gün olur mu bilmiyorum ama önde sponsorsuz vodafone yazısının olduğu yerde bir kartal figürü olan bir forma efsane olur  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yani Ts maçındaki gibi maçın başından sonuna kadar konsantre olup baskı kurarsak Gs'yı da bir şekilde geçebiliriz diye düşünüyorum :)
Ezeceğiz. Analizlerim iyidir hocam.Ts maçında çok rahat olacak dedim rahat oldu çünkü orta sahaları güçsüzdü. Gese de aynı şekilde Melo'yu ve Sneijder'i çıkar anadolu takımı orta sahası önde baskıya dayanamıyorlar Arsenal'in gençleride aynı bizim takım gibi çok sağlam çıkıyorlar kontraya.

Çevrimdışı Çağrı

Bunun için Kanada'dan özel bir ekip gelecek deniyor bakalım göreceğiz :tabe:

Bizim stad bir de yerin altında iyice boğar ses.

Gs'ninkini sanırım Cisco yaptı bizim de onlar yapacak  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Arena'da bizim çıkardığımız sesten fazlası geliyor şuan ya akustik olay ya da yayın ekibinin pozisyonu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir gün olur mu bilmiyorum ama önde sponsorsuz vodafone yazısının olduğu yerde bir kartal figürü olan bir forma efsane olur  :)
Onu belki torunlarımız torunları görebilir en iyi ihtimalle :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

2. dediğin abi. Gittim o stada ses stadın içinde boğuluyor saçma sapan sesler çıkabiliyor. Bir de star Türk takımlarının maçlarında tribün sesini sonuna kadar açar.

Çevrimdışı Tolga

Bizim stad bir de yerin altında iyice boğar ses.

Gs'ninkini sanırım Cisco yaptı bizim de onlar yapacak  :tabe:
Hocam detaylarını pek bilmiyorum ama özel bir çalışma olacakmış bununla ilgili sadece o kadarını biliyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

Uuuuuv rezillik çıkacak Arena'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli