Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987330 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Hem sağ bek hem stoper için bence sürpriz oyuncular gelecek diye düşünüyorum konuştuklarımız olmayacak gibi :)
Hocam Zouma olacak bence. 1.5 yıl kiralansa var ya stoper sıkıntımız kalmaz çok dinamik bir oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

Hem sağ bek hem stoper için bence sürpriz oyuncular gelecek diye düşünüyorum konuştuklarımız olmayacak gibi :)

Sağ bek bence ters köşe yapıp Kaderabek'i alacaklar ama ben Zouma'dan emin oldum artık.

İki oyuncuya bonservis veremeyiz , adam güçlü uzun hava topu hakimiyeti var , 1.5 yıllık kiralık kontrat da iyi. En iyi seçenek gibi duruyor :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek bence ters köşe yapıp Kaderabek'i alacaklar ama ben Zouma'dan emin oldum artık.

İki oyuncuya bonservis veremeyiz , adam güçlü uzun hava topu hakimiyeti var , 1.5 yıllık kiralık kontrat da iyi. En iyi seçenek gibi duruyor :)
Aynen abi bende öyle düşünüyorum. Bir de Noboa alınsa tadından yenmez. Eğer lider bitirirsek ben 3 transfer vekliyorum devre arası.

Çevrimdışı Çağrı

Aynen abi bende öyle düşünüyorum. Bir de Noboa alınsa tadından yenmez. Eğer lider bitirirsek ben 3 transfer vekliyorum devre arası.

Geçen sene yapılmadı hamleler kaçtı elimizden bu kez izin vermemeli yönetim getirisi çok büyük olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam Zouma olacak bence. 1.5 yıl kiralansa var ya stoper sıkıntımız kalmaz çok dinamik bir oyuncu.

Valla Zouma konusunda bu kadar eminseniz bir duyumunuz vardır herhalde onu bilemiyorum ama nedense ben öyle olacakmış gibi hissediyorum.Sağ bek transferi çok önemli orada ıskalamamalıyız.Linnes ya da Kaderabek olursa iyi olur da onların dışında aynı etkiyi verebilecek bir sağ bek devre arası bulabilir miyiz zor.Korkum birazda bundan aslında :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene yapılmadı hamleler kaçtı elimizden bu kez izin vermemeli yönetim getirisi çok büyük olacak.
Yönetim zaten bu seferde transfer yapmayıp şampiyonluğun kaçmasına neden olursa artık sonuçlarına da katlanırlar

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim zaten bu seferde transfer yapmayıp şampiyonluğun kaçmasına neden olursa artık sonuçlarına da katlanırlar
Sanmam son şansları bu önümüzdeki 1-2 sene.

Çevrimdışı Tolga

Sanmam son şansları bu önümüzdeki 1-2 sene.
O yüzden diyorum zaten yapmak zorundalar yoksa bu seferde şampiyonluk kaçabilir

Çevrimdışı blackeagle35

Trabzon maçı yanıltmasın bu takımın bence hala en önemli eksiği orta saha..Buraya mutlaka oyuncu almalıyız..Daha sonra stoper,sağ bek geliyor benim gözümde..

Çevrimdışı Çağrı

Valla Zouma konusunda bu kadar eminseniz bir duyumunuz vardır herhalde onu bilemiyorum ama nedense ben öyle olacakmış gibi hissediyorum.Sağ bek transferi çok önemli orada ıskalamamalıyız.Linnes ya da Kaderabek olursa iyi olur da onların dışında aynı etkiyi verebilecek bir sağ bek devre arası bulabilir miyiz zor.Korkum birazda bundan aslında :)

Yok hocam duyum olsa söylerim :)

Siyahi dediler diye diyorum

Adam orada oynamıyor yedek kadroda bile yok e yetenekli daha ne olsun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Trabzon maçı yanıltmasın bu takımın bence hala en önemli eksiği orta saha..Buraya mutlaka oyuncu almalıyız..Daha sonra stoper,sağ bek geliyor benim gözümde..
Bence asıl Serdar'ın performansı kimseyi yanıltmasın bu ara iyi oynaması sürekli bu şekilde oynayacağı anlamına gelmez.Mutlaka ilk önce sağ bek transferi halledilmeli.Ondan sonra stoper ve ön libero benim için aynı derecede önem arzediyor.

Çevrimdışı Çağrı

Kesinlikle.

Büyük maçlar için değil ama.

Küçük maçlar için top yapan ortasaha eksiğimiz var maçı kontrl altında tutmak için.

Artık Beşiktaş taraftarı çok iyi gözlemliyor takımı buna çok seviniyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yok hocam duyum olsa söylerim :)

Siyahi dediler diye diyorum

Adam orada oynamıyor yedek kadroda bile yok e yetenekli daha ne olsun :)
Tamam da bu yönetimin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden diyorum belki başka ilgilendikleri siyahi bir oyuncu da vardır :)

Çevrimdışı blackeagle35

Bence asıl Serdar'ın performansı kimseyi yanıltmasın bu ara iyi oynaması sürekli bu şekilde oynayacağı anlamına gelmez.Mutlaka ilk önce sağ bek transferi halledilmeli.Ondan sonra stoper ve ön libero benim için aynı derecede önem arzediyor.
Serdar'ın performansı değil benim düşüncemin sebebi..Orta sahada oyunu tutamama tempoyu,ayarlayamama,kapanan takımlara etkili pas yapamama sorunumuz devam edecek..Kimse bizim karşımıza Özer-Mehmet-Constant üçlüsü ile orta saha kurmayacak..Hele ikinci yarı herkes kapanacak,geriye düşerse üstümüze gelecek..Alınacak orta saha Atiba'yı sağ beke kaydırmamıza imkan sağlayacak..

Çevrimdışı Tolga

Serdar'ın performansı değil benim düşüncemin sebebi..Orta sahada oyunu tutamama tempoyu,ayarlayamama,kapanan takımlara etkili pas yapamama sorunumuz devam edecek..Kimse bizim karşımıza Özer-Mehmet-Constant üçlüsü ile orta saha kurmayacak..Hele ikinci yarı herkes kapanacak,geriye düşerse üstümüze gelecek..Alınacak orta saha Atiba'yı sağ beke kaydırmamıza imkan sağlayacak..
Zaten ben de orta sahaya transfer yapılmalı diyorum ama ilk önce yapılması gereken bölge sağ bek.Orada Serdar dışında sağ bekimiz yok ama katılıyorum Veli ve Atiba aynı stilde oyuncular onlardan daha yaratıcı,öne daha fazla oynayan,dinamik ve teknik bir oyuncuya ihtiyaç var.Yalnız 3 transfer olmayacağını düşünüyorum devre arası o yüzden sağ bek ve stoper olacakmış gibi geliyor en fazla keşke dediğin gibi ön libero alsalar.Ben o yüzden geçen gün dedim ki keşke Gekas ile Bilal'i kiralasak yarım sezonda bize müthiş katkı sağlarlar :)

Çevrimdışı Türkay

Ertuğrul Karanlık 20 gün dediğine göre İnşallah 1 haftaya takımla çalışır Ba.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı blackeagle35

Zaten ben de orta sahaya transfer yapılmalı diyorum ama ilk önce yapılması gereken bölge sağ bek.Orada Serdar dışında sağ bekimiz yok ama katılıyorum Veli ve Atiba aynı stilde oyuncular onlardan daha yaratıcı,öne daha fazla oynayan,dinamik ve teknik bir oyuncuya ihtiyaç var.Yalnız 3 transfer olmayacağını düşünüyorum devre arası o yüzden sağ bek ve stoper olacakmış gibi geliyor en fazla keşke dediğin gibi ön libero alsalar.Ben o yüzden geçen gün dedim ki keşke Gekas ile Bilal'i kiralasak yarım sezonda bize müthiş katkı sağlarlar :)
Bence de sağ bek ve stoper alınacak..Ancak orta saha alınırsa şampiyonluk gelecek..Buna eminim..Sakatlık,ceza şu bu olmazsa tabiki..Biz Beşiktaşız sonuçta her şey olabilir :)

Çevrimdışı Tolga

Bence de sağ bek ve stoper alınacak..Ancak orta saha alınırsa şampiyonluk gelecek..Buna eminim..Sakatlık,ceza şu bu olmazsa tabiki..Biz Beşiktaşız sonuçta her şey olabilir :)
Keşke alınabilse dediğimiz gibi bu bölgelere 3 kaliteli transfer yapılsa büyük ihtimal ipi göğüsleriz.Sonuçta kadro derinliğimiz de artmış olaca 3 kulvarda daha rahat devam edebileceğiz.Hatta şunu da söyleyebilirim eğer 3 transferde yapılırsa biraz da kura şansımız olursa(genelde hiç olmaz) Uefa'da en az çeyrek ya da yarı finali görürüz. :icool:

Çevrimdışı Tolga

Ertuğrul Karanlık 20 gün dediğine göre İnşallah 1 haftaya takımla çalışır Ba.  :lol:
Benimde tek umudum bu aslında.Ertuğrul Karanlık sakatlıklarla ilgili ne tarih verirse aslında o tarihten en az 10 gün daha azını düşünmek lazım :icool:

Çevrimdışı Abdullah

Benimde tek umudum bu aslında.Ertuğrul Karanlık sakatlıklarla ilgili ne tarih verirse aslında o tarihten en az 10 gün daha azını düşünmek lazım :icool:
Ama bu defa kırık var belki 20 günü bulmasa da 2 hafta oynayamayacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

MHK Bşakanı Zekeriya Alp 12. haftada sonucu etkileyecek hatalar olduğunu söylerken, yine de haftanın iyi geçtiğini kaydetti. Alp, hata yapıldığında yerden yere vurulan hakemlerin, başarılı olduklarında haklarının teslim edilmediğini söyledi.

Adam iyice sıyırdı artık. Hakem iyi yönetti diye tebrik bekliyor senin görevin de onların görevi de bu zaten görevini yaptığı için mi tebrik edeceğiz?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ama bu defa kırık var belki 20 günü bulmasa da 2 hafta oynayamayacaktır.

20 demesinin sebebi rehabilitasyonu da kattı işin içine.

Konya maçına hazır olur ama oynatmaz Bilic her yol Gs maçına çıkıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

20 demesinin sebebi rehabilitasyonu da kattı işin içine.

Konya maçına hazır olur ama oynatmaz Bilic her yol Gs maçına çıkıyor.
Konya maçı kadrosunda bence olur oynar mı oynamaz mı bilemem tabi.Gs maçında sahada olsun benim için yeterli gerçi son dönemdeki formundan uzak olabilir diye düşünüyorum ama onun sahada olması bile rakip savunmayı ciddi derecede rahatsız edecektir.Umarım çabuk iyileşir.

Çevrimiçi Samet Ç

Konya maçı kadrosunda bence olur oynar mı oynamaz mı bilemem tabi.Gs maçında sahada olsun benim için yeterli gerçi son dönemdeki formundan uzak olabilir diye düşünüyorum ama onun sahada olması bile rakip savunmayı ciddi derecede rahatsız edecektir.Umarım çabuk iyileşir.
Tek vuruş golcüsü Ba sıkıntı olmaz. Ona pozisyon hazırla parmağı kırıkken de atar.  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Tek vuruş golcüsü Ba sıkıntı olmaz. Ona pozisyon hazırla parmağı kırıkken de atar.  :icool:
Aynen öyle :D ama Ts maçında da gördük kazmanın teki geldi yapıştırdı ayağına bir tane sakatlandı.İleride aynı sakatlığı yeniden ortaya çıkarsa diye korkuyorum açıkçası.