Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988562 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Yeni sağ bek adayı Portekizli Cedric Soares | NTVSPOR
Kısa boylu olması haricinde fena değil gibi sanki.  :alala: Ama bizim adayımız belli  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Aynen. İlk yarıyı 39 puanla kapatmamız çok kritik. İkinci yarı 17 maçta en az 10 galibiyet çıkarmamız lazım. Yanına 1-2 tane sürpriz galibiyet koyduk mu şampiyon olmamamız için neden yok.

Bana göre, şu an transfer planlanıyor ise sağ bekten ziyade orta saha gelmeli. Çünkü ne kadar sıkıntılı da olsa, Serdar ve Atiba orayı idare edebilir. Eğer ortasahaya sağlam bir box to box adam alırsak, 2009'da Ernst gibi, müthiş bir hamle olur. Böylece Atiba'yı daha sık sağ beke kaydırma şansımız da olur.

Katılıyorum ama bence şöyle düşünülüyor.

Sağ bek ve stoper bu takımı Uefa'da finale kadar götürür.

Ortasaha ise lig şampiyonluğuna götürür.

3 ü de alınırsa süper bir sezon geçirebiliriz eminim bu fısatı kaçırmak istemeyecektir  yönetim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bunu alamayız ha alırsak süper bir bektir genç adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray maçına 25 gün var.

Ba bu maça yetişsin yeter. Diğer maçlar Cenk'in seviyesinde veya altında maçlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ba çok iyi fantastik bir oyuncu.

Lakin Metalist'te Ba yokken  Sosa orada da 15 asist yapıyordu.

Bizim takımımızn bel kemiği Sosa şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ba 2-3 hafta daha kısa da iyileşir...! bol bol kemik suyu içsin et suyu tüketsin kelle paça içirsinler sarımsaklı...!

Çevrimiçi Samet Ç

Ertuğrul Karanlık Ba 20 gün yok demiş. Gaziantep maçından sonra topla antremana başlar bence ama oynatmamak lazım gese maçına saklamak lazım.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba gs maçına tamamen hazır olsun başka bir şey istemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Dün de söyledim nedense hiç kimsenin gündeme getirmediği süpriz bir sağ bek transfer edilecekmiş gibi düşünüyorum bakalım :)

Çevrimdışı Deniz

bu gs kedicikleri BA nın sakatlığını görünce yine oynamaya başlamış.ne şanslı takım bunlar ya.İnşallah BA yetişir de şunlara 2 tane çakar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

bu gs kedicikleri BA nın sakatlığını görünce yine oynamaya başlamış.ne şanslı takım bunlar ya.İnşallah BA yetişir de şunlara 2 tane çakar
2 az değil mi ya  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk iki tane çakar geseye Ba'yı 3 den aşağısı kesmez bence.  :icool:

Çevrimiçi blackeagle35

Ba,Konya maçına dönsün yeterli..Gaziantep ve Akhisar'ı geçeriz bir şekilde..Aradaki 2 kupa maçında da Furkan kendini göstersin ya da Spalletti'nin Roma'sı gibi 4-6-0 oynayalım..

Bu arada Gençlerbirliği'nden İrfan Can Kahveci'yi umarım takip ediyoruzdur..Önemli bir potansiyeli var..Cavcav ucuza bırakmaz ama bir şekilde alınıp Gençlerbirliği'ne tekrar kiralama gibi yöntem izleyebiliriz başkaları almadan..Oğuzhan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum..

Çevrimiçi Samet Ç

Ba,Konya maçına dönsün yeterli..Gaziantep ve Akhisar'ı geçeriz bir şekilde..Aradaki 2 kupa maçında da Furkan kendini göstersin ya da Spalletti'nin Roma'sı gibi 4-6-0 oynayalım..

Bu arada Gençlerbirliği'nden İrfan Can Kahveci'yi umarım takip ediyoruzdur..Önemli bir potansiyeli var..Cavcav ucuza bırakmaz ama bir şekilde alınıp Gençlerbirliği'ne tekrar kiralama gibi yöntem izleyebiliriz başkaları almadan..Oğuzhan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum..
Ben artık Türk genç oyuncu almayalım diyorum. Çünkü hiçbir gelişme kat edemiyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Ben artık Türk genç oyuncu almayalım diyorum. Çünkü hiçbir gelişme kat edemiyorlar.

Türkiye zaten gelişime açık bir ülke değil.

Klasiktir. Oyuncu 18-20 arası gelişiminin yüde 30'u kadar gelişir sonra medya pompalar çocuk bi halt oldum sanar 20-24 arası o gelişim geriye gider.

25'ten sonra akıllanır artık fiziksel olarak gelişemeyeceltir. Yetenek ve mental olarak gelişmeye başlar. 27'sinde en top zamanını yaşar ama aslında olabileceğinin yüzde 25'i bile olmamıştır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Dün Cicinho uzatmalarda hala çılgın deparlar atıyordu valla helal olsun dedim.Zaten adamın leveli belli topa her vuruşu bilinçli.Eğer devre arasında Cicinho ihtimali varsa bu genç sağbekleri önümüzdeki yıl oynatacak şekilde  düşünmek mantıklı olur.Cicinho ile 1,5 yıl + Linnes vb.   yabancı sınırı kalkacağı için sıkıntı olmaz.

Çevrimiçi blackeagle35

Katılıyorum ama yabancı kuralı bir şekilde devam edecekse almamız lazım..Ayrıca bu farklı bir oyuncu,fiziksel gelişimi fena değil,oyun görüşü,pas yeteneği,topa vuruşu gerçekten kalite..İkili mücadeleden de pek kaçmıyor..Kendini bozmazsa bir yerlere gelme potansiyeli var..

Çevrimiçi Samet Ç

Katılıyorum ama yabancı kuralı bir şekilde devam edecekse almamız lazım..Ayrıca bu farklı bir oyuncu,fiziksel gelişimi fena değil,oyun görüşü,pas yeteneği,topa vuruşu gerçekten kalite..İkili mücadeleden de pek kaçmıyor..Kendini bozmazsa bir yerlere gelme potansiyeli var..
Ben devam etmeyeceği kanaatindeyim. Ki devam etmeyecek. En azından kurallar biraz daha esnetilecektir. Mesela 5+3 yerine 8+3 gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle bir haber gördüm.

Chelsea'nin sezon başında Elche'ye kiraladığı 19 yaşındaki Hırvat golcü Mario Pasalic için Beşiktaş'ın resmi teklif yaptığını iddia eden İngiliz gazeteleri, Fransız stoper Kurt Zouma'nın da Kartal'a çok yakın olduğu iddia edildi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle bir haber gördüm.

Chelsea'nin sezon başında Elche'ye kiraladığı 19 yaşındaki Hırvat golcü Mario Pasalic için Beşiktaş'ın resmi teklif yaptığını iddia eden İngiliz gazeteleri, Fransız stoper Kurt Zouma'nın da Kartal'a çok yakın olduğu iddia edildi.

Zouma artık yüzde 90 gibi duruyor zaten.

Yalnız Pasalic golcü değil ortasaha  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Zouma artık yüzde 90 gibi duruyor zaten.

Yalnız Pasalic golcü değil ortasaha  :D
Bende onu çözemedim abi bakıyorum orta saha adam haberde golcü yazmışlar :D Pasalic beni ilgilendirmiyor. Zouma olsun yeter.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu çocuğun adını ilerde çok sık duyabiliriz gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Tolga

Hem sağ bek hem stoper için bence sürpriz oyuncular gelecek diye düşünüyorum konuştuklarımız olmayacak gibi :)