Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987054 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Bugün Erciyes'in golünde Cenk Ahmet'i gördünüz mü? Tam bir Beşiktaşlı şanssızlığı :D

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı eski inönü

Demba ba'da buyuk birşey yoktur umarım. 2 hafta falan idare ederiz bence Cenk yedek beklemekten baya hırslanmış gibi. Hic yabana atılacak bir golcü degil ona da fırsat dogmuş olur. Şu an sakatlanırsa yerini dolduramayacagımız adam Sosa bence.

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada Olcaydan bekledigimiz oyun Ts macındaki oyunu işte. Isıran, kovalayan, ikili mucadelelerde ayakta kalan Olcay. Skora katkıda bulunmasa bile asgari bunları yapmalıki takıma katkı saglasın. Bu sezon çok maçta sahada yoktu resmen

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba ba'da buyuk birşey yoktur umarım. 2 hafta falan idare ederiz bence Cenk yedek beklemekten baya hırslanmış gibi. Hic yabana atılacak bir golcü degil ona da fırsat dogmuş olur. Şu an sakatlanırsa yerini dolduramayacagımız adam Sosa bence.
dua edelim cenk e birsey olmasın forvet kalmaz elimizde...! oğuzhan heyheylerde top oynamıyor sosa olcay g.töre ve kerime birsey olmasın

Çevrimdışı Çağrı

dua edelim cenk e birsey olmasın forvet kalmaz elimizde...! oğuzhan heyheylerde top oynamıyor sosa olcay g.töre ve kerime birsey olmasın

Necip oynar orada da oynar  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tam da seri yakalamışken Demba Ba sakatlandı cidden canım sıkıldı ne yapacağız bilmiyorum :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

bide patlama yapıp her maç 3-4 tane sallarmış :)

Çevrimdışı panic13

Dediğin gibi abi bizim ligde şampiyon olmak çok kolay. 32 tane anadolu takımlarıyla maçın var. 15 içerde kazansan 35 puan yapar. Deplasmanda 10 galibiyet aldın mı iş bitiyor zaten. Biz deplasmanda 5 galibiyet aldık kaldı 5. Evimizde ise 3 maç kazandık 1 maç kaybettik 2 maç berabere yani evimizde en az 12 galibiyet daha almamız gerekiyor.Daha fazlasını alacağımızı düşünüyorum.

Abi 15 içeride kazanırsan 45 yapar :D

Şaka bi yana dediklerinde haklısın, FB'nin son 4-5 yıldaki stratejisi bu: "Evinde en az 45 puan topla". FB li futbolcular, teknik ekip, yönetim boşuna olay çıkartmıyor her iç saha maçında.  Deplasmanda zaten forması 25-30 puan topluyur GS, BJK ve FB'nin. İki ekstra galibiyet çıkınca şapkadan şampiyon oluyorsun. TSL'de 70 puan üzeri alan %70, 75 puan üzeri alan %100 şampiyondur.

O sebeple kartalımın, şu anki formda halimiz ile kalan maçlardan en az 13 puan çıkarıp (4G+1B), ilk yarıyı 39 puanla bitirip ikinci yarıda 1-2 sürpriz mağlubiyete karşı kendimizi garantiye almamız lazım. Çünkü GS ve FB maçlarını deplasmanda yapacağız. Artı, sona yaklaştıkça GS ve FB nin ne yapacağı belli olmaz. Sadece sahada değil, bir de saha dışında mücadele etmemiz lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Dezavantaj olarak görüyorlar derbileri deplasmanda oynamayı ama aslında avantaj.

İçerideki maçların tamamında favori çıkacağımız bir 9 maç yani 27 puan olacak.

39 ile devreyikapatırsak 66 yapıyor.

Kalan 8 deplasmanda derbilerin tamamını kaybetsek bile 3 deplasman galibiyeti şampiyon yapacak bizi.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Dezavantaj olarak görüyorlar derbileri deplasmanda oynamayı ama aslında avantaj.

İçerideki maçların tamamında favori çıkacağımız bir 9 maç yani 27 puan olacak.

39 ile devreyikapatırsak 66 yapıyor.

Kalan 8 deplasmanda derbilerin tamamını kaybetsek bile 3 deplasman galibiyeti şampiyon yapacak bizi.

Aynen. İlk yarıyı 39 puanla kapatmamız çok kritik. İkinci yarı 17 maçta en az 10 galibiyet çıkarmamız lazım. Yanına 1-2 tane sürpriz galibiyet koyduk mu şampiyon olmamamız için neden yok.

Bana göre, şu an transfer planlanıyor ise sağ bekten ziyade orta saha gelmeli. Çünkü ne kadar sıkıntılı da olsa, Serdar ve Atiba orayı idare edebilir. Eğer ortasahaya sağlam bir box to box adam alırsak, 2009'da Ernst gibi, müthiş bir hamle olur. Böylece Atiba'yı daha sık sağ beke kaydırma şansımız da olur.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Abdullah

SON DAKİKA! Demba Ba'nın ayak parmağında kırık tespit edildi!
NTVSpor

Çevrimdışı Abdullah

Ertuğrul Karanlık: Demba Ba'nın ikinci ayak parmağında kırık var

Çevrimdışı Abdullah

Ertuğrul Karanlık: Oğuzhan'ın alt adalesinde zorlama vardı. Takıma dönmesi fazla uzun sürmeyecek.

Çevrimdışı Abdullah

BİLGİ | Beşiktaş Kulüp Doktoru Karanlık, dün yaptığı açıklamada "Demba Ba’nın ayağında kırık varsa 2-3 hafta sahalardan uzak kalır" demişti.
NTVSpor

Çevrimdışı fani madida

vay arkadaş cincon maçına yetişse bari  :akuma:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı fani madida

tottenham maçında sosa kesinlikle dinlendirilmeli ona da bir şey olursa yanarız
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Demba Ba'nın kırığı eklem kırığı değil..
Doktorun ifadesiyle "kötünün iyisi"..
G.Antep maçından sonra döner diye düşünüyorum..
Fırat Günayer

Çevrimdışı Deniz

Yok artik ya tek forvet cenk kaldi bir anda.kendini gosterme zamani insallah hayal kirikligina ugratmaz bizi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Demba BA olayına çok üzüldüm çok  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

BA gs maçına yetişir inşallah
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Onu düşünmemiştim resmen almeida dan daha fazla gol aatar

Çevrimdışı Türkay

Yeni sağ bek adayı Portekizli Cedric Soares | NTVSPOR
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler