Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990327 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Tribun Dergi ‏@tribundergi  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş, UEFA'ya sunduğu uzlaşı sunumunda önümüzdeki 5 yılda 1 kez Şampiyonlar Ligi'ne gideceği öngörüsünde bulundu. (Milliyet)

bu ne ya böyle.

En az 1 kezdir. 5 yıllık bütçe hazırlarken en kötüsünü düşünerek sunmak zorundasın 5 yıl da direk katılacağım derzsen uefa daha önce sadece 2 kez girebilmişsin gerçekçi değil der.

Milliyet tahrik etmeye çalışıyor farklı şekkilde yazarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

En az 1 kezdir. 5 yıllık bütçe hazırlarken en kötüsünü düşünerek sunmak zorundasın 5 yıl da direk katılacağım derzsen uefa daha önce sadece 2 kez girebilmişsin gerçekçi değil der.

Milliyet tahrik etmeye çalışıyor farklı şekkilde yazarak.
umarım öyledir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Dünya da ki 4 büyük ligin 1. ve sonuncu arasında ki puan farkına baktım. İspanya da 26, Almanya da 22 (Son sırada dortmun var) İngiltere de 26 İtalya da 28 puan fark var. Biz de ise 18.

Yine liderlerin gol sayısı, Madrid 48 Münih 32 Chelsea 33 Juventus 30, biz ise sadece 16 gol. Yine averaj farklarında da resmen bizim ligle uçurum var, örnek olarak 2. gs'nin -1 averajı var.

Yani burdan da anlaşılacağı üzere iğrenç ligimiz var bunu bi kez daha açıklayayım dedim  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Dünya da ki 4 büyük ligin 1. ve sonuncu arasında ki puan farkına baktım. İspanya da 26, Almanya da 22 (Son sırada dortmun var) İngiltere de 26 İtalya da 28 puan fark var. Biz de ise 18.

Yine liderlerin gol sayısı, Madrid 48 Münih 32 Chelsea 33 Juventus 30, biz ise sadece 16 gol. Yine averaj farklarında da resmen bizim ligle uçurum var, örnek olarak 2. gs'nin -1 averajı var.

Yani burdan da anlaşılacağı üzere iğrenç ligimiz var bunu bi kez daha açıklayayım dedim  :bandit:

Ahaha en başta söyleyeceğini en sonda söylemiş genç adam  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün GS Başkanını dinledim. Beyler iyi ki Beşiktaş'lıyız. Adamlar yeniden batmış. Başkan'ın neden yüksek maaşlı futbolcuları gönderdiğini örneğiyle görüyoruz. Adamlar Riva inşaatına ruhsat almış. 5 yıl içinde inşaat başlamadığı için 21 Şubatta süre doluyormuş. Mecidiyeköyde bir plazadan 5 mio $ kazanırız, statta da konser verelim falan diyorlar. 20 mio $ bekliyorlar konserlerden. Bunun için anlaşmalar yapmak üzere anlaşmalar yapacaklarmış. Plazayıda kendileri yapmak istiyorlar. 110. yıl kutlamaları falan yapacaklar. Karda çığır açtık ayak izimizi takip ediyorlar.

Çevrimdışı Deniz

Bugün GS Başkanını dinledim. Beyler iyi ki Beşiktaş'lıyız. Adamlar yeniden batmış. Başkan'ın neden yüksek maaşlı futbolcuları gönderdiğini örneğiyle görüyoruz. Adamlar Riva inşaatına ruhsat almış. 5 yıl içinde inşaat başlamadığı için 21 Şubatta süre doluyormuş. Mecidiyeköyde bir plazadan 5 mio $ kazanırız, statta da konser verelim falan diyorlar. 20 mio $ bekliyorlar konserlerden. Bunun için anlaşmalar yapmak üzere anlaşmalar yapacaklarmış. Plazayıda kendileri yapmak istiyorlar. 110. yıl kutlamaları falan yapacaklar. Karda çığır açtık ayak izimizi takip ediyorlar.
Bizim stad bittikten sonra toki aranada anca ajdar konser verir  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

satıs yaparak kurtarıcaklar kısa donemdekileri zaten kısa zamanda bizimkide isticektir nasılsa kredisi oalcak ben stad yaptım dicek bir satıs yapılır artık ne oalcagını o zaman gorucez cnk bizimkide yol yol değil:))

Çevrimdışı Deniz

Konya'ya Gelecek Taraftarlarımızın Dikkatine

Yarın(7 Aralık) lider Beşiktaşımızı ağırlayacak Konya’da büyük bir futbol şöleni yaşanacak.

Futbol Takımımız, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak için Büyük Beşiktaş Taraftarının muhteşem desteğiyle Konya Büyükşehir Stadı’nın yeşil çimlerine çıkacak.

Siyah-beyazlılarımıza Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçta destek olabilmek için, çok sayıda taraftarımız Türkiye’nin birçok kentinden Konya Büyükşehir Stadı’na akın edecek.

Konya’ya gelecek taraftarlarımıza; trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını, aşırı hız yapmamalarını ve yollarda dikkatli olmalarını önemle hatırlatırız.

Konya Büyükşehir Stadı’nda yaşanacak futbol şölenine gelerek Beşiktaşımızı destekleyecek tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Taraftarlarımızın fair-play ruhu içerisinde tribünde centilmenliklerini sergileyeceklerine olan inancımız tamdır.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Konya'ya Gelecek Taraftarlarımızın Dikkatine

Yarın(7 Aralık) lider Beşiktaşımızı ağırlayacak Konya’da büyük bir futbol şöleni yaşanacak.

Futbol Takımımız, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak için Büyük Beşiktaş Taraftarının muhteşem desteğiyle Konya Büyükşehir Stadı’nın yeşil çimlerine çıkacak.

Siyah-beyazlılarımıza Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçta destek olabilmek için, çok sayıda taraftarımız Türkiye’nin birçok kentinden Konya Büyükşehir Stadı’na akın edecek.

Konya’ya gelecek taraftarlarımıza; trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını, aşırı hız yapmamalarını ve yollarda dikkatli olmalarını önemle hatırlatırız.

Konya Büyükşehir Stadı’nda yaşanacak futbol şölenine gelerek Beşiktaşımızı destekleyecek tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Taraftarlarımızın fair-play ruhu içerisinde tribünde centilmenliklerini sergileyeceklerine olan inancımız tamdır.

Beşiktaş JK

Bayılıyorum böyle açıklamalara  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı WarrChief

satıs yaparak kurtarıcaklar kısa donemdekileri zaten kısa zamanda bizimkide isticektir nasılsa kredisi oalcak ben stad yaptım dicek bir satıs yapılır artık ne oalcagını o zaman gorucez cnk bizimkide yol yol değil:))

ünal efendi aynı bizim baskanın yolunda gidiyor neredeyse bütün kelimeler aynı,aldıgımda soyledi bugun boyle ben borcda azalma yaptım gecmisten gelen kaynak yoktu vs vs hersey tıpa tıp aynı:))
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 13:04:02 WarrChief ]

Çevrimdışı ALI RIZA

ünal efendi aynı bizim baskanın yolunda gidiyor neredeyse bütün kelimeler aynı,aldıgımda soyledi bugun boyle ben borcda azalma yaptım gecmisten gelen kaynak yoktu vs vs hersey tıpa tıp aynı:))
onun için hala bir tık ileri adım atılaamıyor  :evillol:

Çevrimdışı WarrChief

onun için hala bir tık ileri adım atılaamıyor  :evillol:

:)) adam o borcuyla 409milyon dolarlık borcuyla iki sampıyonluk sıkıstırdı 15puan farkla:)) burada hayatta avukatlık yapmam ama ben sunu soylemeye calısıyorum yeni yoneticilerin savunma sekli budur bunuda siyaset yapmayı sevmem ama malum kişilerin yanınnda dura dura ogrendiler buda canımı sıkmıyor değil:((

yol yaptım diyorlarya bunlar bizimkide stad yaptım diyor ama diğer yanındakiler duruyor oracıkta onlarda iyileşme yok:)) aynı mantık yahu:))
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 13:13:26 WarrChief ]

Çevrimdışı Çağrı

Ne satışı yapacaklar satacak bir şey yok ki :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Ne satışı yapacaklar satacak bir şey yok ki :)

dün karar almışlardı dikilitaşta bir arazi vardı satışı falan yapılacaktı. bizim fulya tarzı bir şey planlıyorlardı. ama başkanları gerçekleri açıkladı BATIYORUZ  :evillol: :evillol: :evillol:

beter olun LANN :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

dün karar almışlardı dikilitaşta bir arazi vardı satışı falan yapılacaktı. bizim fulya tarzı bir şey planlıyorlardı. ama başkanları gerçekleri açıkladı BATIYORUZ  :evillol: :evillol: :evillol:

beter olun LANN :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Ahahaha  :kop:

Yahu 3-5 milyon dolarlık işlerdir onlar Sneijder'in çorba parasına yetmez onlara en az 200 milyon dolar lazım  :kop:

Komidin diyorum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Son 1 ayda faizden ve ödemelerden 20 milyon dolar borç yapmış Fransaray.

Bu hızla giderlerse Mayısı görmeden çok fena batarlar.

Artık sponsor da yok devletle ters düştükleri için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Ahahaha  :kop:

Yahu 3-5 milyon dolarlık işlerdir onlar Sneijder'in çorba parasına yetmez onlara en az 200 milyon dolar lazım  :kop:

Komidin diyorum  :kop:

onlar komidin işini bitirmişler onlara ayakkabı kutusu lazım.  :kop: :kop: :kop:

yeni moda arow marka ayakkabı kutuları hem zehirli kimsenin aklına gelmez  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yakup

gel devre arası gelllllll

gel transfer dönemi gellllllll.

ben o zaman gsdeki durumu merakla bekliyorum.

daha bunlarda fifa şikayetleri , tff şikayetleri başlamadı gerçi bunun geleli 35 gün oldu. aysal 45 günlük yazı almıştı oyunculardan 10 gün sonra hem futbol hem basketbolda iyi takip etmek lazım bunları.

arroyo bu sefer o gönderdiği ihtarnameyi çekemez  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Nike ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin gelirleri 2021-2022 sezonuna kadar,  Beşiktaş kırdırmadı

federasyon gelirleri 2017-2018 sezonuna kadar, Beşiktaş'ın 2015 sonuna kadar

TT Arena gelirleri 2019-2020 yılına kadar temlik edilmiştir. Beşiktaş'ın 2016'ya kadar sadece loca ve vipleri tamamı değil

30 Eylül 2014 tarihi itibariyle temlik toplamı 1.250 milyar TL'dir yani yaklaşık olarak 600 milyon dolar teminat ve temlik vermişiz, bunun teminat kredi oranı ise 2.52 dir.

Oy oy oy bunların cenazesi kalkar yakında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şu tablolar ile bırakın sportif başarı ile şampiyonlar ligine gitmeyi

Galatasaray 3 sene o da en az finansal fair playden ötürü adım atamaz dışarı.

Bu sene sonuna kadar Uefa 4 milyon euro zarar yapabilirsniz demişti bunlara. Kıyamet kopacak Galatasaray'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

En önmlisiyse Beşiktaş'ın genç bir kadrosu var.

Her sene 10 milyon euro yatırım yapsa hep zirveye oynayacak bir kadro oluştu.

Gs en en az 50 milyon bütçeye ihtiyac duyar bizim yapımıza  ulaşması için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

:)) adam o borcuyla 409milyon dolarlık borcuyla iki sampıyonluk sıkıstırdı 15puan farkla:)) burada hayatta avukatlık yapmam ama ben sunu soylemeye calısıyorum yeni yoneticilerin savunma sekli budur bunuda siyaset yapmayı sevmem ama malum kişilerin yanınnda dura dura ogrendiler buda canımı sıkmıyor değil:((

yol yaptım diyorlarya bunlar bizimkide stad yaptım diyor ama diğer yanındakiler duruyor oracıkta onlarda iyileşme yok:)) aynı mantık yahu:))

Zaten o iki şampiyonluğu sıkıştırmaya çalıştıkları için bu duruma geldiler. 2 şampiyonluğa 10 senesini sattı gerizekalılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Göreceksiniz taraftarı da gelmeyecek.

Geçin o her yerde destekleriz ayaklarını. 15 bin ortalamay oynayacaklar o stadta onlara feda filan işlemez.

İyi gün taraftarını hakettiğini buldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray sinecek bu 5 sene.

Şimdi bizim yapmamız gereken 3 kez üst üste şampiyonluğu yakalayıp Beşiktaş modasını geri getirmektir.

O zaman çok fazla Galatsaraylı çocuğun Beşiktaşlı olduğunu göreceksiniz.

Taraftar da kaybedecekler. Zamanında bizim kaybettiğimiz gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli