Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990316 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Geçmişteki gs ye verdiği drogbaya fln penaltilara bakın bizi nasıl dogradigina bakın boşuna maç izlediğimizi anlarsınız. Danışıkli dövüş içinde MHK TFF fb gs ligtv hepsi var.arada da biz dellenecek gibi olunca 1 şampiyonluk bırakıp susturuyolar.
Aynen öyle kelimesi kelimesine katılıyorum.Sus payı veriyorlar 5 senede bir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

ne yazık ki bu işler kadroyla felan olmuyor.Hakem-Medya desteği %60 kadro kalitesi %40 etkiler.
adamlar sadece rakiplere kıyak geçse sana adil olsa belki baş edebilirsin ama rakiplerini arkadan ittirirken, seni çekiyorlar. yıllardır defalarca gördük bunu.
ancak çok aciz duruma düşecekler bu yıl ki gs gibi ya da aziz gibi bir manyak egosunun kurbanı olacak iyice zıvanadan çıkacak o şekilde olur.
bu yıl şampiyonluk şansımız var gs tutunamaz yakında kopar, fb de 2-3 üst üste puan kaybına  kaosa girer ortalık toz duman olur.

Çevrimdışı Togay_1981

Bu konuda ben Çağrı'yı haklı buluyorum. Uzun yazmaya gerek yok. Bir Necip yerine sağ bekin olsa idi rakiplerin ittirildiği senin ise geri çekildiğin şu düzende 4 puan önde olurdun. ( Erciyes + Fener ) Biz Necip yerine nasıl daha iyi bir sağ bek alacağız ona yoğunlaşalım camia olarak. Onu çözüp kadroyu kaliteli ve güçlü hale getirince hakemlerde bizi ittirmeye başlar. Çünkü bu odaklar her zaman güçlünün yanında olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 11:25:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çünkü bu odaklar her zaman güçlünün yanında olur.

Şurası çok çok önemli.

Durum aynen bu çünkü. 100. yılımızda şampiyon olunca 101. yılda herkes çanaktan biraz yalamak için beşiktaş'ı birinci sayfaya taşıdı haberrlerde. Yeter ki o hava yakalansın.

O havayı bu düzen bozmadı. Kendi başkanımız ve ondan sonra gelen malum adam sattı bizi. Bizim en büyük özelliğimiz ritim yakalayınca 3-4 sene takmamız arka arkaaya bu ligde.

Bunu yapamadık son 2 sefer ondan bu fark açıldı böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kurt Zouma'nın videosu kiralık olarak gelse manyak olur.

Çevrimdışı Kemal

Zouma kiralık gelse linnes i alsak birde Peter c. Kaleye kiralık gelse uefa finali oynar bu takım

Çevrimiçi Samet Ç

Zouma kiralık gelse linnes i alsak birde Peter c. Kaleye kiralık gelse uefa finali oynar bu takım
Abi ben Linnes'ten çok Kaderabek'i istiyorum sağ beke sanki bana daha iyi olur gibi geliyor. ANÇ'nin dediği siyahi stoper büyük bir ihtimalle Zouma veya Çağrı abinin dediği gibi Samba ikisi de sağlam oyuncular. Bir de 3 sağ bek adayımız var dedi bunlar İvo Pinto Linnes ve Kaderabek bunların arasından seçme şansım olsa Kaderabek derim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 12:36:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi ben Linnes'ten çok Kaderabek'i istiyorum sağ beke sanki bana daha iyi olur gibi geliyor. ANÇ'nin dediği siyahi stoper büyük bir ihtimalle Zouma veya Çağrı abinin dediği gibi Samba ikisi de sağlam oyuncular. Bir de 3 sağ bek adayımız var dedi bunlar İvo Pinto Linnes ve Kaderabek bunların arasından seçme şansım olsa Kaderabek derim.

Ben de dönmeye başladım izledikçe.

Çok kararsızım. Linnes yetenekli ama fiziği çok iyi değil hızlanması , gücü. Kaderabek fizik olarak resmen uçuyor Hilbert'in 2 gömlek üstünü düşünün fizik olarak.

Tek eksiği driblingleri Linnes kadar iyi değil ama bize daha iyi olur.

Çek Ligi Norveç liginden daha zor olmasına rağmen 2 katı kadar gol ve asist yapmış adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 12:39:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Pedro güçleniyor hızı da fena değil sene sonuna kadar 30 maç daha oynar da biz şampiyon olursak yüzde 90 İspanya'da elit takımdan teklif gelecektir.

Valencia sene sonu Alman stoperini iyi paraya satacak yüksek ihtimal Pedroya gözünü dikebilirler. 7-8 milyon euro edecektir rahat bu parayı verirlerse de satıp bu fiyata bir tane daha almak gerek.

Tekniği , pasları ve ilk dokunuşu olağanüstü stopere göre Pedro'nun.

Bizim çok bilen yorumcular anlamıyor. Zannediyorlar ki her stoper çıkacak kafa vurup agresif olacak. Stoperin biri sert diğeri süpürücü olursa denge sağlanır ve süpürücü hele ki böyle teknik olanı çok az bulunuyor.

Hatırlayanlar olur Ivan Cordoba böyleydi ama Pedro'dan 3 kat daha hızlı ve sertti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de dönmeye başladım izledikçe.

Çok kararsızım. Linnes yetenekli ama fiziği çok iyi değil hızlanması , gücü. Kaderabek fizik olarak resmen uçuyor Hilbert'in 2 gömlek üstünü düşünün fizik olarak.

Tek eksiği driblingleri Linnes kadar iyi değil ama bize daha iyi olur.

Çek Ligi Norveç liginden daha zor olmasına rağmen 2 katı kadar gol ve asist yapmış adam.
Abi bende fizik açısından Kaderabek'in daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Defansta fizik olarak o kadar kötüyüz ki oraya bir de Linnes'i almak çok kötü sonuçlar doğurabilir. Ama Kaderabek'i al 1.81 boyu var hücumda etkin stoper olarak da Zouma'yı al uçarsın ayrıca Zouma bildiğim kadarıyla sağ bek de oynayabiliyor bu da avantaj Zouma Kaderabek mükemmel olur. Zouma'yı kiralarsak eğer bu Emenike vb. gibi hızlı oyuncuları tutamama sorunu da ortadan kalkacak. Yani Kaderabek Zouma ikilisini devre arası takıma katarsak savunmada ki sıkıntılar biter.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 12:41:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Kurt Zouma'nın videosu kiralık olarak gelse manyak olur.

Alacaksak hiç olmaz 2 yıllık kiralamalıyız sonra zaten Mou istemezse satın almak hakkı bizde olur ilk önce.

Adam kral konuşmaya bile gerek yok çok üstün çok sert.

Tahminim 1.5 yıllık kiralayacağız bu adamı biz bedelsiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 12:42:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bende fizik açısından Kaderabek'in daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Defansta fizik olarak o kadar kötüyüz ki oraya bir de Linnes'i almak çok kötü sonuçlar doğurabilir. Ama Kaderabek'i al 1.81 boyu var hücumda etkin stoper olarak da Zouma'yı al uçarsın ayrıca Zouma bildiğim kadarıyla sağ bek de oynayabiliyor bu da avantaj Zouma Kaderabek mükemmel olur. Zouma'yı kiralarsak eğer bu Emenike vb. gibi hızlı oyuncuları tutamama sorunu da ortadan kalkacak. Yani Kaderabek Zouma ikilisini devre arası takıma katarsak savunmada ki sıkıntılar biter.

Zaten Bilic'in Ivo Pinto'yu isteme sebebi bu kardeşim çok iyi fiziği onunda ama o kalas.

Kaderabek aynı zamanda teknik. Ama Ivo 3'e biter Kaderabek anca 5'e işte sıkıntı bu.

Yönetim Ivo'yu istemiyor istese hemen alabiliriz zaten bence Kaderabek'i zorluyoralar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ligin ikinci yarısına şöyle bir 11 ile başlasak ne olur.

Tolga
Zouma
Pedro
Kaderabek
İsmail
Veli
Oğuzhan
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Sosa
Kobra

Yedekler
Cenk Gönen
Ersan
Motta
Atiba
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek
Kerim Frei

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten Bilic'in Ivo Pinto'yu isteme sebebi bu kardeşim çok iyi fiziği onunda ama o kalas.

Kaderabek aynı zamanda teknik. Ama Ivo 3'e biter Kaderabek anca 5'e işte sıkıntı bu.

Yönetim Ivo'yu istemiyor istese hemen alabiliriz zaten bence Kaderabek'i zorluyoralar.
Anç Aspor'daki yayında sağ bek işini aralık ayının sonunda bitireceğiz dedi o zamana kadar bekleyip göreceğiz.

Ama şunu söyleyeyim devre arasında Kaderabek ve Zouma takıma kazandırılırsa son 10-15 yıldaki en faydalı devre arası transferlerini yapmış oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 12:49:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Anç Aspor'daki yayında sağ bek işini aralık ayının sonunda bitireceğiz dedi o zamana kadar bekleyip göreceğiz.

Ama şunu söyleyeyim devre arasında Kaderabek ve Zouma takıma kazandırılırsa son 10-15 yıldaki en faydalı devre arası transferlerini yapmış oluruz.

Şöyle bakalım Moledo'yu almayı düşünüyorlardı o adamı 3 yıllığna bonservis verip alacaklarına bu adamı 1.5 yıllık kiralasınlar  bonservisi de Kaderabek'e versinler 4 köşe olalım.

Ortasaha oyuncusunu da Chelsea'nin üstünden halletsek süper olacak aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Alacaksak hiç olmaz 2 yıllık kiralamalıyız sonra zaten Mou istemezse satın almak hakkı bizde olur ilk önce.

Adam kral konuşmaya bile gerek yok çok üstün çok sert.

Tahminim 1.5 yıllık kiralayacağız bu adamı biz bedelsiz.
Aynen abi chelsea bir çok oyuncusunu kiraya en az 2 yıllık gönderiyor. Örnek Marco Van Ginkel Atsu vb. gibi Mourinho büyük bir ihtimalle istemeyecek Zouma'yı zaten Zouma şu anda elindeki Gray Cahill'den çok çok iyi bir oyuncu ama yinede oynatmıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle bakalım Moledo'yu almayı düşünüyorlardı o adamı 3 yıllığna bonservis verip alacaklarına bu adamı 1.5 yıllık kiralasınlar  bonservisi de Kaderabek'e versinler 4 köşe olalım.

Abi aynen Moledo'yu ben istemiyorum saçma geliyor bana o tercih. Zouma'ya tecrübesiz falan demesinler sakın Avrupa Türkiye gibi değil avrupada 16-17 yaşındaki oyuncuya genç diyorlar bizde 23-24 gelmiş oyuncu hala genç oyuncu statüsünde.

Çevrimiçi Samet Ç

Orta saha için Nathan Ake olabilir aslında Atiba gibi joker bir oyuncu asıl mevkisi ön libero olmasına rağmen sol bek sol ve sağ stoper de oynayabiliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 13:20:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Orta saha için Nathan Ake olabilir aslında Atiba gibi joker bir oyuncu asıl mevkisi ön libero olmasına rağmen sol bek sol ve sağ stoper de oynayabiliyor.

Daha iyisi lazım Samo şöyle ne yaptığını bilen.

Genç oyuncu değil de onların artık düşünmeyeceği 30 yaşlarınd tecrbüeli bir oyuncu Cech'in ortasaha versiyonu gibi ama sanırım şuan yok öyle bir isim bir bakayım kadrosuna.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 13:24:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Thorgan Hazard olabilir seneye ama onu da artık alır oynatır herhalde.

Bizim adam akıllı araştırıp bulmamız lazım.

Şuan baktım mesele seneye Barcelona'dan Alex Song kiralanabilir bu sene West Ham'a kiralık verdiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 13:29:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Toulaln 31 yaşında ama hala iş yapar 2 sene daha düşünülebilir sözleşmesi bitiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/jeremy-toulalan/profil/spieler/5513

Arsenal sözleşme uzatmazsa Arteta 2 sene daha iş görür sözleşmesi bitiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/mikel-arteta/profil/spieler/7451

Ama bana kalsa 15 milyon verip Sissoko'yu alamyacağımıza göre en güzeli satın alma opsiyonlu Alex Song'u kiralamak Barca'dan.

http://www.transfermarkt.com.tr/alex-song/profil/spieler/27394
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Nefes alsın yeter bi sağ bek alalım da artık  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 13:33:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Nefes alsın yeter bi sağ bek alalım da artık  :lol:

17 yaşındasın daha azıcık ıkın 2 sene sonra seni koyalım  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 13:41:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün

Southampton - Manchester City 15.30

Deli maç olacak muhtemelen kaçırmayın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı If Else

GS maçındaki hakemin hareketi görmüşsündür;

Bir de geçen sene Ersan'ın attığı goldeki Pedro'nun hareketine bakın;

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/pozisyonlar/2013-2014/24/besiktas-eskisehirspor/mottaya-gecit-yok-13476

Allah allah  :iscrewy: Hakem GS de oynuyor da haberimiz yok mu?  :akuma:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!