Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989531 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Togay_1981

Boyle sansin ...bu kadar da olmaz arkadas bu gsdeki bal kimsede yok

Balda olsa bu adamlar bu yıl kaç kere son saniyede maç aldı ben sayamadım. Millet alıyor biz veriyoruz. Çözüm bulması gerekenler ise seyrediyor.

Çevrimdışı WarrChief

gsye seneye karcemarskas  transfer oalcaktır malum sneijderla muslera gidiceğinden

Çevrimdışı WarrChief

Gerçek bu kısmını anlamadım? Beşiktaş ile fener ve Gs arasındaki fark , Atletiko ile real ve barca arasındaki fark aynı mı?

yok canım o konuda değil:))  bu demecin temelinde yatan 2 büyüğün olması  eger sahaya inersen oyle gorunuyor o konuda gercekleri goruyor....

Çevrimdışı Tolga

şuraya bak hocası olmayan yerden yere vurulan gs maç fazlasıyla bu gece lider.hakikaten kalitesiz bir ligimiz var çok açık ve net.ayrıca gsyın son saniyede kazandığı maçların sayısı oldukça fazla bu sayede tutunabiliyorlar biz ise son dakikalarda maçları veriyoruz işte bu yüzden bugün gs lider.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Burak Yılmazı yine kral ilan ettiler  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Togay_1981

şuraya bak hocası olmayan yerden yere vurulan gs maç fazlasıyla bu gece lider.hakikaten kalitesiz bir ligimiz var çok açık ve net.ayrıca gsyın son saniyede kazandığı maçların sayısı oldukça fazla bu sayede tutunabiliyorlar biz ise son dakikalarda maçları veriyoruz işte bu yüzden bugün gs lider.

Zaten kızdığımız isyan ettiğimiz nokta bu. Şu halleri ile bile son saniyede maç alabilecek dirayeti gösteriyorlar .Biz ise 1,5 yıldır güya çok başarılıyız ama bir türlü öğrenemedik şu işi.

Çevrimdışı Türkay

adamlar eksi averajla lider lige bak  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 21:28:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir yere kadar gider düşecekler merak etmeyin.

Lig başladı başlayalı net galibiyetleri yok daha.

Biz bu yarışı fenerle vereceğiz 72'yi gören kupayı kaldıracaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

hayır illa ki bir yerde düşecekler ama işin sinir bozucu durumu şu, adamlar top oynamadan sezon başından beri bu puanı topladılar bu kadar sorun yaşarken.biz aynı sorunları yaşasaydık bu kadar puan toplayabilir miydik emin değilim açıkçası.

Çevrimiçi Samet Ç

Dewe nin Bilic pankarti..
Güzel olmuş da yazı ingilizce veya hırvatça yazılabilirdi.

Çevrimdışı manyak1903

Dewe nin Bilic pankarti..
kafasının üstüne kocaman DEWE yazmayı unutmuş : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

bence bu eskide kaldı.düşeceklerini ben de düşünüyordum ,herkes gibi.Özellikle drogba dan sonra zaten avrupada bittiler.Sneijderi tam kurutacaklardı bundan sonra oynatırlar da.
kötü bir dönem olan mancini ve prandelliyi atlattılar.ee bu sürede de zaten düşmediler.ee avrupa da kalmadı, sonuç olarak yine şampiyonluktaki rakiplerimizden biri olacaklar.galatasaray da dahil oldu bana göre.

Çevrimdışı manyak1903

adamlar eksi averajla lider lige bak  :s20:
bu çok önemli bir detay işte.

3 kere yenilmişler ama sadece 1 kere berabere kalmışlar.biz ise 2 kere berabere kalmışız, yani 4 puan bırakmışız.içinde 1 galibiyet var.

bundan sonra öne geçtiğimiz maçları, bırak yenilmeyi berabere bile bitirmemeliyiz şampiyonluktan söz etmek istiyorsak.

şu anda çok önemli bir viraja girdik.Bu yoğun maç programını nasıl atlacağız ,ona göre ne olacağımız ortaya çıkacak.eksik kalmamak çok önemli , sakat,cezalı en az sayıda olmalı.

Çevrimdışı manyak1903

bizim kaç tane net galibiyetimiz var ? onlara buradan vurmamız için ,bizim çoğu maçı net bir şekilde almış olmamız gerekiyordu.
son kasımpaşa maçında bile taraftar 33333 demese bildiğin yiyecektik.

hayırlısı ne ise o olsun bu saatten sonra.

Çevrimdışı Togay_1981

bence bu eskide kaldı.düşeceklerini ben de düşünüyordum ,herkes gibi.Özellikle drogba dan sonra zaten avrupada bittiler.Sneijderi tam kurutacaklardı bundan sonra oynatırlar da.
kötü bir dönem olan mancini ve prandelliyi atlattılar.ee bu sürede de zaten düşmediler.ee avrupa da kalmadı, sonuç olarak yine şampiyonluktaki rakiplerimizden biri olacaklar.galatasaray da dahil oldu bana göre.

Bende öyle düşünüyorum. Galatasaray dörder dörder gol yerken biz içeride rizeye eskişehir'e puan verdik.erciyese iki dakikada maç verdik. Korkarım ki bunları arayacağız. Bunun önemi şu oldu. Adamlar dörder gollü mağlubiyetler alırlarken zirveden kopmadılar ve rakiplerinde aslında kendilerinden çok çok iyi olmadığına hem taraftar hem de futbolcu olarak inanmış oldular. Şimdi yeni teknik adam gazı ile 1 - 2 maç alıp bizim karşımıza gelecekler. Bizim teknik adamda derbi alamadığı için oradan da yenilmeden çıkarlarsa artık geçmiş olsun.İçerde alamadığız derbiyi dışarda alır avantajı geri kazanırız artık :)

Çevrimdışı manyak1903

Bende öyle düşünüyorum. Galatasaray dörder dörder gol yerken biz içeride rizeye eskişehir'e puan verdik.erciyese iki dakikada maç verdik. Korkarım ki bunları arayacağız. Bunun önemi şu oldu. Adamlar dörder gollü mağlubiyetler alırlarken zirveden kopmadılar ve rakiplerinde aslında kendilerinden çok çok iyi olmadığına hem taraftar hem de futbolcu olarak inanmış oldular. Şimdi yeni teknik adam gazı ile 1 - 2 maç alıp bizim karşımıza gelecekler. Bizim teknik adamda derbi alamadığı için oradan da yenilmeden çıkarlarsa artık geçmiş olsun.İçerde alamadığız derbiyi dışarda alır avantajı geri kazanırız artık :)
tek tesellim, biz böyle konuşalım da bizi haksız çıkarsın bizimkiler : )

Çevrimdışı Togay_1981

tek tesellim, biz böyle konuşalım da bizi haksız çıkarsın bizimkiler : )

Umarım öyle olur. Ancak son perşembe günkü maç bile haksız çıkacağımıza dair umudumuzu yerin dibine gömüyor :D

Çevrimdışı manyak1903

Umarım öyle olur. Ancak son perşembe günkü maç bile haksız çıkacağımıza dair umudumuzu yerin dibine gömüyor :D
vallaha öyle.ben maçtan önce alırsak hafta sonu rahatız demiştim.2-0 böyle oh iyi iyi hafta sonu da geçeriz diye bakarken geri sardık.Suç ben de mi şimdi  :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

THY yıllık 25 milyon pound Chelsea sponsorluğu geçiyor.İngiliz takımları deli gibi sponsorluk anlaşmaları yapıyorlar  : (

liverpool keza öyle.hem göğüs hem tedarikçi.

25milyon pound ,(1pound=1,56) 39 milyon dolar yapıyor.Bizim 5 yıllık anlaşma bu kadar değil : (

bu kadar fark olması çok kötü , eskiden 3 büyüklerde bu kadar fark olmazdı.ligin nasını bellediler.değer meğer kalmadı.

Çevrimdışı Togay_1981

vallaha öyle.ben maçtan önce alırsak hafta sonu rahatız demiştim.2-0 böyle oh iyi iyi hafta sonu da geçeriz diye bakarken geri sardık.Suç ben de mi şimdi  :evillol:

Eee hoca da suç yok , başkanda ve yönetimde suç yok , futbolcuda da suç yok . Ee biliyosun stad da yok. Sende ve bende suç tabi kimde olacak :) Kim kaldı geriye :D

Çevrimdışı Tolga

evet maalesef derbilerdeki sıkıntımız devam edecek gibi gözüküyor prandelli varken yakalasaydık gsyı daha iyiydi aslında.

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 23:13:19 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

https://www.facebook.com/video.php?v=1064499320245986&set=vb.254710351224891&type=2&theater

Şunu izlerseniz hakemlerin renklilere ne kadar yakın olduğunu görürsünüz. Benim için lig burada bitmiştir.
hani kötüye yormayayım diyorum da yorulmayacak gibi de değil.neden derseniz bir hakem bu şekilde istem dışı bir hareket yapıyorsa bilinç altında aman gs puan kaybetmesin,aman benim başım ağrımasın yatıyordur.2. bir ihtimal daha var o da gslı olduğu.

Çevrimiçi Samet Ç

hani kötüye yormayayım diyorum da yorulmayacak gibi de değil.neden derseniz bir hakem bu şekilde istem dışı bir hareket yapıyorsa bilinç altında neler vardır siz düşünün.
İstem dışı felan değil hocam bildiğin pozisyonu yaşamış.