Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989532 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Türkay

Bu aşırı.com.tr tam (Küfür Yasak)!!!

Bak bak habere bak:

"...Fenerbahçe yönetimi bu sezon sahaya göğüs reklamsız çıkacağını açıklamıştı. Beşiktaş da sponsor bulamadığı için farklı bir uygulama ile göğüs reklamı için Vodafone ile anlaştı."

bu kadar haysiyetsiz bi gazete daha olamaz  sözde sponsor bulamamışız!! :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Togay_1981

bu da başka açı

Maçı seyretmedim. Hakemin maçın sonucuna etki edecek GS lehine bir hatası oldu mu ?

Çevrimdışı manyak1903

İstem dışı felan değil hocam bildiğin pozisyonu yaşamış.
lig bitmiş soğuk su verelim mi.

bu arada geçen seneyi de unutmayın.Beşiktaş gol attı , izledi ve pozisyon gol olunca iptal etti.

Olcay Şahan
"Çok üzgünüz. Neler olup bittiğini anlayamıyoruz"
"Necip ve Jimmy Durmaz yanımdaydı. Hoca, tamam oyna dedi. Vurdum gol oldu, iptal edildi. Anlamakta güçlük çekiyorum. Jimmy Durmaz da bana 'Haklısın' dedi." ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı manyak1903

Maçı seyretmedim. Hakemin maçın sonucuna etki edecek GS lehine bir hatası oldu mu ?
hakem değil ama gökhan süzen'in maçın başında bir pozisyonuna denk geldim.1e2 kontra yaparken diğer tarafa doğru topu sürdü , kaptırdı.Solunda adam bomboştu.ben o pozisyonun klasik yerli oyuncu mallığı olduğunu sanmıyorum.

ben de tamamını izlemedim bu arada.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 23:38:45 manyak1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

hakem değil ama gökhan süzen'in maçın başında bir poziyonuna denk geldim.1e2 kontra yaparken diğer tarafa doğru topu sürdü , kaptırdı.Solunda adam bomboştu.ben o pozisyonun klasik yerli oyuncu mallığı olduğunu sanmıyorum.

ben de tamamını izlemedim bu arada.
O pozisyonu bende gördüm orada bir işgüzarlık varda neyse. Zaten bu gaziantepten her şeyi beklerim bunlar brumayı sakatken kiraladı maçı da verirler.

Çevrimdışı manyak1903

Fulya Davası için okuyun.27 Kasım'a kadar geri gidebilirsiniz.Aşağıdan yukarı doğru okuyun : )

https://twitter.com/tekinoktay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 23:39:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu aşırı.com.tr tam (Küfür Yasak)!!!

Bak bak habere bak:

"...Fenerbahçe yönetimi bu sezon sahaya göğüs reklamsız çıkacağını açıklamıştı. Beşiktaş da sponsor bulamadığı için farklı bir uygulama ile göğüs reklamı için Vodafone ile anlaştı."

bu kadar haysiyetsiz bi gazete daha olamaz  sözde sponsor bulamamışız!! :akuma:

Ne yazdıklarının farkında değiller :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İstem dışı felan değil hocam bildiğin pozisyonu yaşamış.
normalde bunu ulu orta yapamaz demek ki gslılık içgüdüsüyle istem dışı bir şekilde aniden yapıvermiş şimdi bu hakemin bundan sonra yönettiği hangi maça güvenilir ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 23:47:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Fulya Davası için okuyun.27 Kasım'a kadar geri gidebilirsiniz.Aşağıdan yukarı doğru okuyun : )

https://twitter.com/tekinoktay

Net hiçbir şey yok okudum 48 saat süre vermiş açıklasın merak ettim biz de bilelim işin aslını.

Aşçıoğluna kim destek çıktı kim oradan menfaat elde edecek gibi boşluklar var.

Yalnız adamın çok mantıksız yazdığı yorumlar da var o yüzden umarım koyar somut şeyleri ne varsa elinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu lig fenerin ve cinconun üstüne kurulmuş beyler.Biz boşa uğraşıyoruz.Arada bir sus payı ağzımıza bir şampiyonluk verirler o kadar.SOnra malı götüren götürür.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bu lig fenerin ve cinconun üstüne kurulmuş beyler.Biz boşa uğraşıyoruz.Arada bir sus payı ağzımıza bir şampiyonluk verirler o kadar.SOnra malı götüren götürür.
maalesef öyle biz ne yaparsak yapalım bu düzeni zor değiştiririz.

Çevrimdışı manyak1903

Net hiçbir şey yok okudum 48 saat süre vermiş açıklasın merak ettim biz de bilelim işin aslını.

Aşçıoğluna kim destek çıktı kim oradan menfaat elde edecek gibi boşluklar var.

Yalnız adamın çok mantıksız yazdığı yorumlar da var o yüzden umarım koyar somut şeyleri ne varsa elinde.
Bir sürü şey var.Sinirle yazdığı şeyler de , sonuçta kişisel hesabı.Dünkü yayınla ilgili olduğu için sıcakken daha iyi anlaşılır.Yani Çebi televizyonda konuşurken o da bunları yazıyordu.Bunlar televizyonda konuşuluyor mu yok.

Net bir şey olması önemli değil , net olan tek bir şey var, o da bu davayı açıp yıllardır peşini bırakmayan kişinin o olması.başka bir netlik aramaya gerek yok.Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun , amin.

burada benim senin konuştuğumuzdan daha net : )

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 23:51:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Olaya iki türlü bakabiliriz böyle bakarsak hiç uğraşmayalım zaten ama böyle bir şeyi kabul etmiyorum ben.

Bu ligde genelde 73-74 puanı alan şampiyon oluyor çok abartı sezonlar hariç.

25 galibiyet yani. Sen iyi bir yapı kurarsan her türlü şampiyon olursun bu ütopya değil.

Bunlar her yıl oldu oluyor bunları arkadamızda bırakmamız gerek yoksa bu negatiflikle biz 10 yılda 1 anca oluruz zaten.

İşimizi yapalım ne halleri varsa görsünler. En iyisini yaparsak istediklerini yapsınlar engelleyemezler. Kudurta kudurta şampiyon oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

maalesef öyle biz ne yaparsak yapalım bu düzeni zor değiştiririz.
Bu düzen Seba Başkan gittikten sonra kuruldu.Başımızda 8 sene adam gibi bir başkan olmadı..Bunları görüp bilmesine rağmen sustu.Sonuç ortada adamlar yıkılması zor bir şike teşvik şaibe düzeni kurdular.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 23:53:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir sürü şey var.Sinirle yazdığı şeyler de , sonuçta kişisel hesabı.Dünkü yayınla ilgili olduğu için sıcakken daha iyi anlaşılır.Yani Çebi televizyonda konuşurken o da bunları yazıyordu.Bunlar televizyonda konuşuluyor mu yok.

Net bir şey olması önemli değil , net olan tek bir şey var, o da bu davayı açıp yıllardır peşini bırakmayan kişinin o olması.başka bir netlik aramaya gerek yok.Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun , amin.

burada benim senin konuştuğumuzdan daha net : )

Tabi ki öyle ama bir adım geri çekilirsek yine bir şey göremiyoruz.

Fulya çok önemli gerçekten çoğu kişinin tahmin edemeyeceği kadar çok.

Gerçekten biz 66-34 paylaşsaydık yılda 30 milyon dolar kira alacaktık.

Yeni değerlendirilecek yerlerle bu 50 milyon dolara kadar çıkar bu çağ atlatır her kulübe.

O yüzden kim Beşiktaş'ı savunuyorsa Allah yardımcısı olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu düzen Seba Başkan gittikten sonra kuruldu.Başımızda 8 sene adam gibi bir başkan olmadı..Bunları görüp bilmesine rağmen sustu.Sonuç ortada adamlar yıkılması zor bir şike teşvik şaibe düzeni kurdular.
aynen öyle

Çevrimdışı Deniz

Olaya iki türlü bakabiliriz böyle bakarsak hiç uğraşmayalım zaten ama böyle bir şeyi kabul etmiyorum ben.

25 galibiyet yani. Sen iyi bir yapı kurarsan her türlü şampiyon olursun bu ütopya değil.

Bunlar her yıl oldu oluyor bunları arkadamızda bırakmamız gerek yoksa bu negatiflikle biz 10 yılda 1 anca oluruz zaten.

İşimizi yapalım ne halleri varsa görsünler. En iyisini yaparsak istediklerini yapsınlar engelleyemezler. Kudurta kudurta şampiyon oluruz.
Yok öyle bir dünya @Çağrı hocam yok malesef..

Bak Gökhan Töreye Fuck off dedi diye oyundan atıldı 3 maç cezayı yedi.1 hafta sonra derbi var.takımın en formda oyuncusu derbide oynadı mı?Oynaymadı

Bak emreye aynı lafı Bilic e hakemin gözlerinin içine bakarak 5 kez dedi.Atıldı mı ?Atılmadı!PFDK ceza verdi mi ?VERMEDİ.

Bu ligin en az penaltı atan takımı bizken neden en çok penaltı atan takımı fener ve cincon?

Bu ligin en az kırmızı kart gören takımları renklilerken neden KIRMIZI KART REKORTMENİ BEŞİKTAŞ

Neden hep tecrübesiz hakemler bize veriliyor ?

Neden hep hakemler "taktir hakkını" bizim rakiplerden yana kullanıyor da renklilere bunu yapamıyor?

Neden biz 4 haftada 12 puan kazanmışken 5. haftada bir derbide provokatif hakemle,tekbir çekerek sahaya atlayan ne olduğu bellisiz bir taraftar gurubu bizim tribünde türüyor?

Bu işler öyle oyna kazan olayından çıkalı çoookk oldu.Adamlar her türlü gemisini yürütüyor bizimkini batırıyor.Sahada olmazsa saha dışında.Her türlü!

Çevrimdışı Tolga

Bak Gökhan Töreye Fuck off dedi diye oyundan atıldı 3 maç cezayı yedi.1 hafta sonra derbi var.takımın en formda oyuncusu derbide oynadı mı?Oynaymadı

Bak emreye aynı lafı Bilic e hakemin gözlerinin içine bakarak 5 kez dedi.Atıldı mı ?Atılmadı!PFDK ceza verdi mi ?VERMEDİ.

Bu ligin en az penaltı atan takımı bizken neden en çok penaltı atan takımı fener ve cincon?

Bu ligin en az kırmızı kart gören takımları renklilerken neden KIRMIZI KART REKORTMENİ BEŞİKTAŞ

Neden hep hakemler "taktir hakkını" bizim rakiplerden yana kullanıyor da renklilere bunu yapamıyor?

Neden biz 4 haftada 12 puan kazanmışken 5. haftada bir derbide provokatif hakemle,tekbir çekerek sahaya atlayan ne olduğu bellisiz bir taraftar gurubu bizim tribünde türüyor?

Bu işler öyle oyna kazan olayından çıkalı çoookk oldu.Adamlar her türlü gemisini yürütüyor bizimkini batırıyor.Sahada olmazsa saha dışında.Her türlü!
söylediklerinin hepsine katılıyorum işte bunun çözümü de lobiciliktir.kim ne derse desin bu ülkede eğer lobin yoksa kolay kolay şampiyon olamazsın.çok iyi kadro kurmak tek başına yeterli değil.lucescuyu da böyle kaçırmadılar mı sanki adam herşeyin farkındaydı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 00:05:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Deniz , kardeşim dolusun hepimiz öyleyiz ama bununla bir yere varamayız. Bu çok net.

Bunlara takılarak iyice karartırsak ortada Beşiktaş kalmaz ki. Gerçekten Atletico Madrid oluruz o zaman.

Türkiye bu kadar zor bir ülke değil. Bunun alası İtalya'da var. Bizden 4 kat pislik dönüyor orada. Her yerde var.

Hep aynı şeyin üzerinde duruyorum bakın bütçe farkı kalmayacak ortada bu çok önemli. Bütçe farkının olmadığı yerde kimse kimsenin önünü tam anlamıyla kesemez.

Sen iyi kurgulanırsan her şey olur. Bu pislik temizlenir mi? Hayır. Biz hep maruz kalacağız buna , buna alışın. Ama işin çözüm yolunu değil de buraları düşünürtşek balık baştan kokar.

O lobi dediğiniz şey nedir biliyorsunuz değil mi? Lobi sensin benim. O konumlardaki insanlar değişiyor sürekli yerine yenileri geliyor.

Farkında mısın her kurulun başkanı Beşiktaşlı? Ama Beşiktaş'ın hakkını paraya satan adamlar bunlar. Yani sandığınız gibi lobi çözmüyor olayı her zaman para konuşur tepede.

Bunlar bizi aşan şeyler. Koç bile başkan olsa aynı şey olacak. Bizim yapmamız gerekn yapılanmak başka bir şey değil. Başka çare de yok zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

eyvallah da biz de Barca Real degilizki süpürelim ligi be kardeşim. Şampiyonluk boyle nuanslarla belli oluyor. Beşiktaş şampiyon olmak için neden gs ve fb den çok çok iyi olmak zorunda?

Çevrimdışı Deniz

Bu kurulu düzeni yıkmak çok zor.Ümitsizliğe kapılmayim diyorum ama düşünüyorum aziz yd ve bunun gibi Türk Futbolunun Katilleri gitmeden₁ bu düzen yıkılmaz.

Çevrimdışı eski inönü

bir sene icindeki ortalama hakem hatalarını hesaba vursan Beşiktaş her sezona -10 puanla başlıyor. Biz şampiyon olmak icin 11 puan fark atmak zorundamıyız?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 00:14:32
  • Beşiktaş / Bodrum
bir sene icindeki ortalama hakem hatalarını hesaba vursan Beşiktaş her sezona -10 puanla başlıyor. Biz şampiyon olmak icin 11 puan fark atmak zorundamıyız?

Çok daha fazla oluyordur :)

Eksi 10 bize artı 10 onlara 20 puan diyelim :) Zaten genelde bu kadar fark yiyoruz şampiyon olamadığımız senelerde :)

Beşiktaş sürekli ilk ikiye oynayacak kadar kaliteli kadroya sahip olursa bunlar birbirlerinin ayaklarından çekmeye çalışacakları için biz tepeye çıkabiliriz.

Yine söylüyorum önce Rizeye Erciyese bilmem neye saçma puanlar vermeyen yapıyı kurmak gerek.

Lucescu bırakıp gitmedi bu arada. Lucescu resmen yalvardı kalayım ben bir kadro kurayım bunları eze eze şampiyon olurum diye Demirören gideceksin dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 00:15:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ha bu arada , ne zaman Uefa Kupasında arka arkaya 1-2 yarı final bir final görürüz , Şampiyonlar liginde çeyrek final oynarız o zaman bu dediklerimiz hak kazanır başkalarının gözünde.

Bakın orada adalet var biz napıyoruz deriz ama biz daha bunu da yapamadık. Önce kendimiz gençler önce arka bahçemiz sonra orası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli