Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990226 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı hocam senin söylediklerine katılmakla beraber ligte şampiyonluklara ambargo koyar mıyız bundan şüpheliyim çünkü bu lig tv ve kahrolası futbol düzeni fb ve gsyın saf dışı olmasını hiçbir zaman istemez.hele hele fbde aziz yıldırım varken bu çok daha zor.yoksa başka bir ülkede bizim gibi bir kulübün geçen seneden beri arayı baya açmış olması lazımdı.o yüzden hep söylüyorum sadece iyi kadro kurmak ya da iyi takım olmak bu ülkede yeterli olmuyor mutlaka lobimizin olması gerekiyor yoksa bizi sürekli aşağıya çekmek için her türlü yolu deneyeceklerdir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 15:44:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz bu Rize ile berabere kaldık değil mi   :s20: :s20: :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

he bu arada zannetmiyorum ama olur da selçuk gs den giderse kesinlikle orta sahaya almalıyız.belki 2 sezondur yokları oynuyor kabulüm ama bu biraz gsden de kaynaklanıyor.kafası orada hiç rahat değil bize gelsin 2 sezon futbola odaklansın çok faydası olur kanaatindeyim.yerli olması da ayrı tabi :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Biz bu Rize ile berabere kaldık değil mi   :s20: :s20: :s20:
şaka gibi arkadaş 5 defa yenilip 4 defa berabere kalmışlar onlardan biri de biziz.aynı şekilde k.erciyesin de ligte tek galibiyeti var o da bize karşı :s20:

Çevrimdışı eski inönü

Bunlar ıbeceremeyiz de Ufuk Sarıca'ya 7-8 milyon dolar bütçe verirsek bence o becerir :)
Haluk Yıldırım neden olmasın? Ya da İhsan Bayülken. Onun koçlugunda başarılı bir donem gecirdik diye hatırlıyorum
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 17:06:28 eski inönü ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, La Liga ile Süper Lig'i kıyasladı. İki lig arasında bağlantılar kuran Arjantinli, Beşiktaş'ı Atletico Madrid'e benzetti.

Bir dönem Atletico Madrid forması da giyen Beşiktaş’ın Arjantili oyuncusu Jose Sosa, AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi, Barcelona ile Real Madrid'e benzeten Sosa, Beşiktaş'ın da Atletico Madrid'e denk geldiğini söyledi. Arjantinli yıldız, "İspanya dünyanın en zor ligi. Çünkü orada Barcelona ve Real Madrid gibi büyük bütçeli ve yıldız futbolcuları olan iki dev ile mücadele etmek zorundasınız. Beşiktaş için de Atletico, iyi bir örnek olabilir. Türkiye'de de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki güçlü ekip var ve bizim onlarla başa çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bu ligde şampiyonluğu elde etmek kolay değil. Ancak sıkı çalışarak, aynı Atletico Madrid gibi olabiliriz" dedi.

Arda Turan ile Atletico Madrid'te beraber oynadığını hatırlatan Jose Sosa, "Fark yaratan, özel bir futbolcu. Artık kulüple özdeşleşmiş bir isim. Başka takımlardan çok önemli teklifler aldı. Ancak takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğu bilindiği için Atletico Madrid onu bırakmadı" diye konuştu.

Kaynak:NTV SPOR

açıkçası bu haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama eğer gerçekse diyecek birşey yok.sosa bile böyle düşünüyorsa diğer oyuncularımızı konuşmaya bile gerek yok.buradaki asıl mesele oyuncuları bunlara söylemeye iten sebepler.bu bizim başarılı olmamızdaki en büyük engel.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, La Liga ile Süper Lig'i kıyasladı. İki lig arasında bağlantılar kuran Arjantinli, Beşiktaş'ı Atletico Madrid'e benzetti.

Bir dönem Atletico Madrid forması da giyen Beşiktaş’ın Arjantili oyuncusu Jose Sosa, AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi, Barcelona ile Real Madrid'e benzeten Sosa, Beşiktaş'ın da Atletico Madrid'e denk geldiğini söyledi. Arjantinli yıldız, "İspanya dünyanın en zor ligi. Çünkü orada Barcelona ve Real Madrid gibi büyük bütçeli ve yıldız futbolcuları olan iki dev ile mücadele etmek zorundasınız. Beşiktaş için de Atletico, iyi bir örnek olabilir. Türkiye'de de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki güçlü ekip var ve bizim onlarla başa çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bu ligde şampiyonluğu elde etmek kolay değil. Ancak sıkı çalışarak, aynı Atletico Madrid gibi olabiliriz" dedi.

Arda Turan ile Atletico Madrid'te beraber oynadığını hatırlatan Jose Sosa, "Fark yaratan, özel bir futbolcu. Artık kulüple özdeşleşmiş bir isim. Başka takımlardan çok önemli teklifler aldı. Ancak takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğu bilindiği için Atletico Madrid onu bırakmadı" diye konuştu.

Kaynak:NTV SPOR

açıkçası bu haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama eğer gerçekse diyecek birşey yok.sosa bile böyle düşünüyorsa diğer oyuncularımızı konuşmaya bile gerek yok.buradaki asıl mesele oyuncuları bunlara söylemeye iten sebepler.bu bizim başarılı olmamızdaki en büyük engel.
Sosa bunu demişse gerçekten gönderilmeli.

Çevrimdışı Tolga

gelen her oyuncu buna benzer düşünmüyorsa bende birşey bilmiyorum.senin kendi oyuncun bile bunu söyledikten sonra fb ve gslılar neler söyler gerisini siz düşünün yazık valla.işin tuhafı yönetim tarafından da bu haber yalanlanmadı.

Çevrimiçi Samet Ç

gelen her oyuncu buna benzer düşünmüyorsa bende birşey bilmiyorum.senin kendi oyuncun bile bunu söyledikten sonra fb ve gslılar neler söyler gerisini siz düşünün yazık valla.işin tuhafı yönetim tarafından da bu haber yalanlanmadı.
aynen hocam zaten oyuncular bu düşüncedeyse vay halimize. Derbileri başlamadan kaybederiz

Çevrimdışı Tolga

aynen hocam zaten oyuncular bu düşüncedeyse vay halimize. Derbileri başlamadan kaybederiz
hocam sen yönetim olarak kulübün hocası dahil tüm teknik ekibe bjkın büyüklüğünü yeterli derecede anlatamazsan gelen her oyuncu bu şekilde düşünür ve bunu özgürce de istediği yerde söyler.siz fb veya gslı bir oyuncudan böyle bir açıklama duyabilir misiniz ne kadar kötü olsalar da böyle bir açıklama yapamazlar yaptırmazlar zaten.işin kötüsü bilic te böyle düşünüyor ben öyle hissediyorum en azından.

Çevrimdışı Tolga

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 17:55:46 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı WarrChief

hatırlıyorum sneijder geldiği ilk zamanlar gsye bir rop vermişti tek konustugu isim verdiği takım fenevdi acaba neden?? hiç sasırmamak lazım bunu bizim topcumuzda deyince ayrı uzuluyoruz tabi ama aslında gercek bu:((

yada soyle değiştirelim

bize geldikten sonrada bunu anlayabilir ilk basta tek büyük besiktas ama geldiği vakit bi bakıyor medya onların elinde eyyamcılık hadsafhada butun hersey onlara baglı dolayısıyla ister istemez sen ne kadar yonetici kanadıyla anlat o oyuncu gordugunu soyler
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 18:17:48 WarrChief ]

Çevrimdışı manyak1903

böyle diyen herkesi göndereceksek vay halimize.Medyamız bu.Bizim yönetimimizde sağolsun fakir edebiyatından başka bir şey yapmadı.O kadar televizyona çıkıyorlar yeni bir şey konuşulmuyor.10 tane madde var,10 tanesi her seferinde konuşuluyor.Sonra internette aynı şeyleri diyen kişilere kızıyor taraftar,birbiriyle kapışıyor.Yöneticilerimiz 3 sene oldu farklı bir şey konuşmuyor.
Asıl sosa Barcelona gibiyiz derse şüphe edin sosa dan.

Dün mesela Çebi dili sürçtü diyelim , Fenerbahçe en az Beşiktaş kadar büyük dedi.Onun demek istediğini hiç olmazsa biliyoruz , onun kadar büyük dedi , birbirini tamamlıyorlar 3 büyükler diye devam etti.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

19-20 yaş ortalaması olan gencecik o takımdan hangi futbolcu Galatasaray'da olsun derdiniz? Galatasaray'ın bugüne kadar Avrupa'da, oynadığı en zayıf rakiplerden bir tanesiydi Anderlecht.
Aslında avrupa da hep başarılı olmuş , çok daha havalı rakipleri ile kapışmış bir galatasaray için normal bir söz.Anderlecht kötü takım değil ama galatasaray da bir o kadar kötü.Yani oyuncular da sattı bence.Bu kadar ruhsuz hani ligi geçtim avrupada bir de.

Çevrimiçi Samet Ç

böyle diyen herkesi göndereceksek vay halimize.Medyamız bu.Bizim yönetimimizde sağolsun fakir edebiyatından başka bir şey yapmadı.O kadar televizyona çıkıyorlar yeni bir şey konuşulmuyor.10 tane madde var,10 tanesi her seferinde konuşuluyor.Sonra internette aynı şeyleri diyen kişilere kızıyor taraftar,birbiriyle kapışıyor.Yöneticilerimiz 3 sene oldu farklı bir şey konuşmuyor.
Asıl sosa Barcelona gibiyiz derse şüphe edin sosa dan.

Dün mesela Çebi dili sürçtü diyelim , Fenerbahçe en az Beşiktaş kadar büyük dedi.Onun demek istediğini hiç olmazsa biliyoruz , onun kadar büyük dedi , birbirini tamamlıyorlar 3 büyükler diye devam etti.
Hocam Sosa'da diğer oyuncular da böyle düşünebilir sorun yok ama bunu medyaya söylememeli böyle bir soru gelince cevap vermemeliler.

Çevrimdışı manyak1903

Hocam Sosa'da diğer oyuncular da böyle düşünebilir sorun yok ama bunu medyaya söylememeli böyle bir soru gelince cevap vermemeliler.
Bilic de bursaspor maçlarına derbi diyor  :evillol:
Vallaha bu tamamen yönetimin suçu.Açsınlar göstersinler Beşiktaş şu sezonlar arası ligi şampiyonluklarla kapadı.Daha sonra sonuna kadar hep kovaladı ,zamanında yapılan hakem ve oyuncu faktörleri ile şampiyonluklar gitti ve Seba başkanımız en sonunda şerefli ikincilikler demiştir desinler.

Hatta öyle bir iyi anlarlar ki geçen sene bu sene hakemler bizden başka kimseyi doğramıyor.O zaman bilic de anlar sosa da anlar diğer her oyuncu da anlar.Beşiktaş mı büyük onlar mı.

Çevrimdışı manyak1903

gökhan süzen galatasaraya çalışıyor.şu an bir pozisyon oldu.adama atmak yerine tekrar dolu tarafa döndü.2 ye 1 giderken! göstere göstere pozisyonu bitirdi!

Çevrimdışı Türkay

Burak Yılmaz nasıl milli takımın forveti anlamıyorum. Gökdeniz var 10 kat daha iyidir Buraktan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

gesenin attığı gole bak adamlardan bal akıyor bal

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Boyle sansin ...bu kadar da olmaz arkadas bu gsdeki bal kimsede yok
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan bize gelsen öyle bir pozisyon rakip takımın stoperi çizgiden çıkarırdı o topu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2014, 20:53:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hatırlıyorum sneijder geldiği ilk zamanlar gsye bir rop vermişti tek konustugu isim verdiği takım fenevdi acaba neden?? hiç sasırmamak lazım bunu bizim topcumuzda deyince ayrı uzuluyoruz tabi ama aslında gercek bu:((

yada soyle değiştirelim

bize geldikten sonrada bunu anlayabilir ilk basta tek büyük besiktas ama geldiği vakit bi bakıyor medya onların elinde eyyamcılık hadsafhada butun hersey onlara baglı dolayısıyla ister istemez sen ne kadar yonetici kanadıyla anlat o oyuncu gordugunu soyler

Gerçek bu kısmını anlamadım? Beşiktaş ile fener ve Gs arasındaki fark , Atletiko ile real ve barca arasındaki fark aynı mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta puan kaybetmeleri cok onemliydi.sansa yendiler ve t direktör degistirdiler.haftaya da yenerlerse bir seri yakalayacaklar.hic olmadi bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba