Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986555 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tivibu ne ya cl keyfi de gitti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tahsin Ç.

d-smart almıştık yıllardır film kanalı dizi kanalı maçlar iyi gidiyordu, maçlar olmadan d-smart çöpten başka bir şey değil ne yapalım iptal edeceğiz artık, bu arada nedense ilk defa gs bu gün kazansın istiyorum Ülke Puanı için, zaten yarın her halukarda Yunanları yenmemiz lazım, haydi hayırlısı.

Çevrimdışı Anil

Kusura bakmayında dediklerime karşı verdiğiniz örnekler çok saçma.Bikere Sırp gencin ölmesinin Çarşı ile ne alakası var? Daha birsürü verecek örnek var bunları sizde biliyorsunuz. Çarşı Grubu nun yarısından çoğu reklam peşinde. Bir arkadaşta şöyle yazmış '' Çarşı nın yaptığı reklamsa ulttavestilerin yaptığı ne? '' Kardesim sen ozaman ahlak kurallarına '' ultravestiler''in yapmadığı şeyler üzerine düzenle. Mümkünse besiktasi karıştırma. Ayrıca Beşiktaş büyük klüp mü? Evet ama bize göre büyük klüp. Anderlecht ı ve Chelsea yi küçümseyen arkadaşlar ilerde Belçika veya İngiltere ye giderseniz  konuştuğunuz taraftarlara Biz daha büyük klübüz çünkü süleyman seba hakkı yeten gibi efsabelerimiz vardı dersiniz onlarda kabul eder :D

Çevrimdışı Deniz

Bir insanin ölmesine uzulmek ,ona bassagligi dilemek icin "alaka" olmasi mi gerekiyor. İnsani degerler diye bir kavram var.neyse tamam reklamci bunlar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

trabzon maçı konyada resmi siteden açıklama geldi

Çevrimdışı CanEmre

Kusura bakmayında dediklerime karşı verdiğiniz örnekler çok saçma.Bikere Sırp gencin ölmesinin Çarşı ile ne alakası var? Daha birsürü verecek örnek var bunları sizde biliyorsunuz. Çarşı Grubu nun yarısından çoğu reklam peşinde. Bir arkadaşta şöyle yazmış '' Çarşı nın yaptığı reklamsa ulttavestilerin yaptığı ne? '' Kardesim sen ozaman ahlak kurallarına '' ultravestiler''in yapmadığı şeyler üzerine düzenle. Mümkünse besiktasi karıştırma. Ayrıca Beşiktaş büyük klüp mü? Evet ama bize göre büyük klüp. Anderlecht ı ve Chelsea yi küçümseyen arkadaşlar ilerde Belçika veya İngiltere ye giderseniz  konuştuğunuz taraftarlara Biz daha büyük klübüz çünkü süleyman seba hakkı yeten gibi efsabelerimiz vardı dersiniz onlarda kabul eder :D
Bir spor müsabakası öncesi, rakip taraftar(lar) tarafından öldürülmüş olması ihtimali bulunan bir genç ile ilgili olarak olayın yaşandığı ülkenin başka bir taraftar grubunun sağduyulu bir açıklama yapması bence gayet alakalı ve doğru bir davranış olmuş.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 19:58:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben bunun haberini öğlen buraya yazdım ama ne hikmetse silmişler anlamıyorum valla

Moderasyonboard'a baktım silme yok bugün bu konuda muhtemelen server geri atmıştır biliyorsun arada bir oluyor kardeşim
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Sorun  Çarşı nın bu hareketi yapması değil. Sorun Beşiktaş Taraftarı olan Çarşı nın ne hikmetse Beşiktaş hayrına hiç birşey yapmayıp sürekli bu tarz işlerin içinde olması. Çarşı yi Sivil Toplum örgütü olarak savunuyorsaniz tamam :) Çarşı eto için ırkçılık açıklaması yapar, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlar.. Yargılanan besiktas yöneticilerine aklaninda gelin der. Sonra Olan şey ise aynen şu '' helal olsun Çarşıya adamlar kendi yöneticilerine bile aklanin da gelin diyor '' olur. Çarşının ırkçılıktan nükleer enerjiye her türlü açıklaması olur bukadar düşünceli bir taraftar grubudur ama Beşiktaşın Son 10 senede  25 e yakın kufurden dolayı saha kapatma cezası almıştır.. Bu verdiğim örnekler ne alaka derseniz haklısınız ama Çarşı herzaman işlerin reklam boyutundadir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 20:24:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Sorun  Çarşı nın bu hareketi yapması değil. Sorun Beşiktaş Taraftarı olan Çarşı nın ne hikmetse Beşiktaş hayrına hiç birşey yapmayıp sürekli bu tarz işlerin içinde olması. Çarşı yi Sivil Toplum örgütü olarak savunuyorsaniz tamam :) Çarşı eto için ırkçılık açıklaması yapar, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlar.. Yargılanan besiktas yöneticilerine aklaninda gelin der. Sonra Olan şey ise aynen şu '' helal olsun Çarşıya adamlar kendi yöneticilerine bile aklanin da gelin diyor '' olur. Çarşının ırkçılıktan nükleer enerjiye her türlü açıklaması olur bukadar düşünceli bir taraftar grubudur ama Beşiktaşın Son 10 senede  25 e yakın kufurden dolayı saha kapatma cezası almıştır.. Bu verdiğim örnekler ne alaka derseniz haklısınız ama Çarşı herzaman işlerin reklam boyutundadir.

Doğrudan Çarşı demek yanlış bunlara.

Bir şey olduğunda hepimiz küfrediyoruz stadta. Bana ister Çarşı de ister Beşiktaşlı de etmişimdir ben de tutamıyorsun kendini zaman zaman.

Çarşı son 2-3 yıldır tribünde çok etkin değil tezahüratın ne kadar zayıfladığını farketmişsindir. Bu şekilde hemen ayıklamak yerine her şeyin herkesin hataları olabileceğini kabullenip bunları düzeltmek gerek  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Hocam küfür olayına hiç girme o işi çözebilmek çok zor maalesef  :s20:
Reklam da zaten günümüzde herkesin yaptığı bir şey. Bir taraftar gurubunun da reklamını yapmasında çok bir abeslik yok.
Ama arada Beşiktaş ve Çarşı üzerinden birileri kendi şahsi, ticari menfaatleri uğruna reklam yapıyora getiriyorsan o zaman işler gene karışır.  :ok:

Çevrimdışı Anil

Doğrudan Çarşı demek yanlış bunlara.

Bir şey olduğunda hepimiz küfrediyoruz stadta. Bana ister Çarşı de ister Beşiktaşlı de etmişimdir ben de tutamıyorsun kendini zaman zaman.

Çarşı son 2-3 yıldır tribünde çok etkin değil tezahüratın ne kadar zayıfladığını farketmişsindir. Bu şekilde hemen ayıklamak yerine her şeyin herkesin hataları olabileceğini kabullenip bunları düzeltmek gerek  :ok:
Abi İnönü kapandı ve bizim kendi evimizde olmamamiza rağmen daha fazla puan topladığimizi biliyorsun. Varsın kimse tezahürat yapmasın. Şarkı söylemek takımı desteklemek değil. Top rakipteyken ıslık çalmayı bilmezler. Anca şov peşindeler. 132 Desibeli kim yaptı desem konu direk Çarşı ya geliyor ama küfür olayında Çarşı olmuyor. Bu arada maçta bende küfür ediyorum. Ama tribün oluşturup küfür de etmiyorum. Umarım anlatabilmisimdir. İyi akşamlar herkese

Çevrimiçi Samet Ç

d-smart almıştık yıllardır film kanalı dizi kanalı maçlar iyi gidiyordu, maçlar olmadan d-smart çöpten başka bir şey değil ne yapalım iptal edeceğiz artık, bu arada nedense ilk defa gs bu gün kazansın istiyorum Ülke Puanı için, zaten yarın her halukarda Yunanları yenmemiz lazım, haydi hayırlısı.
Abi yanlış bilgilendirme şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi 3 yıl boyunca trt de yeni tanıtım geçti şimdi trt spor da .  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Abi İnönü kapandı ve bizim kendi evimizde olmamamiza rağmen daha fazla puan topladığimizi biliyorsun. Varsın kimse tezahürat yapmasın. Şarkı söylemek takımı desteklemek değil. Top rakipteyken ıslık çalmayı bilmezler. Anca şov peşindeler. 132 Desibeli kim yaptı desem konu direk Çarşı ya geliyor ama küfür olayında Çarşı olmuyor. Bu arada maçta bende küfür ediyorum. Ama tribün oluşturup küfür de etmiyorum. Umarım anlatabilmisimdir. İyi akşamlar herkese
Son maçta geçen hafta 110 bin tl ceza yedik maçta Çarşı yoktu?Bence sizin ön yargılarınız düşüncelerinizin önüne geçmiş.Çarşıyı sevmeyebilirsiniz ki ben de birçok önder ismini sevmiyorum başta alen markaryan olmak üzere ama 3-5 kişiye bakıp koskocaman  bir gruba cephe almak yakışmıyor.O grubun içinde beleşçi,işe yaramaz,çıkarcı tayfa yok mu evet var ama emin ol bunlar %5 i geçmez.Mantıklı olan ,%5 için %95 e de cephe almak değil o beleşçi çıkacı %5 i tribünlerden uzaklaştırmak için savaşmak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 21:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi yanlış bilgilendirme şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi 3 yıl boyunca trt de yeni tanıtım geçti şimdi trt spor da .  :ok:

Sadece şifresiz maçlar trtspor'daymış şifreli maçlar tivibu ile verilecekmiş  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece şifresiz maçlar trtspor'daymış şifreli maçlar tivibu ile verilecekmiş  :iblush:
Türk takımlarının maçalrı şifreli olacak peki ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 23:47:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Türk takımlarının maçalrı şifreli olacak peki ?

Kural şu bildiğim kadarıyla bir takımın tüm maçları şifresiz oluyor uefa'da. Şl'de 3 maç şifreli 3 maç şifresiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

şu gs şans bela ilk maçta o golü atmasa 0 puanla bitirecekti grubu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

yalnız 1 gün önce konya kendi sahasında oynayacak zemin açısından bir problem olabilir bence mantıklı bir seçim olmadı bu bari p.tesiye falan alsınlar maçı

Çevrimiçi Samet Ç

Kural şu bildiğim kadarıyla bir takımın tüm maçları şifresiz oluyor uefa'da. Şl'de 3 maç şifreli 3 maç şifresiz.
tamam abi anladım artık dsmart iptal edeceğiz tivibu alacazğız ülkemizde ülkemizin takımlarının maçlarını bile para ile izliyoruz nasıl bir sistem bu anasını satayım digitürk d smart derken birde tivibu çıktı başımıza.

Çevrimdışı Deniz

yalnız 1 gün önce konya kendi sahasında oynayacak zemin açısından bir problem olabilir bence mantıklı bir seçim olmadı bu bari p.tesiye falan alsınlar maçı
Konya stadı olayı hiç kafama yatmadı.Hem zemin de sıkıntı olacak hem de stad dolmayacak.Bence çok büyük yanlış yapıldı..

Çevrimdışı Tolga

Konya stadı olayı hiç kafama yatmadı.Hem zemin de sıkıntı olacak hem de stad dolmayacak.Bence çok büyük yanlış yapıldı..
dolmama ihtimali var bir de ben onu bile unuttum açıkçası 1 gün arayla tff orada maç oynatmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cisse557

Salı ve perşembe günlerindeki maçlar trt de çarşamba gününkü maç tivibuda dediler trtsporda.

Çevrimdışı Tolga

serhat ulueren i izliyorumda nasıl da ağlıyor bir de gslı olduğunu saklar hep :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 00:31:04 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı CanEmre

serhat ulueren i izliyorumda nasıl da ağlıyor bir de gslı olduğunu saklar hep :lol: :lol:
Belli örselenmiş epey  :evillol: