fikret orman'a stat ve birçok konuda destek verdim büyük işler başardı ancak bazı konularda eleştiriyorum. basketbol takımının dağılması, fernandes'in bedava gitmesi gibi..bu işbirliğini de sevmediğimi söylemek zorundayım.
ne demek chelsea senin rakibin değil..bizim amacımız nedir avrupa'da kupa değil mi? beşiktaş aynı anlaşmayı fb, gs, ts ile hatta bursa ile yapabilir mi? yapamaz..çünkü bunlar şampiyonluğu, başarıyı kovalayan takımlar. ama örneğin gençlerbirliği ile yapabiliriz. tamam psv küçük takım değil ama 30 yıl öncesinin takımı da değil.
istediği kadar kaliteli adamlar gelsin farketmez. bu tarz anlaşmalar haddini bilmek, konumunu kabul etmek anlamına geliyor bana göre.
Beşiktaş için gençlerbirliği ne ise Chelsea için Beşiktaş odur. Chelsea'nin bütçesi bizim 4katımız , bizim bütçemiz gençlerin 3 katı.
Bakın had bilmek ile ezikliği kabul etmek aynı şey değil. Türk takımları ve insanı yıllardır had bilmediği için bulunduğu konumu da kaybetti. Biz hiçbir zaman Dünya'nın 3. en iyi takımı olmadık ama öyle sandık.
Chelsea'nin ilk 18'ine almadığı adam seni burada şampiyon yapabilir. Adamın istemediği Ba burada neler yaptı görüyorsun. Biraz açık görüşlü olmak gerek. Bence dediklerimi tam anlamıyla okumamışsın arada ince bir çizgi var.
Had söz konusu iken , Psv Beşiktaş'tan çok daha büyük takımdır Uefa nezlinde. Gerçekçi bakarsak başarılar gelir ve 5 sene sonra Chelsea'nin rakibi oluruz , bu şekilde gururla baktığımızı sanıp hatalar yaparsak Galatasaray'dan beter oluruz 5 senede.
2 senede 5 senede harcayağı parayı harcayıp Chelsea'nin rakibi olduğunu sananlar önümüzdeki 5 yılını kaybettiler.
Fernandes konusunda hak vermiyorum kimseye. Fernandes satılsaydı veyine 3. olsaydık herkes bu kez şampiyonluğu sattı diyecekti kimse satılmasını istemiyordu.
İlk 6 hafta olağaüstü oynadı fernandes ne zaman düştü o zaman herkes neden satılmadı dedi.
Ama 3. haftada bunu diyen olsa ıslak sopayla girişirdi taraftar adam bizi taşıyor ne satması diye.