Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985457 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 22:38:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada şunu da gözardı etmeyelim şuan lideriz diyebiliriz.

10. hafta itibariyle çok sert 2 mağlubiyetlik düşüşe rağmen tutunduk bu önemli gelişme.

Eğer 17. hafta fenerle burun buruna bitirirsek ikinciliği büyük ölçüde psikolojik olarak garantiler fenerle de son 4 haftaya kadar taşırız bu işi.

Orada artık ne olur bilemem ama takım sanki 1 boy atladı son 5 seneye göre.

Seneye stad ve alınacak iki kaliteli adam ile fenerin psikolojik seviyesini tam olarak yakalarız. 2016'dan itibaren bence en az 4-5 sene hep yarışan ilk iki içinde olan ara ara da şampiyon olan bir takım olacağız.

Ki zaten mali durumun toparlanması 2020'yi bulacaktır uzun vadede. Bunun mali durum toparlanmadan genç kadro ve az para harcanmış kaliteli transferlerle yapılması da yönetim başarısı olacaktır. Buna Önder Özen %70 Yönetim %30 da diyebiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 22:39:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu 5 senede Galatasaray'dan da inanılmaz bir düşüş beklyorum ben.

Bizden kesinlikle beter olacak ve çok taraftar ve hava kaybedecekler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Her kulübün başarıya endeksli taraftarı vardır ,

Bizi iki şey ayrırır ,
birincisi başarısızlıkta da her zaman yanında olan kemik kitlesi diğerlerine göre çok fazladır.Beşiktaşlı zekidir, düşünerek yorumlar.diğerleri başarısızken bu kemik tayfa o kadar azdır ki , kötü gününde taraftarı yok gibi görünür.

ikincisi sadece başarısızlık için değil o başarısızlığın sebebi lakayıt hareketler olursa tepki koyar.Ayrıca tepkisini böyle küfürle de koymaz.Yine aklını kullanır, farklı bir şey bulur.Bu küfür de bizde varsa renklilere göre yok denecek kadardır.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 22:55:25 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Bir de biz böyle sadece futbolcuları değil bütün kişileri kabullenmiyoruz , ayıklanırlar hemen.O yüzden kulüp olarak bir duruşumuz var Beşiktaşlı duruşu.

Şu renklilerdeki hareketler vah vah.

Alma mazlumun ahını ,çıkar aheste aheste.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı WarrChief

Şu 5 senede Galatasaray'dan da inanılmaz bir düşüş beklyorum ben.

Bizden kesinlikle beter olacak ve çok taraftar ve hava kaybedecekler.

ilk medyaya klüp satısı meselesini biz soktuk ancak ilk uygulamayı gs yapacak gibi gorunuyor dolayısıyla  kısa zamanda toparlarlar tahminim.. çnk boyle olmalarına birileri izin vermez...

Çevrimdışı Tolga

şu gsye iyi oluyor beter olsunlar bizim fedamızla akılları sıra alay edenler bizden daha beter hale gelsinler de uzun süre toparlanamasınlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Gs bizim FEDA nın kendilerine uyarlanmış hali olan komidin diye kampanya başlatmış  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Gs bizim FEDA nın kendilerine uyarlanmış hali olan komidin diye kampanya başlatmış  :kop: :kop: :kop:
Komidinle uğraşamam yarın gelsinler elden verecem 100 doları  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah komidin diye gs tshirti tasarla hemen ps den  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

şeytan diyorki tüm basketci lerini al ama bize öyle karaktersiz adamlar gelmesin. Zoran Erceg ve Arroyo gelirse hayır demem ama :D

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah komidin diye gs tshirti tasarla hemen ps den  :evillol: :evillol:
aferin la iyi fikir yarın yaparım bi tane  :naughty:

Çevrimdışı Tolga

şeytan diyorki tüm basketci lerini al ama bize öyle karaktersiz adamlar gelmesin. Zoran Erceg ve Arroyo gelirse hayır demem ama :D

erceg,arroyo,kerem gönlüm ve ender arslan gelsinler yeterli :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

erceg,arroyo,kerem gönlüm ve ender arslan gelsinler yeterli :D
aynen ya fazla  bişey istemiyoruz :D bide pops mensah  bonsu nerdeyse gelsin :Dd

Çevrimdışı jepaq

Bazı şeyleri ayırt etmek gerek. Chelsea bizim 3 katımız büyüklğünde bütçeye sahip bir takım olacak bizim stad bittiğinde bile.

Chelsea bizim rakibimiz değil en azından  şuan için. Avrupa'da karşılaşabileceğin denk gelsen sadece 2 maç var.

Bizi pilot takım olarak görseler bile sıkıntı değil bizim önceliğimiz Türkiye. Arsenal'de oynayamayan Joel Camphell buraya gelse bizim ligi sallar Chelsea de bu tip daha fazla oyuncu var varsın  oynatamadıklarını kiralasınlar biz de cebimizden maaş dışında para çıkmadan sallayalım burayı.

Chelsea'ye döneceğini vilen oyuncu burada da iyi performans gösterir. Ayriyetten oyuncuyu alma hakkımız olmakla beraber adamların oynatmayı düşünmediği Cech gibi oyuncuları da kapatacağız ucuza.

fikret orman'a stat ve birçok konuda destek verdim büyük işler başardı ancak bazı konularda eleştiriyorum. basketbol takımının dağılması, fernandes'in bedava gitmesi gibi..bu işbirliğini de sevmediğimi söylemek zorundayım.

ne demek chelsea senin rakibin değil..bizim amacımız nedir avrupa'da kupa değil mi? beşiktaş aynı anlaşmayı fb, gs, ts ile hatta bursa ile yapabilir mi? yapamaz..çünkü bunlar şampiyonluğu, başarıyı kovalayan takımlar. ama örneğin gençlerbirliği ile yapabiliriz. tamam psv küçük takım değil ama 30 yıl öncesinin takımı da değil.

istediği kadar kaliteli adamlar gelsin farketmez. bu tarz anlaşmalar haddini bilmek, konumunu kabul etmek anlamına geliyor bana göre. 

Çevrimdışı forzatunga

fikret orman'a stat ve birçok konuda destek verdim büyük işler başardı ancak bazı konularda eleştiriyorum. basketbol takımının dağılması, fernandes'in bedava gitmesi gibi..bu işbirliğini de sevmediğimi söylemek zorundayım.

ne demek chelsea senin rakibin değil..bizim amacımız nedir avrupa'da kupa değil mi? beşiktaş aynı anlaşmayı fb, gs, ts ile hatta bursa ile yapabilir mi? yapamaz..çünkü bunlar şampiyonluğu, başarıyı kovalayan takımlar. ama örneğin gençlerbirliği ile yapabiliriz. tamam psv küçük takım değil ama 30 yıl öncesinin takımı da değil.

istediği kadar kaliteli adamlar gelsin farketmez. bu tarz anlaşmalar haddini bilmek, konumunu kabul etmek anlamına geliyor bana göre. 

chelsea'nin şuandaki kalecisi curtois athletico madrid'de kiralıktı  öyle düşün.pilot takım olarak değil.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Kartal Ç

medyada yazdığına göre başkan trtde devre arası 3 transfer yapacağız demiş. 1 stoper 1 sağ bek 1 tane de geleceğe yatırım olarak genç forvet diye. e stoperle sağ bek kesin yabancı zaten. e zaten 6 yabancı var nasıl olacak o iş? ülkede bilmediğimiz yatırıma değer yerli forvet mi var acaba? yada gurbetçi mi ki ?

Çevrimdışı aykut.celenk

Marcelo Brozovic transferi bitmiş diye bir söylenti var avrupa piyasasında bu konuyla alakası bilic tebrik edenler bile olmuş ne kadar doğrudur bilemiyorum ama teknik ve taktik olarak bir futbolcu

Çevrimdışı ahmetx

şu adamı tam zamanında aldık futbolunun en olgun dönemini bizde yaşayacak,2. yarı şampiyonluk stresini kaldırabilecek ve takıma liderlik yapacak bir oyuncu.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Sosa gerçekten çok yetenekli.Sakatlık falan yaşamazsa büyük işler yapar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 12:46:32
  • Beşiktaş / Bodrum

Beşiktaş için gençlerbirliği ne ise Chelsea için Beşiktaş odur. Chelsea'nin bütçesi bizim 4katımız , bizim bütçemiz gençlerin 3 katı.

Bakın had bilmek ile ezikliği kabul etmek aynı şey değil. Türk takımları ve insanı yıllardır had bilmediği için bulunduğu konumu da kaybetti. Biz hiçbir zaman Dünya'nın 3. en iyi takımı olmadık ama öyle sandık.

Chelsea'nin ilk 18'ine almadığı adam seni burada şampiyon yapabilir. Adamın istemediği Ba burada neler yaptı görüyorsun. Biraz açık görüşlü olmak gerek. Bence dediklerimi tam anlamıyla okumamışsın arada ince bir çizgi var.

Had söz konusu iken , Psv Beşiktaş'tan çok daha büyük takımdır Uefa nezlinde. Gerçekçi bakarsak başarılar gelir ve 5 sene sonra Chelsea'nin rakibi oluruz , bu şekilde gururla baktığımızı sanıp hatalar yaparsak Galatasaray'dan beter oluruz 5 senede.

2 senede 5 senede harcayağı parayı harcayıp Chelsea'nin rakibi olduğunu sananlar önümüzdeki 5 yılını kaybettiler.

Fernandes konusunda hak vermiyorum kimseye. Fernandes satılsaydı veyine 3. olsaydık herkes bu kez şampiyonluğu sattı diyecekti kimse satılmasını istemiyordu.

İlk 6 hafta olağaüstü oynadı fernandes ne zaman düştü o zaman herkes neden satılmadı dedi.

Ama 3. haftada bunu diyen olsa ıslak sopayla girişirdi taraftar adam bizi taşıyor ne satması diye.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 12:51:44 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı jepaq

ona bakarsak chelsea, shaktar donetsk'in de 3 katı. ama ligde son 10 yıla damga vurup üstüne uefa kupasını da kazandılar. zaten beşiktaş'ın örnek alması gereken takımların ingiliz veya ispanyol takımları değil dortmund ve donetsk olması gerektiğini düşünüyorum. her iki takımda çok fazla yıldızı olmadan bu seviyeye geldiler.

başarıyı istiyorsan bu tarz anlaşmalar yapmaman gerekir diye düşünüyorum siz farklı düşünüyorsunuz.. olabilir. bana göre bu sınırı çizmektir. siz türk takımları haddini bilmediği için bu seviyede diyorsunuz.. had bilmek en nefret ettiğim kelimelerdendir.

ayrıca fernandes'i sevmezdim hep kendisine oynayan bir yapıdaydı. kendini takımdan üstün görüyordu. taraftarın çoğu takımda başka adam olmadığı için mecburen seviyordu ama hiç öyle maç kazandırdığı filan da yoktu biliyorsun.

neyse bu konuda farklı düşünceler olacaktır elbette. zaten anlaşmanın ayrıntıları tam olarak bilmiyoruz..biraz daha bilgi sahibi olursak daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 15:03:40
  • Beşiktaş / Bodrum
ona bakarsak chelsea, shaktar donetsk'in de 3 katı. ama ligde son 10 yıla damga vurup üstüne uefa kupasını da kazandılar. zaten beşiktaş'ın örnek alması gereken takımların ingiliz veya ispanyol takımları değil dortmund ve donetsk olması gerektiğini düşünüyorum. her iki takımda çok fazla yıldızı olmadan bu seviyeye geldiler.

başarıyı istiyorsan bu tarz anlaşmalar yapmaman gerekir diye düşünüyorum siz farklı düşünüyorsunuz.. olabilir. bana göre bu sınırı çizmektir. siz türk takımları haddini bilmediği için bu seviyede diyorsunuz.. had bilmek en nefret ettiğim kelimelerdendir.

ayrıca fernandes'i sevmezdim hep kendisine oynayan bir yapıdaydı. kendini takımdan üstün görüyordu. taraftarın çoğu takımda başka adam olmadığı için mecburen seviyordu ama hiç öyle maç kazandırdığı filan da yoktu biliyorsun.

neyse bu konuda farklı düşünceler olacaktır elbette. zaten anlaşmanın ayrıntıları tam olarak bilmiyoruz..biraz daha bilgi sahibi olursak daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Ben saygı duyuyorum düşüncenize.

Yalnız Shakthar'ın 3 katı değil  Chelsea. Shakthar'ın bütçesi 250 milyon euro seviyesinde istediği oyuncuyu istediği an alabilecek bir bütçesi var başkanından ötürü.

Zaten dediğiniz gibi son 10 yıla kendi liglerinde damga vurdular ve uefa kupasında. Şampiyonlar ligi değil. Chelsea'nin kulvarında değil onların da rakibi chelsea değil zaten şuan.

Sınır çizmek kötü bir şey değildir. Sınırı yavaş yavaş genişletirsiniz yeni bir sınırınız olur. O sınır büyüdükçe çizdiğiniz sınırlar ardında kalan takımlar artık sizin rakibiniz olmaz zaten hedefe böyle ilerlenir.

Bütçesi 100 mişyon euro olan takım ben şampiyonlar ligini kazancağım diye sınır çizerse ilk sene teknik direktöründen ikinci sene mali yapısından olur.

Fernandes tek başına çok maç kazandırdı. Ama hepsi küçük maçlardı hakkını yemek doğru olmaz. Ve sevenler de adam yok diye değil göze hoş geldiği için seviyordu.

Türkiye'nin tamamını hayran bıraktı Samet'li sezonda uzunca bir süre. Ama siz defosunu görmüşsünüz o sırada ne mutlu çoğunluk görmüyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Fernandes konusunda hak vermiyorum kimseye. Fernandes satılsaydı veyine 3. olsaydık herkes bu kez şampiyonluğu sattı diyecekti kimse satılmasını istemiyordu.

İlk 6 hafta olağaüstü oynadı fernandes ne zaman düştü o zaman herkes neden satılmadı dedi.

Ama 3. haftada bunu diyen olsa ıslak sopayla girişirdi taraftar adam bizi taşıyor ne satması diye.

Dediklerinin hepsine katılıyorum kardeşim sadece Fernandes konusuna katılmıyorum neden ;

Rus Kulup Başkanının açıklamaları var BJK yalanlamadı, adam diyorki 2013-2014 sezonu başında 12m euro önerdik Beşiktaş satmadı bu sefer 2013-2014 devre arası teklif götürdük Beşiktaş eski teklifimizi yani 12m euroyu talep etti bizde almadık, şimdi transferi bedava oldu.

1. şu yukarda sana katıldığım cümlelerinle bu yazdığım durum arasında acayip tezat var. 12m euro gibi bir paraya ben Fernandesi 1 dk düşünmeden satarım , adamın sicili belli hergece barda pavyonda altta sarışın üstte kumral takılan adam, değişik değişik kıyafetlerle sabah 5 lerde peşine takım arkadaşlarınıda takıp clup localarından magazine poz veriyor. Şimdi bu adam 3 ay sonra patlamasa 6 ay sonra patlar , görünen köy kılavuz istemez.

Ve Beşiktaş 12m euro gibi bir parayı doğru kullanırsa işte Demba Ba- Sosa - Motta 3 ünün tapusunu bu paraya alır.

Artık kapital düzende scoutlarımızı iyi kullanıp para kazanmalıyız. Fernandesten ettiğimiz zarar Yönetimin alnının karasıdır ben bunu hep söyledim.

Nasıl futbolcu satarken çelişkide kalınılır dersek bana göre Demba BA - Moussa Saw tarzı oyuncularda bu olabilir , çünkü bu adamlar İnandıkları maneviyat gereğide vücutlarını parda pavyonda yıpratmayan- 5 vakit namazında ( bunu dini açıdan yazmıyorum yani bünyeleri düzenli bir sisteme alışık yatma uyuma kalkma gibi) , tatillerinde bile gidip içkiye beach cluba bünyelerini yatırmayan tipler, bunları satarken ''lan biraz daha vitrinde partalır mıydık- biraz daha verim alırmıydık diye düşünülse , o sırada sakatlansa elinde kalsa ona hiç söz söylemem, senin Fernandes düşüncelerine bu 2 tarz futbolcuda katılırım.

Şimdi Demba BA yla şampiyonluğu yakaladık ve Uefa da yarı finale kadar gittik, Premier Ligden 20m pound teklif geldi. Bu adamdan o parayı kazanmamak zır deliliktir, maksimum kar fayda analizinde tavan yapmışsındır. İşte o paraylada Khouma Babacar gibi, Karabüğün Emenikeyi keşfi gibi yatırımlar yaparsak bu kulüp Chelsea' lerle yarışır hale gelir.

Bak Pektemek, ya para kazan kardeşim sat ,bak renkli rakibin türk forvet diye kıvranıyo, sat para kazan sende Tosun var - Ömer var .Şimdi yabancı sınırlamasını bir kaldıracaklar elinde patlayacak. Para kazan o paraylada daha çok para kazan.

Veli , Veliyi 3 kuruşa aldık, tam para edeceği zaman sat işte Veli'yi.

Kerim F. seneye parlat mabetinde sonra sat. Gökhan Töre buna keza. Bu isimler Avrupada takip edilen isimler.

Ama bir yandanda boş durma fabrika gibi çalışsın iş yapacak scoutların transfer komiten , DerinBeşiktaş gibi çakal menajerlerle götürme bu işi kene gibi kanını emdirme.

Bu sefer ismin futbol fabrikasına çıkacak, her genç yetenek sende gelip parlayıp Avrupaya açılmak isteyecek. Lanzinide yaşadığın sıkıntıları yaşamayacaksın.

Anlatmak istediğimi kabaca anlatmışımdır umarım.
Yönetim alış işini kıvırmaya başladı bide satarak para kazanma işini öğrenirse düze çıkarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 15:21:21
  • Beşiktaş / Bodrum
    Dediklerinin hepsine katılıyorum kardeşim sadece Fernandes konusuna katılmıyorum neden ;

Rus Kulup Başkanının açıklamaları var BJK yalanlamadı, adam diyorki 2013-2014 sezonu başında 12m euro önerdik Beşiktaş satmadı bu sefer 2013-2014 devre arası teklif götürdük Beşiktaş eski teklifimizi yani 12m euroyu talep etti bizde almadık, şimdi transferi bedava oldu.

1. şu yukarda sana katıldığım cümlelerinle bu yazdığım durum arasında acayip tezat var. 12m euro gibi bir paraya ben Fernandesi 1 dk düşünmeden satarım , adamın sicili belli hergece barda pavyonda altta sarışın üstte kumral takılan adam, değişik değişik kıyafetlerle sabah 5 lerde peşine takım arkadaşlarınıda takıp clup localarından magazine poz veriyor. Şimdi bu adam 3 ay sonra patlamasa 6 ay sonra patlar , görünen köy kılavuz istemez.

Ve Beşiktaş 12m euro gibi bir parayı doğru kullanırsa işte Demba Ba- Sosa - Motta 3 ünün tapusunu bu paraya alır.

Artık kapital düzende scoutlarımızı iyi kullanıp para kazanmalıyız. Fernandesten ettiğimiz zarar Yönetimin alnının karasıdır ben bunu hep söyledim.

Nasıl futbolcu satarken çelişkide kalınılır dersek bana göre Demba BA - Moussa Saw tarzı oyuncularda bu olabilir , çünkü bu adamlar İnandıkları maneviyat gereğide vücutlarını parda pavyonda yıpratmayan- 5 vakit namazında ( bunu dini açıdan yazmıyorum yani bünyeleri düzenli bir sisteme alışık yatma uyuma kalkma gibi) , tatillerinde bile gidip içkiye beach cluba bünyelerini yatırmayan tipler, bunları satarken ''lan biraz daha vitrinde partalır mıydık- biraz daha verim alırmıydık diye düşünülse , o sırada sakatlansa elinde kalsa ona hiç söz söylemem, senin Fernandes düşüncelerine bu 2 tarz futbolcuda katılırım.

Şimdi Demba BA yla şampiyonluğu yakaladık ve Uefa da yarı finale kadar gittik, Premier Ligden 20m pound teklif geldi. Bu adamdan o parayı kazanmamak zır deliliktir, maksimum kar fayda analizinde tavan yapmışsındır. İşte o paraylada Khouma Babacar gibi, Karabüğün Emenikeyi keşfi gibi yatırımlar yaparsak bu kulüp Chelsea' lerle yarışır hale gelir.

Bak Pektemek, ya para kazan kardeşim sat ,bak renkli rakibin türk forvet diye kıvranıyo, sat para kazan sende Tosun var - Ömer var .Şimdi yabancı sınırlamasını bir kaldıracaklar elinde patlayacak. Para kazan o paraylada daha çok para kazan.

Veli , Veliyi 3 kuruşa aldık, tam para edeceği zaman sat işte Veli'yi.

Kerim F. seneye parlat mabetinde sonra sat. Gökhan Töre buna keza. Bu isimler Avrupada takip edilen isimler.

Ama bir yandanda boş durma fabrika gibi çalışsın iş yapacak scoutların transfer komiten , DerinBeşiktaş gibi çakal menajerlerle götürme bu işi kene gibi kanını emdirme.

Bu sefer ismin futbol fabrikasına çıkacak, her genç yetenek sende gelip parlayıp Avrupaya açılmak isteyecek. Lanzinide yaşadığın sıkıntıları yaşamayacaksın.

Anlatmak istediğimi kabaca anlatmışımdır umarım.
Yönetim alış işini kıvırmaya başladı bide satarak para kazanma işini öğrenirse düze çıkarız.

Abi iyi güzel ama işe o hadden bakacaksak son seneyi de beklemeye gerek yok 2 sene önce satmalıydık.

Benim bahsettiğim konu o gün taraftarın yüzde 90'ı asla satılmamalı diyordu doğru mu? Doğru.

Sen zaten feda demişssin herkesi yollamışsın üstünde baskı var ve takımın taraftarın en sevdiği oyuncusubu para için yolladığında senin gibi düşünen adamlar iyi yaptın dese de stada giden yüzde 90 çoğunluk ne yapardı Fikret Orman'ı?

Tek taraflı bakmamak gerek çok fazla psikolojik etken var. O zaman daha kadro yapılanması bile tamamlanmamıştı. Hiçbir şey yoktu elde Almeida ayısından başka.

Düşüncelerin projen hepimizin kabul ettiği desteklediği yapılsın dediği şeyler lakin bu seneler ve sonrası için geçerli.

O zaman senin eline geçen 12 milyon euro ile adam almayı bırak o ğaranın üstüne 6 tane adalacaklı haciz davası açardı hiçbir yere kullanamazdın parayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli