Bazı şeyleri ayırt etmek gerek. Chelsea bizim 3 katımız büyüklğünde bütçeye sahip bir takım olacak bizim stad bittiğinde bile.
Chelsea bizim rakibimiz değil en azından şuan için. Avrupa'da karşılaşabileceğin denk gelsen sadece 2 maç var.
Bizi pilot takım olarak görseler bile sıkıntı değil bizim önceliğimiz Türkiye. Arsenal'de oynayamayan Joel Camphell buraya gelse bizim ligi sallar Chelsea de bu tip daha fazla oyuncu var varsın oynatamadıklarını kiralasınlar biz de cebimizden maaş dışında para çıkmadan sallayalım burayı.
Chelsea'ye döneceğini vilen oyuncu burada da iyi performans gösterir. Ayriyetten oyuncuyu alma hakkımız olmakla beraber adamların oynatmayı düşünmediği Cech gibi oyuncuları da kapatacağız ucuza.
ben tepki alıyorum beni anlamıyorlar.Sen öyle bir yazıyorsun ki seni bilen de tepki verecek şekilde.Böyle yazınca etki tepki oluyor.
Bugün chelsea gelsin yenebilir miyiz yeneriz.daha öncede yendik , sezon başında da(hazırlık bile olsa, oynadıkları kadro ciddi bir kadro idi,hazırlık diye küçümsenecek bir ortam yoktu).şampiyonlar liginde olsun başka alanlarda olsun her zaman biz onlarla yarışabiliriz.
Ortaklık anlaşması olur , senin anlatmak istediğin gibi .Bugün bir adamını kiralarsınz yarın öbürünü.Hatta yatırım amaçlı danaya girersin beraber

biz alsak yapamayacağımız birini ya da yapsak bile piyasa yaptıramayıp, iyi para kazanamayacakken , sırf chelsea de oynuyor diye piyasası olur adamın,şu an için geçerli olan bu.
(ileride beşiktaş da sürdürülebilir şekilde başarılı olduğunda, özellikle Türkiye'de karakterli duruşu var diye ilk tercih Beşiktaş olacaktır,gurbetçiler olsun yerli oyuncu olsun hatta yabancı oyuncularımız da kulübü böyle güzel bir şekilde tanıtırsa yaşadıklarını onların da tercihi beşiktaş olur.3 alacağına git 2.5 al Beşiktaş'ta oyna derler)
Türkiye olarak bunları çok yaşadık.İspanya gol kralı oldu diye kazıklarımız çok var

Özetle sana gelen tepkiler bahsettiğimiz genel düşünce için değil ,düşünceyi anlatırken şu bizim rakibimiz değil , bunun sınırı bilelim , paran kadar konuş tarzı demene geliyor.Yoksa bu tür güzellikler herkesin ortak görüşü

özen de bu tarz ilerliyordu.hayırlısı artık.