Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987088 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı jepaq

Ben saygı duyuyorum düşüncenize.

Yalnız Shakthar'ın 3 katı değil  Chelsea. Shakthar'ın bütçesi 250 milyon euro seviyesinde istediği oyuncuyu istediği an alabilecek bir bütçesi var başkanından ötürü.

Zaten dediğiniz gibi son 10 yıla kendi liglerinde damga vurdular ve uefa kupasında. Şampiyonlar ligi değil. Chelsea'nin kulvarında değil onların da rakibi chelsea değil zaten şuan.

Sınır çizmek kötü bir şey değildir. Sınırı yavaş yavaş genişletirsiniz yeni bir sınırınız olur. O sınır büyüdükçe çizdiğiniz sınırlar ardında kalan takımlar artık sizin rakibiniz olmaz zaten hedefe böyle ilerlenir.

Bütçesi 100 mişyon euro olan takım ben şampiyonlar ligini kazancağım diye sınır çizerse ilk sene teknik direktöründen ikinci sene mali yapısından olur.

Fernandes tek başına çok maç kazandırdı. Ama hepsi küçük maçlardı hakkını yemek doğru olmaz. Ve sevenler de adam yok diye değil göze hoş geldiği için seviyordu.

Türkiye'nin tamamını hayran bıraktı Samet'li sezonda uzunca bir süre. Ama siz defosunu görmüşsünüz o sırada ne mutlu çoğunluk görmüyordu.

piyasa değeri konusunda şurdaki linklere göre yazmıştım.

http://www.transfermarkt.com.tr/shakhtar-donetsk/startseite/verein/660
http://www.transfermarkt.com.tr/fc-chelsea/startseite/verein/631

evet direkt rakibi olmayabilir ama bu seviyeye büyük takımlarla bu tarz anlaşma yaparak gelmedi. onu söylemek istedim.

demba ba chelsea ile yapılan anlaşma ile gelmedi. bu daha sonra ortaya çıkan bir şey. hatta fb'nin filan da istediği söyleniyordu.

böyle anlaşmalarla hiçbir zaman o seviyeye gelemeyeceğinizi ilan edersiniz en azından yakın zamanda..bu tarz uygulamalar kendi yağında kavrulan ekipler için olabilir.

dediğim gibi henüz bilgi yok..anlaşma var mı varsa şartları nedir bilmiyoruz. biraz daha beklemek gerek konuşmak için.

fernandes ve q7 elbette iyi oyunculardı ama ben her zaman kendini takımdan büyük gören futbolcuyu sevmem..ceza shasında boş adam varken fanteziye kaçıp topu kaptırdığında çok küfür etmişimdir. fernandes zaten isteksiz ve mutsuzdu transfer haberleri çıktığında. başkan tepkilerden çekinmiş olabilir tabi ona da hak vermek gerek.

[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 15:40:37 jepaq ]

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı

Kuduz bir av köpeğin var ama avda iyi avlanıyo arada sana da hırlıyo lafını dinlemiyo ama anası babası belli secereli köpek. Av arkadaşın gelip sana bu köpeği bana 12.000 liraya sat Çağrı diyo , iyi köpek piyasasıda 3000-4000-5000 civarı oynuyo , borçlularında var kapıda bekliyolar.
Ama birlikte avlandığın avcılar kulübü üyeleride ( bu arada sen o avcılar derneğinin başkanısın) satma keklik avlayamayız falan diye baskı yapıyolar.

Sen bu kuduz köpeği satar mısın satmaz mısın ?
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 15:48:24 Kemal ]

Çevrimdışı forzatunga

evet direkt rakibi olmayabilir ama bu seviyeye büyük takımlarla bu tarz anlaşma yaparak gelmedi. onu söylemek istedim.

demba ba chelsea ile yapılan anlaşma ile gelmedi. bu daha sonra ortaya çıkan bir şey. hatta fb'nin filan da istediği söyleniyordu.

böyle anlaşmalarla hiçbir zaman o seviyeye gelemeyeceğinizi ilan edersiniz en azından yakın zamanda..bu tarz uygulamalar kendi yağında kavrulan ekipler için olabilir.

dediğim gibi henüz bilgi yok..anlaşma var mı varsa şartları nedir bilmiyoruz. biraz daha beklemek gerek konuşmak için.

fernandes ve q7 elbette iyi oyunculardı ama ben her zaman kendini takımdan büyük gören futbolcuyu sevmem..ceza shasında boş adam varken fanteziye kaçıp topu kaptırdığında çok küfür etmişimdir. fernandes zaten isteksiz ve mutsuzdu transfer haberleri çıktığında. başkan tepkilerden çekinmiş olabilir tabi ona da hak vermek gerek.

shaktar ukraynanın manchester city'si sahibi de rinat ahmetov diye bir oligark, bizim gibi bir camia klübü değil benzerlik kurmak imkansız.
athletico madrid örneği var işte önümüzde chelseaden kiralık curtois ile bir uefa kupası bir la liga şampiyonluğu bir cl finali yaptılar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 15:58:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Onlar takım değerleri o çok farklı konu :)

Asıl mesele kısa zamanda gelemeyceğinizi ilan etti diyelim kulüp böyle bir anlaşma olmazsa siz kısa zamanda o seviyeye gelebileceğini düşünüyor musunuz Beşiktaş'ın?

Beşiktaş en az 3 ortalama 5 sene daha dar boğazda olacak çok rahat adam alamayacak bu durumda 3-4 yıl bu anlaşma ile yüksek bedelli oyuncuları düşük bedelle , gelecek vaad eden gençleri de kiralama yöntemiyle en azından kendi ligimizdeki takımları geride bırakıp mali olarak toparlanma sürecini daha kısa sürelere çekmek mantıklı değil mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 16:00:17
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı

Kuduz bir av köpeğin var ama avda iyi avlanıyo arada sana da hırlıyo lafını dinlemiyo ama anası babası belli secereli köpek. Av arkadaşın gelip sana bu köpeği bana 12.000 liraya sat Çağrı diyo , iyi köpek piyasasıda 3000-4000-5000 civarı oynuyo , borçlularında var kapıda bekliyolar.
Ama birlikte avlandığın avcılar kulübü üyeleride ( bu arada sen o avcılar derneğinin başkanısın) satma keklik avlayamayız falan diye baskı yapıyolar.

Sen bu kuduz köpeği satar mısın satmaz mısın ?

@Kemal abi :) Mesele satmak değil ben anlatamadım sanırım. Bana sorsan ben kesin satardım çünkü alacağım oyuncular bellidir kafamda yerine sen şunu düşün.

O avcı kulübü üyeleri sana diyor ki hadi sat bakalım sat ama sonra aç kalırsak seni parçalar yeriz o zaman ne yapacaksın?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

ergin ataman kameralara ağlıyor  :kop: :kop: .Sponsor bizi yarı yolda bıraktı çok zor durumdayız diyor.Ulan sen daha 2 sene önce milangaz giderse ben de giderim demiyor muydun?Anında takımı satmadın mı?Satmayı geçtim bütün oyuncuları da peşinden sürüklemedin mi?Etme bulma dünyası ergin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

öncelikle fernandes konusundaki olumsuz görüşlere pek katılamayacağım.öyle ya da böyle feda dediğimiz sezonda elle tutulur 2-3 oyuncumuzdan biriydi ve çok net söylüyorum eğer o da olmasaydı biz o sezonu 3. bitiremezdik he bitirdik uefaya gidebildik mi hayır ama en azından prestijimizi öyle bir sezonda da olsa korumuş olduk onun hakkını yemeyelim yani.sadece fb derbisinde maçı tek başına kazandırdı diğer derbilerde ortada yoktu kabul ediyorum ama bize o sezon duran toplarda olsun bireysel yeteneğiyle olsun çok maç kazandırmıştı.o şartlarda taraftarın tepkisinden çekindiği için yönetim yollayamadı ve yollayamazdı da zaten.

diğer konu chelsea ile yapılan anlaşma.çok açık söyliyeyim eğer takımın oyuncu kalitesi artacaksa ben bu tarz anlaşmaları sakıncalı görmem.bu pilot takım olayına da girmez ayrıca a.madrid de curtois i kiralamıştı ş.liginde final la liga da şampiyonluk yaşadılar ve ne oldu sonunda adamlar geri aldılar oyuncularını.totele baktığımızda a.madrid ş.ligi finali oynadı diyorsun kimse başka şeylere bakmaz.bu kulübün şuan ki ekonomik durumuyla chelsea gibi hatta biraz daha düşelim s.donestk gibi ya da porto gibi benfica gibi takımlarla yarışması mümkün mü tabiki de değil.kaliteyi elimizdeki bütçeyle o seviyelere çıkarabillir miyiz tabiki de hayır.o zaman bu tarz anlaşmalarla bazı oyuncuları bünyemize katarak o takımların seviyesine çıkmayı denemek zorundayız bunun başka bir yolu yok.başka bir şekilde transfer yapamayız ki yapamıyoruz.he ileride ş.ligine  devamlı katılan bir takım haline geldikten sonra kulübün imajı arttığı zaman bu tarz anlaşmalara gerek duymayabilirsin ama şuan da buna mecburuz benim de çok hoşuma giden bir durum olmasa da gerçekçi bakmak zorundayız o yüzden buna şahsen olumsuz bakamıyorum şu anki şartlarımızı düşündükten sonra.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

Ve Beşiktaş 12m euro gibi bir parayı doğru kullanırsa işte Demba Ba- Sosa - Motta 3 ünün tapusunu bu paraya alır.

Anlatmak istediğimi kabaca anlatmışımdır umarım.
Yönetim alış işini kıvırmaya başladı bide satarak para kazanma işini öğrenirse düze çıkarız.
Çok güzel olmuş.

Ha bi de biz Demba Ba Sosa Motta + sağ bek alırdık 12 milyona  :evillol: 6+3.4+1.1 =10,5

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Benim bahsettiğim konu o gün taraftarın yüzde 90'ı asla satılmamalı diyordu doğru mu? Doğru.
Konuşmada iki tarafında katıldığım katılmadığım yönleri var ancak şunu özellikle belirtmek istedim.

12/13 sezonunda quaresma'yı "o şekilde" gönderip üstüne fernandesi gönderemezlerdi tabii ki  :evillol:
O zaman da böyle düşündüm şimdi de.O dönem quaresma elde tutulup, fernandes hatta quaresma gibi o şekilde gönderilse bundan beşiktaş daha az zarar görürdü.

adam akıll elinde quaresma varken gelen teklife 12m fernandes satılsa.guaresma 7 ye geldi.5m kazanılırdı.fernandes daha ucuza geldi sanırım 10M kazanılırdı.burada bu da önemli.

Üstüne fernandesin, özellikle de oynamayan bir fernandesin yeri her zaman çok rahat doldurabilirdi.cisse kleberson ernst bugün atiba.Beşiktaş o bölgede çok sıkıntı yaşamadı.çok daha fazla örneği var.

bir de olmadı bugün elinde seni seven bir quaresma veya katkısını verip sözleşmesi biten bir quaresma olurdu veya en kötü 3M dan piyasası vardı.şu an bile vardır yani.Quaresma bugün beşiktaşa "hiç gelmemiş" olduğunu düşünelim 3M'e bugün bile alınacak adamdır, alırlar yani.taraftar tercihi olmaz belki biz yine depay vesaire derdik.

Çevrimdışı manyak1903

Bazı şeyleri ayırt etmek gerek. Chelsea bizim 3 katımız büyüklğünde bütçeye sahip bir takım olacak bizim stad bittiğinde bile.

Chelsea bizim rakibimiz değil en azından  şuan için. Avrupa'da karşılaşabileceğin denk gelsen sadece 2 maç var.

Bizi pilot takım olarak görseler bile sıkıntı değil bizim önceliğimiz Türkiye. Arsenal'de oynayamayan Joel Camphell buraya gelse bizim ligi sallar Chelsea de bu tip daha fazla oyuncu var varsın  oynatamadıklarını kiralasınlar biz de cebimizden maaş dışında para çıkmadan sallayalım burayı.

Chelsea'ye döneceğini vilen oyuncu burada da iyi performans gösterir. Ayriyetten oyuncuyu alma hakkımız olmakla beraber adamların oynatmayı düşünmediği Cech gibi oyuncuları da kapatacağız ucuza.
ben tepki alıyorum beni anlamıyorlar.Sen öyle bir yazıyorsun ki seni bilen de tepki verecek şekilde.Böyle yazınca etki tepki oluyor.

Bugün chelsea gelsin yenebilir miyiz yeneriz.daha öncede yendik , sezon başında da(hazırlık bile olsa, oynadıkları kadro ciddi bir kadro idi,hazırlık diye küçümsenecek bir ortam yoktu).şampiyonlar liginde olsun başka alanlarda olsun her zaman biz onlarla yarışabiliriz.

Ortaklık anlaşması olur , senin anlatmak istediğin gibi .Bugün bir adamını kiralarsınz yarın öbürünü.Hatta yatırım amaçlı danaya girersin beraber  :lol: biz alsak yapamayacağımız birini ya da yapsak bile piyasa yaptıramayıp, iyi para kazanamayacakken , sırf chelsea de oynuyor diye piyasası olur adamın,şu an için geçerli olan bu.
(ileride beşiktaş da sürdürülebilir şekilde başarılı olduğunda, özellikle Türkiye'de karakterli duruşu var diye ilk tercih Beşiktaş olacaktır,gurbetçiler olsun yerli oyuncu olsun hatta yabancı oyuncularımız da kulübü böyle güzel bir şekilde tanıtırsa yaşadıklarını onların da tercihi beşiktaş olur.3 alacağına git 2.5 al Beşiktaş'ta oyna derler)
Türkiye olarak bunları çok yaşadık.İspanya gol kralı oldu diye kazıklarımız çok var :evillol:

Özetle sana gelen tepkiler bahsettiğimiz genel düşünce için değil ,düşünceyi anlatırken şu bizim rakibimiz değil , bunun sınırı bilelim , paran kadar konuş tarzı demene geliyor.Yoksa bu tür güzellikler herkesin ortak görüşü  :ok: özen de bu tarz ilerliyordu.hayırlısı artık.

Çevrimdışı WarrChief

hektor vilalba işte bumudur budur....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 19:18:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Konuşmada iki tarafında katıldığım katılmadığım yönleri var ancak şunu özellikle belirtmek istedim.

12/13 sezonunda quaresma'yı "o şekilde" gönderip üstüne fernandesi gönderemezlerdi tabii ki  :evillol:
O zaman da böyle düşündüm şimdi de.O dönem quaresma elde tutulup, fernandes hatta quaresma gibi o şekilde gönderilse bundan beşiktaş daha az zarar görürdü.

adam akıll elinde quaresma varken gelen teklife 12m fernandes satılsa.guaresma 7 ye geldi.5m kazanılırdı.fernandes daha ucuza geldi sanırım 10M kazanılırdı.burada bu da önemli.

Üstüne fernandesin, özellikle de oynamayan bir fernandesin yeri her zaman çok rahat doldurabilirdi.cisse kleberson ernst bugün atiba.Beşiktaş o bölgede çok sıkıntı yaşamadı.çok daha fazla örneği var.

bir de olmadı bugün elinde seni seven bir quaresma veya katkısını verip sözleşmesi biten bir quaresma olurdu veya en kötü 3M dan piyasası vardı.şu an bile vardır yani.Quaresma bugün beşiktaşa "hiç gelmemiş" olduğunu düşünelim 3M'e bugün bile alınacak adamdır, alırlar yani.taraftar tercihi olmaz belki biz yine depay vesaire derdik.

Portekizliler'de asıl gider kalemleri bonservis ve maaş olmadı zaten menajerin cüzdanı oldu  :biggrinking:

Adam Valencia'dan 2 milyon euroya alındı. Fernandes. Normalde alabilir miydik o paraya? Öümkün değik orada bir şeyler döndü tabi ki ama ne bilmiyoruz.

20 milyon euro menajerlik ücreti tarihte görülmüş müdür ben bilmiyorum  :s20: Kalanın da haklısın tabi ki her türlü zarar ettik her türlü girdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 19:21:13
  • Beşiktaş / Bodrum
ben tepki alıyorum beni anlamıyorlar.Sen öyle bir yazıyorsun ki seni bilen de tepki verecek şekilde.Böyle yazınca etki tepki oluyor.

Bugün chelsea gelsin yenebilir miyiz yeneriz.daha öncede yendik , sezon başında da(hazırlık bile olsa, oynadıkları kadro ciddi bir kadro idi,hazırlık diye küçümsenecek bir ortam yoktu).şampiyonlar liginde olsun başka alanlarda olsun her zaman biz onlarla yarışabiliriz.

Ortaklık anlaşması olur , senin anlatmak istediğin gibi .Bugün bir adamını kiralarsınz yarın öbürünü.Hatta yatırım amaçlı danaya girersin beraber  :lol: biz alsak yapamayacağımız birini ya da yapsak bile piyasa yaptıramayıp, iyi para kazanamayacakken , sırf chelsea de oynuyor diye piyasası olur adamın,şu an için geçerli olan bu.
(ileride beşiktaş da sürdürülebilir şekilde başarılı olduğunda, özellikle Türkiye'de karakterli duruşu var diye ilk tercih Beşiktaş olacaktır,gurbetçiler olsun yerli oyuncu olsun hatta yabancı oyuncularımız da kulübü böyle güzel bir şekilde tanıtırsa yaşadıklarını onların da tercihi beşiktaş olur.3 alacağına git 2.5 al Beşiktaş'ta oyna derler)
Türkiye olarak bunları çok yaşadık.İspanya gol kralı oldu diye kazıklarımız çok var :evillol:

Özetle sana gelen tepkiler bahsettiğimiz genel düşünce için değil ,düşünceyi anlatırken şu bizim rakibimiz değil , bunun sınırı bilelim , paran kadar konuş tarzı demene geliyor.Yoksa bu tür güzellikler herkesin ortak görüşü  :ok: özen de bu tarz ilerliyordu.hayırlısı artık.

Ben kestirmeden söyledim  :D

Zaten daha önceki yorumlarımı okuyan biri herhalde doğrudan biz kimiz ulan! diye bir şey anlamaz  :D Had bilmekten kastım paran kadar konuş vs değil tabi ki senin dediğin gibi ortak çıkarlar anlaşmasıydı.

Yoksa seneye yaklaşık 200 milyon dolar geliri olacak bir kulübü kimse feeder club yapamaz zaten. Feeder club Bursa olur Chelsea'ye anca. Aslında iyi de olur düşünsünler  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

aspor da şimdi söylediler ts maçı konya da oynanacak diye hiçbir yerde böyle bir haber yok bununla ilgili bir bilgisi olan var mı :alala:

Çevrimdışı Tolga

Metin Albayrak Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklama, "Bugün yönetim kurulu toplantısında gündem maddelerinden biri de bu stat meselesiydi. Fakat toplantımızı yarın sabah Yunanistan’ın Asteras takımı ile yapacağımız maç için yapacağımız seyahat nedeniyle iptal ettik. Ama size şunu söyleyebilirim ki kesinlikle Trabzonspor mücadelesini Olimpiyat Stadı’nda oynamak istemiyoruz. Bu maçı sadece İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda ya da Konya ve Ankara statlarından birisinde oynamak istiyoruz." dedi.

Çevrimdışı manyak1903

Metin Albayrak Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklama, "şunu söyleyebilirim ki kesinlikle Trabzonspor mücadelesini Olimpiyat Stadı’nda oynamak istemiyoruz. Bu maçı sadece İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda ya da Konya ve Ankara statlarından birisinde oynamak istiyoruz." dedi.
bu haber doğruysa güzel haber.Eksiğimiz olmadığı sürece ,pas yapılabilecek bir zeminde zevkli bir maç çıkar.

Çevrimdışı manyak1903

bu paylaşıldı mı bilmiyorum ama işte bu yüzden çArşı destekleniyor.bu hareketler geneli temsil ederken ,
diğer herkesin ortak şikayeti olan ,birkaç kişinin tribünden menfaat sağlaması kişisel değerlendirilmeli.

sanırım Türkçe anlamı "ölümün rengi yoktur" "huzur içinde yat marko"

http://tr.eurosport.com/basketbol/euroleague/2014-2015/besiktasli-taraftarlardan-marko-nun-anisina._sto4490327/story.shtml
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 20:58:34 manyak1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

harbiden yok böyle tesadüf  :evillol: her şey aynı : )

spor toto süper lig

UEFA Avrupa Ligi

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27650975.asp

Çevrimdışı Hakan Bilgin

harbiden yok böyle tesadüf  :evillol: her şey aynı : )

spor toto süper lig

UEFA Avrupa Ligi

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27650975.asp
şimdilik alfabetik lideriz yakında puan farkıyla olacağız ve sezon sonunda da şampiyon tamamlayacağız inşaallah
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

bu paylaşıldı mı bilmiyorum ama işte bu yüzden çArşı destekleniyor.bu hareketler geneli temsil ederken ,
diğer herkesin ortak şikayeti olan ,birkaç kişinin tribünden menfaat sağlaması kişisel değerlendirilmeli.

sanırım Türkçe anlamı "ölümün rengi yoktur" "huzur içinde yat marko"

http://tr.eurosport.com/basketbol/euroleague/2014-2015/besiktasli-taraftarlardan-marko-nun-anisina._sto4490327/story.shtml
Hocam tam tersi şu an twitterda bu pankartı hazırladığımız için büyük tepkiler geliyor renklilerden. Ama tabi ırkçı zihniyetin bunu yapması normal. Bilmiyorlar ki Beşiktaş taraftar hoşgörülüdür her ırktan insana saygısı vardır terbiyesizlik yapmaz ta ki onlardan lehimize gelecek saldırı olursa da misliyle karşılığını alırlar.

Çevrimdışı Anil

Kendinizi dev aynasında görmekten vazgeçin. Chelsea Beşiktaş'tan yüksek bütçeli ve daha büyük bir klüp. Biraz dışardan kendinizi değerlendirmeye çalışın gerçekten aşırı duygusalsiniz.. Ne var yani Chelsea nin kullanmadığı oyuncuları kiralasak?

Çevrimdışı Anil

Bu arada Çarşı pankartı herzaman ki gibi Çarşı nın dikkat çekme çabası. Reklam kokan hareketler bunlar :D

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Çarşı pankartı herzaman ki gibi Çarşı nın dikkat çekme çabası. Reklam kokan hareketler bunlar :D
"Reklam "olmaması için ne yapmalarını önerirdiniz ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ne reklamı açar mısın biraz. Buna reklam diyorsan ultratravestilerin yaptığı reklamın kralıdır. Gel sırp taraftarını öldür sonra sesin çıkmasın sus köşeye otur izle olanları. Madem çok delikanlılar bu olayı Kızılyıldız deplasmanında yapsalar dı ya da en basitinden  şöyle sorayım sence Kızılyıldız deplasmanını oynamamış olsalardı böyle bir olay gerçekleştirebilirler miydi ? 

Çevrimdışı manyak1903

Kendinizi dev aynasında görmekten vazgeçin. Chelsea Beşiktaş'tan yüksek bütçeli ve daha büyük bir klüp. Biraz dışardan kendinizi değerlendirmeye çalışın gerçekten aşırı duygusalsiniz.. Ne var yani Chelsea nin kullanmadığı oyuncuları kiralasak?
hatalı yaklaşıyorsunuz olaya.Fikir birliği var zaten.

Chelsea Beşiktaş'tan daha yüksek bütçeli kulüp, para babası var arkasında.

daha büyük kulüp değil!

10 sene öncesine kadar mourinho yokken abramovich yokken ki halleri de var.hatta gruptan averajla gidecektik beraberlik olsa.1-0 olsa rakip köşe küçük ekran çıktı.

Biz onları yendik , burada da yenecekken ayak oyunları yaptılar Almanya'da yenildik.

Elemeli olarak her takımla yarışırız , aramızda büyüklük farkı yok.Kendimizi hor görmeyelim.

bütçe de değil sistem farkı olan takımları öne çıkarın.Bayern Münih gibi Real Madrid(para üstüne kurulu bir sistem : )) gibi Barcelona gibi biraz da Manchester United gibi , biraz Milan gibi.

Bu saydığım takımların ilk 3'ü zaten şampiyonlar liginin her daim favorisidir.(manu milan döküldü biraz).Diğerleri dönem dönem chelsea gibi manchester city gibi.Belli destek olmalı arkalarında ki büyüğüm desinler.

yerin dibine de sokmayalım birilerini yüceltip , dev aynasında da görmeyelim.Herkesi yeneriz yeter ki işi bilen yöneticilerimiz olsun.Yakın örneği bile var, avrupa da iyi dediğimiz Galatasaray'ı ,  bizim ezdiğimiz ama eksiklerimizden dolayı elendiğimiz rakip 4 köşe yaptı.