Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985433 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

Bilic ligin en iyi Avrupa'nın da en iyi 10 hocası arasına rahat girer.

Çevrimdışı Deniz

bursanın kalecisi sorunlu sanırım?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

bursa 2.ciyi de atarsa fener dağılır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Slaven Bilic'in yönetime söylediğini aynen yazıyorum.
'6 aylık Sağ bek kiralayalım, Corluka'ya sezon sonu için bonservissiz imza attıralım'

Derin attığı twit. Artık ben bu adama inanmıyorum . Bu da yalandır büyük bir ihtimalle

Çevrimdışı Tolga

'6 aylık Sağ bek kiralayalım, Corluka'ya sezon sonu için bonservissiz imza attıralım'

Derin totoşunun attığı twit.
o hala transfer haberleri mi verip duruyor bildiğin sallamaya başlamış gene :)

Çevrimiçi Samet Ç

o hala transfer haberleri mi verip duruyor bildiğin sallamaya başlamış gene :)
aynen hocam corlukayı alıp ne yapacan. Bize linnes veya kaderabek lazım.

Çevrimdışı Tolga

aynen hocam corlukayı alıp ne yapacan. Bize linnes veya kaderabek lazım.
aynen corluka nın devri geçeli çok oluyor bize tempolu,diri bir sağ bek lazım

Çevrimiçi Samet Ç

caner oyundan çıkarken ben bir daha burada oynamam al hasan aliyi g....tüne sok demiş ya la .  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

caner oyundan çıkarken ben bir daha burada oynamam al hasan aliyi g....tüne sok demiş ya la .  :kop: :kop: :kop:
bu kadarını da demiş olamaz bence  :D

Çevrimiçi Samet Ç

bu kadarını da demiş olamaz bence  :D
demin pozisyonun tekrarını izledim ben bir daha burada oynamam dedi ilk başta sonra eliyle hareket yaparak al hasan ali yi bir tarafına sok dedi hocam :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 21:17:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Derin attığı twit. Artık ben bu adama inanmıyorum . Bu da yalandır büyük bir ihtimalle

Derin menajer ilk olarak oradaki çoluk çocuğu yönlendirmek istiyor.

Corluka'dan sağ bek olmaz bu da iki. Moskova'da olmadı bizde de olmaz hücumu sıfır.

Stoper hiç hiç olmaz Corluka arada kalmış bir adam. Özetle o iş olmaz  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

demin pozisyonun tekrarını izledim ben bir daha burada oynamam dedi ilk başta sonra eliyle hareket yaparak al hasan ali yi bir tarafına sok dedi hocam :kop: :kop:
bunu demişse cidden baya baya güldüm :D :D ama kızmaya hakkı da yok.inter teklif yapmışken sen fbde kalırsan aha da böyle değerini yitirirsin futbolcu dediğin biraz akıllı olacak :)

Çevrimdışı Deniz

derin yalancı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

bursanın kalecisi amatör küme kalecisi arkadaş.bunu da yedi ya rezil herif..

Çevrimdışı Tolga

fener maçında 1 gol daha olacakmış gibi hissediyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 21:45:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener aşırı şanslı bu sene oynamadan puanları alıyorlar bunun tecrübeyle cart curtla alakası yok yani karşı takım inanılmaz beceriksiz oluyor hep
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Samet Ç

Ergin Ataman: Arroyo ve 1-2 kişi dışındaki oyuncularımız hukuken serbest kalmış durumda ama teklif almadıkları için oynamaya devam ediyorlar

Çevrimdışı Tolga

Fener aşırı şanslı bu sene oynamadan puanları alıyorlar bunun tecrübeyle cart curtla alakası yok yani karşı takım inanılmaz beceriksiz oluyor hep
bu takımlar bize gelince becerikli oluyorlar zaten k.erciyes ligteki tek galibiyetini bize karşı almış en sonunda b.korkmaz ı yollamışlar.

Çevrimiçi Samet Ç

kaçana bak ya fenerin bir tarafarından bal akıyor

Çevrimiçi Samet Ç