Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985171 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Maça gittik saat 18:30 gibi yerimizi bulduk bir baktık ki yaşı 50'yi geçkin adamlar kurulmuşlar. Bizim yerimiz arkadaş burası dediğinde yaw biz erken geldik görevliye sorduk numara yok oturun dedi diyorlar. Adamlarla dövüşecek değiliz. Çağırdık güvenliği o da kaldıramadı adamları iyi mi :D Gitti geri tekrar sorduk ne yapacağız diye tribün amiri var ona söyledim dedi. E o kim dedik. Gelir birazdan dedi. Sonuç adamı maç sonuna kadar göremedik tabi. Biz boş yerlere geçebilirdik ama elemanlar rahat maç seyretmesin diye inadına kendi yerimizde ayakta da olsa durduk. Zaten maç başlayınca herkes koltuğa tırmandı v.s. derken biz yerimizde amcalarla omuz omuza seyrettik maçı :D

Tabi burası vodafone arena değil.Ama 50 yaşını geçmiş iş güç sahibi insanların kendi yeri olmayan bir koltukta inatla hak iddia etmesi de trajikomik elbette. Yeni stadyumda bu olay çözülmeli mutlaka. Bu başıbozukluk bu bildiğini okuma davranışlarına müsamaha gösterilirse bunun hesabı yönetimden sorulur. Benden koltuk paramı peşin alanlar hakkımı koruyacak bu kadar basit.
özellikle açık tribünlerde buna karşıyım.genel anlamda yoruma karşı değilim.
sizin yeriniz neresi bilmiyorum ama.burası sinema tiyatro değil diye boşa denmiyor,girerken koltuğunu göstersinler falan :evillol:

Karşıyım derken şu da var.Açıklamasını herkes yerinde oturacak diye yapıyorsan da, düzeni de sağlayacak açıklamayı yapan.Yani taraftarı taraftarla karşı karşıya getirmeyecek.Mesela sizin yerinizde başkası olsa olayı başka yönlere de çekebilir.Yani bu sefer istenmeyen yönlere gider olay.

Ama özellikle eski tribün yapımız neyse o devam etmeli.Sonuçta herkes aynı parayı veriyor açıkta.Bu mesela kapalı da belki olabilir.Çünkü her bölgede görüş açısı değişiyor ve fiyat değişiyor satarken.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

yatırım amaclı forvet kim acaba?:D

stoper bulunur o sorun değil süpriz olsun ama en onemli acıkalaması bence onlibero oldu
almak için mi aldıklarımızdan mı ?
eğer aldıklarımızdansa cenk tosun ömer şişmanoğlu

Çevrimdışı Togay_1981

özellikle açık tribünlerde buna karşıyım.genel anlamda yoruma karşı değilim.
sizin yeriniz neresi bilmiyorum ama.burası sinema tiyatro değil diye boşa denmiyor,girerken koltuğunu göstersinler falan :evillol:

Karşıyım derken şu da var.Açıklamasını herkes yerinde oturacak diye yapıyorsan da, düzeni de sağlayacak açıklamayı yapan.Yani taraftarı taraftarla karşı karşıya getirmeyecek.Mesela sizin yerinizde başkası olsa olayı başka yönlere de çekebilir.Yani bu sefer istenmeyen yönlere gider olay.

Ama özellikle eski tribün yapımız neyse o devam etmeli.Sonuçta herkes aynı parayı veriyor açıkta.Bu mesela kapalı da belki olabilir.Çünkü her bölgede görüş açısı değişiyor ve fiyat değişiyor satarken.

Batı vip alt c de yaşadık bu olayı. Bana kalırsa kale arkası saha ortası v.s. demeden herkes yerine oturmalı. Uygarlık bunu gerektirir. Kale arkalarında bu bilince varmak biraz daha uzun sürecek elbette ama sonunda olmalı. Herkes gitsin kendi yerine otursun arkadaş nedir bu yani.İşin garibi gelmişim yerimdesin diyorum elimdeki mesajı gösteriyorum hala direniyor mübarek :) Mesela yanımızdaki kendi yerine oturan başka bir taraftar girişsenize diyor :D İşte burada güvenlik girecek devreye. Tutacak kolundan çıkartacak. Ama ortada güvenlikte yok. Hadi başkasının stadı burası ama Vodafone Arena'da bu olaylarla karşılaşmak bile fiyasko anlamına gelir. Tek sorumlusu da yönetim olur.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 23:51:28 Togay_1981 ]

Çevrimdışı Tolga

yatırım amaclı forvet kim acaba?:D

stoper bulunur o sorun değil süpriz olsun ama en onemli acıkalaması bence onlibero oldu
hocam başkanın transferlerle ilgili açıklamalarını özet geçebilir misin  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

Batı vip alt c de yaşadık bu olayı. Bana kalırsa kale arkası saha ortası v.s. demeden herkes yerine oturmalı. Uygarlık bunu gerektirir. Kale arkalarında bu bilince varmak biraz daha uzun sürecek elbette ama sonunda olmalı. Herkes gitsin kendi yerine otursun arkadaş nedir bu yani.İşin garibi gelmişim yerimdesin diyorum elimdeki mesajı gösteriyorum hala direniyor mübarek :) Mesela yanımızdaki kendi yerine oturan başka bir taraftar girişsenize diyor :D İşte burada güvenlik girecek devreye. Tutacak kolundan çıkartacak. Ama ortada güvenlikte yok. Hadi başkasının stadı burası ama Vodafone Arena'da bu olaylarla karşılaşmak bile fiyasko anlamına gelir. Tek sorumlusu da yönetim olur.
kötü olmuş o zaman.adı vip ama bildiğin çöp olmuş orası.(çok önemli personel : ) )
Vodafone Arena'da kapalıda sorun olmaz sanırım.Neden olmaz blok blok çünkü , farklı fiyat da var.Yani olursa dediğin gibi fiyasko ve yönetimin suçu olur.(saha kenarı tribünler için)

Açıkçası kale arkası neden olmasın diyorum.Hem boş yere olaylar çıkar.Hem de şimdi ben mesela gittiğimde gözüme yer kestiriyorum ve bağıran bir yere gitmek istiyorum.Açıkçası ben arkama dönüp tezahürat yaparken yanımdakinin çekirdek çıtlamasına sinir oluyorum  :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

beyler bombayı bırakıyorum.başakşehirde oynamamız için fikstür engeli yok.(bu senaryonun en başından beri belli olduğunu gösterir gibi bir şey)

Biz içeride oynarken onlar dışarıda.

Stat belediyenin.Göksel Gümüşdağ'da çok sevecen biri hahah ne güldüm ama ha.

Hatta şöyle diyeyim iptal edilemeyecek yani ödeme sıkıntısı olmayan , bahane yapılamayacak bir anlaşma yapılıp , en az 5 maçlık belki daha fazla  "kamuoyu önünde" imzalanarak şak diye kaparız stadı.stat derdimiz olmaz.

haftada 1 maçı da kaldırır stat.

başka bilmediğim bir şey varsa aydınlatın.

Çevrimdışı Togay_1981

beyler bombayı bırakıyorum.başakşehirde oynamamız için fikstür engeli yok.(bu senaryonun en başından beri belli olduğunu gösterir gibi bir şey)

Biz içeride oynarken onlar dışarıda.

Stat belediyenin.Göksel Gümüşdağ'da çok sevecen biri hahah ne güldüm ama ha.

Hatta şöyle diyeyim iptal edilemeyecek yani ödeme sıkıntısı olmayan , bahane yapılamayacak bir anlaşma yapılıp , en az 5 maçlık belki daha fazla  "kamuoyu önünde" imzalanarak şak diye kaparız stadı.stat derdimiz olmaz.

haftada 1 maçı da kaldırır stat.

başka bilmediğim bir şey varsa aydınlatın.

yalnız zemin çok kötü idi. Maç sayısı arttıkça sıkıntı olur.Her şeyi yapıyoruzda şu zemin işine neden bir çözüm bulamıyoruz anlamıyorum.Ayrıca otopark konusuda sorun bu stadyumda. En pratik çözüm otoparka girmeden yolun karşı tarafında kaldırıma sıfır park etmek. Yoksa kapıya yakın bırakamadın mı 1 saatte çıkamazsın o otoparktan.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ve aslında komik bir durum yok ütopik değil bu. 15 milyona yakın üyesi var vodafone türkiye'nin. Burada en az 2 milyon Beşiktaşlı vardır. Bu insanlar duyarlılık gösterirse bu iş gerçeğe dönüşecek tek yapılması gereken bu.

Vodafone Net Abone sayısı 20.7 milyon  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı WarrChief

hocam başkanın transferlerle ilgili açıklamalarını özet geçebilir misin  :)

devre arasında bir kesin belki 2 oyuncu alnacak birisi sagbek diğeri belki stoper olacak  birde sene sonuna dogru veya yenisezondada birtane geleceğe donuk yatırım amaclı bir forvet ve onlibero alınacak..

3üde yabancı olacak:)) türkmü var Allah askına:D
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 10:21:53 WarrChief ]

Çevrimdışı Abdullah

Asteras Tripolis ile Perşembe günü oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçının hakemi Portekizli Jorge Sousa...

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş, İnönü Stadı'ndan ayrıldıktan sonra 4 farklı statta 27 resmi iç saha maçı oynadı. Sadece 2 kez mağlup oldu.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 11:51:18 Abdullah ]

Çevrimdışı Tolga

devre arasında bir kesin belki 2 oyuncu alnacak birisi sagbek diğeri belki stoper olacak  birde sene sonuna dogru veya yenisezondada birtane geleceğe donuk yatırım amaclı bir forvet ve onlibero alınacak..

3üde yabancı olacak:)) türkmü var Allah askına:D
anladım hocam teşekkürler :)

Çevrimdışı Tolga

bu arada sezon başında da söylemiştim dünkü maçı gördükten sonra da tekrarlıyorum başakşehir stadının zemini iyi değil gerçekten de hafta da 1 maçı kaldıracak gibi durmuyor.sırf zemin yapmak için yapılmış belli yani.havalar daha da bozduğu zaman yağmurda,çamurda baya bozulur o zemin.yani belki 1-2 maç idare edilir ama uzun vadede bir yerde patlak verebilir ben çok beğenmiyorum açıkçası o zemini yine de olimpiyattan iyidir o ayrı tabi.

Çevrimdışı jepaq

arkadaşlar bu chelsea ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları neler? pilot takım muhabbetleri canımı sıkıyor. kadroya giremeyen oyuncularını gelişmesi için bize mi gönderecekler, bizim oyuncular da oraya gidecek mi? ilerde avrupa kupalarında eşleşirsek nasıl olacak? bunlar hep kafamı karıştıyor

Çevrimiçi Samet Ç

arkadaşlar bu chelsea ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları neler? pilot takım muhabbetleri canımı sıkıyor. kadroya giremeyen oyuncularını gelişmesi için bize mi gönderecekler, bizim oyuncular da oraya gidecek mi? ilerde avrupa kupalarında eşleşirsek nasıl olacak? bunlar hep kafamı karıştıyor
pilot takım olayı yok başkan orada chelsea ile ortak oyuncu alabiliriz diyor senedin %50 si bizde %50 si chelseade olacak şekilde oyuncu bizde pişecek chelsea beğenirse bizde olan %50 lilik hisseyi para verip alacak. Başkan dün tam olarak bunu demek istedi. Bence böyle bir olay olursa çok güzel olur. O geleceğe yatırım olarak alınacak forvette bu şekilde alınabilir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Chelsea PSV Eindhovenla da anlaşmalı avrupada karşılaşınca bir problem olmuyor. psv chelseanin pilot takımı değil neticede. bizimkisi de aynı tip anlaşma sanırım. yani pilottan ziyade her iki tarafın da çıkarına olan ortaklık anlaşması gibi düşünmek lazım. genelde pilot takım olayında as takım pilot takımın üzerinde söz sahibi oluyor.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 15:35:55 Kartal Ç ]

Çevrimdışı manyak1903

yalnız zemin çok kötü idi. Maç sayısı arttıkça sıkıntı olur.Her şeyi yapıyoruzda şu zemin işine neden bir çözüm bulamıyoruz anlamıyorum.Ayrıca otopark konusuda sorun bu stadyumda. En pratik çözüm otoparka girmeden yolun karşı tarafında kaldırıma sıfır park etmek. Yoksa kapıya yakın bırakamadın mı 1 saatte çıkamazsın o otoparktan.
zeminden yana hep sıkıntı var ama olimpiyatın kötü halinden, belki iyi halinden bile iyidi.Yani pas yapabildiğimizi düşünüyorum.Yoksa kornerde vesaire zeminin defoları var olmaz mı.veli bi ara koşarken gidiyordu maalesef.
Atmosferi biraz daha düşünüyorum.Dünkü 3333 sesleri son 10 dakikamızı kurtardı.

Çevrimdışı Tolga

zeminden yana hep sıkıntı var ama olimpiyatın kötü halinden, belki iyi halinden bile iyidi.Yani pas yapabildiğimizi düşünüyorum.Yoksa kornerde vesaire zeminin defoları var olmaz mı.veli bi ara koşarken gidiyordu maalesef.
Atmosferi biraz daha düşünüyorum.Dünkü 3333 sesleri son 10 dakikamızı kurtardı.
zaten bu ülkede hiçbir stad haftada 1 maçı kaldıracak zemine sahip değil nereye gidersek gidelim bu sorunu bir yerde yaşarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 16:19:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bazı şeyleri ayırt etmek gerek. Chelsea bizim 3 katımız büyüklğünde bütçeye sahip bir takım olacak bizim stad bittiğinde bile.

Chelsea bizim rakibimiz değil en azından  şuan için. Avrupa'da karşılaşabileceğin denk gelsen sadece 2 maç var.

Bizi pilot takım olarak görseler bile sıkıntı değil bizim önceliğimiz Türkiye. Arsenal'de oynayamayan Joel Camphell buraya gelse bizim ligi sallar Chelsea de bu tip daha fazla oyuncu var varsın  oynatamadıklarını kiralasınlar biz de cebimizden maaş dışında para çıkmadan sallayalım burayı.

Chelsea'ye döneceğini vilen oyuncu burada da iyi performans gösterir. Ayriyetten oyuncuyu alma hakkımız olmakla beraber adamların oynatmayı düşünmediği Cech gibi oyuncuları da kapatacağız ucuza.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bazı şeyleri ayırt etmek gerek. Chelsea bizim 3 katımız büyüklğünde bütçeye sahip bir takım olacak bizim stad bittiğinde bile.

Chelsea bizim rakibimiz değil en azından  şuan için. Avrupa'da karşılaşabileceğin denk gelsen sadece 2 maç var.

Bizi pilot takım olarak görseler bile sıkıntı değil bizim önceliğimiz Türkiye. Arsenal'de oynayamayan Joel Camphell buraya gelse bizim ligi sallar Chelsea de bu tip daha fazla oyuncu var varsın  oynatamadıklarını kiralasınlar biz de cebimizden maaş dışında para çıkmadan sallayalım burayı.

Chelsea'ye döneceğini vilen oyuncu burada da iyi performans gösterir. Ayriyetten oyuncuyu alma hakkımız olmakla beraber adamların oynatmayı düşünmediği Cech gibi oyuncuları da kapatacağız ucuza.
aynen katılıyorum bu anlaşma bize katkı sağlayacaktır ve chelsea nin birçok oyuncusunu böyle kullanıp burada bize şampiyonluk yolunda katkı verdikten sonra geri dönmelerinde bir problem yok.zaten şuan ki ekonomik durumumuzla bu seviyelerde kaç tane kaliteli oyuncu alabiliriz.bu tarz anlaşmalara mecburuz bir yerde kim ne derse desin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 17:48:28
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten bu ülkede hiçbir stad haftada 1 maçı kaldıracak zemine sahip değil nereye gidersek gidelim bu sorunu bir yerde yaşarız.

Kesinlikle tarla hepsi. Güneşi alma açısı olmadan hesaplanmadan yapılan stadlar , drenaj sorunları , kalitesi çim  tohumları bakımın pahalı gelmesi ( 33 yaşında adamlara 3 çim parası vermeyi bilirler ama ) gibi gibi sorunlar..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 19:12:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün İlhan Parlak'ın çığlıklarını duyunca içim gitmişti çapraz bağları kopmuş çok üzüldüm.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 20:40:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam sağ taraftar geliyor rakip diye Alper2i oyundan alacağına Caner'i aldı iyi mi  :kop: :kop: :kop:

Ben Şenol hocanın yerinde olsam Volkan Şen'i sağa alırım şlimdi gökhan gönülü de oyundan alsın arap diye  :kop: :kop: :kop:

İYİ Kİ VARSIN BILIC
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli